43179
  • zippofcy
    A random grpok meg egyforman szarok PvEben es RvRben is, akar egy guild akar nem. Legalabbis az esetek 99%aban
  • AngeLujo
    Ezentúl felveszek minden kurva csatát és a savage grouposokat berakom nektek ide okulni...
  • zippofcy
    A golemes modszer biztos jo, de van egy nagy hibaja: sajat magam nem tudom PLezni. Elmagyarazni meg egy masik manachanternek ugy hogy normalis sebesseggel tudjon irtani, wipeoutok stb nelkul eleg nehez. Abysokat szoktuk gyakni ugy hogy lvl50 chanter + a PLezendo kiskari grpban, egy druid buffbot meg fullra buffolja a petet+chantert, es kivulrol healel. Igy csak 2m xpt kap abysonkent, szvsz lvl45ig jo xp. Gyorsnak is gyors, mert ha 2x ilyen gyors lenne az abys spawn akkor tudnank nonstop irtani, igy mindig a spawnra kell varni. Raadasul kozben jol el lehet anekdotazni, pl. mikor elmeseltem a 21 oras tanglizasom dolt a chanter a rohogestol. Azert mondtam el neki mert aszonta hogy albiban nem lehet normalisan xpzni. Vegul is mar tenyleg nem lehet Ha meg vki sir hogy vegyuk be etc. akkor elkezdek magyarul hablatyolni vmit es elobb-utobb megunja. Vasarnapi DAoCosok inditsanak manachantert, bardot vagy druidot, azokkal tobbnyire talalnak grpot En se ugy kezdtem hogy atmentem hibbibe es inditottam egy stealthert
    Asszem albiba kene talalnom vmi altjat PLezo ice wizzit, akinek nincs botja mert a 44es wizzimet is be kene fejezni valamikor.
  • AngeLujo
    Nálunk 2 cleric tudod mikor van egy csapatba? szökőévente 1x. Na most ez nem lámaságra utal, hanem ha van 2 cleric akkor simán tudunk 2 csapatot csinálni. Ez annyit tesz hogy bof 30 percenként 1x van, namost nem hinném hogy 30 percenként 1x fogunk harcolni. Na mind1, te biztos jobban tudod.
    Más. Tegnap 2 group volt, talán 2 hatos, szal nem volt fg egyik se. Mindenki assist Steveh, ez kb 40%-ban bejön, tehát kb 3-an ütünk egyet. Norse sm-et nem tudtuk kiölni úgy hogy pryd egyik legmagasabb rr s/s armsa, egy paladin és én a láma mercemmel (kb 400 dmg/ütés ha mind2 kard bemegy) ütöttük. Én a végén fel is adtam és kerestem magamnak egy healert akiről Weldrinnel együtt kb 8000 hp-t vertünk le és fulbba végezte. 3 healer ellen nem tudsz mit csinálni random high rr grouppal (nem is annyira high), mi pedig nem vagyunk annyira rp kurvák hogy csak és kizárólag épített csapattal menjünk...
    Megint más. Sorci mezz tudod mikor interruptol folyamatosan mindenkit? Ha az a sok barom egy kupacba áll mindig. Na most a midik mindig olyan gonosz dögök hogy szétrohannak ha épp nincsenek mezzelve/rootolva, tehát erről ennyit :p
    Savage meg hát lol... de inkább nem tépem róla a szám, mert a sok "okos" leugat, azt meg nem szeretem.
  • Tiffa
    Két tank volt, ha nem derült volna ki. Bauer és Artemisu.
  • Tiffa
    Tegnap 2h savage úgy vert le engem, hogy két full insta, fh és bof volt, és közben hat tank ütötte, a társa meg ő utána még leverték a 6 tankot desszertnek.
    Az egyiket, Bauert, később kb 2 fg ütötte, és még én is bele tudtam nyomni 5-6 smite-ot, akkor számoljátok ki meddig maradt életben. Az eredmény: túl sokáig.
    Én nem nagyon szoktam beleszólni ilyen dolgokba, mert a játék "technikai" része nem érdekel túlságosan, de ez már nem faja.
  • Jockey
    az albi gank group meg csak akkor überebb ha eltudja nyomni a bof-t,a amini meg asos-t:)
    bof 30perces ra, sos se kevesebb sztem
    alapba ki a jobb, ez akérdés?:)
  • Fidelcastor
    A 2hed savage dmg capja 1080 dmg a leglassabb hammer-rel(5.7 spd). RR5 után ez növekszik 1 kicsit+ még erre rájön a relic bonus ha van.(prydwenen ez 0 bonus midiknek). Tehát nem tudnak 2555 dmg ütni akárhogy is számolom.:)
  • Fidelcastor
    RvR csapatról beszélünk és nehogy azt mond nekem, hogy 2 cleric+1buffbot nem tudja a csapatot felbuffolni. Nekem van buffbot druidam,shamanom+2 healer tehát valami fogalmam van a buffolásról. 1 buffbot 20 buffot tud adni.2 cleric a csapatban meg másik 40 buffot tud adni. Összesen 55 buff kell 1 csaptra ha az 1ik sorci.
  • Fidelcastor
    Ezek nem számkombinációk és nem is szerencseszámok hanem a valós számok amík mindig így müködnek. Ha szerinted a Bof+AFbuff+meele resistek+armor %os absorbja 5%ban müködnek a játékban akkor veled lehet valami baj vagy rossz patch-et töltöttél le valahonnan.
    Na most az, hogy ti nem vagytok 1 rvr guild és nem a legjobb felállással mentek és az rvrideális ellenséges csapattal találkozva elhasaltok az rátok tartozik. Nehogy azt hidd ha itt kimegyünk szedett vedett csapattal mi nem hasalunk el pillanatok alatt az albi és hibi rvr csapatoktól.
    Valamit kihagytatok még. Mégpedig azt, hogy a 2hed savage csak akkor üt 2sec alatt ha az aug healer el tudja nyomni a clerity-t.
    A sorcinak van a legjobb mezze és valószínű az albi tankok is hamarabb jönnek ki a mezből mint a midi tankok azonos det mellett. A sorci meg spamolja és nem tudsz gyógyítani hiába purgeztél.+ a kis petet meg rádzavarja.
    Ja és ha a midi group a legerősebb akkor Krane aki albi miért mondja azt, hogy jó albi tank group-pal kifektetnek bárkit.2 cleric sorci minstrel pala +3 merc 2Bof+Sos+FH-val verhetetlen.
    39 mendem van és nem tudok annyit gyógyítani, hogy életben maradjon az akire rámentek 5en. Még insta heallel se.
    Ha assitálnak a tankok akkor mind1 savage vagy albi vagy hibi.Szerintem teljesen mind1, hogy téged 3 sec alatt ütnek ki a midik engem meg 4 sec alatt az albik.
  • Jockey
    hurrá, végre népesedik hibi, én ennek csak örülkök
    remélem gyorsna felnőttök, és be is fog jönni, és majd jó csatákat kenünk:)
  • Uberlama
    van még ott magyar ? :DDD
  • Uberlama
    nem baszom meg , meg hozzád se szoltam :p
  • Jockey
    no balázs kérdek tőel valamit:
    szal, van uygebár a hammer mondjuk 2h
    aza alabol téglalap alakű, mint egy kalapács kb:)
    viszont vannka azok a craftolt kalapintyúk, amelyek szélességre vékonyak
    mié? az aleglassab avgy miért néz az ki máshogy?
  • Jockey
    túl van ez ragozva szvsz
    mi alényeg? hány mercet halottál nyilatkozni magáról: igen, overpowered vagyok, és hány savagw-t?:)
    ki az aki self enduval, speedcapen üt akkorát mint bármelyik más realm damage dealere?
    self mlee resistekkel, ami szintáén gondolom adódnak az alap melee resistekhez?
    nemállítom melyik a jobb, de azért érzed te is hiogy valami nicns rendben a savage környékén nem?
  • Uberlama
    na még valami (megen sikerült 3ba elküldeni 1 helyett de hiába utolag jutnak eszembe a dolgok :D ) a dolog ironiája hogy mi is gondolkodunk egy páran egy ilyen midi savage/healer grp összhozásában excalon :D
  • Uberlama
    hopp 1 aproság kimaradt. af buff ugye max akkor van ha van 2-3 buffbot 1!!! grpra. jónapot nálunk azért 1 buffbot szokott jutni 1 grpra szal az rakja a specceket af buff legritkább esetbe van még akár az überszupereli albi melee grpokon is mert ők is 1 bufival tolják.
  • Uberlama
    na öreg mielőtt jösz te is számokkal kombinálva mint mers barátunk és irod a sok faszságot amiknek a játékben jó ha 5%a működik elmondok 1-2 dolgot.

Irtad HA a sorci mezzel. tegyük fel igen. tegyük fel nincs purge egyik healernek se (kizárt de azért tegyük fel), low rrek a savagek , stbstb akkor sima ügy mezzel. ha van purge hiába üti 3 merc azt az 1 healert mert 2 healer nevetve életben tartja mig a savagek kiszedik a clericet. (ez történik mindig nem igazán érdekel milyen számokat irsz erre mert ezek tények). a 2 ütés / savage ha 2 van armson és halott az 500as ütésekkel nézve valóban csak 200 hp. ezt elszámoltam :DD legyen akkor 4.5 sec amig él a tank vagy 5 :DD eredmény szempontjábol mind1. Bof ? :) ha van akkor jó akkor él 8secig is a tank. insták ? ha mind az 1 tankra megy (tegyük hozzá hogy van egy savagünk még aki a clericet üti meg a 3 healer aki interuptol) szal akkor él 12 secig is talán :D 15 najo.

szóval ha őszinte akarok lenni és ezt még a normális hétköznapi midik is belátják, a mostani legkeményebb "light" (mert ugye mégse olyan light) tank a savage. és a 3/3 healer/savage grp most a legerősebb euban. prydwenen mindenképp. excalon nem biztos mert ott nincs talán midi fölény rvren és ugye irtátok mindenhol 100 albi van szal ott lehet nem tűnik fel a zergben.
  • Fidelcastor
    Ezt nehezen tudom elhinni, hogy aF buff+Bof mellett 2300 hp a tankról 2sec alatt leverik. bof 40% ha jól tudom AF buff +14.xx%+27% absorbja van(plate +34%absorb)+még van 26% resistje meele-re.
    Ha utánaszámolok min 385 dmg kellett mindnek ütnie körönként mindezt 81.xx% absorb+26% meele resists mellett.
    Ha utánaszámolsz 2553 dmg kellet mind3nak ütnie másodpercenként. Remélem ezt nem akarod velem elhitetni, hogy ez lehetséges. majd mindjárt megnézem mennyi a troll 2hed savage dmg cap-e.
  • Fidelcastor
    Akkor játsz te is midi oldalon és meglátod hogy a pala bestunnol a 3 merc meg kicsap 2 sec alatt.Ha purget elnyomom már akkor se tudom elnyomni az insta healt magamra.
    Ha 3 savage,3 merc,3 BM ha rdmegy fullra buffolva mind1 ki vagy instant meghalsz. Bof legalább esélyt ad. A te általad emlitett groupok nem tudom milyen felállásba mennek de ha a sorci lemezzeli a 3 healert és Bof+Sos active+legalább 2 cleric van akkor game over, mert a healernek nincs Det-je
  • Fidelcastor
    Tegnap kinyirtam 1 RR6os palát Kameleo summ SMével.:)
    Jó az a 85% snare amit a pet tud. Ráadásúl ki se lehet purgezni. A 2 slamet meg védte az kis peti.:)
  • Uberlama
    tegnap szépen egyetértettünmk ugy kb alliance szinten, hogy aki azt mondja hogy a savaget nem kell nerfelni az egy rp whore seggdugo :D Neharagudj amikor a 2h savage odamegy egy tankhoz illetve 2 mert 1 grpba 3 van és assistolnak, és 2 ütés/fő a 2300hps tank és akkorát ütnek mint egy pole armsos srác slashel platre de fele annyi idő alatt , akkor tudod vmi nem tiszta már. 1 fgvel 3 healer+3savage grpot még balance grpal is csak szerencsével versz le. ha leversz. ezek a tapasztalatok. tegnap a sokat ajnározott albi melee tank grp, fade és co. szal ők ugy buktak el egy 3savage+3healer (mind3 savage 2h) grptol hogy öröm volt nézni. voltak pbuckék is (viszajöttek) ők is elhasalnak ezektől. na lolfidel játszál már albi oldalon is casterként mondjuk, vagy clericcént nem balance high rr grpba, megnézem mennyi idő kell hogy te is azt mondd: NERF SAVAGE!. szvsz 2 nap max.
  • Fidelcastor
    Látva a játék hiányosságait most csinálnom kell 1 BD-t absorb botnak.
  • Fidelcastor
    Ajánlom mindenki figyelmébe AF +75 charge-t. kb +10% absorbot ad. Ja és mint praktizáló gyógyító nagyon nem szeretem a snares újításokat BM,Merc-nél. Így legalább már el se tudok futni és ki se lehet purgezni.BoF-ra az RR10es Berzerker üt 30+30at és még albik sornak, hogy nerfelni kell savaget.
    A PR healer RA meg csak az szerint jó aki nem használta, ugyanis az 1 dolog, hogy instant feléleszt valakit de azt a valakit ki is kell jelölni elötte+sprintelni+gyógyítani+qb váltani és eddige már be is stunnoltak majd szépen meg is haltál. Ha csak 2 healer van a csapatban akkor kivitelezhetetlen.
  • BadGuy
    Hat akkor futkarozz crim/emain kozott 10 percente+kihalas :)
  • Uberlama
  • Jockey
    hess hess:)
  • Uberlama
    látnád néha Khurt hogyan ir , na az nem laza :DDD
  • Rockety
    és ha odinsba vagy hadriansba mész? :)
  • Fidelcastor
    Szerintetek kevés Crimtől a 10 perc. max 2 perc amíg eljutsz amgig, ugye ott vagy te nyirsz ki valakit vagy ők nyirnak ki téged. Itt van 8 perced gondolkodni, hogy mi legyen. Szerintetek kevés szerintem meg nagyon sok idő az NS-es tapasztalataimból ítélve.
  • Fidelcastor
    Már csak azt nem tudom, hogy CMben mit focus shieldeztek ugyanis sárga,nari mobok 1 csapatnak igencsak gyér xp. FS-del meg lassú is.Jó xpt szeretnél ott akkor a vein golemeket kell irtani mindeféle FS nélkül. Pettel meghúzól 5-8 at és passzívba rántod vissza a petet majd 3 varázslatból szétbombázod őket. ehhez mana crack se kell csak 1 buffbot a háttérben és mivel, hogy csak 2en vagytok a csapatban így az xp is jó.
  • zippofcy
    10 percenkent max a budira rohangal az ember, de akkor mar eleg nagy gaz van
  • zippofcy
    lvl38 vagy 39 a rangerem, nem is tudom mar pontosan, 3 napja csinaltam asszem, azota minden PL grpba meghivatom magam CMben az 50es buffbotommal
    De hogy milyen lesz fogalmam sincs, meg semmire nem raktam pontot. Lehet nem is fogok, akkor atspeccelni se kell RvRezni meg mindig tudok az 50es buffbotos manachanteremmel vagy a szinten 50es buffbotos minceremmel (50es slash, pet ugyse jo semmire, bar lehet respeccelni kene stealthre ) annak meg IPje is van, meg SCje meg mittomenmije, igaz videot meg nem csinaltam vele, de RP stealingben a legjobb kari szvsz, csak mindig olyanra kell menni akinek max 1/3ad hpja van aztan egyszerre utes meg a 2 DD Igaz csak zergben mukodik, de hat mi nem? Na megyek aludni mert mindjart leesek a szekrol. Azert lassan RvRezni is kene mar, de mit tegyek ha a masok elleni jatek CSben erdekesebb Ja a sok focus grpolas kozben ugy hallottam hogy a nerfelt FSel sincs gaz, csak kell hozza egy menta a HoTal vagy mivel ... vmi healing dot vagy olyasmi es megfogja a mobokat. Kovi patchben majd azt nerfelik biztos, szoval mentat mar ne csinaljon senki. Mindenesetre en idoben szoltam
  • Rockety
    lehet, de hogy én nem rohangálnék 10percenként buffért sehová, na az is biztos, főleg egy jó kis apk kemp közbe ^^
  • Fidelcastor
    A shamanommal már 3x respeceltem tehát nem lehetetlen az.:)
  • Fidelcastor
    2 platsért kb 500 töltetet tudsz ujratölteni. Na most ha hetente az 500 töltet használása közben legalább 200x sikeres is vagy akkor az majdnem 200k rp hetente. Én az SM-mel 1 plat tudok csinálni 1 óra alatt. 1 buffbotos ijásszal szerintem min 400g lehet óránként csinálni.
    Játékosa válogatja vagy a path-et felviszed és akkor a többi lesz gyengébb vagy 2p/hét vagy 1 enchantmentes enchanter Crimbe.:)
    Ha én rangert csinálnék ilyen lenne:
    Stealth 35
    Celtic Dual 15
    Piercing 50
    Recurve Bows 40
    Path 16
    és luriken lenne.

50 piercing a max WS miatt, hogy közelharcban is tudjak az infik ellen valamit.
  • Botond #18480
    buffbotnak speccel druiddal prydwenen mota4ig jutni?felejtsd el :-D
  • Rockety
    asszem 1 vagy 2 / p megy el recharge hetente, de tényleg jów.
  • Fidelcastor
    Az jobb, hogy kimész 15 perc alatt és amgnél meghalsz és ezt csinálod 15 percenként?:)
  • BadGuy
    Tehat akkor 10 percente rohangalsz crimhez a dmg add miatt.
    Na, persze :)