Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mivel 2hetente 20percig megis szerezzük inkább nem kalkuláljuk bele nagyon :d

zzz

zippofcy
Meer, a hibbik mar le se mennek DFbe?
Biztos ugy gondoljak minek, ugyis jon 10 percen belul a middizerg

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

az már a ti gondotok 😊

zzz

zippofcy
Akkor kar hogy mi ezek szerint nem ismerjuk elegge Albiont, mert az SI utan AoDnek is jol jonne ha az uj karikat par nap alatt felhuzhatna ... 2fg meg nalunk is lenne.
Lyonesse tokures miota a tangli xpt nerfeltek, marad DF xpzesre, de az meg elege instabil miota orankent cserel gazdat

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

3-5 napi played el 50sek a srácok általában, csak 2fg kell hozzá és ismerni kell a realmot 😞)

zzz

Tafaya
Ezek utan nem csodalom az NP-sek mentalitasat. Bar hogy Teador hogy kerult hozzajuk, nemtom, amig albi volt tok normalis volt, miota hibi azota elment az esze es megnott az arca. Bar annak idejen a sotl miatt ment at eppen...

jobb alsó sor-szélén az lány vagy fiú? vagy valami hyper-punk svéd viselet?

zzz

Hangianix
BW-rol megjegyzes a keppel kapcsolatban.
"omg looks like the mental department of a very scary hospital"

😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

zippofcy
Hee ez nem vmi popzenekar a 80as evek vegerol?
Vki igazan felvilagosithatna mar oket hogy a farmer legalabb 5 eve kiment a divatbol, ezekkel a frizurakkal egyutt
Szvsz ez a kep tutira fake ... vagy ha nem akkor megertem miert nem allnak fel soha a daoc elol
Ezek a csavok utoljara akkor szamithattak menonek mikor a majkol dzsekszon ... tisztara ugy neznek ki mint az Elso Emelet '87ben

Ezek kik?szerintem teljesen normális képük van!

\"Life is around you and in you.\"

Ja szépen megölted a szolozó hibi maget nem volt rossz😊)

Teganp df-ben 6 lvl50 mid megölte lvl27 altomat kicsit, havonta egyszer van nyitva a df akkor meg így járok...

Lourker

Hoppá, kicsit nagy lett. Bocsika

Kezdem érteni hogy miért zergelnek állandóan. Ilyen fejjel már megszokták hogy egyedül kicsi a túlélési esélyük

Lourker

Tafaya
Hehe nem szabad am kikezdeni egy sarkannyal 😊

34-es caba egyebkent 😊

Hangianix
Well, mi 4-5fg middivel talalkoztunk. 😄

igen csak az a gáz hogy már lassan hadriansba és odinsba se lehet jó kis 1fg vs 1fg nyomni, mert: (tegnapi tapasztalatok)

Emain Macha: 2fg Sotl + spanok
Hadrians: Elõször 2fg midi aztán 2fg loe aztán 3fg rezz alb 😊 majd 2.5fg midi
Odins: hát itt elõször 2fg midi majd 3fg midi volt

Pedig hadriansba elsõ összecsapásunk az poén volt, de aztán zerg mindenhonnan.

zzz

Hangianix
Akkor kenytelen leszek jelenteni a RighNow-nal az esetet, mert afk-val futkoraszni azert gyanus... 😄DDD

Mai egy nagyon szar rvsr nap volt 2-3 körül még 2-3 hibi grp szokott lenni rvsr-ben.

Hanig: hát igen mivel 40+ spirit resist az elég gyakori jobb grpoknál elég szar lesz a dmged.
Amúgy amikor meghaltam(unk) akkor pont afk voltam szerintem:p

Lourker

16GBP
SI-vel az a baj, hogy nem elég csak a cd kulcs.
nekem is rögtön ez a kérdés jutott eszembe olvasva Zak postját😊.

Mert itthon szerintem jó ideig biztos nem lehet megvenni😞

Lourker

Üdvök mindenkinek!

Meguntam az EQ-t és úgy tünt nekem a honlapjáról, hogy ez egy izgalmasabb games. Érdeklõdnék nincs e valaki aki kifelé szállna belõle és esetleg eladna?
Hangianix
Az atlag 50% spirit resist miatt nem is szeretek hibbik ellen jatszani. Tudod amikor egy hero kijon 9 sec alatt a 30 masodperces mezzbol, az kicsit zavaro. A dmg-rol nem is beszelve. Sajna a smiter kari az nem 1fg+ -ra van kitalalva. Nagyon jol hasznalhato kis osszecsapasoknal, de kulonben 0. Es sajna ezekbol a 2-3-4-5 vs 2-3-4-5 okbol mar alig van valami, akarhova megyek 2fg enemy legalabb.

Hangianix
Ja, ki kellett probalnom mennyit ut. 😄 Egyebkent a MoC az uber nalatok, de nalunk semmit se er a clericnek hibbik ellen. 1000-s rangerol en nem foglak stunnolni teged, atlag hibbi csapatban meg ket caster van legalabb 2*1500-s stun 😞

Nekem amikor mar nem volt manam, mindig teged uldoztelek, addig se tudsz gyogyitani. 😄

Smith-ot nem is nerfeltek annyire 45 volt akkor a spirit resistem(azthiszem az kell) és 150 ütöttél belém.😊

"KILL THAT FUCKIN' GREEN FIRBY!!!! 😄""
Ilyet meg ne írj be többször😄

Lourker

Hangianix
Az utso alkalommal amikor nagybetuvel ordibaltam akkor igen...

Hangianix
Hat le a kalappal a tulelesi kepessegeid elott. 3 alkalombol egyszer sikerult rabirni a csapatot, hogy teged ussenek, akkor is 2x kellett beirnom, hogy KILL THAT FUCKIN' GREEN FIRBY!!!! 😄

->Medicineman
Zold-kek-sarga komboval is van eselyetek, ha az ellennek nincs speedje, pbt-je, cc-ere. En egy ilyen grp-ban voltam es 2fg vegyes hibbi siman legyakott minket. Hozza kell tenni, a 3-4 sarga az 3-4 nuker volt, akik hoztak a 300+-os nuke-jukat. 😄

Bevettünk nem?😛

Lourker

Uberlama
Jah van szupi kis epicem, de miután az elsõ 1-2 körnél festetlenül mindig engem találtak meg elsõre inkább befestettem feketére igy mereszteni kell a szemed, hogy észrevehesd a mintát :-))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

alvajárok most éppen, speccedet lourker bökd ide pls (lehet csinálok druidát zerg2-re 😊

zzz

[email protected] de már gondolom alszol😊

Lourker

hát ja leginkább ha moc-t is használom az megint +1000-1500hp😊

Ma is találkoztunk párszor és általában magyar albok jöttek ki gyöztesen persze az is bele játszott a dolgokba hogy mi max 1fg voltunk amikor veletek találkoztunk ti meg néhány Loe grpal voltatok ahogy láttam:o)

Lourker

buffolva is sok, köcsög rambo 😄

zzz

6 ütés max 10sec 😊

zzz

igaz de 6 ütésbõl lenyomja rr5-s rangeremet pa-nélkül amit egy kicsit soknak tartok.

zzz

van csini vini theurgist epiced? 😊 nem tom valahogy feltûnõ és olyanra ugrok elõször ha nincs más a képen.
nekem most :
aug dex 2
dualistic reflexes 1
aug con 1
aug str 1
aug qui 2
dodger 2
aug acuity 2 (intelligenciát nyomja fel lol lófa**t nem ér de 4 pontot rákell rakni azért 😊
wild arcana 1

asszem más nincs

LOURKER: emailed micsoda? küldeném spellcraft progit

zzz

ja nekem most dingelt rr3 asszem össze xpzem remélhetõleg a héten még a maradék 3 szintet azt mehet egy teszt. ( én blade specced vagyok szal nincs evade stunom) bár úgy hírlik hib celtic dual olyan lesz mint midibe az left axe, mindig talál és lesz stun styleja is... hmmm shade-zerker? 😊

zzz

Uberlama
Uberall nevû theurgist vagyok 😊 ja igen azt meg kell jegyezni hogy earthös theu vagyok másodlagosan ice 😊

te ki vagy? : )

zzz

Azért ezzel a hp mennyiséggel nem lehet szégyenkezned healer létedre. Az én paladinomnak 170hp-val van több ha fullra van buffolva. Szóval nem rossz ez sõt...
Csak szar dolog hogy ha mindent magadra használsz el akkor majdnem 6k hp-t kell levernünk rólad. 😊
Uberlama
A tegnap esti rvr jó volt asszem 2õtöket is megöltem a csatában, Mester zöld firbolgját szétkaptam egyszer emainbe, a másik ki volt azt nem tom csak mondták hogy úõt is megöltem. Na mind1. Mindenestre az a tegnapi hibi 2fg elég ütõs volt :9

de ha 50es leszek nyomhatunk egy duelt ha benne vagy, buffok nélkül ofc mondjuk hadrian hmg csak teszt kedvéért 😮

zzz

szvsz nightshade buffolva vs infi buffolva sajnos 90%-ba lejátszott meccs :/ Legalább is Cryptic tesó (mindenét kikeplte a gyerek 😊 felbuffolva kiment hát Rhodry vagy Rambo úgy szét kapta hogy rossz volt nézni 😊 Ja albion frontier rulez mellesleg 😊

zzz

Nekem nincs assasinom lehet hülyeséget mondok:p de szvsz a midi dungeon assasinnal nem egy rossz választás sokszor vannnak ott kék midik(és ráadásul xpznek is:d) akiket nem lenne nehéz ott öldökölni.
Igaz a buffok elvesznek ha bemész.

Lourker

Ja láttam hogy volt olyan hogy nem csak te futottál rám hanem vagy 3man😊)
1880hp-m van buffolva de vész esetén még ott a két insta és moc😊

Lourker

ja ott is szerencsét próbáltam egyszer Indiana barátunk köszönt rám 😄 igaz akkor még piros volt :d de két spanját megöltük froxal meg aeraval jó kis zöld kék caster powar + kék shade 😄

zzz

Hangianix
Volt Pry/Alb atment Mid/Exc-re (azota lehet, hogy onnan meg Hib/Exc-re) accountcserevel, es mondta, hogy mennyivel jobb ott az rp, napi 40-50k. hat lecsekkoltam az ottani legjobb multheti rp-t.

1 Aragvain Xzibit Hibernia 56,879
Tehat hetente csak 1x jarnak ki. 😛

😊
Ma jó párszor találkozunk és voltak jó csaták, el sprintelõs taktikám elég jól müködik😊

Ma végig(meg általában is) warden,bard/druid van abban agrpban ahol vagyok és ez elég sokat számít end song miatt végtelen sprint pbt meg blokkol elég sok ütést.

Amúgy ha eltalálsz elég jókat ütsz szegény -15% slashes scale armoromra

Lourker

Nem én Rendorion vagyok ( azóta frankó lvl 47 ) 😊. Általában nem vagyok buffolva de ha fidel fent van akkor megszoktam kérni hogy buffoljon fel engem is 😊 sokat ugyan nem érek vele mert 47esként az rr6+os ugyancsak buffolt infi ellen képtelenség akármit is csinálni sajnos 😊 Elsõ próbát mindig buff nélkül nyomom és miután 4 ütésbõl megölt, akkor keresek egy grpot, leloggolok vagy buffbot.

zzz