43179
  • zippofcy
    Csinaltam egy rangert, csak hogy hasznaljam a /lvl t ha mar lett 50es karim azon a szerveren is
    Jok a rangerek vmire? Vagy maris torolhetem mer a pure tank buffbotos grpok kozott semmi eselye nemi RP szerzesre?
    Ja es nem tudja valaki hogy az a patch lesz itt is a kovetkezo amiben nerfelik az FSt vagy lesz meg elotte masik is? Ha igen akkor mikor varhato? Ha nem akkor is
  • Rockety
    "by using AP2 I killed a buff botted mercenary (mersain) and he even used IP. (I was neither buffbotted nor used IP). it rocks" - Lurikeen Champion : xxx

^^
  • Fidelcastor
    és a meele resists debuff procokkal mi a helyzet?
  • Uberlama
    mielőtt teljesen elélveztek az uj dropoktol olvassátok el a hivatalos honapon a magyarázkodást és hogy miért is fogják már most nerfelni ezeket és hogy pl a melee 20%resist+ is csak 26%ig él és felülirja nem hozzáadódik stb :D
  • AngeLujo
    Ha ezekkel az itmekkel nem csinálnak semmit (mondjuk nem törlik őket a francba), még jobban fel fog borulni az eddigi "rend" és el tudom képzelni hogy sokan emiatt a baromság miatt fogják hanyagolni a játékot...
  • Fidelcastor
    Ja és vannak még über vestek is 50% body proc-cal ami a resistekhez még hozzáadódik. Olyanról is olvastam, hogy van olyan angeled dagger ami +20% all meele resistet ad ami az alap resistekhez hozzáadódik.
    Sok siker kivánok nektek az ilyen infi vagy NS,SB-kel való találkozáshot amikor 1 ütéstől elfekszik mindenki.:)
  • Fidelcastor
    Valaki olvasta már miket tudnak a dropok amit az eventen droptak a bossok?
    pár példa
    1h Axe 8 axe 18 con 18 qui -50%slas resists proc
    1h Hammer 8 hammer 18 con 18 qui -50% crush resists proc
    HtH Claw 8 hth 18 con 18 qui -50% trust resists proc
    Ha proc aktiválodik akkor ezekkel az egykezes fegyverekkel 600 dmg lehet ütni kb, legalábbis ezt irták. Most ugye a savage ha a proc bekapcsol 1ből és 1 quad hit-tel kezd akkor az 2400 dmg és egyből meghal bárki legyen is az.
  • Tiffa
    Az én véleményem a tegnapi eventről, hogy nagy ötlet. Miután először nem jutottunk be, kicsit elszontyolodtam, de később újrapróbáltuk és nagyon tetszett.
    Először azt totál meglepődtem amikor a nagy fps lagtól egyszer csak egy midicsorda közepén találtam magam, megszeppentem kissé, integettem, de nem bántottak, azért gyorsan visszafutottam a fiúkhoz. :)
    Aztán beljebb is merészkedtem ck-ban, és levertünk valami írtó nehezen ölhető mobot.
    Irtó jót bratyiztunk hibikkel-midikkel.

Aztán egyszer csak vége lett az álombulinak, mert a midik elkezdtek leöldösni minket, illetve egy midi group kezdte, ügyesek voltak, elrontották a bulit jól.
  • Jockey
    kurva jó lehetett volna ha nálunk nem gakyták volna agyba főbe egymást az emberek.
    de ez még nem is gond, hanem a létszámlimit
    odamegy a guild azt nemtud bemennni, 30an spanolják a teleportört..
    ha már event, akkor legyne mindeki számára elérhető sztem, tudom túl sokan lettek benbt, de ez azé gázos szvsz
    pl nálunk ilyne jól irányzott mobkihalása előtti 20 seccel törétnő hibi-albi-midi pbae groupok szopatták anépet, addig mindenki közösen, mob halála előtt meg aki életbe maradt:P
    jah meg midi részröl vot egy laza 50fős zerg (bár albik is csinálták ha jól halottam), akik szétgyaktak mindekit kérdezés nélkül, állítolag bugos volt, és néha jött 100 környéki rp is egy egy emberért..
  • Jockey
    jah, a kritikus szint 30-40 között van
    mester-hangi: tudjátok a nevem:), ha bent vagyok ac.be kérdezzetek rá van a hely...
  • Hangianix
    Ofc, csak az xp grp-ba. :)
  • Hangianix
    Nemsokara 40-es lesz theum (cupp Tiffaek), ha kell a grp-ba, akkor tudod a nevem :D
  • Rockety
    miért nem csináltok ti grp-t 4en akkor legalább ti válogathattok embereket. Nagy kínok árán juttunk fel 44-47re, de igazi nagy szopás még 36-40ig volt. Nem is a pl a legnagyobb baj AC-ben hanem a grp karik teljes hiánya :/ (paladin nagyon ritka :( nem tom miért lehet kifogytunk egy pally mentes időszakot de ez van - pbaoe nuker azért jobbára akad...pbt is 2-3 naponta van). Mondjuk caster hiány érthető, de hogy defensive tank egyáltalán nincs (vagy hybrid), mercből viszont elég szép szám van, ami szép és jó de nem az igazi tank pvere pbt nélkül szvsz)

Annyiból még mákunk van hogy 32as szinten egy fire wizut és 40es szinten egy ice (ill. néhai ice mert lvl 46on respecelt a hülye a fasz... nem várta volna meg 50et, áh..) szereztünk be 90% állandónak, paladinunk is volt egy állandó, de most már ő se az :/, Armsmenek 99% pole vagy 2handed, shieldre semennyit se rak (ez valami nép betegség úgyszintén) rengeteg infi akar levelkedni, de azok meg nem igazán férnek be ugyancsak említett pbt-defensive tankot nélkülőző grpba... Szal igen ez nem az a 3 chanter 1 buffbot 1 bard 1 manamenta crackbotként és mehet az xp... elég szar, aki hibibe akar-akart valaha karit most csináljon szvsz egy chantert és plelje fel magát amig lehetséges, focus előre jelzés szerint narancs mobokat ippenhogy megfog a nerfelt focus shield, no persze majd meglátjuk.
  • Rockety
    de de de, dfbe próbáljuk majd meg utsó 1.5 szintet megcsinálni (49en questek és ha a végén még mindig nincs ding , akkor valszeg seal farm), de mondj egy időpontot nektek mikor jó és akkor tali mehetne (kivétel most szombat, mert 90% hogy nem leszek itthon)

• Rockety
    én rád mondom hogy faszláma, baj?
  • Mester
    k.
  • Mester
    Hát ac egy-ban egy van egy dolog ami nem tetszik.50%-k lvl50 karival pl'el. A grpok nagyrész 42+ playereket invitol meg és mivel nincs grp nem lehet 38-42 csinálni semmit ha nincs szerencséd.
  • Tiffa
    Korán léptél cica, meguntad AC-t? :(
  • Mester
    Loch/Traia/Derric/Septina volt a 4 albi.
  • Mester
    4 albi votl és eclipse ppl.
  • Hangianix
    Kiket vettetek be? En csak Loch-rol tudok. Ugye, milyen konnyu xp-zni nalunk? :(
  • Mester
    Na oszlik a grp szvsz, van egy két figura akit nem kellett volna bevenni(természetesen albik közül:p) hanem hibi guildből kellett volna több embert hívni ,de már késő.
  • Mester
    nekem is ilyen grp-ok kellenének:p
  • Jockey
    hát vagy féléve már ice vagyok, nem sokáig voltam fire, bár most megint gondolkozom rajta, runiztam picit midibe, oszt bejöttek azok a boltok, mondjuk nagy rvr-n nemtom mit sebez
  • Rockety
    mesterék hányasok vagytok, elvileg már rég lekellett volna minket hagynotok, vagy már rr4-5 a cél? :P
  • Rockety
    47.25 közbe ^^
  • Rockety
    respecceltél icera?
  • Jockey
    csip csirip, 2,5 bub és mach5s lesz a aminim:)
    ha meglesz mach 5 megyek oszt fél napig emainbe fogok szaladgálni, szal pryd hibisek nyugodtan logoljatok be ma meg holnap, free rp..:)
    tegnap csináltunk egy egy pbae groupit ac-be, én wizim meg chalíd kollega wizije volt ott, 2 45 környéki palát kerítetttünk, egy cleriket, meg ott voltak a picik
    láttam már pár dolgot, de volt egy durva pull, amin azé kiakadtam:P
    tuskereknél épp mikor mentünk be akemphelyre behuztunk vagy 10 (sztem 15, másik wizi szerint 8, 3iuk ember szerint 10) tasker, piri lila connal 50en, és nem halt ki senki ha jól tom:P
    jött 1 bub belőle a 42es minimnek:P
    unatkozom, csak azért írok iyleneket..:P
  • Hyder
  • zippofcy
    Ja telleg ha mar itt vagyok:
    ma este dingeltem hibbi/excan:
    Chanteer LittleManachanter: lvl50 manachanter - played 9d 12h
    Zzozicckzhxizzckrrk Krrzck: lvl50 nurt. drood - played 7d 12h
    Ebbol is latszik hogy pont 2 napot taskoltam
    Ja es a druidom egyetlen "Can i get a rez PLZ"-t se kapott 7 nap alatt
    Igaz nem is kert
  • zippofcy
    Mivel egy chanterrel fogom PLeztetni lvl20tol 50ig ezert PvE egyaltalan nem erdekel
    Ha soka er ide a patch lehet megcsinalom mind2ot
    De nincs meg igazi stealtherem a minstrelem meg elmegy egy light tanknak, chainban meg 50es slashel. Buffbottal
  • Rockety
    LOWERED

najó elég bump volt mára
  • Rockety
    Savage DPS is lowered by this change.

ha már tesztelni kell a makrót ugye hehe
  • Rockety
    typo rulz
  • Rockety
    Megkezdőtött...

1.65

Correction to 1.65d notes - the bug fix for Savage triple and quad hit rates stated that Savage DPS remained the same. This was incorrect. Savage DPS is lowered by this change.
  • Rockety
    - Spell resists from realm abilities are now displayed and applied seperately to the character, which should reduce some of the extreme cases of very high
    resistances.

• Hyder
    várlak szeretettel

de sajna vasárnap utazom és okt. 1 -n jovok...szal utána bármikor...

majd lemegyunk, dobunk egy "üccsit"
  • Kryn
    Hyder: sorry hogy nem vettem észre, nem fórumozok túl gyakran. Daoc megvan még vhol, lehet, hogy le kéne söpörnöm róla a port?
    Egyszer már felugrom hozzád, mert arra visz az utam majdnem minden nap!

Mester: Egyenlőség stimmel. Életnagyságban.
  • Mester
    Kryn= Chris vagy vmit keverek?:p
  • Hyder

bogárkám, már a Lion... fórumban is rádszóltam, de ugytűnik nem nézted

nyomod még daocot? vagy eladtad?