31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Daza500 #4285 A legelső részek voltak a legjobbak, de amúgy még mindig vannak epizódok, amiket még a büdös életbe nem láttam, és már csak ez lenne az utolsó esély.
Annak az esélye, hogy majd jön valaki a semmiből, és VHS Rip-ben feltolja torrentre az egészet, hát...a nullát súrolja.
Annyira fanatikus nem vagyok azért, bár szerintem több ember megvenné, mint gondolnátok, ne aggódj. :D
Anno a Szomszédok-nak indítottam is egyet, de túl kevesen írták alá, így abból semmi nem lett. :-/ -
#4284 Én benne lennék:). Jó lenne télleg. -
#4283 B+ te télleg ennyire fanatikus vagy? :O -
#4282 Megint csak köszönet NoNamnek a részért
Milyen keményen verekedett Emma és Noémi,azért Noémi mekkorát adott Emmának,majdnem leszállt a feje a Rózsa bejárata elé -
#4281 igen -
Daza500 #4280 Mit szólnátok egy közös petícióhoz a magyar televízió részére, miszerint kezdjék el kiadni a legelső résztől kezdve DVD sorozatban ? Évadonként persze.
El lehetne vajon érni ezt ? :) -
#4279 jóde, ő, naponta két rész van, vagy egybe vágtad őket? -
psylife #4278 http://bk001.dynamicweb.hu
Innen tudjátok letölteni a Barátok közt epizódjait!
Használjátok a Fórumot!
Küldjétek el mindenkinek a linket, hogy egy országos barátok közt epizód letöltő oldalt hozzunk létre együtt! -
#4277 Kata :) -
#4276 azt csak hiszed! ez még a andrásos-hűtőpüfölős-dühkitörős bunyónál is jobban volt megkoreografálva :) -
#4275 Köszi! :) A bunyót még láttam, asszem akkor nem sokról maradtam le. :D -
#4274 és nézd meg hogy ki hivta meg :D -
Daza500 #4273 Nekem ez az Emma-szöveg tetszett:
"Ebben a tónitalan világban"
Meg az az újságpapír-hepajkodás, én a helyében üvöltöttem volna még hozzá, hogy: TÁ-DÁ-DÁ-DÁ ! -
#4272 ez mekkora szöveg:DDDDDDDDDDDDD -
#4271 hát noémi és emma taliztak, emma bevádolta noémit, hogy csak azé nem szeretné látni kristófot, mer büntudata van tóni miatt, mivelhogy ő okozta a halálát, mer épp tóni nemi szervén tanult oboázni egy jobbkettes kanyarban :C aztán drámai megjelenés andrás szerepében, szétszakitja, őket, de előtte noémi egy izmos mtaslival megáldja emma babát, aki papirból készített ütlegelő eszközzel támad vissza kisebb sikeret elérvén. vágás. noémi otthon, annya bekérdi mivan, ekkor kitör noémiből a drámai szereplői én, zokogásban tör ki, könnyeivel küzd, összeroskad, és meséli hogy ő a hibás tóni haláláért, nincs értelme az életnek, emo style ON, R.I.P.
röviden ennyi, alap az oszkár, úgyvélem -
#4270 itt van ne -
#4269 Mi történt? (A 2. részt már nem néztem, mert az 1. olyan jó volt, hogy inkább magyar tételt tanultam. :D) -
Daza500 #4268 És ezzel már az anyja se tud mit kezdeni, csak állt ott és a körmét rágta. -
#4267 Jaja Palika nyakkendoje télleg összement:D -
#4266 noémi dármai alakítása itt a végén.. oszkárt neki!!!4
-
Daza500 #4265 De a Palinak összement a nyakkendője a mosásban ! D: -
Daza500 #4264 Túl sok békát néz. :D -
#4263 Szerintem te túl sok BK-t nézel. :DDDD -
#4262 vagy a szívét 8o
és beültetné hirtelen vandába, hazajönne ricsi, és beleszeretne vandába, akibe noémi szíve van :Z:Z -
#4261 Jaja, lol volt. :D
Inkább tépte volna ki az emós papagájhaját. Mindenkinek jobb lenne. :D -
#4260 xDDDDDDDD Emmának láttátok azt a kemény ütögetését a papiral? xDDDDDD -
Daza500 #4259 Nojémi tökjól osztja a nyaklevest. -
#4258 Háháháháháháhá...Emma megkapta hehehehe... -
Daza500 #4257 Látom, a sorozat stábja is megéri a pénzét...
Szó ami szó a pacákban van némi pedo-feeling. -
#4256 A Nóra faterja volt cigány (tehát Nóra is) és őt Bélának hívták. Úgy vonult vissza, hogy a Bartával meg a Gézával pénzt hamisítottak, aztán majdnem lebuktak és ő inkább nem kérte a részét. A Zsófi pedig egy Wallot Dan Yanick nevű sráccal járt, aki a kölyökidőben tűnt fel még annó.
EZ a Vanda tiszta hülye. Ha van egy ilyen öreg palija, akkor miért nem vereti meg az Imit és akkor nem zaklatja majd többet... :) -
#4255 hát igen, beállítottság kérdése is :) de én valószínűleg nem kezdenék 32 évesen hosszútávú (értsd: egy éjszaánál hosszabb) kapcsolatot egy 16 éves csitrivel. -
#4254 vigyázz mer elmegy hozzád és szájbaszexuál!:| -
#4253 sztem meg ott valami defekt van:D -
#4252 nekem is ez jutott eszembe először :D -
#4251 LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLXDXD -
#4250 aztakurva!! Mondjuk nem hiszem, hogy sok 32 éves férfi mondhatja el magáról, hogy 16 éves hamvas puncit kúrogat...ebből a szempontból szerencsésnek mondhatja magát :) -
#4249 Ránézésre a csávó még többnek is néz ki:-)
Bár lehet,hogy csak előnytelen kép,de itt kb 18-40-es a felállás. -
#4248 -
#4247 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
de most nézzük már másik oldalról: van egy 32 éves operatőr csávó, aki egy kis éretlen 16os pinára bukik, kinek még csak melle is alig van.. HÁTEZMI? -
#4246 megkapja az adagját az biztos.