31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4325 Nem gondolod, hogy ez egy kicsit idegesítő? Hogy Vanda mellett álsz, amikor ő hazudik? Már bocs, de engem idegesít, nem tudom a többiek hogy vannak vele:P. Amúgy most kiváncsi vagyok mit fog kitalálni:@. Utálom:@. -
#4324 a mai részt láttad? nem kell elküldjem? -
#4323 ezt én is észrevettem. elég balfaszok:D -
#4322 Nézzék vissza a biztonsági felvételeket és azon látszik, hogy az Imi megint erőszakos volt! Megállította Vanda bevásárlókocsiját és nem engedte tovább menni szegény lányt. Mocskos erőszakos perverz Imi! -
#4321 Nóra megenyhült végre
Sztem Vanda hamar le fog bukni,és nem lesz mellett senkicsak én
-
#4320 Ez mekkora hülyeség volt! a Klaudiáék jöttek a hipermarket mellett 2 percen át, majd a főbejárathoz érve elindultak a kocsihoz, ami nem is arra volt, amerről jöttek! -
#4319 AZ Imi még a végén megmagyarázza, hogy a Vanda hazudott. Micsoda kis köcsög, máskor nem kell erőszakoskodni!!!!!!! -
#4318 Yeee Kristóf ismét jólmegaszongya DE most +-ba, Emma is megy. Laci jól kiosztotta Claudiát. De ez az Imi egyrejobban idegesít:@. Nem igaz, hogy elakar költözni:@. -
#4317 Kristóf már megint megy hősködni... Micsoda lovagias... -
#4316 ne is mond. nemtom mér kellet kinyirni maját is, vagy igy kiirni. ennyi erővel elmegy magdi most ugye külföldre, jön haza, lezuhan repülő, igy kell könnyen kiinri a sorozatból... de persze nem fogják mutatni vagy ilyesmi... -
#4315 Most láttam én is a bemutatót. Most már ki lehet találni Terikének is valami jó halált... -
#4314 nem ferikének hivják ? eddig én ugy hallottam :o -
Tresh #4313 ma láttam a bamutatót, és elvileg terike pénzt akar lopni :D -
#4312 thx :DDD -
#4311 Szolnokboy1 for prez! -
#4310 -
#4309 hát ezen majd beszartam te kibaszott őrült vagy -
#4308 A muja Eriket élve elásnám a szőlőjében egy egészalakos Kinga poszterrel, hogy tudja miről maradt le. Terikét egyszerűen zavarják haza, annyira még nem rontotta a levegőt, neki nem tok kitalálni semmit :D -
#4307 Látom vegyes érzéseket vált ki mindenkiből a szorozat.
Szolnokboy1:
csak nyugi,majd minden megoldodik magától
Noémi beszólása a mai részben:
Handa Vanda banda
Mikor jön már Magdni néni,majd az helyre rak mindent -
#4306 Hát a Zsoltiékat én sem bántanám, de a kotnyeles Terikét és a muja Eriket is valahogy ki kell csinálni... -
Daza500 #4305 Őrült -
#4304 igazad van, vesszen mind!
A Pali gyereket meg kéne folytani az idétlen nyakkendőjével, Tildácskának helyre kéne tenni a szemeit a végbelén keresztül, Zsófit hátba kéne rúgni (csak úgy), Botondnak a nyakára nyomni a fekpadot, Andrást, az Ajaktalan Embert agyonvágni egy hűtővel (a hűtőkkel egyébkéntis hadilábon áll), Kristófnak ki kéne vájni a szívét egy mokkáskanállal, majd azt lenyomni Emmácska torkán. Julit Vandácska után szintén agyonkúratni a négerfasszal (végig kell néznie Vandácskát), Mikit addig kéne dobálni egy 2 dekás műanyag labdával, amíg visszafelé el nem tudja mondani a héber ábécét és ágybaszarik, Vilit bezárni egy toytoyba és kitenni a nyócker közepén éjszaka, Lacit és Orsit felgyújtanám és Kingát a szexrabszolgámmá tenném. Zsoltot és Gézut nem bántanám, azok jó arcok. Magdi anyust egyszerűen a cápáknak adnám, már ha nem sértődnek meg. Ha valakit kihagytam szóljatok :) -
#4303 Jól beszélsz, de kihagytad a sorozat többi tagjait :) -
#4302 ELEGEM VAN! A fejem fájdul meg ettől a sorozattól. Nórát helyben kéne tarkón lőni, a Timikét meg ki kéne vinni az építkezésre és ráejteni egy úthengert. A Vandácskát 30 centis négerfasszal kéne halálrakúrni, a Claudiát fel kéne négyelni, Noémit megetetni egy csapat emossal azt a puhapöcsű Imit meg bevágni a buzik közé. Ezt kéne csinálni! -
Daza500 #4301 Az a szomorú, hogy ilyen Klaudia família-féle emberek a valóságban is léteznek, és hasonlóképpen viselkednek. -
#4300 Az Imi meg elakar költözni. Mennyen el a Vanda, a Annyával, meg Claudiával eggyütt a kurva geci fos... Utálom ezeket:@. -
#4299 Botond Legendákat akar költeni magáról.... Hát ez marha jó! -
#4298 Ez az Imi olyan agresszív... Most már biztos hogy a Vanda mond igazat! Rohadt pedofil erőszakos állat! :D -
#4297 "Az lenne a leggjobb ha elköltözne a házból"by Juli. Hát kőltözz el te te geci. Hát ne hogy már Imi. Imi nem is csinált semmit, ez a kis kurva szarkeverő geci kever, hogy basszam szájba. B ocsánat hogy káromkodok, de ez türhetetlen. -
#4296 ne reklámozz xD -
psylife #4295 http://bk001.dynamicweb.hu - Barátok közt epizódok letöltése ingyen. Használjátok a Fórumot. A napi epiódok egybe vannak vágva. Üdv -
#4294 a mai részben érkezik vissza? (és megy a temetőbe xD) -
#4293 hogy jól induljon a napotok...
áááááááááááááááá ;) -
#4292 A Botond többször is kibékült a Kingával, a Gézának meg forognak a szemei... -
#4291 Könyörgöm ezt a buzi Nórát ölje már meg valaki... -
Daza500 #4290 Miklós nem volt öltönyben ! :)
És ez eléggé régi rész lehetett, ha még hó volt a Koós Károly téren... -
#4289 kinga nagyon bevolt indulva, hát én megmassziroztam volna a lábát , meg mást is ... :D -
#4288 Jaja,elég kemény a csaj :D -
#4287 láttátok mekkora pofont adott noémi? :O -
#4286 Emmán én kifeküdtem a röhögéstől, a papirlapokkal milyen szaporán csapkodta Noémi karját xD