43179
-
#18161 egyetértek : ) -
Fidelcastor #18160 Inkább fizetek dupla árat a városban lévő rechargernek mint, hogy az alchemyt vigyem fel LGM-re. -
#18159 csináld meg LGMre biztos ami biztos :) -
Fidelcastor #18158 Valaki tudja mennyi alchemy kell, hogy ujra tudjam tölteni a cuccom? -
Rockety #18157 heat debuff chanteren 350+ dexen 1sec alatt van szerintem. -
Fidelcastor #18156 Itt a link:
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=55660717&replies=22
Itt pedig a calculátor hozzá amivel ki tudod számolni a casting speedet:
http://mortal.peril.org/jack/daoc/
-
Fidelcastor #18155 Én meg azt olvastam, hogy nincs limitálva a casting speed és 0.9 is lehet. Majd mindjárt utána nézek és belinkelem ide. -
#18154 aha oki, akkor arra kell ráhajtani :) -
#18153 Egy grab bagben volt, hogy 1.5-g siman lemegy. -
#18152 jaja, nekem maxolt con, hp volt elotte. -
#18151 inconnu de 47 és nincs maxolva a dex. de én ugy tudom 2 sec alá nem mehet le a cast time. -
Rockety #18150 350 körül kéne lennie dexnek fullbuffal, ami csak csak leviszi 2sec alá jóval (2seces a qc). -
Rockety #18149 350 körül kéne lennie dexnek fullbuffal, ami csak csak leviszi 2sec alá jóval (2seces a qc). -
Rockety #18148 inconnu vagy briton a fajod? -
#18145 Hmm, biztos? En tuti tobbet kaptam - kb. 120+ hp-t. -
#18143 Vaagy csak 39-et? Hmm. Regen volt :( -
#18142 Nem, ugyertettem ha mar aug con 2-vel felturbozott hp-t toughnessels meg, tobb hp-d lesz a vegen. 41-et azt hiszem. Aug Con meg 21-et. -
#18141 hát nem tom nekem 2sec alá nem nagyon megy full buffal , bár ninsc még RAja a sorcinak (1L8 :pp ) de lehet majd 50en és rr5+on le lehet vinni 1 sec közelébe. Amugy mind1 hogy insta vagy sima, high RR grp ellen nagyjából mind1 :) -
Fidelcastor #18140 Toughness 1és 2 között +6 hp a különbség?
Mennyi hp-t nyom fel a toughness 1? -
#18139 Talalt es meghozza aug con 1 es 2, majd toughness 1 es 2, igy nyersz kb +6 hp-t :D
Nemsokaig lesz ennyi, ha szerzek egy kovet akkor atspeccelem az ra-imat BoF/MCL2/RP/AA3/MoA2/MoC-ra, es mellette csak AoM1,MoM1 es meg valami 1 pontosra futja. (Amire meglesz a ko, addigra RR7 leszek szerintem.) -
Rockety #18138 De majd meglátom én is, lvl 41.8 atm :d -
Rockety #18137 de egyet értek, az instant a jobb, de csak addig amig nem egy rr6-7es grp ellen lövik el. (purge for all, det 5 tankok etc. :) -
Rockety #18136 speedre gondolok. -
Rockety #18135 kikapelve aoe mezz kb 1secig tart vagy addig se (nem qc kell ha nagy a range, mert a qc lassú.) -
Fidelcastor #18134 és milyen RA-k vannak benne?
Én tippem aug con 2 és Toughness 2 -
#18133 Persze. De mindig is nekem volt messze a legtobb hp-m albionban a clericek kozul. :D -
Fidelcastor #18132 Ebben vannak RA-k is ugye? -
#18131 Ket dolog a cleric TL-bol, ami lol.
Smite - Our single target spec DD was changed in two ways. First it was changed to do less damage. Then, it was changed to have a faster cast time. While this did help to bring its DPS back in line with what one would expect from a chain wearing caster, it did not address the issue that now it consumes the same amount of power per cast, even though you must cast it more times to have the same effect. We ask that the power cost of the single target DD be reduced to equal the same power/damage ratio that we used to have.
We're happy with the power cost on smite. No plans to change this.
Ez pedig minden healer tipust erint es meg LOL-abb.
Jumbled Spell Lists - One of the most frequent complaints from Clerics, as well as other non-list casters, is the complete randomness of our spell lists. The order our spells are listed is based on the order they were given to us, which is to say no real logical order at all. This may be a cosmetic issue but Clerics would greatly appreciate it if our spell list were given any sort of meaningful order.
This is an issue with how the code architecture is laid out. No idea when a change will be made there that will allow us to do it differently. -
#18130 leirnék 1-2 tapasztalatot sorcival, ugyanis régebben volt itt egy kisebb vita hogy mi a jobb az 1850es rangü aemezz vagy az insta ami tart 20 secig. Namost. Tegnap 2x is belefutottunk hard midi grpba mikor a 47es sorcimmal voltam kint. Svea Ulvar volt vagy mi a tök (sárga cuc tudjátok). Namost egyszer nyilt terepen álltak sau ut közepén épp levertek 1-2 albot megállok kb pont range határon sorcal (én vezettem.. :( ) elkezdem qcvel a mezt castolni, nekünk is volt mini nekik meg skald. szal ahogy meglátnak szétrebbennek, az k, de hogy a qc mezt nem tudtam lecastolni kb 1800as rangeről (insta 1500 asszem) mert bekaptam az instát hát lol. na kb ennyit ér a qc mez sorcitól :-)
Másik alkalom ugyanez volt ugyanezek ellen mpk lejtőin, ott már fele csapat meghalt suicideben de akkor is insta az insta.
Ezek voltak a rosz tapasztalatok. Aztán volt penninéba berks kötzelében egy 3fgs midi vonat amit egy aemezzel megfogtam. Sajna volt köztük egy komoly 3 healeres-savages banda. Mind megállt leöltük kb felét gyorsan aztán levágtak minket mert sokan voltak. Aztán a lent emlitett benot támado hibi sereg (talán 2 fg ha volt) lemezzelése, az is jó.
Tehát a lényeg hogy egy insta mez még mindig jobb mint egy 1850es sima aemez (ja igen végig 300+dexem volt tehát elég temposan castoltam). MOndjuk sok előnye van ennek a meznek de 1fg-1fg csatában ha van insta akkor az fog bemenni elsőre. -
#18129 hja aztán 4en 2fg hibit tartottunk hmgnél vag y4 percig, a 2 fg olyan szépen beleállt a mezzembe hogy én is csodálkoztam. Aztán egyik grp grp purgeval átjön hopp bele egy aemezzbe, hát nem megfogtam mindet.. .-) mondjuk utána még 3at megöltünk de ledaráltak minket.
A mi grpunkba is volt 2 low lvl egy 43as cleric/bufi aki nagyoin jol nyomta, meg a 47es sorcom .-) -
#18128 ui.: nincs rajtam mas buff csak con es con/str, ill. nem sc-zett a cuccom, hanem epic. -
#18127 Battle clericem hp-je, amikor igazan felkeszult. :D
-
Atomy #18126 Savage vs warrior témáról annyit hogy ha warrior lenne jobb akkor miért savage-ek vannak mindenhol az RvR groupokban? Nem lehet hogy mégis ti tévedtek és nem a többi x00000 játékos? :) -
#18124 Jaja :) -
#18123 Jó móka volt :) -
#18122 Nem latok tul sok fantaziat a VWben, amig valaszthat hogy 50es Scythe 43 Arborial vagy 49es Arborial 44es Scythe meg hasonlok. Vagy esetleg eleg neki a 3x-es Arborial mert akkor meg marad Parryra is? Kerdes mennyi resistet kap majd ugy
Raadasul tul sok statra kell gyurnia: str, con, dex, qui, and int, nem? -
#18121 wohoo ott voltál ? milyen votl a mezz ??? én mezzeltem ujsütetü lvl 47es sorcimmal :))))
de komolyan jó csata votl szvsz :) jól megszoptátok mondjuk de tetszett. olyan gyönyörűeket mezzeltem hogy csak néztem : ) -
Rockety #18120 Avalon Cityben hol van jó spot 41-42es grpnak? Van a stables na azon kivül mert az overcampelt..., vagy esetleg SI-original xp area ? :P -
Rockety #18117 oké -
Rockety #18115 sorry, elfelejtettem oda írni hogy hibik ellen általában :D