31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• M@TriX
    azt hittem a Barátok köztben jár majd egy 32 éves hapsival, de nem...

"Egy nála tizenhat évvel idősebb férfival jár Kardos Eszter (16), a Barátok közt Vandája. A fiatal lány kedvese, Cs. Zsolt (32) a sorozat egyik operatőre. A pár tavaly nyár elején jött össze, amikor Eszter még nem töltötte be a 16. életévét. A színészpalánta egyébként a sorozatban is az idősebb pasikra bukik, Vandaként most éppen Imrébe szerelmes."

nem kicsit durva, (szerintem)
  • Breki33
    Ha valaki tegnap belenézett a Kisvárosba láthatta JUli-t csábítő nőként a konditeremben.

Eléggé nyomult a zászlósra P
  • N o N a m e
  • Daza500
    Pfhú, az a zene pont egy szinten van a kiscsajjal...
  • Dj Tommy
    Jó volt a mai rész is,köszönet érte NoName-nek!
    Amúgy meg van mi jár mindig Vanda fejében:
    ,,Szinezd újra,az életed,ha megfakulna."
  • akyyy
    de volt én emlékszem, és ott is a nóráéknál volt asszem.

asszem a faterja volt az, és ott buzultak vele:D vagy valami ilyesmi

de sztem az illető keveri a hoffer misivel

jah meg tán zsófinak volt egy barátja, de az nkább volt [b]néger:D
  • autoszimulator
    Mondjuk a jelenet, miki & laci vs vilibá, hát az vmi ultrafos volt :D
  • Trance Angel
    Ja, ha közben mást is csinálsz nem bassza fel annyira az agyadat a sok baromság, amit még mindig és még mindig tudnak fokozni. :D
  • autoszimulator
    pedig ma nem is volt ultrafos.. de lehet csak azért, mert közben tanultam? :DD
  • Trance Angel
    Mostmár tényleg atombombát a Mátyás király térre!!!!
    A szereplők a szokásosnál is idegesítőbbek. A forgatókönyvíró meg szintén nc.
    Minek nézem ezt a szart??
    :D
  • Dj Tommy
    Én se emélszek ilyen szereplőre,kiváncsi vagyok a mai részre
  • N o N a m e
    én nem emlékszem roma szereplőre..
  • autoszimulator
    mostis ott van: Balogh Nóra
  • ihobpgf
    Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni a szakdolgozatom ügyében ebben a témában.
    Tudomásom szerint még 2000 körűl volt egy cigány szereplő ebben a sorozatban (személy szerint nem nézem, csak egy cikkben olvastam), és ha valaki meg tudná mondani hogy mi lett a karakter sorsa, illetve hogyan írták ki a sorozatból (ha kiírták), akkor ha teheti írja már meg!
    A választ előre is köszönöm!
  • Daza500
    Ez a sorozat már átmegy pszicho-thrillerbe, komolyan mondom...

Neked meg ott leljebb már kicsit túl sok a hallucinációid ettől a sorozattól, hallod-e.
  • akyyy
    kamerás mobil korszakában ha nincs kép, hazudsz kötsög!!
  • rcstuning
    Amikor Juli átment az Imihez és leteremtette, az Imi meg elkezdett ordítani, tiszta ideg lettem. Nem elég, hogy meggyalázza szegény Vandácskát, még van képe hazudozni meg letagadni. Rohadék, szegény Vandácska meg iskolába sem mer menni miatta. Az Imi is jobban tenné ha nem pedofilkodna a Mátyás Király Téren többet.

(most le ne irjátok, hogy nem is az Imi volt a hunyó! Láttam én is, mégis hiszek Vandácskának )
  • autoszimulator
    vigyázz akkor a szüleid házasságára, mer erik nagyon nagy csábító
  • toysoldier
    nap híre
  • mama2
    A hangja nem olyan, de ha a hangja is hasonlítana, nem tagadhatná le:O... Keméyn nagyon... Mingyá csinálok képetXD(viccel).
  • Tresh
    tyű...
  • mama2
    Mit látok. Mamámék csinálni akarják a házat. Benyit egy csávó, mamám meg magyaráz neki valamit. De annyira úgy néz ki mint Erik, hogy hihetetlen. Én majdnem dobtam egy hátast. Bazz...nagyon durva:O.
  • Trance Angel
    Nagyon köszi! (K) :)
  • autoszimulator
    :DD Hát ilyen komplex a mátyás király tér élete :DD

Amúgy boldog Nőnapot Betty bébi :))) (K)
  • Trance Angel
    Azért nem a Rózsába, vagy a sarki kocsmába ment (amit Géza javasolt), mert vízhiány volt az egész kerületben.
    Ebben a budis sztoriban a leglolzabb, hogy milyen cselekménysorozatot találtak ki azért, hogy Vili bá a sittre kerüljön:
    - Miklós kiakadt, mert az építkezésről nem vitte el senki a mobilwc-ket
    - keresett emebert, aki elvinné
    - megkérte Lacit és Eriket
    - a kerületben vízhiány van
    - Botond elfoglalja a Kertész wc-t
    - Vili bá a mobilwc-be kénytelen menni
    - Erik a zenét hallgat
    - nem hallja, hogy dörömböl
    - elviszik a budit
    - Vili bá kurvákkal találkozik
    - nincs nála pénz, ezért a kúrváktól kér
    - azoknak nem tetszik
    - arra jön a rendőrség
    - Vilit beviszik
    Csak gratulálni tudok a forgatókönyvírónak!!
    Sajnálom a cselekménykifdejtést, de ez már nagyon idegesíett. :D
  • autoszimulator
    amit neked is kéne, a szorzótáblát gyakorolja
  • mama2
    Mert nem volt még akkor víz a rozsába se. Ásványvízzel főzték a kávét is. Te nem figyelsz? Mit nézel te közbe??
  • Dj Tommy
    A Rózsába se tudott bemenni wcre,mert ki volt írva,hogy nincs víz
  • Marci0115
    ezt tökre nemértem, otthon lefoglalta a budit a botond és akkor villibá mérnem ment be a rozsába szarni gondolom ottis van wc, ehelyett ott volt elötte a mobilwc gondolta majd ott elvégzi lol
  • mama2
    Mit látok bazzeg: 2008. március 17-től,23-ig jó tvr-hét újságba: HÉTFŐ
    Barátok közt: A héten történik: Kristófnak feltűnik, hogy Nóra finoman megpróbál Tónit faragni belőle, ami eléggé szivenüti. SZÍVENÜTI. Ennél jobb poént nem tudtak kitalálni, kérepszépen. Jézusom:P. Vanda rájön, hogy azok is kezdenek elpártolni tple, akik eddig támogatták. Nóra bevallja, hogy tényleg sterette volna Tónivá változtatni Kristófot, de már szégyelli. Géza felfedezi hogy lába kelt az elrejtett pénzének, majd amikor rájön, hogy ki volt a tettes,bosszút esküszik. Tilda teljesen össze van zavarodva,nem tdja,hogy Eriket vagy Plt szereti-e. Izgalmas lesz mit ne mondjak. Ezek szerint rájönnek, hogy Vanda hazudott. De ez a Kristófos. Szíven üti. Hét komolyan. Istenem:P.
  • Sas6
    Baze elolvastam mivotl az előző részben és bazd xDD Ez nagyon ratyi :D
  • Szolnokboy1
    Vilibát "elnyelte a kibaszott magyar valóság." :DDD
  • Dj Tommy
    Most meg Vilibá szívta meg,bevitték a rendörök 2 k*rvával
  • bubu13
    ááá ez tényleg nagyon szánalmas volt. Vilibá mi a francért nem maradt fenn a kocsin meg ez a qrvás rész is ááá
  • autoszimulator
    bazeg az évad legszánalmasabb része, NEMBIROM

istenem, itt az idő leszokni
  • bubu13
    de az nem a házban volt
  • N o N a m e
    Tényleg, mi van azzal a lakással ahol régen a Laci, Éva és a Csaba laktak? Azt hiszem ott lakott Zsolt is egy ideig..
  • akyyy
    nekem is ez juttott az eszembe:D több külsős helyszin kéne! tök minde ha berednezett studió mint a kaludia villája, de kellenének ezek az új heylszinek. régen zsoltnak is volt valami panellakása, ahol el is rejtett egy csomó lét, mikor börtönbe ment. azóta meg semmi. lol
  • adamboro
    Na mit mondtam a beköltözésről?
    Előbb utóbb mindenki a házban fog lakni, így minél kevesebb külső helyszínen kell forgatni.
  • adamboro
    Az ilyen mobilbudikból szállításnál kiürítik a ferttlenítőfolyadékot, így jól összeszarhatta a tartályt.