31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4205 De,előtte Botondnak volt dolga az otthoni wc-n,ezért szivta meg Vilibá -
#4204 Foglalt volt otthon a budi? Nem hiszem, hogy Vili bá ennyire igénytelen lenne. Tök nyugodtan ráül az elötte összepisált és összeszart ülőkére... kész van... -
#4203 Ez tényleg brutál volt,szegény Vilibá,majd a göröngyös utcákon kijön belőle a felesleg -
#4202 Jéjj Vili'Bá LOL. Ez olyan izgalmas lett megint bazz... -
#4201 jííííííííííííí :D:DDDD ez kurva jó! :DD -
#4200 Ez nagyon lol. -
piamania #4199 Vili bá -
adamboro #4198 http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=2&adasid=67&videoid=080327547 -
adamboro #4197 Imrének meg sír a szája, hogy le fogják nézni a többiek, meg, hogy a rendőrségen tisztázhatná magát. De arra nem gondeol, hogy ő is feljelenthetné Vandát rágalmazásért, egyből megjavulna a kis kurva.
Csak ennyire veszik hülyére a nézőket a forgatókönyvírók. -
#4196 ne már! :D linket pls! -
#4195 loooooool, vilit elhuzzák a mobilbudival együtt, de EZMI már, hogy ennyire nincs ötlete a forgatókönyvírónak? :DSAD:AS:DAS:D:SA:D:AS:DAS:D:ASdasdasd -
#4194 magdi anyus meg géza is elég jól tolják -
#4193 Mammámmal szoktuk nézni a Barátok köztöt, én meg ugye káromkodok, meg szidom ezt a kis hülye icsa Vandát.Erremamám, mindig mondja, hogy ne káromkodj, ez a szerepje. Tudom hogy ez a szerepje, de akkor is idegesítő, DE nagyon jól játsza a szerpét a kiscsaj. Ő Bartán meg Mikin kívül, aki jól előtudja adni a szerepét. Nincs igazam? -
#4192 És Malena Hedvig (vagy hogy hívják)? :)
Mondjuk őt nem erőszakolták meg csak megverték.. -
#4191 dehát ez még tavalyi hír.. -
#4190 ennyit arról hogy tilda hol marad....
A Szilágyi család utolsó tagja is elhagyja a Mátyás király teret. Bruckmann Balázs távozik a Barátok köztből.
Tavasszal az általa megformált karakter, Pali is elhagyja a Mátyás király teret. Vele a Szilágyi család utolsó tagja tűnik el a sorozatból. Persze, hogy milyen bonyodalmak között, az még a jövő titka. -
#4189 Én is röhögtem 1-2 beszóláson -
#4188 Az durva lenne -
#4187 LOL. Hol élsz te, de tényleg? De lehet hogy kicenzúrázták, és most titkolják hogy tényleg történt valami, de majd ezt az évadod kiadják dvd-n, és megmutzatják, ahogy Imi erőszakoskodik a Vandával és így derül ki a titok, hogy Imi tényleg egy erőszakos állat:O. -
#4186 zsanett se találta ki IRL :DDD -
#4185 ennyit még tán egy részen sem röhögtem mint a mostanin :D ez egy röhej ez a sorozat :D Vilibá meg Magdika 2 Deluxe :DDD -
#4184 Én is láttam az előző részeket, mégis hiszek Vandának. Olyan meggyőző és különben sem lehet ilyet kitalálni, a Klaudia megmondta :) -
#4183 Miről beszélsz te.Pont hogy fordítva történt az egész. -
#4182 na imi ezen monológja után tuti EMO lesz... -
#4181 Te hol élsz? -
#4180 Szegény Vanda... Ez a rohadék Imi ki akarta használni a helyzetet, most meg hazudozik, hogy a Vanda akarta... -
#4179 Ez így van! -
#4178 Ő ilyen... Én nem, de jó, hogy keveri a szart, mert különben unalmas lenne a BK. A színes emberektől jó a sorozat :) -
#4177 Úgy látom a mai rész is jó lesz -
#4176 VAndA ROHADJ!!!! -
#4175 fight! -
#4174 ja mer ha veled közlik az igazságot, akkor behaluzol egy mégnagyobbat? nice1 -
#4173 Birom ezt a Vandát... Nem csoda, hogy kitalálta ezt a hazugságot, mikor az az idióta Zsófi megpróbálta befenyíteni. Remélem Imit lecsukják. Imi csak akkor tisztázhatja magát, ha beismeri, hogy meleg. -
#4172 most vettem észre, hogy a lostba aza bernát vagy ki...szóval az a vénember a néger aszonnyal, az vilibá a magyarhangja:DSA:DAS: -
#4171 ha ez a vanda (akarattal kisbetü) mese kiderül.. neki vége.. lehet öngyilkos, senki sem fogja sajnálni -
#4170 Én elvállalom Vanda-nak való örömszerzést
Szegény Imi,jó rácseszhet :( -
#4169 Ha Vili bá értene a dologhoz, akkor Magdi néni is már rég befogta volna a pofáját. :D -
#4168 jól mondod majd vili bá (tata),ahogy ma mondták neki kávéházba.:DDDD -
#4167 vili bá majd lekezeli -
#4166 Én már régen megmondtam nektek, hogy Vandát ütni kéne, nem dugni. :D
Bár lehet, azért ilyen, mert már nagyon ki van éhezve, és lehet mégis jobbat tenne neki egy kiadós dugás. :D