31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4005 Kisbarátom midjárt kapsz egy BANánt ha ezt folytatod. -
#4004 Szopd le a Kristófot buzi!!!!44 -
#4003 nemték sorry :D -
#4002 Elrontottad a tékemet geci. -
#4001 Tékkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! -
#4000 rámész a 4000-re? -
#3999 2 -
#3998 3 -
#3997 4 -
#3996 5 -
#3995 5 -
#3994 A Zsolti az jó bácsi:D. -
#3993 A Zsófi az majom fejű. -
#3992 jah mellette a zsófi se kutya=D -
#3991 mikor bevezetik itthon ezt a ditális műsorszórást, én rá egy évre saccolom hogy végetér. -
#3990 Kinga a legjobb csaj! Ha én is BK-s szereplő lennék, akkor tuti hogy az elmúlt 3 évben valamikor meghúztam volna az öltözőben :) -
#3989 mien legjobb csaj? mondom gyerek vagy még -
#3988 Hát ezt most így fejből nem tudom, de töröm még a fejem, hátha beugrik vlaami. Amúgy 60 év mlva csak bfejezik tán. Tényleg:szerintetek hány további része lesz a sorozatnak? Amgy de szerencsés ez az Imi Rákattant a legjobb csaj a bk-ba. Írígylem:P. -
#3987 Hello mindenknek!
Valaki el tudná mondani egy pár mondatban, hogy mi történt az előző részekbe, mert sajna elaludtam cirka 4000 részt, de most már követni fogom az eseményeket úgy 60 év múlva a nyúgdíjasotthonból. -
#3986 Hát én inkább tuknám, de kinak a pap, kinek a paplan -
#3985 képet :DD -
#3984 Vanda egyre lámább. Legszívesebben fognám és verném a fejét a falba. -
#3983 lettem volna berci kutya mikor ott simogatja a zsófi a kis szoknyájába o.o -
#3982 *Casanova :$ :DDD -
#3981 :DDDd
tisztelem mondjuk, mindig jókor van jóhelyen, és mindenkin segít, nagy ember ő, kell a sorozatba -
#3980 Imi=Casa Nova, Don Juan meg hasonlók. Macsó, ennyi. -
#3979 imi -
#3978 Vanda
Miklós (már a Timike is csak azért kell neki, hogy Nórát visszaszerezze) -
diszmarna #3977 D::D:D:D:DD bazdmeg ezt a beszolást:D -
#3976 :D hát elvagyunk látom :D -
#3975 Úgy látom itt nagyon magasröptű beszélgetés zajlik :) -
#3974 Inkább már Vili báába most Magdi anyus ugyis Rómába aztán Miki meg kiherélné mert megrontotta a kis Timikét! LoOoL -
#3973 tejoissten xDDDDDDD Ennyi sok faxásgot h tudnak kitalálni mondjatok már meg?? Johogy még nem a timike nemlesz szerelmes imibe xD -
#3972 Néztem a tévét vagyis csak hallgattam aztán ugyi volt a bemuatóba! majd leesetem a székről ahogy meghallottam aztán meg majd megszakadtam a röhögéstől mert azé a Botond jobb pasi volt... -
#3971 télleg?? Ezt honnan veszed ?xxD -
#3970 végre megvan imi életcélja a sorozatban :D Minden jó csajt meghág-.- már előbbre van mint én, oh shit -.- -
#3969 témától egy pöppet eltértünk... No de most a Vandának az Imi teccik jól hallottam? xD -
#3968 Hát jah aki hulye haljon meg :D Mondjuk sztem jolállnak a fekete fehewr cuccok msot spec énis ien manias vok, fekete feher kockas sapka,fűző stb. De én baromira elitélem ezeket az érvagdosáskat meg hasnolok... Na midnegy :D -
#3967 De 5 évvel ezelőtt sem lehetett emot látni csak pár éve. És ebből téll nem lehet kinőni csak meghalni ha a drágaságok olyan hülyék h vágdossák az ereiket akkor egyszer majd megdöglenek. -
#3966 dehogynem :) Láttál már felnőtt emo-t?:P Amugy a noémi alapbol nem tetszik nekem :D Az emos oltözködéssel sincs bajom de ahogy noémi oltozik vhogy nekem se jon be xD