Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Biztos ugy gondoljak minek, ugyis jon 10 percen belul a middizerg

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
Lyonesse tokures miota a tangli xpt nerfeltek, marad DF xpzesre, de az meg elege instabil miota orankent cserel gazdat

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz

zzz
"omg looks like the mental department of a very scary hospital"
😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Vki igazan felvilagosithatna mar oket hogy a farmer legalabb 5 eve kiment a divatbol, ezekkel a frizurakkal egyutt
Szvsz ez a kep tutira fake ... vagy ha nem akkor megertem miert nem allnak fel soha a daoc elol
Ezek a csavok utoljara akkor szamithattak menonek mikor a majkol dzsekszon ... tisztara ugy neznek ki mint az Elso Emelet '87ben

\"Life is around you and in you.\"
Teganp df-ben 6 lvl50 mid megölte lvl27 altomat kicsit, havonta egyszer van nyitva a df akkor meg így járok...
Lourker
Kezdem érteni hogy miért zergelnek állandóan. Ilyen fejjel már megszokták hogy egyedül kicsi a túlélési esélyük

Lourker
Emain Macha: 2fg Sotl + spanok
Hadrians: Elõször 2fg midi aztán 2fg loe aztán 3fg rezz alb 😊 majd 2.5fg midi
Odins: hát itt elõször 2fg midi majd 3fg midi volt
Pedig hadriansba elsõ összecsapásunk az poén volt, de aztán zerg mindenhonnan.
zzz
Hanig: hát igen mivel 40+ spirit resist az elég gyakori jobb grpoknál elég szar lesz a dmged.
Amúgy amikor meghaltam(unk) akkor pont afk voltam szerintem:p
Lourker
Mert itthon szerintem jó ideig biztos nem lehet megvenni😞
Lourker
Meguntam az EQ-t és úgy tünt nekem a honlapjáról, hogy ez egy izgalmasabb games. Érdeklõdnék nincs e valaki aki kifelé szállna belõle és esetleg eladna?
Nekem amikor mar nem volt manam, mindig teged uldoztelek, addig se tudsz gyogyitani. 😄
"KILL THAT FUCKIN' GREEN FIRBY!!!! 😄""
Ilyet meg ne írj be többször😄
Lourker
->Medicineman
Zold-kek-sarga komboval is van eselyetek, ha az ellennek nincs speedje, pbt-je, cc-ere. En egy ilyen grp-ban voltam es 2fg vegyes hibbi siman legyakott minket. Hozza kell tenni, a 3-4 sarga az 3-4 nuker volt, akik hoztak a 300+-os nuke-jukat. 😄
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
Lourker
Ma is találkoztunk párszor és általában magyar albok jöttek ki gyöztesen persze az is bele játszott a dolgokba hogy mi max 1fg voltunk amikor veletek találkoztunk ti meg néhány Loe grpal voltatok ahogy láttam:o)
Lourker
zzz
zzz
zzz
nekem most :
aug dex 2
dualistic reflexes 1
aug con 1
aug str 1
aug qui 2
dodger 2
aug acuity 2 (intelligenciát nyomja fel lol lófa**t nem ér de 4 pontot rákell rakni azért 😊
wild arcana 1
asszem más nincs
LOURKER: emailed micsoda? küldeném spellcraft progit
zzz
zzz
zzz
Csak szar dolog hogy ha mindent magadra használsz el akkor majdnem 6k hp-t kell levernünk rólad. 😊
zzz
zzz
Igaz a buffok elvesznek ha bemész.
Lourker
1880hp-m van buffolva de vész esetén még ott a két insta és moc😊
Lourker
zzz
1 Aragvain Xzibit Hibernia 56,879
Tehat hetente csak 1x jarnak ki. 😛
Ma jó párszor találkozunk és voltak jó csaták, el sprintelõs taktikám elég jól müködik😊
Ma végig(meg általában is) warden,bard/druid van abban agrpban ahol vagyok és ez elég sokat számít end song miatt végtelen sprint pbt meg blokkol elég sok ütést.
Amúgy ha eltalálsz elég jókat ütsz szegény -15% slashes scale armoromra
Lourker
zzz