43179
  • Kryn
    Nini, milyen kedves régi ismerősök. :)
  • Hyder

• Tafaya
    Ja csak cabanak nincs mellette jo pet meg pbaoe amit valaszthat, nearsight-ot nerfeltek, most nerfelik a resist debuffot (ez gyengiti a body-t es a spirit-et), es nerfelik a focus shield, ez meg a mattert. Szep atfogo nerf, marad az ae dot, ami sebez jo esetben 100 korul az allat resistek miatt, a petek sm es enchanter petekhez kepest benak. Annak idejen sokan azt mondtak hogy a veg kezdete az lesz amikor a cabat nerfelik. Hat remelem meggondoljak magukat Mythiceknel.
  • Fidelcastor
    Én nem olvastam ilyet, hogy Baod-ot nerfelték volna.
  • Fidelcastor
    Rosszul látod, ugyanis a pet focus dmg shielden változtattak és ez mind3 realmben megtalálható.
  • Uberlama
    mit miért hogyan mi van ? :)
  • Rockety
    /cheer
  • Rockety
    lol attól függ mit akarsz, én lw-herot csinálnék. (de csak slamel, slam nélkül grpod nem nagyon lesz az fix)

hero kap grpot és ennek köszönhetően emainba is speedel megy ami hosszú távon nagyon sokat számít, lassan jön chanter nerf is ami lehet elbasssza fókusz pullt jól, szal talán még grpot is kapsz 40+ felett heroval, ami nsel valszeg nem fog menni. + ns a legszarabb stealther (köztudott és tapasztalat), hero meg egy elég ütős tank szvsz, na kb ennyi.
  • Jockey
    na végre
  • Tiffa
    Valszeg a nagy többséget nem érdekli, de azért megosztom veletek, hogy a GOA-nak sikerült elküldeni nekem az új passwordöket csaknem egy hónap után.

Láss csodát a sub page-n a JÓ e-mail címem van regisztrálva és mégse voltak képesek elküldeni időben csak hosszas levelezés után.
  • zippofcy
    Lassan itt lenne az ideje elinditani az uj hibbi karimat. Asszem ez mar telleg az utolso lesz
    De tanacstalan vagyok hogy pure tankot, vagy pure stealthert csinaljak-e. Marmint LW hero vagy egy NS johet szamitasba. Azert pont ezek mert ilyen karijaim meg nincsenek egyik realmba sem. Szerintetek melyik a jobb RvRben?
  • Rockety
    hibik jól jártak most.... nerfelik chantert, baodot, resist debuffokat, GG sok sikert melee grpok ellen szép lesz
  • Rockety
    jah :) /respec polearm imo :D
  • Tafaya
    ja, cserebe elkurtak a polearm styleokat :) valami valamiert
  • Tafaya
    igazad van

go Mythic go! \o/
  • Jockey
    mi az allakhamaz pontos webcíem?
  • Jockey
    amúgy ujítanaka bg-n, uj terep, rahh, kivi vagyok..:)
  • Jockey
    hát pedig pala kéne egy melee groupba, bár abbol sztem tudtok fogni 200at pk-l:)
    maúgy azt a dd shout-t nem vágom, most egy alancsonyabb dd-t raknak fel mininél 50re, vagy ott lesz egy uj shoot, nagyobb damage-l?
  • Rockety
    remélhetőleg :)

mincer, mercenary, arms-merc inc szerény kis guildünkbe már csak a pala hiányzik :D (senkit se érdekel, de viszi atopicot felfelé:D
  • Uberlama
    ja theu mez is 1500 lesz végre 1.5 év után , és azt irják bugfix ROFL...

viszont a keep változtatások tetszenek nem lesz olyan egysiku leverem 2 kaput ugy hogy pbaoet kikerülöm majd felzergelek és kihalok vagy lenyomom mint a bélyeget cimű keepcsaták kissé megváltoznak remélem.
  • Rockety
    Keep change 1

Keep change 2

Keep change 3
  • Hangianix
    Na, csak sikerult 2 ev alatt a stunt felhozni 1000-rol 1500-ra. (Igazsagtalanok lennenk, ha nem tennenk hozza, egy ideje mar 1350)
  • Rockety
    már látom a 2handed armsman hegyeket, back based snare style és erre jön egy 7seces stun style, elég kafa szvsz :)
  • Rockety
    álarcos even :))

Tafay: goa csak a szervereket bassza meg, nerfosztag az mythicé :D
  • Rockety
    ja de én állarcos hibi vagyok albionba : )
  • Tafaya
    Ja, ha jol lattam nerfelni akartak az enchantert, de hogy ne sirjon a szajuk a cabalistat es az sm-et is nerfeltek. Go GOA go!!
  • Rockety
    faszo :)1.65 for the win
  • Rockety
    <a href="http://www.camelotherald.com/more/1056.shtml">1.65 elég érdekes dolgok, kevés a nerf tho</a>

ez midikre is igaz, épp végeztünk xpvel gondultuk kinézünk odinsba(szombaton volt asszem)... hát ha nem volt 15fg midi akkor semennyi :D
  • Hyder

azért túlzásokba ne essünk
  • Fidelcastor
    Nem 4 ember fog hozzátok csatlakozni hanem 40. Alboknak 40 ember jelent kb 1 fg-ot..)
  • Rockety
    Tapasztalat akkor lesz ha hozzánkcsapódik még egy 1 mincer 1 pala és még 2 tank + theurg/tank, mert 4en nem hiszem hogy mi lennénk emain császárai :D
  • AngeLujo
  • Jockey
    k, de én a hibihez szokott srácokéra vagyok kivi:)
    pl az ilyen insta mez useless, csak biztonsági, meg egyéb dolgokra..:P
    mint albi group most találkozni fognak egy rakat skill és ra-l insta részröl (inste mezz, stun,shámi insta sebztő ae root, chanterpetek, savage groupik 3 healer-l, valamit tesztelhetik az 1850es range óriási előnyét is, szal az összes interuptoló instenfa...át..:)
  • Hyder_work
    bogárkám, tudunk páran mondani rvr tapasztalatokat vagy 1,5 évről visszamenőleg
  • Jockey
    no tessék hajtani, hallani szeretném az első tapasztalatokat rvr-l:)
  • Rockety
    46.5 :( kicsit befagyott az xpzés, remélhetőleg 50 meglesz ezen a héten végre , need fukin proper rvsr ffs : ))
  • Hyder_work
    dombor kártyával simán tudod NETen fizetni
    megéri hááát
    igen, vannak magyarok szerintem sokan, csak kisebb-nagyonn csoportokban elszórva szerver / realm szinten
    iszonyatmegabrutálhajletépősenuberfasza a game
    ha nem bot-ozol akkor sztem 56k is elég, csak kicsit lassabban tölt, de egy alap ISDN 1 accal már elég neki

sok sikert a kezdetekhez
  • Jockey
    rock kollegák hogy állnak már az albi gank group-l?:)
    kérek infókat
  • Hyder_work
  • Jockey
    40es lett a minstrelem
    csak azért írtam be mert lent volt a topic:P