31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3965 az emobol nem lehet kinőni, azt csak kiírtani lehet. :) -
Daza500 #3964 A Noémi mikor fog kinőni végre az emo-ból ? Mert már nagyon idegesítő. -
#3963 aladt. ahade -
#3962 Aztakurva:
Emma:Mit csinálsz?
Noémi: Szerinted? Ökrötsütök? Jah és
Emma: Egyedül vagy?
Noémi:Nem, a Laci ott van a kanapé aladt
Szakadtam mindkettőn:XD -
#3961 -
#3960 tényleg! azt a kúrva! és micsoda véletlen hogy a Dani is le van épp zuhanva egy szigeten4!!! -
adamboro #3959 A Kristóf beszólása bebizonyította, hogy a fiukat is szereti.
Amikor arról beszéltek Emmával, hogy ki mi akart lenni kiskorában az olvasott könyvek hatására:
Kristóf mondja: Én Robinson akartam lenni egy Szerda nevű pasival egy szigeten.
Na basszus. -
#3958 -
#3957 -
#3956 jaj a 6-os nem kell oda. -
#3955 Na megnéztem:D. Ez most kivételesen jó rész volt:D. legjobb duma:
Pali:Lenne rám egy perce Vilibá?
Vili:Hogy a bánatba ne. XD. Ez a Botond meg a Kinga: Van benne só, van hehe xd LOL. Ezta sorozatot. 18+6 má komolyan:D. -
#3954 Köszike. -
#3953 Így tegyen jót az ember. :P -
ugot2know #3952 a 2 rész között milyen reklámok mentek? -
#3951 Kinga meg Zsófi már egy ideje utálják egymást, szóval már csak ezért is hülyeség az egész.
Szóval, tegnapi rész:
Vili bának nem volt ideje Tildára, úgyhogy nem tudta elmondani neki a válást. Géza mondta Pailnak, hogy Vilit vegye célba, ha ki akar békülni Tildával, hiszen olyan jóban van T. és V.
A vénasszony tagadta, hogy fel akarná szedni Vilit, ezért bocsánatot kért V. Aztán most kezd el bejönni neki a nyanya, mert csak úgy kedves volt vele.
Emma egy hülye kis picsa. Zsói tanácsára keresni kezdett valami rossz tulajdonságot Kristófban. De nem talált, úgyhogy smároltak. :D
Noémi most utálja Emmát, de a csókról még nem tud.
Botond meg Kinga tukni fognak.
ENNYI -
ugot2know #3950 Kinga és Zsófi csókolózott? -
#3949 Nagyon nagy dologról maradtál le!!!! Zsófi meg Kinga elmentek együtt bulizni, Kinga ott aludt Zsófiéknál. Kissé illuminált állapotban beszélgettek, nevetgéltek, aztán elcsattant egy csók, és a többi......
Ennyire fanatikust.. -
#3948 Mi volt a tegnapi részben? Tilda elmondta Vilinek hogy Válnak Palival? Az öregasszony aki Magdit helyettesíti mit szolt arra hogy Vili azt mondta neki, hogy ha csak azért jött hogy elcsábítsa akkor elmehet? Nem láttam, mert Vándorba voltunk. -
#3947 Még arra leszek kíváncsi, Magdi anyus mit fog szólni, hogy az a "céda Kinga" már megint beverekedte magát a családba. :D
Köcsög Mónikának meg miért kell visszajönnie?! -
ugot2know #3946 tegnap este kiderült a kész átverésben... -
#3945 neeeeee, istenem....... mindig a nyomiknak jönnek be ilyen csajok :CC -
#3944 Még csak lenyalta a paradicsomszószt Kinga ujjáról.
Aztán már rögtön nyakpuszi meg nyelvespuszi. :D -
#3943 neeeee, nem láttam, de ugye nem volt meg botinak kinga, MONDJÁTOK HOGY NEEM -
#3942 Milesz itt ha visszajön magdi anyus :D Amugy gézárol meg sugárzik a féltékenység :D -
#3941 Biztos már Kinga is ki volt éhezve. :D -
#3940 Hát igen :D Hát én azthittem boti nemlesz ilyen gyors :D:D -
#3939 HUUUUUUUhuh uuhhuhuhu huhUUUUUU :DDDDDDD Bazzzzzzzzzzzd ez iiigen botond xDDDDDDD -
#3938 Na ez a kaja is odaég. :D -
diszmarna #3937 :D:D -
Daza500 #3936 Fenyvessy Sándort engedjék már ki a börtönből és rejtsen bombát a ház pincéjébe. -
#3935 ezen olyat szakadtam :D -
#3934 ő az értelmiség :) -
#3933 de egyet kérek a forgatókönyvírótól.. MONDJA MÁR MEG, hogy iminek mi a szerepe a sorozatban. -
#3932 Hát eddig sokmindent hülyeséget csináltak ez csak hab a tortán :D -
#3931 Jaja. A mostani is keci sz*r, de szerintem a frenetikus BK stáb tudja majd még ezt is fokozni. xD -
#3930 Aham. Hát kiváncsi leszek kilesz az uj.. sztem tokrosz lesz xD
#3928 okés :)) -
diszmarna #3929 az a fekete kabátos az az:D -
#3928 volt logóm de kivettem, ne kérdezd miért -
#3927 ami elég szar megoldás szvsz.. -
#3926 Aki játssza csak az fog elmenni és helyette jön valaki én igy tudom!