Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik hibi játszott egy albi karival prydwenen és nem 4-5 hanem 16 buffbot volt akkor a pkban.(mivel a stealtherek 70% felvan buffolva ezért annyira nem tartom igazságtalannak) hibibe 5-6 buffbot van általában ligennél de a steltherek és enynivel kevesebben vannak.
Wardenbõl tényleg sok van és sok grpba van viszont druid/bard alig van aki rvsr-zik renszeresen.
Sousi nehezen lehet stealthbe Fidel mivel mercanary, de elég druván nyomja szinte nem lehet olyan gyorsan healelni a tankot amilyen gyorsan üti le a hpját😛
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Amúgy Lonely-nak megvan végre a legnagyobb ae-mez (level 44-es, 1:12 min, 400 area, 3sec cast), meg a 46-os speed. _Szétmezzelem az összes midit,emg hibit!_

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
NEm rock játszott nimrodellel tegnap szvsz.
Lourker
Weldrin 100-150 at árt nsnek, rambo (kisebb betû nincs) meg 350et. na azt a gyereket kéne errõl a szerverrõl elküldeni a jó büdös picsába, mert már csöppet idegesítõ amit csinál.
zzz
War. War never changes.
War. War never changes.
Ubi: spirit az szar a hibbik ellen, mivel azert wardenjuk akad es ha jol tudom neki a pbt miatt magas a spirit resist buffja. Tehat oket ice-szal erdemes nyomni. Middiknel nem tudom ki a spirit resist felelos, de az biztos, hogy nekik sokkal szarabb. Hibbiken altalaban 50%-ot utok, middiken 75%-ot.
Te kis fideszkozeli
A vegen igaza lesz a kkrisznek (vagy ki is mondta? ) a middik a komcsik, a hippik meg a nacionalistak.
Baloldal - jobboldal ... mar csak az a kerdes en hol allok akkor??? (hmm remelem nem a szonyeg szelen
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
:
"Ghosts 'n' Goblins Online Announced:
Capcom and Game Factory announced they will release a new cross platform MMORPG called Makimura Online (Ghosts n' Goblins Online) in spring 2004, which is developed on the Terazona and Renderware 3D engine. The main character is the son of Makimura's main character Arthur. There are 11 playable characters and 6 job classes to choose from, include knight, archer, vampire, fighter, beastman and dragon-man. Makimura Online will be released on PC first, and then on other major console platforms."
Hubazz, a SWGnek ezzel befellegzett, nem is beszelve a DAoCrol
Az MMORPG lufi mikor pukkan ki mint a dotcom lufi anno? Egy ev? Masfel? Lehet fogadni
Csak nehogy MMORPGt csinaljon vki a Haboru es bekebol

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Rogton kapcsoltam, szoltam a tagnak hogy kell ... csak kozben meg meg kellett kerdeznem guildcsatin hogy telleg olcso-e annyiert
Vegul az enyem lett, aki eladta a minstrelet kuldte nyugdijba az infije kedveert, szoval mar nem volt ra szuksege.
Csak utana kaptam vagy 4-5 embertol msgt hogy nem adom-e el
Szokasos kedvessegemmel mindnek elmondtam 1x hogy no, aztan meg nem is valaszoltam 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
és Arnyek ranger
Lourker
Hádde nem? 😊
Egyébként meg a válasz a kérdésre: persze! 😊
És mind a 2 csaj in RL (ezt a töbieknek mondtam).
Pl. 1-2 fgbe ha belefut a csapat akkor a minstreltol elvarjak hogy lemezzelje mindet, de legalabb az egyik feluket
Albionban jelenleg igy nez ki az RvR (talan a sotl-t kiveve): ha osszegyulik 1-2fg akkor mar rohannak elore mint a vakok, a kisebb letszamu csapatokon persze atgazolnak, de ha tobb ellenfellel talalkoznak kihalnak 1-2 percen belul. Aztan jon a rinya hogy mer nem volt mez, stb
Aki igy jatszik RvRt megneznem CTkent mire jutna mondjuk a siege palyan CSben

Amúgy az én clercem sincs respeccelve még, tehát az is smiter 😊)) (igaz 43-as asszem csak).
Boltot, DD-t se lehet mezzelni, rootolni, stunolni. A petet lehet stunolni, pár mp-el tovább él mint egy bolt, viszont kb. 50-szer lassabb. Ha nem tetszik hogy rádküldték akkor egyszerûen fuss arrébb pár métert.
zzz
zzz
zzz
2, Hibibe csak insta aoe mezz van 10perces timeren amint mondtam általában egy last resort lehetõségként használnak
3, BOF IMBALANCE
Igy is hozzálehet állni a dolgokhoz 😊
zzz
Hát nem 😊, lol. Egy rejv clericcel majdnem biztos, hogy lesz groupod albionban, bármikor. Fõleg, hogy nem is nagyon van ilyen. Szerencsére pont a mi guildünkben van az egyik, aki rejuv, és 50-es.
De szvsz egy 3mpes elso (be kell rakni a fluteot) es tovabbi 2mpes single mezzeknel 10bol 1 resist is tul sok

pontosan, ezért jobbak az albioni support karik mert nem unja meg az ember 1 hét után. enuff sed
zzz
De akkor nem is lesz meg a nagy self, meg group mez csökkentõje. Meg a mez-e is kalapszar lesz.