31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
dzsagon #4165 Ne a Vandát utáljátok, ő csak egy szereplő hanem azt a faszkalapot aki kiszarta magából ezt a sztorit. -
#4164 Ja mindegy lenne nekem,csak 18-22 év közötti szőke,vagy szőkés-barna hajú csaj legyen :D -
#4163 Tudom,hogy nem úgy értetted,csak vicc volt XD -
#4162 csak tudnád hogy milyen jó érzés ha a farkad egy lány szájában van.. mindegy lenne neked hogy ki az illető, csak nyalja.. :) -
#4161 Nem is úgy értettem bazz... -
#4160 Azért ilyet én nem mondanékannyira nem jó nő -
#4159 Látom Vanda elég népszerű lett
Én azért még bírom Vanda-t -
#4158 Kapja be a faszomat a Claudia is bazzeg. -
#4157 Amúgy hogy tud ez a Vanda, pár perc alatt, egy ilyen hazugságot kitalálni? -
#4156 Nyissunk ki utálja vandát topicot -
#4155 Ez a Vanda mekorra mocsadék. -
#4154 Komolyan mondom nem nézem ezt a szart ha a vanda lesza főhős..... -
#4153 DÖGÖLJ MEG VANDA ROHADJ MEG!!!!!!! -
#4152 Ezt a vandát nagyon utálom már.
Francé kell eröltetni ezt a sok hazudozást.
kurva unalmas. Ahogy tök jó sorozat -
#4151 Ha már rákérdezztél,akkor az is benne lenne a Vanda projectbe -
#4150 Jó utra terelnéd a pöcsödet a Vanda nemiszervének útjába,mi? -
#4149 Akkor gyorsabban meg kell talánom,mint nektek
Én majd jó útra terelném és többet nem hazudnak senkinek -
#4148 Nem bántjuk annyira, csak megtjük száját szemét, megtukjuk(legalább is én), majd egy fogpiszkálóval kiszurjuk a szemét, eltörjük az orrát, azt elengedjük és mehet amerre látXD. -
#4147 Bántani akarjátok szegény Vandácskát
Ha összeveritek légyszi ne annyira,hogy azért megismerjem még -
#4146 Hát a mátyás király téren XD -
#4145 Campona bejárata előtt, jó ha találkozunk? Egyátalán hol lakik az a szarkeverő kurva? -
#4144 Oké benne vok. Hajrá..... Remélem ma lesz az ami az előzetesben volt... kiváncsi vok mi sül ki belőle remélem valaki jól szájbarugja Vandácskát -
#4143 vanda most már egy devilgirl character. -
#4142 Sztem jó ötlet -
#4141 Meg lehetne úgy is csinálni ahogy az Autó Mánia topikban van. Igy, minden frissitésnél változik a kép.
A barátok közt oldalán összesen 6 kép van. Itt tudjátok váltogatni számok változtatásával. Csak az a baj ezekkel, hogy régi képek. Na mit gondoltok? -
#4140 Szerintem olyan banner kéne, amin rajta van az összes szereplő. (Az a kép, amit a főcímdalnál is mutatnak.) De mivel elég gyakran változnak a szereplők, mindig piros x-et tehetnénk a kieső szereplők fejére. :D -
#4139 nem teccik -
#4138 tök jó. -
#4137 Bannernek? -
Daza500 #4136 Az a bácsi is inkább elfordul. -
Ki az a másik csajszi? Ismeri valaki? (Jó rusnya xD) -
#4134 Köszi,hogy leírtad a tartalmát
Nincs 5 perce,hogy megnézztem a mai részt,az elején,úgy Juli+Vanda beszélt,Vanda mondta,hogy nem kell egy fiúnak sem(Engem még nem ismer,mert nekem kéne
Erik+Laci+Miklós amikor beszélgetett,Erik elsütött egy jó poént
A Vége tényleg durva volt,szegény Imi,azért,nem ezt érdemelte volna
Már nem bírok aludni,annyira várom a holnapi részt -
Daza500 #4133 Nyugi. Igyatok egy csésze teát. ;-) -
#4132 Vanda - -
#4131 Kristóf átment Nórához és megmondta, hogy őt utálhatja, de Emmát hadja ki belőle. Nóra persze kibukott, Claúdia meg atta alá a lovat. Julti meglátta, hogy a Vanda megint bőg, megkérdezte miért, és elmondta hogy Imi azt mondta nem tetszik neki(ekkor még nem mondta el a hazugságát), Juli ezért lemondta a randit Andrással. Laci és Erik, Miki megbízásábol mobilwécéket akart szállítani egy helyre, csak valakik nem voltk ott(azt pontosan nem hallottam), ezért a Rózsa elé rakták egy éjszakáig a klótyókat, aminek persze Zsolt nem örült. Zsófi elmondta a véleményét Vandának, aminek persze a kiscsaj nem örült. András már megint elpártolt Emmátol, és nem örül ogy Kristóffal együtt vannak. Vanda hazudott, ugyanis azt mondta, Imi megerőszakolta. Asszem ennyi. -
#4130 Lehet sajna elviszik,de Vanda nem tudja bizonyitani,hogy lett volna valami,csak a szövegét nyomja,meg azért többen ismerik Imi-t tudják róla,hogy nem erőszakos tipus és nem bántja a nőket! -
#4129 Jól lenne,ha láttam volna a mai részt,így sajna nem tudok hozzászólni,remélem NoName,majd küldi a linket hozzá -
#4128 Szerintetek mi fog kisülni belőle? Jönnek a rendőrök az Imiér? -
#4127 Hogy lehet valaki ennyire kis geci??? Bassza meg. Overlocker, én hozom a hangtompítót, te hozzad a fújtózsinort. Jól van. Ebböl nem csinálok játékot az fix 100. -
#4126 Nem igaz hogy nem bír magával Vanda, mindig ki kell valamit találnia hogy felboszatson valaki.Hátha valaki már jól pofán vágna az kéne neki.