31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• mama2
    Nem gondolod, hogy ez egy kicsit idegesítő? Hogy Vanda mellett álsz, amikor ő hazudik? Már bocs, de engem idegesít, nem tudom a többiek hogy vannak vele:P. Amúgy most kiváncsi vagyok mit fog kitalálni:@. Utálom:@.
  • N o N a m e
    a mai részt láttad? nem kell elküldjem?
  • akyyy
    ezt én is észrevettem. elég balfaszok:D
  • rcstuning
    Nézzék vissza a biztonsági felvételeket és azon látszik, hogy az Imi megint erőszakos volt! Megállította Vanda bevásárlókocsiját és nem engedte tovább menni szegény lányt. Mocskos erőszakos perverz Imi!
  • Dj Tommy
    Nóra megenyhült végre
    Sztem Vanda hamar le fog bukni,és nem lesz mellett senkicsak én
  • rcstuning
    Ez mekkora hülyeség volt! a Klaudiáék jöttek a hipermarket mellett 2 percen át, majd a főbejárathoz érve elindultak a kocsihoz, ami nem is arra volt, amerről jöttek!
  • rcstuning
    AZ Imi még a végén megmagyarázza, hogy a Vanda hazudott. Micsoda kis köcsög, máskor nem kell erőszakoskodni!!!!!!!
  • mama2
    Yeee Kristóf ismét jólmegaszongya DE most +-ba, Emma is megy. Laci jól kiosztotta Claudiát. De ez az Imi egyrejobban idegesít:@. Nem igaz, hogy elakar költözni:@.
  • rcstuning
    Kristóf már megint megy hősködni... Micsoda lovagias...
  • akyyy
    ne is mond. nemtom mér kellet kinyirni maját is, vagy igy kiirni. ennyi erővel elmegy magdi most ugye külföldre, jön haza, lezuhan repülő, igy kell könnyen kiinri a sorozatból... de persze nem fogják mutatni vagy ilyesmi...
  • rcstuning
    Most láttam én is a bemutatót. Most már ki lehet találni Terikének is valami jó halált...
  • Doomista
    nem ferikének hivják ? eddig én ugy hallottam :o
  • Tresh
    ma láttam a bamutatót, és elvileg terike pénzt akar lopni :D
  • Szolnokboy1
    thx :DDD
  • Trance Angel
    Szolnokboy1 for prez!
  • mama2
  • fanka93
    hát ezen majd beszartam te kibaszott őrült vagy
  • Szolnokboy1
    A muja Eriket élve elásnám a szőlőjében egy egészalakos Kinga poszterrel, hogy tudja miről maradt le. Terikét egyszerűen zavarják haza, annyira még nem rontotta a levegőt, neki nem tok kitalálni semmit :D
  • Dj Tommy
    Látom vegyes érzéseket vált ki mindenkiből a szorozat.
    Szolnokboy1:
    csak nyugi,majd minden megoldodik magától

Noémi beszólása a mai részben:
    Handa Vanda banda
    Mikor jön már Magdni néni,majd az helyre rak mindent
  • rcstuning
    Hát a Zsoltiékat én sem bántanám, de a kotnyeles Terikét és a muja Eriket is valahogy ki kell csinálni...
  • Daza500
    Őrült
  • Szolnokboy1
    igazad van, vesszen mind!

A Pali gyereket meg kéne folytani az idétlen nyakkendőjével, Tildácskának helyre kéne tenni a szemeit a végbelén keresztül, Zsófit hátba kéne rúgni (csak úgy), Botondnak a nyakára nyomni a fekpadot, Andrást, az Ajaktalan Embert agyonvágni egy hűtővel (a hűtőkkel egyébkéntis hadilábon áll), Kristófnak ki kéne vájni a szívét egy mokkáskanállal, majd azt lenyomni Emmácska torkán. Julit Vandácska után szintén agyonkúratni a négerfasszal (végig kell néznie Vandácskát), Mikit addig kéne dobálni egy 2 dekás műanyag labdával, amíg visszafelé el nem tudja mondani a héber ábécét és ágybaszarik, Vilit bezárni egy toytoyba és kitenni a nyócker közepén éjszaka, Lacit és Orsit felgyújtanám és Kingát a szexrabszolgámmá tenném. Zsoltot és Gézut nem bántanám, azok jó arcok. Magdi anyust egyszerűen a cápáknak adnám, már ha nem sértődnek meg. Ha valakit kihagytam szóljatok :)
  • rcstuning
    Jól beszélsz, de kihagytad a sorozat többi tagjait :)
  • Szolnokboy1
    ELEGEM VAN! A fejem fájdul meg ettől a sorozattól. Nórát helyben kéne tarkón lőni, a Timikét meg ki kéne vinni az építkezésre és ráejteni egy úthengert. A Vandácskát 30 centis négerfasszal kéne halálrakúrni, a Claudiát fel kéne négyelni, Noémit megetetni egy csapat emossal azt a puhapöcsű Imit meg bevágni a buzik közé. Ezt kéne csinálni!
  • Daza500
    Az a szomorú, hogy ilyen Klaudia família-féle emberek a valóságban is léteznek, és hasonlóképpen viselkednek.
  • mama2
    Az Imi meg elakar költözni. Mennyen el a Vanda, a Annyával, meg Claudiával eggyütt a kurva geci fos... Utálom ezeket:@.
  • rcstuning
    Botond Legendákat akar költeni magáról.... Hát ez marha jó!
  • rcstuning
    Ez az Imi olyan agresszív... Most már biztos hogy a Vanda mond igazat! Rohadt pedofil erőszakos állat! :D
  • mama2
    "Az lenne a leggjobb ha elköltözne a házból"by Juli. Hát kőltözz el te te geci. Hát ne hogy már Imi. Imi nem is csinált semmit, ez a kis kurva szarkeverő geci kever, hogy basszam szájba. B ocsánat hogy káromkodok, de ez türhetetlen.
  • N o N a m e
    ne reklámozz xD
  • psylife
    http://bk001.dynamicweb.hu - Barátok közt epizódok letöltése ingyen. Használjátok a Fórumot. A napi epiódok egybe vannak vágva. Üdv
  • N o N a m e
    a mai részben érkezik vissza? (és megy a temetőbe xD)
  • M@TriX
    hogy jól induljon a napotok...

áááááááááááááááá ;)
  • rcstuning
    A Botond többször is kibékült a Kingával, a Gézának meg forognak a szemei...
  • rcstuning
    Könyörgöm ezt a buzi Nórát ölje már meg valaki...
  • Daza500
    Miklós nem volt öltönyben ! :)

És ez eléggé régi rész lehetett, ha még hó volt a Koós Károly téren...
  • Marci0115
    kinga nagyon bevolt indulva, hát én megmassziroztam volna a lábát , meg mást is ... :D
  • Dj Tommy
    Jaja,elég kemény a csaj :D
  • papucsálatka
    láttátok mekkora pofont adott noémi? :O
  • N o N a m e
    Emmán én kifeküdtem a röhögéstől, a papirlapokkal milyen szaporán csapkodta Noémi karját xD