31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4045 Hát jah. Vilibácsi parasztozott. Ahogy bejött az ajtón Gézátol hazamenet(a lakásába),mond valamit és azt teszi hozzá hogy: vót. Komolyan:D. Amúgy über szar rész voltez most( a többi is svsz.) Ez a Géza ez valami überállatfaszacsávó:D. -
#4044 Hát ez a Kristóf is jó nagy gyökér. :D -
Daza500 #4043 Jaj ne, Miklós nem veszíthet !
Go Miki Go -
#4042 Nem csak az, az egész ahogy van. Elvis Prézli, Bandika, Botond, Mindenki ááááááááá..... A leggjobb karakter az a Zsolti, meg talán a Vili bá az még tök poénos. de ezektöl elntekintve, annyira szar az egész hogy hihetetlen. Amúgy nem élveztema gatyámba úgyhogy.... -
#4041 jahogy belőled egy kis erotika az ideget hozza ki, az már mindjárt más :O -
#4040 Tényleg az. Poén meg az, hogy "segíts már beakadt a cipzárom", erre megfogja a mellét. HOGY A FASZOMBA?!! Komolyan 18+. Eddig csak poénból mondtam de most már.........ÁÁÁ... szörnyű. Nem is akarok többet látnio ezt a ******** sorozatot. Felidegel. -
#4039 nagyon szar, de a mellét is masszírozta, pedig azt azon nem vot zsír :DS:AD:AS:D -
#4038 OMG, ez a csaj, aki Botondhoz ment! -
#4037 amit a taxis ellopott a legkedvesebb magdi anyus helyettes néninktől!! Az egész nyugdítját!! GÉZA -
zotja #4036 géza milyen pénzt kért a csávótol? kihagytam pár részt..lécci vki irja le :) -
#4035 hohóó
következmény:D
meg sok minden van itt tök zsir:D -
Daza500 #4034 Deehogy :D -
#4033 Remélem nem a Klaudia fiára gondolsz? Azt a majomarcút ki nem állhattam. Már a nevére sem emlékszem...
Ja, Ákos :P -
Tresh #4032 én a zúj nanyát tuknám :p -
Daza500 #4031 Ehh...én anno ugyanígy voltam az űrgammákkal.
De azért régen voltak nemgáz karakterek is a BK-ben. :)
Csak azok már mind elköltöztek vagy meghaltak. :( -
#4030 Maradjunk annyiban, hogy az összes karakter gáz. :D
(Kivéve talán Bartát, még ő a legnormálisabb.)
Valamelyik nap, amikor egy csomó kellett tanolnom, rájöttem, hogy tényleg csak azért nézem a BK-t, mert akkor nem kell tanulni, meg lehet ülni a tévé előtt mint egy zombi és kikapcsolni egy kicsit. :D -
#4029 andrás mint legjobb? :DDD mondjuk a haja ray, de a viselkedése, az vmi ultragáz
Trance bébi is megmondaná, de épp sakkozik :( -
Daza500 #4028 Hehhe, András után Miklós a legjobb karakter már a kezdetek óta. :)
Remélem még sokszor be fog mosni egyet a Bartának, meg még pár embernek. ;-) -
#4027 :D -
#4026 (Y), lol... -
#4025 Mondjuk ez való igaz! Megint legyőztél :DD (L) -
#4024 Jó, de ha Miki nem kavarja a szart és keresi meg Kristófot (persze megint saját érdekből, hogy Nórát visszakapja), akkor nem is ismernék egymást Emmával. Szóval Mikinek egy szava sem lehet. :D -
#4023 oáááh khtx -
#4022 hát ha nem kaptad meg a jövőbeni fiam szívét, akkor áldásom rátok -
#4021 én közbe az emmát b@sznám,ok? -
#4020 nemtom én lennék miki, engem is baszna picit, hogy pont azt a gyereket találta meg.. mondjuk nem anyáznám, de akkoris. -
#4019 az a baj hogy már tul jo ez a sorozat,nem birom abbahagyni,muszály néééééééééznnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm -
#4018 Jaja, ezen én is röhögtem! :D
Meg az is jó volt, ahogy "leszemétdisznózta" Emmát Miki. :D
Egyre jobb ez a sorozat. :DDD -
#4017 Hát az tényleg LOL volt. A Miki meg egy köcsög geci. -
#4016 Elvisz Prézli -
#4015 A nap beszólása:
-Nézd! Ott a kocsi! Ott a KIS Elvis benne.
-HŰ Géza, de jó szemed van, de a kocsi üres.
-Ja, tényleg!
Gézunak valami fordított látászavara lehet :DDD
Miki meg egy tapló. -
#4014 ja meg bandika sztem 20 évesen is kifestőt fog firkálni :DAS:D:ADSA -
#4013 és ma megismételték az ez történt rovatban :DDDd -
#4012 Mit hét???? ÉVAD BESZÓLÁSA! :D
Szakadtam. :D Akkora IQ-harcos ez a Bandika. :D -
#4011 :DDDD
hét beszólása lett sztem :DD -
#4010 Space Record.Hmmm...az milyen játék? Honnan lehet megszerezni?:D. -
#4009 "Semmi különös, csak hallottam, hogy megkapta a Tóni szívét."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -