31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Dj Tommy
    De,előtte Botondnak volt dolga az otthoni wc-n,ezért szivta meg Vilibá
  • rcstuning
    Foglalt volt otthon a budi? Nem hiszem, hogy Vili bá ennyire igénytelen lenne. Tök nyugodtan ráül az elötte összepisált és összeszart ülőkére... kész van...
  • Dj Tommy
    Ez tényleg brutál volt,szegény Vilibá,majd a göröngyös utcákon kijön belőle a felesleg
  • mama2
    Jéjj Vili'Bá LOL. Ez olyan izgalmas lett megint bazz...
  • Szolnokboy1
    jííííííííííííí :D:DDDD ez kurva jó! :DD
  • roppii
    Ez nagyon lol.
  • piamania
    Vili bá
  • adamboro
    http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=2&adasid=67&videoid=080327547
  • adamboro
    Imrének meg sír a szája, hogy le fogják nézni a többiek, meg, hogy a rendőrségen tisztázhatná magát. De arra nem gondeol, hogy ő is feljelenthetné Vandát rágalmazásért, egyből megjavulna a kis kurva.

Csak ennyire veszik hülyére a nézőket a forgatókönyvírók.
  • Szolnokboy1
    ne már! :D linket pls!
  • autoszimulator
    loooooool, vilit elhuzzák a mobilbudival együtt, de EZMI már, hogy ennyire nincs ötlete a forgatókönyvírónak? :DSAD:AS:DAS:D:SA:D:AS:DAS:D:ASdasdasd
  • Szolnokboy1
    magdi anyus meg géza is elég jól tolják
  • mama2
    Mammámmal szoktuk nézni a Barátok köztöt, én meg ugye káromkodok, meg szidom ezt a kis hülye icsa Vandát.Erremamám, mindig mondja, hogy ne káromkodj, ez a szerepje. Tudom hogy ez a szerepje, de akkor is idegesítő, DE nagyon jól játsza a szerpét a kiscsaj. Ő Bartán meg Mikin kívül, aki jól előtudja adni a szerepét. Nincs igazam?
  • rcstuning
    És Malena Hedvig (vagy hogy hívják)? :)
    Mondjuk őt nem erőszakolták meg csak megverték..
  • zmeor
    dehát ez még tavalyi hír..
  • zmeor
    ennyit arról hogy tilda hol marad....

A Szilágyi család utolsó tagja is elhagyja a Mátyás király teret. Bruckmann Balázs távozik a Barátok köztből.

Tavasszal az általa megformált karakter, Pali is elhagyja a Mátyás király teret. Vele a Szilágyi család utolsó tagja tűnik el a sorozatból. Persze, hogy milyen bonyodalmak között, az még a jövő titka.
  • Dj Tommy
    Én is röhögtem 1-2 beszóláson
  • Dj Tommy
    Az durva lenne
  • mama2
    LOL. Hol élsz te, de tényleg? De lehet hogy kicenzúrázták, és most titkolják hogy tényleg történt valami, de majd ezt az évadod kiadják dvd-n, és megmutzatják, ahogy Imi erőszakoskodik a Vandával és így derül ki a titok, hogy Imi tényleg egy erőszakos állat:O.
  • autoszimulator
    zsanett se találta ki IRL :DDD
  • Szolnokboy1
    ennyit még tán egy részen sem röhögtem mint a mostanin :D ez egy röhej ez a sorozat :D Vilibá meg Magdika 2 Deluxe :DDD
  • rcstuning
    Én is láttam az előző részeket, mégis hiszek Vandának. Olyan meggyőző és különben sem lehet ilyet kitalálni, a Klaudia megmondta :)
  • roppii
    Miről beszélsz te.Pont hogy fordítva történt az egész.
  • autoszimulator
    na imi ezen monológja után tuti EMO lesz...
  • overlocker
    Te hol élsz?
  • rcstuning
    Szegény Vanda... Ez a rohadék Imi ki akarta használni a helyzetet, most meg hazudozik, hogy a Vanda akarta...
  • Dj Tommy
    Ez így van!
  • rcstuning
    Ő ilyen... Én nem, de jó, hogy keveri a szart, mert különben unalmas lenne a BK. A színes emberektől jó a sorozat :)
  • Dj Tommy
    Úgy látom a mai rész is jó lesz
  • overlocker
    VAndA ROHADJ!!!!
  • Csabesz6
    fight!
  • autoszimulator
    ja mer ha veled közlik az igazságot, akkor behaluzol egy mégnagyobbat? nice1
  • rcstuning
    Birom ezt a Vandát... Nem csoda, hogy kitalálta ezt a hazugságot, mikor az az idióta Zsófi megpróbálta befenyíteni. Remélem Imit lecsukják. Imi csak akkor tisztázhatja magát, ha beismeri, hogy meleg.
  • akyyy
    most vettem észre, hogy a lostba aza bernát vagy ki...szóval az a vénember a néger aszonnyal, az vilibá a magyarhangja:DSA:DAS:
  • N o N a m e
    ha ez a vanda (akarattal kisbetü) mese kiderül.. neki vége.. lehet öngyilkos, senki sem fogja sajnálni
  • Dj Tommy
    Én elvállalom Vanda-nak való örömszerzést
    Szegény Imi,jó rácseszhet :(
  • Trance Angel
    Ha Vili bá értene a dologhoz, akkor Magdi néni is már rég befogta volna a pofáját. :D
  • roppii
    jól mondod majd vili bá (tata),ahogy ma mondták neki kávéházba.:DDDD
  • autoszimulator
    vili bá majd lekezeli
  • Trance Angel
    Én már régen megmondtam nektek, hogy Vandát ütni kéne, nem dugni. :D
    Bár lehet, azért ilyen, mert már nagyon ki van éhezve, és lehet mégis jobbat tenne neki egy kiadós dugás. :D