43179
  • Mester
    Hmm szép ki történet de a számokat még illene egy kicsit finomítani szvsz .......
  • Rockety
    majd 1-2 hónap múlva érteni fogod.
  • Rockety
    öcsém te olyan nagy fasz vagy hogy az már nekem fáj, botond style lesz és képet rakok fel, talán abba nem kötsz bele
  • Rockety
    hopp ez mersainek ment :D
  • Rockety
    Uberéknek ez egy új érzés, GETTING ZERGED ? :d, ajánlom ne menjetek emainba excalon, 80-150 alb van kint szinte állandó jelleggel (igaz Law Arawn 3 chanterje !!40-60!! albot ölt meg körülbelül 20secen belül, szal a "skillről" elárul valamit, de általán hibik/midik releaselnek.
  • Rockety
    Kimentem volna nsemel emainba most jöhetnék én is ide sírni asszem :) (8+ alb stealther kempelte amg-t, ts 4tehwin) és 6 buffbot volt apk előtt 5percel ezelőtt :)
  • Rockety
    mi lesz majd level 30 után? lehet armsman barátunk poppol hibibe ^^
  • Rockety
    és az nálam 5fg nem 7fg.
  • Rockety
    na bw style után szabadon:

32 hibi volt kint emainba + eclipse fg amiben volt szerencsém részt venni. (nem tudom hogy jött össze a 2-4fg eclipse biztos elírtad, nem védeni akarom őket de 2 guilden kivüli nuke volt benne szal heh). Igen hibik beszartak egy picit amikor 30-50 midi jelent meg bolgnál, és kimentek rvsrzni egy picit NA BUMM, egyszer előfordul jön a whine... no comment, szar érzés mi? hát igen, bizony az... csak nem mindegy minden estés ez az armsman story vagy havonta 1x, de ezt nem értitek meg úgy látom o.O
  • Rockety
    pathetic and pwned and +retard imo
  • Rockety
    pathetic and pwned
  • Uberlama
    na ezt most kifejezetten pry/hibiknek irom.

Elmesélek egy történetet az egyszeri albioni armsman csókáról. Összehoznak egy faxa tank grpot. 2 healer friar 1 sorc többi tank. nem rosz. találnak 1 fg midit. jóvan. mennek tovább amgre, összebunyoznak 1fg hibivel majd rögtön még1 fg hibivel (már 2fg hibi) aztán 1 fg midivel, aztán silo fele mennek de jön még 3 fg hibi mmgtől! (5fg hibi). szépen kihal fele grp de albi erősitéssel nagy nehezen albok győznek. jóvan mondja egyszeri armsman emeber megyünk apkhoz és a lépő pala helyett guildtárs wizi jön, de még van 1 pala azért. mennek vissza amghez, hallják hibik vannak odaát. Itt elkezd gondolkodni hogy mégis hogyan ha 5fg hibi most halt ki és nincs is ennyi hibi a serveren. Na mind1. 1-2fg Eclips-np és még néhány gyengébb hibi fg letarolja a 2-3fg albit de legalább 4 fg hibi volt megen (ebből 2 az volt akit elején amgnél megöltek tehát akkor 5+2fg hibi eddig emainbe vagyis 7 fg.) na ezekután armsunk elszontyolodva azt mondja überfaxa grpjának na go hwbe hátha vannak még midik is a serveren. Kicaplatnak hwbe és összefutnak 4 albival akik mondják hogy 2 fg hibi épp benöt támadja 2 kapu lent nincs védő 5ös keep. Hát ezt már nehezen emészti egyszeri albi barátunk (7fg meg 2fg hibi főidőbe rvren ??, pedig igen) pont rá akarnak törni hibikre de elveszik a várat. na visszavonulnak másik 4-5 albi nem elég gyors és leverik a hibik, akik utána benöbe visszamennek. Ugy dönt egyszeri albi barátunk hogy mennek resselni azt majd együtt ownolják hwt. Ress meg is van. épp indulnának el amikor 1 fg hibi mmg felől beinstázza őket. low rr. harcolgatnak darabig még nyernánek is amikor befut a benöben lévő 2 fg, és még 1 vagy 2 fg hibi mmg felől. kb 4 fg hibi verte le egyszeri albi barátunk grpját, és a szemében nem teljesen bízó albi barátunk alvást javasol szegény überfaxa grpjának.

Ez volna a kis albi barátunk rövid ma esti rvr története. Nos, ezt most tényleg halál komolyan mondom 7 fg hibi volt összesen emainbe és vagy 4 másik fg hwbe egyszerre. Én se akartam elhinni..
  • Fidelcastor
    Látod te nem is játszol, de már bele is keveredtél.:)
  • Fidelcastor
    Egyszerű. Kell 1 olyan szerver ahol csak 3 albi realm van és akkor mind a 3 realm zergelne mindig.:)
  • Rockety
    nyugodtan, igen hefes voltam
  • Hyder_work
    Rockety

te ugye HeF -es voltál?

ha igen, szerinted névbitorlás lenne ha felhasználnám ezt a nevet DAoC -ban? vagy nin levédjegyezve ez a név. mert nem szeretnék névlopónak tűnni, csak szeretném felhasználni mint jó ötlet

a levédjegyezvét persze a nem írott szabályok alapján értem

mert akkor csinálnék egy magyar guildet, low és alt karik számára
  • Rockety
    ide irom ki magyar:

Toldi mercenary (Sery infil alt)
    Galler paladin
    Adrirali cleric (Lothandar mincer alt)
    Dorinia sorceress (Fotmchar Overpowered infil alt, Doringard scout, Icewizard wizi alt)
  • Rockety
    mindenki gm ^^, hát nem tom mivel rvsr grp tagok + altjai vannak a guildbe eddig, de majd megkérdezem többieket, részemről okés csak sok értelme nincs, mivel nem magyar a gu és nagyon velünk se tudnál jönni max amikor thidrankizunk, de az most nem fog előfordulni imo :D
  • Rockety
    leszarom mivel alb vagyok ^^
  • Hyder_work

pont ezért sirnak nálunk az SBk, merthogy mostmár nem tudnak lenyomni 3 infilt soloban, így már nemis játszanak

és fel vannak háborodva, hogy mi mit képzelünk, hogy lenyomjuk őket, hát ROFL
  • Hyder_work
    Rockety

nálatok ki a GM? ma reggel taliztam egyik altommal kedves Gellar (remélem jol irtam) paladinnal =) nem akarjátok bevenni kis altocskáimat? 21 off arms és 21 def pally

• Tafaya
    Nalatod, nerfeljek infit, nerfeljek az albikat, es 2x annyian fognak menni hogy ezt kiegyenelitsek, akkor aztan sirhat a szatok a zerg miatt lol
  • Rockety
    Régi, de még mindig aktuális :D

• Rockety
    nem képet, láttam hanem 3 általám játszott 50es, capelt karit is hasonló dmgel vertek szarrá, PE- képet meg leszarom mert lehet bof volt vagy egy nem agyon tápolt savage volt.

Különben is neked van másik karaktered amivel GRP vs GRPba mész? mert én téged eddig csak és kizárólag odinsba láttalak szólóba, szal nem tom honnan ez a kurva nagy tapasztalat :)

Savage nerf: ne használhasson 2handet és a defense ability-n egy picit változtassanak
    bonedancer: delete this shit imo

• Botond #18027
    sztem az a legnagyobb lol,hogy ez már a nerfelt bd,ha jól tom ;-)
  • Botond #18026
    mekkora lenne animist gombáiből kivennék az időzítőt?emberünk kinyomulna bolgig,és elkezdené rakni a gombát amg-ig,és csak rakná rakná,amghez vagy 100-150et,és elmenne afkba,mire visszajönne lenne 200k rpvel többje ;-) az mekkora balance lenne :-D
  • Botond #18025
    jaja,tegnap kimentem odinsba kalinkával egy haver accountjával,7en campeltétek hmg-t,és 3unkat bedaráltátok jól :-) mondjuk az ilyen 46,5es manachanterrel asse tudtam mit csináljak,mert a srácnak ráadásul(tőle játszottam ugyanis) még ráadásul ilyen 30k-s billenytyűzete van 150+ gombbal,szal még f8at se találtam,úgyhogy kénytelen voltam berohanni oszt pbaepbae,csak ugye MOC nem volt,és kaptam egy PAt oszt csá :-) utána átmente albiba a palaját tesztelni,ott meg kiderült,hogy stick nincs gombra rakva,szal a támadó sb 95%hp-t levert,mire befogtam,és stickeltem,akkor FH,slam,amit purgeolt,és csá :-) nem volt jó napom :-) chanterrel csináltam 4rp-t azé :-) vmi dude betámadott hpknál,petet rá qcstun,amit purgeolt,kapott 2 pbaet(39es pbae,durva 70-150es sebzés),aztán run vissza hpkba,ő meg utánam,őrők levágták 4rp befigyelt :-)
  • Mester
    Igazából bd-vel az a gond hogy minden kaszthoz képest túltáplt nem csak az si kasztokhoz képest az se lenne jó ha animist/necro bd szintjén lenne.
  • Tafaya
    Inkabb a tobbi SI kasztot erositsek, bar BD-n telleg nerfelni kellene, de a necro nevetseges, animist nevetseges. Vw meg elmegy, kb a reaverrel egyszinten van, bar reaver jobb valamivel.
  • Mester
    lol neked tényleg fogalmad sincs miért sírnak az emberek savage túltápoltsága miatt csak jösz itt a hülye elméleti dumáiddal...

Bd után az a második kari amit nerfelni kellene(bd nerf elég lenne(egy kis savage nerf is kellene azért:p) midiknek azért kell túltáplt tank talán ha már ők melee realm.)
  • Rockety
    nekem is tetszene egy olyan kari ami 2handedel fix 400-700 között árt cap swing speednél ^^
  • Uberlama
    jah nekem is van 24es savage és bár nekem tetszik a kari, kivéve a buffjai hogy hpbol mennek, de grpba nagyon jó kis kari, ugyan stylozni agyon nem stlyozom magam de poén. solozni meg solzz necroval/bdvel :-)
  • Rockety
    hát jó lenne felírnátok magyar alboakt akik játszanak excalon és beraknám őket friendsbe vagy vmi, nem igazán ismerek senkit (kivéve Krane-t nem tom melyik kariájval van most és téged)
  • Rockety
    cs - q törölve forever :), nem, buffot az még csak lvl 7 és 15 :)), loth rendes cleric lesz. most dingeltünk lvl 40re, megyünk majomkodni emainba :D
  • Hangianix
    Csak csinalj /who carnificist es szolj annak aki ott van. Akkor jon Killerbee is :)
  • Fidelcastor
    Én bent vagyok midiben majdnem mindig csak anon vagyok. Nem szeretem ha hivogatnak lairbe vagy rezzelni húzás közben.
    A 2 magyar guildről én is annyit tudok mint te kb.:)
    Rudasmatyi vagy Bibsi néven elérhetsz bármikor.
  • Mester
    LOL
  • zippofcy
    Mondjuk az elozot nemtom miert Mersainnak cimezte de mind1
  • zippofcy
    En a 40re PLelt wizzimet specceltem at earthra anno. Hat mit mondjak, nagy hiba volt. Asszem 43 vagy 44en abba is hagytam, mert PvEben is csak nagy grpban hasznalhato. Ugy emlexem en voltam a puller, meg a CC. De a teruletre hato rootja nagyon gaz (talan sok resist meg kis teruletre hat, nem lehet biztosra menni vele vagy vmi ilyesmi, regen volt) Sebezni a DOTjaval tudtam a legjobban a mobokat, vmi 100dmg/tick volt lilak/pirosak ellen. Mar amikor nem resisteltek. Szoval nem TELJESEN hasznalhatatlan PvEben. HA visszamegyek Albionba atspeccelem firere, tekintve hogy hibbibe chanterem van, es nem kell ket pbaoer.
  • Hyder_work
    mamsziba jársz még? vagy CS meg Q végképp eltörölve?