Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz (hehe mitha magamnak írnám) Medicineman a szívesen látunk a guildban vagy az ellenség soraiban azt a mi guildunkra értette szerintem 😊
Elég nehéz úgy eldönteni valamit hogy nem igazán ismered a játékot. Biztos mind2 csapattól megkapod a lehetséges segítséget. Menet közben is átlehet menni másik oldalra csak ahhoz törölnöd kell az ottani karakteredet ha ugyanazon a serveren maradsz(jelen esetben prydween). Annyi biztos hogy bármelyik fél fedez fel magyart az ellenség soraiban tuti rá fog menni 😊)
Itt van 2 link nézelõdj ha még nem láttad õket
http://daoc.catacombs.com/
http://camelot-europe.goa.com/en/home.php
1-2 régi kép:
Ketten Beno ellen
Paldin power
Az ellenség sorai közt 😊

Ennyi mazsolázz kedved szerint...
Tiffa
Medicinemannek: ha már így összemelegedtünk megbeszélhetnénk egy randit, kivi vagyok rátok, utána tõlem akár meg is ölhettek 😊 de ha nem akkor berakhatnátok a képeteket ide, eddig egyikötöket láttam csak arcon fekve a HoC-ban.
zippofcy
A DAoC ara az amazon.de-n: 6500ftnyi euro. Az SI szinten annyiba kerul (elorendeles).
De negyvenvalamennyi euroert aruljak majd egyutt a 2ot is, lehet ugy erdemes mar megvenni
Az ingyenes honapnal pedig meg NEM ker semmilyen kartyaszamot, csak eppen ezert mikor lejar nem vonjak le automatikusan a let (nincs mirol ) hanem ujra be kell loggolnod a regisztraciohoz es ujra aktivalni az accot, akkor mar kell a hitelkartya ofcoz.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem kell az adóságaimat szétkürtölni:d amúgy már megvan a pénz df-ben 4 óra alatt összejött 1.1 plat😊

Én minden magyarnak sírok/wavelek/salutalok(kivéve weldrint és tafayát:p)

BAdbtie: alemain elf ranger chez meg luri ns amúgy:p

Lourker

Tiffa
ááá 26-ot akartam írni szal 26 az igaz és már biztos is vagyok benne a 27. Bluebelle de õ igaziból midi 😊 csak néha bekukkant
Tiffa
22 ha jól számolom, de a vizsgaidõszak miatt lehet valaki kimaradt
nem tudtok ide is beszurni 1-2 screenshotot?kiváncsi lennék rá?

Tiffa
Krisztiánnak még: ja amúgy az albi magyaroknak van titkos xxxxx (ezt itt Kyel cenzúráztatta, de ha csatlakozol megtudod 😊 és készülõ überbrutál weblapja is 😊
Tiffa
Hát nem tom, majd ha valaki errejár a guildbõl aki jobban emléxik majd elmondja én így emléxem 😊
Tiffa
hát ez tényleg érdekes de ez tuti, többen voltunk mint 1 fg amikor belépett a Gryll család és Kyel meg én mentünk rögtön palázni, szal lehet akkor nem egy nap termése az a screenshot amit nézel.
Tiffa
lehet de akkor én már rég paláztam ahogy Grylla belépett én reloggoltam
Tiffa
Na tök jól elbeszélgetünk, de végülis szerintem mindegy tökre, én nyilakra emléxem, de mondom lehet tévedek nem szoktam megnézni mitõl/kitõl halok elég a tény hogy fexem 😊
Tiffa
lol neked senkivel én meg majd elintézem Kyellel 😊
Tiffa
Amúgy tényleg nem vitázom, lehet igazad van, arról speciel nem szoktam screenshotot csinálni ha a nevem a sor elején van, kizárólag arról ha a sor végén van, ezt ugye megérted szivike? 😊
Tiffa
Oksa, Chez tud nyillal lõni?
Tiffa
Ez nem igaz drága (na ide akartam beszúrni egy puszit küldõ smileyt de olyan nincs szal /kiss)
Tiffa
Emléxem egy kék ruhás lurira valahol HW környékén, sokáig üldözött, meg benonál a legvégén valaki telitüzdelt nyilakkal ez volt az ominozus "kinyirattamarwenkétmertszónélkülstickelt" eset. Ezek után én abbahagytam az rvr-ezést és paláztam, de lehet igazad van nem kötekedek tényleg csak egyszerûen máshogy emléxem.
Tiffa
Krisztiánnak: na most megnéztem milyen a logójuk a hibimagyaroknak, hát a mienk szebb sokkal, többen is vagyunk, de cuki náluk az hogy a 16 emberbõl 14 guildmaster. Nálunk változatosabbak a rangok vannak kisangyalok, arkangyalok és két angyal lordunk van. Csak gondoltam egy kis segítség a döntéshez, illetve még annyi az esztétikumról, hogy kiegészítõ elött (tehát még jelenleg) az egyetlen realm ahol csak embert lehet választani. A többieknél vannak mindenféle gnómok.
Tiffa
ja most olvastam vissza ja hogy nem benoról van szó, de akkor sem tiszta tökre egy halálra emléxem, de mostanában rvr-ezget egy Taffy nevû plates pacák nem lehet hogy azzal keversz?
Tiffa
Ha Raisthlinre célzol õ tényleg törölt egy lvl 44-es wardent és már 48+-os a wizije.
THX.
Én inkább a guild-ot választom,és majd 1 kis segitséget amit a kezembe lesz a progi.

az a sok xpzés káros az egészségedre 😊

zzz

bizonyára 😊)

zzz

Ok.

Ugy néz ki,hogy ha miden jol megy akkor szombatra meglessz a progi.

Holnap megy az 1-ik haverom Bécsbe,érdemes vele hozatni?Tud valaki árat
mondani,hogy kb. mennyibe kerülhet?
Ha nem kap kint esetleg angol verziót,várjak inkább míg itthon lesz

Hangianix
Nekem 3p van + 300gp Qaby fele, de o mostanaban nincs bent, igy nem tudom megadni. Szerintem el is felejtette. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Odáig rendben van hogy a 2 fg Np elhullott, de hogy utánna te nem azt a monitort nézted amit kellett volna az is biztos. Mivel az a csapat ami leverte az np-t (ebben voltam én 😊) 20 perc mászkálás után elment kihalni mpk-nál(egy árva lélek nem volt emainben) és átment odinba. A stick pedig nem azt rvr-en hogy stickelek az elsõre és ha csatazaj van akkor vissza ülök a monitor elé. Ha meg meglepnek és lefognak mezzel benne van. Lehet szídni a vezetõt hogy milyne láma vagy az enemy-t dicsérni hogy jól taktikázott.
THX.

A game-t merre lehet megvenni?
Van valami kiegészitõ hozzá ami fontos,vagy csak az alapjáték kell?

Hangianix
Valoszinuleg a bard volt, azt magamra vallaltam 😊

Igen a játék árába benne van egy hónap ingyen játék.

Lourker

Azt láttam szerintem a bárdot vagy a druidát pont te ölted meg😊)

Az meg, hogy ki hol volt 3 hónapja témát abba kéne hagyni weldrinre rá kell hagyni az ilyeneket úgy néz ki😛

Lourker

THX.

Még 1 kérdés.Ugye az elsõ havi díj benne van az alap játék árába?De
amikor elõszõr regisztrálom magam az elsõ belépéskor nem kér
kártyaszámot?Bocsi a sok hülye kérdésért de ebbe a témába eléggé láma
vagyok,és hát szeretnék lassan játszani ezért kérdezek ennyi marhaságot.
Egyébként hol lehet beszerezni a progit?

Tiffa
ez erre volt válasz
Tiffa
Azt kétlem hogy többször max a végén egyszer, mivel Arwe rámstickelt szó nélkül és szétlödözték míg afk volt én meg próbáltam felszedni és ebbehaltam bele.
Hangianix
Mar nem azert, de Lourkerek bandaja, jobb mint barmelyik 1fg NP. NP az neha olyan lama, hogy csak na. Pl. campletek amg-t albi oldalrol, 5-en megerkezunk (ok 2fg voltak) kicsinaljuk 1 bardjukat es 1 druidjukat (no response toluk), majd 1 perc alatt felfejlodnek ellenunk... Hat lol.

Masodik alkalommal charge-olnak amg-nel, azonos szamu szedett-vedett csapattal kicsinaltuk oket. (igaz 3 sorcerer volt)

Hangianix
Meg az a 2fg aki sikertelenul probalt betorni 10 percenkent. 😄

Egyebkent meglepoen kis emberveszteseggel vertunk ki titeket.

zippofcy
En ugy gondolom hogy a nemet daoc is angol nyelvu angol szerveren jatszva, legalabbis abbol kiindulva hogy az en angol verziom hogyan viselkedik nemet meg francia szervereken
Ugyhogy nem hinnem hogy angol SIt kell szerezni, de ugyis kiderul hamarosan
Remelem SIben lesz vmi normalis lvl40+os taphely, mert kezdem unni DFet, foleg mikor nem is a mienk.
Az albioniak intelligenciajarol meg annyit hogy tegnap delutan a hibbik elfoglaltak Benot, szoval ovek lett DF. Erre az osszes albioni boszen rohant visszafoglalni, pedig 2-3 fg vedte.
Az eszukben sem jutott hogy van meg nehany hippi keep benon kivul
Esetleg a benoban levok is eluntak volna a hiabavalo varakozast, mig a tobbi keepuket sorban foglaljuk el .. igy viszont meg ma este is a hippike volt DF, na mind1.
Masik jellemzo dolog: nagy nehezen lenyomunk 2fg NPt emainban (tok veletlenul mondjuk ) utana csodak-csodajara egyutt is marad az igy osszegyult 2fg albioni. Erre micsinalnak? Elkezdenek rohangalni amg-mmg-briefine border (vagy vmi hasonlo) utvonalon, de persze szigoruan uazt a kitaposott utat kovetve, nehogy mar a vegen eltevedjenek
Ha zerg hat zerg, olyankor nem lehet stealthert felderitesre kuldeni, de legalabb ha mar uazon az utvonalon vonulnak oda-vissza kuldhetnenek elore vkit hogy legalabb a nem stealther enemyket meglassa ha azok lesben allnak. Ez persze elmaradt, igy kb. a 3. fordulo utan az NP beallt az utvonal melle es jol legyakta a 2fg albionit. Kellett hozza nekik 1 mezz, az be is fogta a 2fgt szvsz, mert az albioniak alt. ugy kozlekednek hogy egy emberre stickel mindenki. Az meg rohan a vakvilagba, vegul is mitol felne, ott vannak a tarsai a nyomaban Ebbol is latszik hogy hulyeseg a zerget vadolni mindenert, szvsz 3 NORMALIS fg normalisan jatszva barmilyen zerg ellen eleg ... minel tobben vannak az emberek annal kevesbe tudnak egyutt es gyorsan reagalni. Legfeljebb ha szet vannak szorodva tobb mez kell rajuk

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

igen albok nyertek a végén. (ha jól tom megjött loe pár rammal bár ez már nem tuti.)

zzz

120 alb vs 70 hibi volt és albok támadták a várat, szal valszeg szép kis adok-kapok lehetett, kár hogy kihagytam :/

zzz

hát olyan biztos voltál magadba, hogy rezz sicknessként stealth nélkül futsz amg felé akkor tényleg elég overpowerednek érezheted magadat hehe. Válaszom a feltevésedre: Nem, én magamból szoktam kiindulni, remélem te is... habár hozzászólásod alapján reménykedjünk, hogy nem 😊. Ha van más stealther emainba akkor velük mászkálok yes és ez 90%-ba fidelt jelenti, mert más vagy nincs vagy nem grpol mert hogy jobb rp kell 😊 Miért nem mászkálsz Silentbladel rezz sickenssként? : )

zzz

THX.

Elkezdem végignézegetni a bankok ajánlatát.

Nem volt annyira rossz, csak uncsi lett, hogy harcossal nincs semmi 30. szint után...
Bankkártya ügy: vagy kérj meg valami ismerõst akinek van és adj neki kp-t minden hónapban vagy nézz szét melyik bank ad normális áron dombornyomotatt, nekem HVB-s mastercardom van asszem az éves díj valami 3000 Ft körül van. Számlát lehet nyitni asszem 50,000 Ft befizetésével (persze semmi nem akadályoz benne, hogy másnap bemenj és kivedd😊)
De pontosan nem tom mert nekem odamegy a fizum és így nem kell ilyenekkel taktikáznom.
Hi.

Annyira rossz volt az EQ,hogy meguntad?
Én is most szeretnék elkezdeni játszani a DAoC-al,de nálam még
egyenlõre bankártya gondok vannak.
Te tudsz tanácsot adni ez ügyben?

Hi all!

Mivel látom felbukkant itt rajtam kívül is más kezdeni vágyó, tudna valaki tippet adni hol a rákba lehet kapni a játékot és mennyiért (Bp-en)?

Köszi

Az a helyzet hogy az EQ-t meguntam ...
THX.

Esetleg a kártya kérdésemmel kapcsolatban nem tudnál segíteni?

Azért remélem hamarosan a gyakorlatba is megismerem ezeket a
kifejezéseket.

""otp-s web kártya egy kalap szar. Engem is berántottak vele
megcsináltattam kifizettem és semmire nem jó. Otp majdnem olyan jó cég
mint a matáv"".

Esetleg tudsz valami megoldást mondani?Én mostanában nem igazán tudok
kiváltani dombornyomásos kártyát.

Köszi a segítséget,végre találtam 1 fórumot ahol válaszolnak a küzdök
kérdéseire és szívesen segítenek.
Eddig ezt nem igazán tapasztaltam máshol.

Szerintem a DAoC-t mellet fogok dönteni,csak a havidij fizetésének
megoldására kellene valamit kitalálni.

Ezeket a kifejezéseket akkor fogod csak érteni ha már játszani fogsz a játékkal, Addig semmi értelme hogy elmagyarázzuk.
Hugom is hülyén szokott nézni mikor kérdezi hogy megyek e este valahova? Ja Emainbe de ha Np zerg van akkor odin 😊

Másik az otp-s web kárgya egy kalap szar. Engem is berántottak vele megcsináltattam kifizettem és semmire nem jó. Otp majdnem oylan jó cég mint a matáv.
Hát ahogy látom sok értelme nincs is annak amit írtam, de már nagyon fáradt voltam😊

Lourker

Tafaya
Ezt mar tobbszor leirtam, es most is tartom, hogy SOHA NEM FOGOM A HIBIKET SAJNALNI AZERT, MERT VAN EGY OLYAN KASZTJUK AMI GYENGEBB AZ ALBIONI MEGFELELOJENEL.

Egyebkent foleg a BW forumokat olvasva azt latom, hogy a hibik es midik egy dolgot akarnak: eselytelen Albiont.