43179
-
#18002 LOL, megy bb -nek? =) -
#18001 az süti
az ősöreg magyarokat ismered alb/excalon? -
Rockety #18000 de ő is itt van, csak felhagyott minstreljével 37es szinten és most húzok clericjét (34-35 atm:) mi meg mind 39 majdnem 40 vagyunk. -
Rockety #17999 Dorinia [Outcast], gyakorlatilag guild 4 magyar + 1 észt srác eddig :) (meg most fog joinolni egy svéd nem sokára ^^) -
#17998 melyik guild és milyen névvel vagy?
tesod nem akar itt nyomulni? =) -
Rockety #17997 köszi, de guild groupival vagyunk + 1 caster span, csak a maradék 2 spotal vannak problémák mindig :) -
#17996 mostanában épp pvl kedvemben vagyok
ha érdekel a téma, AC-ban nyomom, és max 1-2 "magyar" haver jöhet
ha érdekel Amirexia az altom neve...
ha nem találod, akkor Amire a main, írj és gyere ha van kedved -
Rockety #17994 albion -
Fidelcastor #17992 Én nem szoktam kapásból meghalni, de már volt ilyen is nem tagadhatom mikor szar volt a healer vagy csak 1 volt. Ha van 3 healer és a mezzt elkapjátok akkor nehezen csapnal le egyből. A mezz-ből meg gondolom nem mindenki egyszerre jön ki. Akkor nekem ott van az 1500 aoe disease és a pbaoe disease + Ichor és aoe root amit ichor után is elnyomhatok nyugodtan ha kijöttök belőle.
Tehát ez, hogy egyszerre 4 tank üssön még csak 1x fordult elő velem. -
#17991 Idézz legyszíves mikor kértem akármikor is hogy akárkinek a kedvenc/nem kedvenc kariját nerfeljék akár egy kicsit is, nem rémlik. Ha sikerül akkor /clap :p -
Rockety #17989 és egy caster 1200-1500hpval max, elég hamar kihal ahogy krane is mondta a "savage zerg óta", tényleg mikor nerfelik már ? :P -
Rockety #17988 még durván 10 szint és végre mehetünk rvsrzni excalon :) -
Rockety #17987 Fidel: sorceror aoe rootol, aoe mezzel, earth wizard elég szar lenne egy grpba szerintem mivel a sorcnál szarabb CCje van és egy fire/ice wizinél kevesebb dmget csinál, no meg ilyen bolt etc szarságra nem nagyon van idő ha 2-3 healer + shaman combo SPAMELI a cc-t a grpra, nyomatja a 24ezer instant szarját etc, főleg ezért nincs caster grp albionba, 2-3 high deter tank + paladin azt gogogo. -
Fidelcastor #17985 Akkor AoD-nak azt tanácsolom, hogy mindenki fejlesszen fire wizardot(ha wizardot akar) és zergeljenek.:))) -
Fidelcastor #17984 Ja nincs friarotok azt látom. Igy legalább shamy root-ot tovább élvezi a csapat.:) -
Fidelcastor #17982 A te összeállításodban a fire wizi se ér többet én ezt veszem ki. Azt is ugyanugy leinstázzák,megszakítják, szétverik, megkötik, megharapják..stb:) -
Fidelcastor #17980 Ebbe a csapatba te nem is írtál wizardot. Most akkor ott tartunk, hogya wizard egyik ága se jó?:) -
#17979 ééés ittvaan
végre tesó, azt hittem már sosem találsz be -
Fidelcastor #17977 Kiváló ez a név. Ha lesz még karim hibiben így fogom elnevezni.
xy killed by Taplo!:) -
#17975 háát, ha van ideje elnyomni =) -
#17974 sztem a root és/vagy mezz a sorci dolga
hány sec castolos a root amugy? -
Fidelcastor #17973 Szerintem a sorci hamarabb nyomja rájuk a mezzt és ezért a GP azt szedi le. -
Fidelcastor #17972 Igen ez 1 RA ezt én is tudom.:) -
Fidelcastor #17971 Most nézem nem is 60 hanem csak 40en.:) -
#17970 grp purge -
Fidelcastor #17969 Szerinted 1 60 dmg-vel nagyobbat sebző dd hatékonyabb rvr-ben mint 1 aoe root? -
#17968 KÉRDÉS
tudja valaki, hogy mivel és / vagy hogyan lehet daoc videot csinálni? -
#17967 hááát, gondolom a casterekre gondolsz teis...
mert amugy megnézném, hogy egy "jobbnak számító" infil / stealther mikor tartozna ezekbe a csoportokba =) -
Fidelcastor #17966 Talán nem kellett volna mindig zergelni és akkor láttátok volna, hogy mire képes. -
Rockety #17965
Alb tank grp in action, még Lourker is feltűnik egy pillanatra :)
-
Fidelcastor #17964 Én irtam earth theu-ról is?
Nekem ez ujdonság. -
Rockety #17963 játékosok 90% az 1 és 2es csoportba tartozik. -
Fidelcastor #17962 17937-ben már megadtam a válaszom mielött ezt leírtad volna, de bővebben szerintem te is annyit tudsz az earth wiziről mint én kb. Csak neked fire wizardod van és azt isteníted.
Viszont ha letesztelted mind a 3 ágát 1.62-ben és ugy jelentetted ki, hogy a többi ágát csak azért csinálták, mert minden varázslónak 3 vonala kell, hogy legyen akkor bocsánatért esedezem.:) -
Fidelcastor #17960 Már csak az a kérdés mi az az rvr szempont?
Van:
1. Én mindent szétlövök ami mozog, mint a vidámparkban.
2. Én akarok a legnagyobbat és a legtöbbet sebezni, mert ugyis mögöttem a zerg és minek a CC.
3. Vagy esetleg jobban szeretnék a csapatomnak segíteni az aoe root-tal és nem csípőből tüzelni mindenre. -
#17958 Ha ezt komolyan irtad akkor mar megbocsass de taplo vagy. -
#17955 Volt valaha wizardod? Nem? Akkor hagyjuk... -
#17954 tegnap mi volt estefelé midiben?
elindultam suicide missionra a bb-vel, és első midi ellennel mtk -nál taliztam, gyorsabb lett volna ha veszel alb necket
frankón nem volt sehol senki =( -
#17952 hallom kicsit megbubózták kis kobakodat a guildben
-
#17950 nem, nekem csak low lvl iceom van
csak azt irtam amit régebben láttam...(meg kicsit kevertem is a szitut a PvP szerveren tapasztaltakkal, mert ott istencsászár volt amikor becvsattant a stun és megindult 3-4 chanter :o) )
én magányos infil vagyok -
#17949 jaaaaj, igen....
csak ez a sok "B" betű zavart meg
amugy hogy haladsz? vagy azota nemis nagyon voltál?