31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Szolnokboy1
    ez az imi egy BUZI! mit kell itt játszani a fejét?? nem adja a kulcsot? jó meg kell baszni, aztán két nagy büdös pofon, oszt kész. többet biztos nem kopogtat :) ha meg mégis, akkor újra :P
  • mama2
    Egyet értek, én ott az uccán meg*ttam volna. Amúgy nőtt a Vanda melle nem?
  • rcstuning
    Hú, gyerekek, ez az Imi meleg! Vagy egy kiba*zott gyökér. Fél a nőktől.
  • rcstuning
    Egy kis off: Mindig is utáltam a Frakkot, de most már tényleg rühellem. Már az ember nem érezheti jól magát, mert minden 2. embernek magas a koleszterin szintje. Szóval senki ne örüljön, mert biztos beteg, csak nem tud róla.
    Az Imi meg micsoda gyökér...
    Ja és a Nóra meg már igazán túl tehetné magát a kis buzika halálán, hiszen csak pár éve ismerte és ha én is túléltem, akkor ő is erőt vehetne magán!
  • mama2
    Imi nagyon kemény. Bár mondjuk én a helyébe, átmentem volna, és megkúrtam volna a Vandát szvsz.
  • autoszimulator
    vanda :DSA:D:AS:DAS:DAS:D::AS ez geci :DDDDDd
  • MrSpock
    Miki már megint keveri a sz..t!Hihetetlen,annyira szánalmas már.
    És senki nemállítja le.Egy vicc az egész!
  • rcstuning
    Ez a Nóra annyira idióta... Meg a többiek is. A sz*rkeverés folytatódik...
  • N o N a m e
    Szabó Erika az igazi neve Tildának :D
  • Daza500
    Talán majd jön egy csaj, akinek Erika lesz a neve.

Aztán ő lesz Erika Viking.
  • Daza500
    Nem ! Erik a Viking !
  • akyyy
    erik láma , ezt nem tuttad?????? úristen úristen!
  • Árnyvadász
    Valóban, köszi!
  • Dj Tommy
    Sikerült behozzni a heti lemaradásomat a részek ügyében,ezért nagy köszönet NoName-nek
    Sztem Botond csak a xxx miatt akarja Kinga-t,sajna úgy látom Kinga bedől Botond szövegének,de lehet nem így van
  • Breki33
    ezt nem vetted figyelembe

• Árnyvadász
    Nórát meg tudom érteni, mégha kissé zavarosnak is hat amit mond. Képzeljétel el, hogy szerelmesek vagytok egy lányba, aki meghal. Tegyük fel az Ő egyik szervét is megkapja vki. Akit aztán nap, mint nap láttok. Nem azzal van a probléma, hogy ez a vki, majd "azzá válik" ezáltal, hogy benne van egy "része" korábbi szerelmünknek. Hanem, hogy próbáltok felejteni és képtelenek lesztek, mert mindig rágondoltok, amikor ezt a vkit látjátok. És ez rettenetes érzés. Ha vki átélt ilyet az megérti. De elég csak belegondolni.

Nem is kell, hogy meghaljon az akit szeretünk, elég ha elhagy és utána látod ahogy éli az életét, csak éppen már Te nem vagy a képben neki. Az embernek idő kell, hogy feldolgozza ami történt, ez pedig így szinte lehetetlen.

Amúgy meglepődtem András döntésén. Teljesen abban voltam Emma és Kristóf kapcsolatának lőttek. Gondolom azért is hagyták így, mert ez rengeteg vitát fog szülni a sorozat elkövetkezendő részeiben és ez ugye alapfeltétele egy ilyen sorozatnak a nézettség fent tartása végett. Hiszen a konfliktusok adják a sava-borsát az egésznek. Ezért nézi mindenki, hogy aztán kalkulálgasson vajon a következő részben ezt hogyan is fogják megoldani a felek.

Nekem kifejezetten szimpatikus ez az új hölgy, aki Magdi nénit helyettesíti. Pedig Magdi néni, bár tény, hogy az ember idegeire megy, mégis az egyik legitelesebben alakító színész. Az embernek sokszor az az érzése támad, hogy ez a nő tényleg egy takarító. Közben meg ugye nem. Néha már én is elhiszem ez egy valós dolog. Mármint ez az egész Mátyás Király téri eseménysorozat. Hiába, azért van egy két színész aki nagyon jól alakít.

Géza és Kinga. Nagy meglepetés, de örülök neki. Valahogy ez a páros életképesebbnek hat, mint a Botond Kinga duó. Botond fiatal és Kinga egy "Istennő" a szemébe, de nem hiszem, hogy komolyabb tervei lennének vele. Egyszerűen arról van szó, hogy bejön neki egy valamivel idősebb és szexuálisan vonzó nő és az azzal járó kivívott státusz amit a környezetétől kapna. Kiheveri ebben biztos vagyok. Sőt szerintem akár vissza is térhetne Vandához, ez nem lenne rossz fordulat. Legalább azt aki korábban szerette, megbecsülné.

Erik és Tilda. Nehéz eset amikor mindenkinek meg akarunk felelni. Tilda ilyen. Számára fontos a család és szem előtt tartja ezt. Kérdés ez ismét egy csavar akar lenni, vagy tényleg visszamegy Palihoz. Nem tudom a nézők szerepe, rajongók levelei mennyit nyomnak a latban, de lehet pont emiatt visszasírják Palihoz és a rendező enged. Az is lehet ez utóbbi mondatom sületlenség, csak mintha régebben a nézők játszottak valamiféle szerepformáló státuszt.

Radnics igaz már nem szerepel, de én szívesen látnám a sorozatban újra. Klaudiának lehetne már egy párja. Igazságtalan a sorozat ebből a szempontból. Bár sokminden az élet teljes tükörképe a sorozatban, azért is annyira népszerű, de pár szereplővel elég mostonhán bánnak a forgatókönyvírók. Reméljük ezen történik némi változtatás.

Mielőtt még vki le barátok közt fanozna, nem vagyok az, csak jól esett ezt leírni, aztán hátha másnak is örömet okoz :) Meg talán ad némi beszédtémára okot.
  • Daza500
    Palika - Lúzer

Tilda - Hülyetyúk

Géza - Hajrá !

Erik - Viking

Nóra - Paranoid, zavaros nőszemély

Ennyit a mairól. :)
  • Csabesz6
    irigyellek.nekem is lehetnének ilyen problémáim
  • mama2
    Hát nem igaz ez a Norát is. Miért zavarja őt, hogy Emma Kristóffal jár? Ő nem Tóni. Csak a szive van benne, egy szerve. Komlyan, már felidegelem magam. Már vagy 1 hónapja ezen rágódnak. Francokat.
  • mama2
    LOL: Pali: "Tegnap is beszolt, azt mondta,nincs bennem semmi büszkeség. Hát a jó édes anyát azt"XDXDXDXDXDXDXDXD.
  • mama2
    AztakurvaXDDDDDDLOLXDLOL. Ez a Kinga se tudja mit akar:P.
  • Sas6
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Láttátok a legujabb bemutatot ? :DDDDDDD Gézuka nagy virágcsokorral odamegy kingához h nem e lenne kedve ujrakezdeni aztan kinga meg a képébe vágja h nem bocsi kibékültem botondal XDDDDDD
  • N o N a m e
    a m**bsra minden nap felteszik, jó minőségben és 160-180 megánál nem több. Mióta oda feltöltik azóta a tvben nem néztem meg :D Meghivnálak ha lehetne meghivót küldeni mert betelt a létszám. Ha akarjátok akkor minden este priviben elküldöm a torrent linkjét. Iratkozzon fel akinek kell, de legalább 2-es arányig töltsétek vissza :D
  • Daza500
    Csimpánz. Esetleg maki.
  • Dj Tommy
    Köszi,ezt én is tudom,de én 4 napig koleszban vagyok,ezért lenne jobb,ha valahonnan le lehetne szedni a részeket,amúgy tuti lenne olyan torrent oldal,csak nincs olyan ismim,aki bent van ilyenen :(
  • Doomista
    de milyen majom fajta célozhatott ? gorilla,orángután ? vagy kismajom...
  • N o N a m e
    a "..te kis rosszaság" jobban illett volna és még kicsit kedves is.
  • Daza500
    Jobbat nem tudtak kitalálni...

Jó hogy már nem: "te kis pók!"
  • N o N a m e
    Nóra: "...kimásztál az ágyadból te kis majom!..." LOL ez egy megszólitás XD
  • rcstuning
    A videon van egy időzítő, amivel be tudod állítani, hogy mikor kezdje és meddig a felvételt. De ha valakit megkérsz, felveszi neked videóra. Ha nincs videód, akkor már pár ezerért is kaphatsz, mert elavult :)
  • mama2
    Verry Funny szimulatorauto.
  • autoszimulator
    és ha má te is kikövetkezteted, akko télleg szar
  • Daza500
    Na ja.
  • mama2
    Egy baja van azon kívül a sorozatnak hogy röhejes, és szar(de azért szeretjük:)), hogy könnyen ki lehet következtetni mi fog történni a következő 2 percben/következő részben. Nem?
  • Bercy #4051
    magyar torrent oldalakon keresd. próbálj meg valaki ismerőstől meghívót szerezni hátha...
  • Dj Tommy
    Hellosztok!
    Új vagyok ezen a fórumon,én is birom a Barátok közt-öt,sztem jó,csak kár,hogy csütörtök és péntek este tudom nézzni,ezt a problémát szeretném megoldani,hogy a hétfő,kedd és szerdai részeket is megtudjam nézzni,valaki tudna esetleg segíteni,honnét lehet leszedni részeket,aki tud légyszi segítsen
  • Árnyvadász
    Tegnapi rész tartalmából:

Miklóst kipaterolta az "etalon apa" a tökig becsületes András bátyó. Személyi edzőnek ugrott a randi mert egy gyökkettő kategóriás bula ráindult. Kinga emiatt Gézánál töltötte az estét, de Vilibá elszólása miatt Botondka odament és onnan kidobatta magát. Nem volt esélye kimagyarázni a dolgot, mert Géza türelme ezt nem tette lehetővé. Drága ügyvédnőnk magába zuhant az "új fiú" Kristóf miatt. Mivel az megkapta Tóni szívét és most, hogy itt szambázik a Rózsa közelében ez Nórát a volt fiára emlékezteti. Klaudia persze teszi rendesen a lovat alá. Emma viszont ráfaragott, mivel ugrott a Zsuzsához költözés, mert Kristóf nem illő módón viselkedett a vacsoránál, emiatt szerintem mindketten bukják a kapcsolatukat. Bár ez ugye a következő részekben kiderül.

Tildát zavarja, hogy a családja nem fogadja el Eriket, emiatt vissza akar menni Palihoz, amolyan próbaidőre amíg megpróbálja valamilyen módón elérni, hogy ez is sikerüljön és így nem állhat már szerelmük útjába semmi.

Remélem nem maradt ki semmi :)
  • Daza500
    Ha én lennék a rendező, ez nem Barátok köztként futna.

Én inkább a "Huszonnégyker" címet adnám neki.
  • autoszimulator
    hát azé :DS:D:AS
    első poén az megatta az estének úgy vélem :D

utána a sajátos "random sztory" végképp betette a kaput
  • Sas6
    Ritka alma volt msot :D