31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• dzsagon
    Ne a Vandát utáljátok, ő csak egy szereplő hanem azt a faszkalapot aki kiszarta magából ezt a sztorit.
  • Dj Tommy
    Ja mindegy lenne nekem,csak 18-22 év közötti szőke,vagy szőkés-barna hajú csaj legyen :D
  • Dj Tommy
    Tudom,hogy nem úgy értetted,csak vicc volt XD
  • N o N a m e
    csak tudnád hogy milyen jó érzés ha a farkad egy lány szájában van.. mindegy lenne neked hogy ki az illető, csak nyalja.. :)
  • mama2
    Nem is úgy értettem bazz...
  • Dj Tommy
    Azért ilyet én nem mondanékannyira nem jó nő
  • Dj Tommy
    Látom Vanda elég népszerű lett
    Én azért még bírom Vanda-t
  • mama2
    Kapja be a faszomat a Claudia is bazzeg.
  • mama2
    Amúgy hogy tud ez a Vanda, pár perc alatt, egy ilyen hazugságot kitalálni?
  • overlocker
    Nyissunk ki utálja vandát topicot
  • roppii
    Ez a Vanda mekorra mocsadék.
  • overlocker
    Komolyan mondom nem nézem ezt a szart ha a vanda lesza főhős.....
  • overlocker
    DÖGÖLJ MEG VANDA ROHADJ MEG!!!!!!!
  • Imremagdi
    Ezt a vandát nagyon utálom már.

Francé kell eröltetni ezt a sok hazudozást.

kurva unalmas. Ahogy tök jó sorozat
  • Dj Tommy
    Ha már rákérdezztél,akkor az is benne lenne a Vanda projectbe
  • mama2
    Jó utra terelnéd a pöcsödet a Vanda nemiszervének útjába,mi?
  • Dj Tommy
    Akkor gyorsabban meg kell talánom,mint nektek
    Én majd jó útra terelném és többet nem hazudnak senkinek
  • mama2
    Nem bántjuk annyira, csak megtjük száját szemét, megtukjuk(legalább is én), majd egy fogpiszkálóval kiszurjuk a szemét, eltörjük az orrát, azt elengedjük és mehet amerre látXD.
  • Dj Tommy
    Bántani akarjátok szegény Vandácskát
    Ha összeveritek légyszi ne annyira,hogy azért megismerjem még
  • overlocker
    Hát a mátyás király téren XD
  • mama2
    Campona bejárata előtt, jó ha találkozunk? Egyátalán hol lakik az a szarkeverő kurva?
  • overlocker
    Oké benne vok. Hajrá..... Remélem ma lesz az ami az előzetesben volt... kiváncsi vok mi sül ki belőle remélem valaki jól szájbarugja Vandácskát
  • Doomista
    vanda most már egy devilgirl character.
  • Dj Tommy
    Sztem jó ötlet
  • N o N a m e
    Meg lehetne úgy is csinálni ahogy az Autó Mánia topikban van. Igy, minden frissitésnél változik a kép.
    A barátok közt oldalán összesen 6 kép van. Itt tudjátok váltogatni számok változtatásával. Csak az a baj ezekkel, hogy régi képek. Na mit gondoltok?
  • Trance Angel
    Szerintem olyan banner kéne, amin rajta van az összes szereplő. (Az a kép, amit a főcímdalnál is mutatnak.) De mivel elég gyakran változnak a szereplők, mindig piros x-et tehetnénk a kieső szereplők fejére. :D
  • akyyy
    nem teccik
  • mama2
    tök jó.
  • N o N a m e
    Bannernek?
  • Daza500
    Az a bácsi is inkább elfordul.
  • N o N a m e

Ki az a másik csajszi? Ismeri valaki? (Jó rusnya xD)
  • Dj Tommy
    Köszi,hogy leírtad a tartalmát
    Nincs 5 perce,hogy megnézztem a mai részt,az elején,úgy Juli+Vanda beszélt,Vanda mondta,hogy nem kell egy fiúnak sem(Engem még nem ismer,mert nekem kéne
    Erik+Laci+Miklós amikor beszélgetett,Erik elsütött egy jó poént
    A Vége tényleg durva volt,szegény Imi,azért,nem ezt érdemelte volna
    Már nem bírok aludni,annyira várom a holnapi részt
  • Daza500
    Nyugi. Igyatok egy csésze teát. ;-)
  • N o N a m e
    Vanda -
  • mama2
    Kristóf átment Nórához és megmondta, hogy őt utálhatja, de Emmát hadja ki belőle. Nóra persze kibukott, Claúdia meg atta alá a lovat. Julti meglátta, hogy a Vanda megint bőg, megkérdezte miért, és elmondta hogy Imi azt mondta nem tetszik neki(ekkor még nem mondta el a hazugságát), Juli ezért lemondta a randit Andrással. Laci és Erik, Miki megbízásábol mobilwécéket akart szállítani egy helyre, csak valakik nem voltk ott(azt pontosan nem hallottam), ezért a Rózsa elé rakták egy éjszakáig a klótyókat, aminek persze Zsolt nem örült. Zsófi elmondta a véleményét Vandának, aminek persze a kiscsaj nem örült. András már megint elpártolt Emmátol, és nem örül ogy Kristóffal együtt vannak. Vanda hazudott, ugyanis azt mondta, Imi megerőszakolta. Asszem ennyi.
  • Dj Tommy
    Lehet sajna elviszik,de Vanda nem tudja bizonyitani,hogy lett volna valami,csak a szövegét nyomja,meg azért többen ismerik Imi-t tudják róla,hogy nem erőszakos tipus és nem bántja a nőket!
  • Dj Tommy
    Jól lenne,ha láttam volna a mai részt,így sajna nem tudok hozzászólni,remélem NoName,majd küldi a linket hozzá
  • mama2
    Szerintetek mi fog kisülni belőle? Jönnek a rendőrök az Imiér?
  • mama2
    Hogy lehet valaki ennyire kis geci??? Bassza meg. Overlocker, én hozom a hangtompítót, te hozzad a fújtózsinort. Jól van. Ebböl nem csinálok játékot az fix 100.
  • roppii
    Nem igaz hogy nem bír magával Vanda, mindig ki kell valamit találnia hogy felboszatson valaki.Hátha valaki már jól pofán vágna az kéne neki.