Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én per spec. meguntam az EQ-t és el akarom ütni az idõt valamivel amíg jön a SWG. mivel elég sokan DAoC-oznak a SWg fórumon és szemmel láthatóan marhára élvezik gondoltam én is kipróbálom 😊
Uberlama
Igaziból nekem is kéne még1 game (buffbot powa), de én asszem majd szerzek egy Gold editiont 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tiffa
Mi is arra várunk épp Kyellel, már megrendeltük de még nem szóltak vissza. Most mikros van az kissé gáz.
Hi.

Ne izguljatok skacok amint találunk 1 helyet ahol van mindenkinek
szólunk.:-))
Egyébként kicsit forcsának találom,hogy mindenhol szajkózzák,hogy
mindenki eredeti játékkal játszón,és erre tessék egész Pesten nem
lehet kapni,pedig nem 1 ember keresi.:-((
De ezt már kezdem megszokni,ez
ám a jó Magyar szokás mi?:-))

Csabee
Az nem lehet hogy sehhol sincs 😊

Taranov
Utána kéne járni, egyébként megyek holnap az Electro Worldbe.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Érted sztem nem az a baj, hogy nem szólok, hanem az hogy nincs 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csabee
Jaja nekem is szolj ha megleled.

Na erre nem is gondoltam!!!

A 3 Budapesti és a Budaõrsi Media Markt-ba nincs,mindet felhivtam.
Most egyenlöre az Electro World-be bizhatunk!

Taranov
Az Auchanban vajon vannak PC játékok?

Taranov
Oké, más media marktba vajon van? A www.mediamarkt.hu-n írják a daocot is.
Kíváncsi leszek az Electro Worldre, jó lenne, ha lenne.
Az Electro Worldnek még weblapja sincs.

Taranov
Az Electro Worldnek még weblapja sincs.

Taranov

Árkádba még nincs ma hivtam oket.
Ha találsz az Elektro World-be akkor légyszi szol.

Taranov
Nincs az Árkádban sem? Az Euro Park Media Marktot is meg lehet próbálni, meg az Electro World-öt.

Hali.
Ausztriába se volt a mult héten.Nekem pénteken volt a haverom kint és vagy 6-7 üzletbe megnézte és nem volt.:-((
De ha gondolod összehozhatunk 1 Bécsi kirándulást hátha több szerencsével járunk.

Hi.

Ugyanebbe a cipõbe járok.Most beszéltem a CD Galaxival nekik lesz de 2-
3-4 hét kb.még nem tudják.A Westend-be az 576 is azt mondta,hogy
várnak,én pénteken beszéltem a Árkádba a Media Markt-be a számtekes
sráccal és azt mondta,hogy hétfõn (azaz ma) jön nekik árú és lehet,hogy
kapnak.Na felhívtam a MM-t és még mindig nincs nekik.
Több ötletem nincs lehet,hogy megrendelem a CD galaxis-ba.
Szoval lassan én már a hajam tépem,hogy sehol nem kapok DAoC-t CD-t.

Taranov
Nem tudtok valamilyen boltot ahol meg lehet venni a Dark Age Of Camelotot? Az 576 Kbyte-ban nincsen, a CD Galaxisban nincsen...

Tiffa
Tõlem is.
Tolem mehet.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
This ability also bypasses the movement penalties from mesmerize, root/snare, and stun, although other effects such as inability to attack will remain.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
DE NEM TUDNAK UTNI VAZZ< HA MEZZELVE VANNAK.

igen, de albok nem elfutnak SOSel hanem szarrá lõnnek és ütnek bazzeg 😊

zzz

Hi.

Én ezt a cimet ismerem csak :http://web.interware.hu/hyder/camelot/index2.htm

Neked hol sikerült megvenni a game-t?

Ok, akkorj dobj meg egy emaillel plíz és megbeszéljük a részleteket 😊
Hangianix
Nem, mert mindegyik realmben van 1-2 okos aki elnyom egy ae effectet es leszdi rolad. 😄

Hangianix
Mert amatorok vagytok? 😄 Beszaras, hogy senki se tudja mit kell tenni SoS ellen. Segitek. Mezzeljetek le oket es menjetek utanuk, de ne ussetek. Akkor ugyanis a mezz rajtuk marad a 30 masodperc lejarata utan.

Tafaya
Lol most olvastam hogy nem valoszinu hogy bekerul a 15 mp-enkent hasznalhato Volley egyenlore, mert trukkokkel 5200 egysegnyire is le lehet tenni a ground targetet, az mar majdnem olyan, hogy ulsz Sursbrookban az arrow mrchant mellett es ostromlod Berkstead-et 😊

de lehet mezz elõtt nyomta el és akkor ugyebár nem lehet asszem.

zzz

Amele(betûzhetetlen)ratin Melodies, 200hp / tick. 1000hp ad vissza, csak elég lassú.

zzz

túl jó a chanter... kezdhetnének már velem valamit lassan 😊, odáig jutottam hogy már nekem is van egy, mondjuk elsõdlegesen azért mert a legjobb pénz - farmer kari a gaméban.

zzz

S.O.S minstrel Ra mintha leszedte volna alb grpról a mezzt és nem lehet õket utánna mezzelni se rootolni semmi, elég funny volt. Meg azért se rossz tegyük hozzá a sos, ütöm a kasztert arébb fut azt szarrá lõ 😊 és minstrel még mindig több van mint druida hogy a rák vigye el õket : )

zzz

engem kihagytál, ott harcolok éppen Weldrinel he!

zzz

Hangianix
En is ezt mondtam. Bar egyszer lattam NP enchantert tok egyedul. 2 masodpercig elt. 😄 Szerintem ld-re ment a haverjai meg otthagytak. 😄DD

Ja, a druid az akinek a grp purge-ja van, nem a bardnak. (Neki valami health buffja van, szerintem nem tul jo.)

Hangianix
Becsulendo 😊

Ha idejössz érte akkor átveheted. Írj egy mailt, hogy megbeszéljük a részleteket (kgb és krisz is).
Tafaya
1.62-ig penzt gyartok vele, addig nem torlom. Azert fogom torolni, mert a kedvenc nick-em ne foglalja egy hasznalhatatlan karakter. Irtam a GOA-nak de sajnos nem valtoztatnak neven csak ha az a CoC-ba utkozik. Mielott barki jonne barmivel, szamomra jelenleg a scout hasznalhatatlan karakter. Ellenkezojerol pedig meggyozni nem fog tudni senki.

Akkor te mint nagyon koopertaívnak tûnõ egyén odadanád nekem átvenni vagy feltennéd valahova hogy leszedjem? 😊
Az Angol klienss hány megát nyom?
Ha sikerül egy Német verziot szereznem tudsz segiteni,hogy "valahonnan" leszedjem az Angol klienst?

Van valami kod a dobozba,és nem hiszem,hogy valaki is szivesen megosztaná a sajátját.De én eddig sehol nem láttam Warez oldalonm DAOc-t.
Meg szerintem 1-2 játékot amivel az ember sokat játszik igazán megvehet eredetibe (de ez csak saját vélemény)!

Az Árkádos és a Pólusba lévõ 576 azt mondta,hogy õk ezzel a progival nem nagyon foglalkoznak (állitolag nincs rá kereslet Magyarországon)
A 4 Media Márk-bol 3 azt mondzta,hogy hétfön kapnak árut és lehet,hogy jönni fog.Az eggyikba 9900 ft volt a másik 2-be 10900 ft volt az ára.
Én még nézegettem a régebbi Guru ujságba a CD Galaxyt-is ök árultak,ha más nem lesz velük beszélek hátha tudnak szerezni.

Az a 576, amelyik az Árkádban van és az Árkádos Media Markt-ban mondták azt is, hogy nem valószínû, hogy lesz nekik DAoC a késõbbiekben.
Az király és hogyan jutok hozzá? 😛
Mivel crack-elt változat nem létezik!!!
Csak eredetivel tudsz játszani

Na ott még én nem igazán találkoztam olyannal aki eredeti Játékokat árult volna,Bár igaz már vagy fél éve nem jártam arra.

Ha találsz valahol szólj nekem is.:-))
Már 1 hete probálom megvenni de
sehol nem kapni Pesten.:-((

Tök jó mikor a kõkorszakból valaki idetéved 😊
Uberlama
www.camelot-europe.com

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hi.

Én mind a 4 MediaMarkt-ot külön felhívtam,mindenhol azt mondták,hogy
jelenleg nincs de valoszinüleg a jövõ héten jönni fog,egyébként mind a
4 helyen más-más árat mondtak rá,de így is 10000 ft. alatt volt az
ár.Neked melyik 576-t igérte,hogy esetlegesen lesz jövõ héten?Én
kettõbe is megkérdeztem és azt mondták,hogy nem nagyon foglalkoznak
vele.

Gondolkodtam,hogy megvárom a 21-i megjelenést és megveszem egybe a
kiegészitövel,ahogy elnéztem kint kb. 55 euro lesz és vagy 20 euro a
szállitási költség legalább,az itthoni boltok meg nem 100%,hogy rendelnek.
Szóval ha valaki lát valahol DAoC CD-t szóljon már nekem mindenképpen.Már jó lenne kalandozni.