Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Jó bocsi, az elhiszem, hogy küld Margyarországra. Bocsi, azt hittem az amazon.co.uk-ról beszélsz,

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én is várom,hogy sikerüljön szerezni a Gamé-ból aztán mehet minden
este a móka!!!:-))
Egyébként ma megint végigtelefonáltam az összes Media Markt-ot és a Cd
Galaxis-t,hátha elõbb vagy utóbb valameik megunja és akkor vagy
kijönnek és jól valagba rúgnak:-)) vagy szereznek 1-2 CD-t,hogy ne
baszogassa öket az ember egész héten napjába töbször is,hogy DAoC-t
akarunk!:-))

Itt egy karakter generáló
Ebbõl elég jól ki lehet sakkozni mit szeretnél és mit tudsz kihozni a karakterbõl.
Lord Marcus
hogy tugyam mindenki véleményét -)
Lord Marcus
Tom hgoy már kérdeztem ezt Kkrisztõl, meg acorn-tól, deh csak a mind-ra érdemes rakni?
Lord Marcus
hmm, télleg, ahogy visszaemlékszem a majnem egy évvel ezelõtti esetre, amikor szinte mindig meghaltam amikor teamben mentem veletek -)
Lord Marcus
Ha a többiek megtugyák szerezni a gamét, és minden jól emgy, akkor sok új játékos fog jönni: Darki, Roope, TheElf, Taranov, Csabee, meg lehet hogy jön Robee, AnDaLiT, Pascale, Deesno... deh az utóbbiak eléggé kevés eséllyel fognak jönni...
Hp azért kell hogy ne halj ki az elsõ pofontól 😊
Lord Marcus
a condition minek? az a full életerõt határozza meg, nhem? deh csak az elején kell, mert utána már a caspattárs fog ölni, vagy egy elcharmolt emberke, és nekem nem kell hp, hanem inkább hog yminnél több mannám legyen és minnél gyorsabban tudjam lõni a varázslatokat, nhem?
Hangianix
jaja, szerintem is

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Nem érdemes 20at rakni intre szvsz, inkább 10 dex 10 con 10 int.

zzz

Hangianix
amazon.com

Taranov
Az amazon.com-ról? Vagy az amazon.uk-ról?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
vazz, amcsi verziot igen, en mar mast rendeltem...

Taranov
az amazon.co.uk-ról nem, ki van írva! És az amazon.com-ról sem.
Minden k van írva csak figyelmesen el kell olvaasnotok...

Taranov
nem. sajnos.

Taranov
Tudnátok egy picit beszélni a DAoC klánokról? Megjelenik a fejed felett a klán neve?
Eg kicsit meséljetek...pls...

Alastor
Figyusz, én már régóta akarom, én mondtam, aki másoltban akarta... De majd szólok, ha én nem is veszek szólok
Hi.

Igen érdemes megvenni,csak az eredeti jó.De ha találsz valahol szolj légyszi mert jó páran mi is ezt a progit keressük.

Alastor
Most egy idióta kérdést fogok feltenni. Eredetiben ezt a játékot, ha valahol egyáltalán találok, érdemes megvenni? Pls küldjetek már nekem képeket róla a [email protected] ra! KÖSZI!!!!!!!!!
Hangianix
Nem jatszott jo ideig ott nem?

Bith
Miért Godwan AoD-os? 😊 Lehet, nemtom, mert mostanában jött a guildbe pár új ember, akikrõl többnyire azt hiszem, ohgy valakinek az altja ;P.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Ok, hogy a németek kapnak új szervert, mert sokan vannak. Én csak azért szeretnék még 1 angolt, hogy 3 legyen, töb nem kell, csak hogy legyen 3. Miért? Mert így minden realmben tudsz karit indítgatni angol nyelvû szerveren. Ennyi, emiatt szeretném én, hogy legyen 3.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lord Marcus
Thx, mikro elsz kész a daoc? lesz ma még?
Hangianix
Rofl, thx colos.

Hangianix
10 Int, 10 Dex - a tobbit te dontod el, hogy megeri e ezekre adni, vagy 10-t constira. Dex a casting speedet noveli, Int a dmg-et noveli es a power poolodat.

Lord Marcus
Varázsló kari csináláshoz mindent az intelligentre kell rakni? mer raktam 5-öt 5-öt asszema strengthez meg a constitutionhoz
Hangianix
Mythicnek is voltak anno gondjai. 😄

Due to the early arrival of his first child, our chief technical officer and
lead programmer has gone to the hospital to be with his wife.

Lord Marcus
thx
Hangianix
Holnap reggelig? 😄

Itt találsz infót
Hirtelen ez jutott eszembe. Van egy fórumunk ami nem publikus és van honlapunk is ami nem tudom hogy publikus e már. Sajna errõl kicsit lemaradtam de TIFFA ha erre jár õ tud nyilatkozni.
LOL apa ez nagyon állat. Még ma beszélek a big black guy-jal
Uberlama
ehhh

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Meg jo hogy folyamatosan tajekoztatnak...

Hangianix
32x rangedben. 😛

Lord Marcus
Mi is a klánotok neve, és a honlapja? mert régen votl csak Dark Angels. És milyen a szimbólumotok?
Uberlama
de szarok voltak az ikonok még akkor 😊

Uberlama
ez egy jó kép 😊))

Hangianix
Egyebkent Catacombson be van rakva lvl 27-nek egy cure mezz, csak az a gond, hogy az a minstrele, csak rossz helyre tettek. Tippelj nekem miert 27-s a rejum. 😄

Hangianix
CLERIC NEM TUDD CURE MEZZET NYOMNI. Coren meg lehet, hogy szokott, de a minstrelek tobbsege nem.

Amúgy Killer még mindig 432-edik vagyok craftingban a Rúnán 😛 .... csak hogy tudd 😛
Muhahaha te sem muhahahah 😛
Hangianix
Muhahahaha. Nem tudsz jatszani. Muhahahaha. 😄DD

Üdv mindenkinek... van egy jó hírem... szabadságon vagyok :-))))))))
Hangianix
Pontosan. Rendelni rendelhetsz, csak sz@rt se er.

De igen, rendelhetsz.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Amazon.com rol amcsi verziot kapsz, azzal meg nem sokra mesz. Legalabbis en ugy tudom, vagy nem??

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
Ok is rendeltek. Aki nem amazon.uk-tol az sziv, mert pentek a hivatalos megjelenes, tehat nem kaphatod meg hamarabb, mig aki amazonon keresztul intezte, annak megvan. Egy kicsit ott is szivnak legalabb. 😄

Hangianix
Mar hogyne rendelhetnel, amazon.com-rol szallitanak ide.

Taranov
Ha Bécsbe mennék, az SI-t is megvenném, ha lenne :-D