Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nagyon akarsz aprítani akkor wizard ha mással is akarod a csapatot segíteni mint sebzás akkor sorci vagy theu.
Überlama 50es earth theu. Õt nagyon szereti a guild és a csapat. Hasznos és ügyes is bár elõllem is elfut ha guardolni akarom. 😊
Nekem van egy majdnem 48as sorcim. Õ body-ra gyúrt és elég jól sebez és ha kell tud mezelni is bár az a mez nem egy olyan életbiztosítás mint egy full mind-os sorcié
hát nagyon függ a te játék stílosodtól is a dolog ideírom a saját sorrendemet.

-Hibernia

- mana-chanter (játék legerõsebb kasztere)
- eldritch (játék 2dik legerõsebb kasztere)
- mentalist (játék 3dik legerõsebb kasztere)

Albion

- theurgist
- wizard
- sorceror/cabalist

Midgard:

- runemaster
- spiritmaster

zzz

na majd akkro csinálok egyet.

zzz

Veletlenul nincs itt valaki aki fel tud rakni egy SI-t valahova? Ahonnan le tudom tolteni, CD-key az van, csak a szoftver kellene
Lord Marcus
Nézegettem ezt a karakter generálót, és ebbõl nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik varázsló vari lenne a jó. Ti milyet ajánlanátok? Ami úgy eléggé tápos lenne?
Tiffa
Hát szerintem a clericek chain sapija is überronda lett.
Hangianix
Rakj be egy kepet pls. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

zippofcy
Hehe lebuktam, remelem nem haragszol a multkori kis trefa miatt
Egyebkent mostanaban leginkabb SoF2ozom, ha meg megis DAoCozom akkor tobbnyire a lvl43as wizzimet tapolom DFben ... remelem holnap mar lesz SIm
Mi a baj a hitlerjugenddel??? Meg mindig jobb mint pl. a Gestapo

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

kegyetlenül néz ki, hibik meg mint a frissen sorozott hitlerjugend bazzeg...

zzz

Ez az új plate full helm valami hihetetlen ocsmány lett, nemértem, hogy lehetett ilyet berakni.
Lord Marcus
maj reggel jövök, addig plz egy válasszal emgdobhatnátok -)
Lord Marcus
Szal akkro milen karit is csináljak? Intelligentre adjak 10-et, Dexteritiry 10-et és Constitutionra is 10-et. Legyek Mage, és azon belül melyiket válasszam? Aztán csak a mind-ra rakjak pontokat? Vagy valami ötletet plz, mert ti minden bukkanót meg jót uismertek -)
Lord Marcus
hehe, van még 4 helyünk -)))
Taranov
oké, köszi a címet, majd átolvasgatom

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lord Marcus
tod, itt annyi rövidítés van, anyi adat, annyi név, hogy még nem érthetem ezt -(
Hyder
Megy a PATCH letöltés

CUPPANJUNK rá a szerverre

Steam: [HUN]Feriggno

Hangianix
O sorcererrol beszelt, 4 fele varazslo tipus van, olvasgasd a KKrisz altal ajanlott oldalt.

Hangianix
Egyebkent, osszesen 2-3 smiter van osszesen a szerveren, tehat ebbol is latszik meg mindig milyen overpowered class.

Lord Marcus
deh az nem jo hogyha egy dologra edzek csak? mer akkor abban leszek naon erõs. Akkor a 3 közül melyikre rakjak? Mindra, Bodyra, vagy Matterre? Melyik jobb rvr-re, meg groupbba? Mivel errõl szól a game...
Hangianix
Mivel Vis egy buffbot atm nemsokat. 😄
A miheztartas vegett en meg smiter vagyok. De mar nem sokaig, 1.59-bol kimarad a smite change, ami azt jelenti hozom fel a minstrelem, ha meg nem tetszik kiszallok a game-bol.

Tiffa
Vis buffbotságra adta fejét, full enchancement lett és Badtaste néven minizik.
Lord Marcus
varázsló leszek -)
Lol
Vis Maior vajon olvassa ezt?😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Tiffa
Aszondják a guildben nem SI kell a +4 slothoz, elég a peccs.
Hangianix
Marmint nem a kotozkodeshez, a paladinhoz. 😄 Talan lenne egyebkent egy, ha nem SI kellene a +4 slothoz...

Hangianix
Nincs kedvem hozza. 😄 Nem kotozkodom, csak tenyt kozlok. 😄 Cabaval meg mindig lehet huzni, csak meg kell talalni a helyet. Ket accountom lenne, tuti plvelnem 40-ig a minstrelemet. Hulyeseg az is, amikor a plvlelt infiket gyalazzak BW-n, RvR-rol szart nem tanulsz meg xp-zes kozben, az infirol se sokat szerintem.

Tiffa
Kötöszködsz éltem? ... Mellesleg a cabával szerintem már nem sokra mész. Indíts palát nagyon tápos, fõleg ha van melletted egy másik is, esetleg még egy earth theu és aprítotok. 😊
Tiffa
Na Kyel azt mondja azt hiszi 33-ok a palák, furi tegnap dingeltünk és nem tudjuk pontosan ...
Hangianix
Nincs berelheto cabalistatok kolcson? eleg ha 40-ig elhuz. 😄DD

Hangianix
Ennek mi koze ahhoz, hogy nem tudok xp-zni az altokkal? 😄

Tiffa
Szivike de én belezúgtam a palába és kevesebbet rvr-ezek mostanság.
Tiffa
Angels of Darkness és igen ... most éppen chatelgetünk mivel nincs game ... kapjuk a híreket forró dróton.
Hangianix
Minek odairni, hogy reju. Smiterrel csak idiotak jatszanak 😄DD

Hyder
a Pryden mi a magyar guildnek a neve?

csak magyarok vannak benne?

Hangianix
Azert beszaras, hogy csak en nem vagyok kepes altokkal xp-zni, meg 20-s szintubol is egy van csak, igaz, az volt az elso karim. 😄

Tiffa
Albion/Prydwen
Tiffa lvl 50 reju cleric
Ryka lvl 3? pala
Dionne lvl 24 scout
Natasa lvl 25? friar
Hyder
Albion / Excalibur

ez a main charim, de van még Friar, Cabby, és egy Icewizzy

és te merrefelé nyomod?

Tiffa
Te hol játszol?
Hyder
ohh, derégis volt mikorénezt indítottam

Tiffa
Jé épp most akartam megkérdezni, hogy Hyder a témaindító ki ... erre felbukkan ... furi egybeesés...
Hyder
hhhooogggyyy mééénem szakadna rájuk minden isten csapása

nemigaz, h 13 órája szüttyögnek

na mind1, majdcsak kész lesz vmikor

----------------------------------
Amire SilentDeath - 50 Infiltrator

Lord Marcus
tom, tom, az a fõ hghoy minnél többen hívják õket -)
Lord Marcus
khöszi!
Bith
Na ja 😊. Több, mint 2x azért (bár mostanában mindig elalszom éjfél elõtt, aztán mire kelek...).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Nem gon csak minnél többen hivják annál jób,hátha elöbb v. utobb lépnek is valamit azn ügyben.Igérgetni azt már profi szinten tudnak mentõdobás nem is kell nekik hozzá.:-))

Lord Marcus
iq-d? az mit jelenta gameban? mire jó?
Lord Marcus
lol, már minimum 5-en ívták fel a media markt-ot, mega cdgalaxyst -))))
Taranov
Én harcos akarok majd lenni, légyszi majd nekem is segítsetek mire adjak, de gondoloma hp a fõk között van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
De azt nem mondta az ismerõsöd, hogy elfogyott a sima DAoC is, ugye?

Taranov
Jaja, ez a topic már nem is DAoC, hanem Hol van DAoC topic. 😊