Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Marcus
maj 2-odjára csinálok egy másik fajta varázslót, amikor mindent jobban megismertem. és khöszi hogy mindent elmagyaráztál
Lord Marcus
hmm, anmit ezekbõl kiszürtem, az az, hogy a theu az sok mindenben jó, deh mégsem lehet mindenben a legjobb. A sorcerer az két félévé ágazik, és abban eléggé táposak. Szal leszûkítve ez szvsz. Sztem sorcerert mind specet fogok csinálni, mivel belekezdtem egybe, és tetszett a kari, fõleg hogy charmolni tudott, csak az volt a gond hogy a strengthre adtam +5-öt, deh ez teljesen felesleges lesz ez a végén, mivel csak varázsolni kell majd. Thx mindenkinek aki segített, fõleg Kkrisznek, meg hyder-nek.
Uberlama
az air theu olyan 400-500 között a ddvel bár az 500 már szép, az earth theu (mint én ) 200-350 között, de a 350 nagyon ritka 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Így nem osztod fel a területet ha 45ig speccelsz. Ha megnézed a karigenerálót akkor láthatod hogy 49en még kapnál egy aoe mezt de azért már nem érdemes annyi pontot áldozni. Mivel 39 is van egy aoe mez az bõven elég. Így viszont (45-29specc) jók a petjeid(stunol és sebez) jó a sebzésed jól tudsz mezelni és 10 sec-enként az egész csapatot sérthetetlen fegyverrel szemben.
stun= semmit nem tudsz csinálni ha stunban vagy még akkor se ha ütnek.
mez= ahogy megütnek varázsolnak rád újra tudsz járni 😊
Lord Marcus
thx
Hyder
ja, +ezek:

1) Added a self mez-duration reduction buff to Mind Spec.

16 Shield Mind
27 Harden Mind
35 Steel Mind
45 Invulnerable Mind

2) Added group mez-duration reduction chant to Mind Spec.

29 Solidarity of Mind
39 Unity of Mind
49 Brotherhood of the Mind

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
ahh, megvan:

Sorcerer Changes

- Sorcerers can now charm any monster type. This should strengthen their Mind spec considerably, and facilitate better charming in dungeons (where many monsters are undead).

- Added Minion Control to the Sorcerer RA list.

- Increased radius of Fog, Blanket and Cloud of Senility to 350.

- Added a power regen buff to Mind spec list so that all three realms have a version of this spell:

5 Comprehension of Power
15 Perception of Power
26 Perspicuity of Power
36 Cognition of Power
46 Lucidity of Power

ez a power regen elég jo lesz (1.59 tõl)

Lord Marcus
hmm, nhem jobb hogyha egy dologban spec? Egyébként milyen varázsló kellenek a csapatoknak általában? És jobb lenne egy spec kari, mivel jobb hogyha fel vannak osztva a területek.
Olyan karaktert szerettem volna ami segíti a csapatot de nem fullad ki a tudása egy aoe mezzel(területre ható mez) és sebzésben sem marad alul. Mivel body specces és erre elég nagy resistek vannak (hibiknél néha 50%!) így a sebzésem 250-400 között(+critical) váltakozik. Sorcinak vannak területre ható debuffjai Theunak viszont vannak +sebzést adó és gyorsító buffjai csapattagoknak. Ebbõl a szempontból jóbb a theu vár nem tudom az miket sebez viszont a petjei nagyon hasznosak és jobb a területre ható meze ami a sebzés vonalon van. Sorcinál a sebzés és a mez 2 külön vonal.
Hyder
asszem a kövben már kewl lesz, de megnézem

Hyder
ott a pont

igaz

Lord Marcus
pár patch? az sok idõ -)
Hyder
pár patch múlva ÛBER lesz az a mind a sorcidnak át ne specceld =)

slash resist max 29% lehet ott nincsenek buffok
Lord Marcus
Hmm, most vagy egy theu air speces, vagy egy sorcere mind spec. hmm, deh theu air speces az sok oldalú, a sorcere mind speces annyira nem, inkább csak a megállító, és a charmoló varázslatokban jó. Szal akkor az air speces az jól tudna írtani. Egyébként te milyen célra szántad a sorcerered?
Kitaláltam neked egy jó megoldást.
Air Theurgista 45air (legnagyobb dd 2. legjobb aoe mez)
29 earth (megvan az elsõ pbt)
Hyder
jóó, nekedis egy RR8 -as Wizardal kell kikezdened ?!

(azis igaz nemtom te mennyi vagy, szval sorry ha hasonló szinten)

tuti, h csak 26% volt a resistje? ha volt a csapatban pally + friar akkro azért lehetett több is

Alastor
Asszem 😄
Alastor
júliusban
Alastor
Figyu, ha mész valakivel Bécsbe hozhatnál nekem is, majd kifizetem... De lehet, hogy majd júniusban (😄😄😄) amikor jövünk haza Olaszból benézünk a boltba és hozok neked 1et 😄
Lord Marcus
az a gond hogy túl sok rövidítés van benne, és olyan dolgok vannak benne, amihez ismernem kelelene legalább egy fajta karaktert fullosan -(
Hyder
egy jó ütésem 1033 (eddig ez volt a csúcs) de az alap olyan 700 kürül +/- a dw és a crit a mop miatt olyan 800, ez az elsõ és ezután jön a stun, és utána még 1, ha kevés jön egy style ami kb 300+ crit (a méreg 70 + 80-90 / tick)

igy az a 1300 már nemis olyan sok

Mind specces theu az jó lesz...
Theuban van air ice és earth. Kicsit jobban át kéne nézned a karakter generálót..
A sorci is igen hasznos a csapatban, lehet rosszul értelmezted. Earth theu tudd buffolni 1-2 pttel le tud foglalni castereket és van jó kis pbt-je(felfogja a sebzést a fegyverekét). Viszont ha nincsenek mezelve(itt kéne a sorci vagy minstrel) akkor hiába a pbt mert casterek ellen semmit nem ér.
Viszont air theunak über jó petjei vannak és tud mezelni és jók a sebzõ varázslatai is. Szvsz egy air specces theu jobb lett volna arra a célra mint amire én szántam a sorcim.
Majd bemegyek hozzájuk és szeméjesen elmondom a véleményemet,hogy kapják be a f....................!!!

Hi.

Na emberek csak rossz híreim vannak.Beszéltem az importõr-el és hossza
egyezkedés és vita után õk azt álitják,hogy a DAoC gyártása
megszûnt.Hiába bizonygattam,hogy ,most jön ki a SI ez öket baromira nem
érdekelte,szerintem inkább csak le akartak rázni vagy nem akarnak a
dologgal foglalkozni.
Igazán nem értem vagyunk itt egy páran akiknek kellene a progi és nem
hiszem el egyszerüen,nincs valaki akinek megérne pár CD-t beszerezni.
Sajna nem jött össze a dolog,engem most már minden más megoldás
érdekel.Ha valaki mostanában megy Bécsbe oszoljon már,betársulnék hátha
kint nagyobb szerencsével járunk.
Max még a Media Markt marad de ahoz se fûzök sok reményt.

Hangianix
Tobb nem is lehet 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Lord Marcus
hmm, szla asszondjátok hgoy sorcira nem jó a spec mind fejlesztés. Meg azt si mondjátok hogy a Theurgist az a csapatnak jó. Meg hogy a int-re 10et rakjak, a dex re is 10-et meg a constitutionra is 10-et. Szal akkor legyen egy Theurgist spec mind-ra fejlesztõ karim? Az úgy jó lesz -) ?
Nekem is kéne egy...

Lourker

Tiffa
Nekünk két SI kéne...
Ez nem kérdeses de az infi az a class ami a legjobb casterek ellen...
De láttam már néháynszor hogy chanter megölt 1 az 1ben infit(aha persze biztos láma infi volt)

Lourker

Uberlama
Nekem kell egy db SI meg egy db sima Camelot, VAGY egy Collectors Edition 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tegla
Nekem köll!
Ha van hiranyag rúla:
[email protected]

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hyder
láttál te már solo castert 1 combobol elhulani? na azok a chanterek amikor találkoznak 1 infillel (és nem csak a chanterek)

szóval esélyük minimális a túlélésre soloban

----------------------------------
Amire SilentDeath - 50 Infiltrator

Ok.
Megprobálok velük egyeszkedni.
Hátha.😊)

Az SI kiegészítõre is rákérdezhetnél. Az is biztos érdekelne egy jó pár embert.
Hali.

Na egy kis info a DAoC-t keresõ társaknak.Felhívtam a CD Galaxis-t és
rákérdeztem a grogira azt mondja a srác,hogy nincs elfogyott erre én
kérdem ha megrendelem szereznek e?Azt válaszolta,hogy õk nem
foglalkoznak külföldi rendeléssel de megadta a Magyar importõr
tel.számát,akiket mindjárt probálok hivni.Akiket esetleg érdekel a
progi jelezzék már hátha megtudjuk hatni az importõr-t és szereznek
pár példányt.

Taranov
Azt írták a Media Marktból, hogy nem elfogyott a DAoC, hanem még meg sem jött. Vagyis a régi adag elfogyott, az új pdig "technikai okok miatt nem érkezett meg a várt idõre".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Igen de az alap az hogy meglátják egymás olyan távolságból hogy a caster tud stunolni(quickcasttal mindenképp) és ha esetleg purgolja a tank akkor azt is lehet feltételezni hogy a slamet purgolja a chanter.

Na mindegy a lényeg az hogy nem hiszem hogy sok tank le tudna verni egy jó chanter és a nuker/compatriot petjét

Lourker

Hangianix
Egyebkent szerintem is durvabbak a hibbi casterek, vagyis inkabb tobbsikuak. Air theu jo, de nem igazan nyero a wardenes csapat ellen - 51% spirit resist. Nincs mas a repertoarjaban mint az az egyszem nuke...

Hangianix
Mindenfele stun megszakitja, de poen hogy volt olyan, hogy nem szakitotta meg a slam (lehet, hogy nem sikerult vegrehajtania? mert sebezni sebzett)

Hangianix
Well, probalja meg velem megcsinalni 😊 Nekem is van MoC-om stb 😛

Termeszetesen ha o stunnol hamarabb akkor en vagyok hallot.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nem tankkal jatszom.😊

en nem castolom a stunt, o meg igen, plusz en gyorsabban futok, 2insta dd megy bele, mezz, 2dd, kard ki es halott, ennyi tomoren.

Hát nemtom akkor te milyen chanterekkel találkoztál de egy quickcast stun és 2-3 pbaoe és kész...

Lourker

Hat nem tom, de ha szoloban van chanter eddig meg mindig en gyoztem, na jo majd nem mindig.😊
Ha stun be jonn, akkor szinte biztos hogy halott.

Alastor
Légyszi, küldjetek már képeket a játékról nekem! [email protected]
"Egyedül szart sem ér RvR-en "

Lol találkoztál te már chanterrel az egyik legjobb solo class...(pvsp serveren azért iscsináltak elég sokat mert szolozni is lehet vele jól)

Láttam teador amikor egyedül megölt három albi tankot.

benyom egy mocot 3-4 aoe és mindenki halott a környéken.
"de csak csapatban jó" ez nagyon nagy hülyeség...

air theur az nagyon jó solo kari ebben egyetértünk, de amit a chanterrõl írtál az nem igaz...

Rockety sorrendjével én se egészen értek egyet.

Lourker

Hibi castereknek egy nagy elkonyuk van a stun, 9sec alatt akarkit szet lehet szinte bombazni.

Nem jár valaki mostanába Bécsbe Gamé-t venni?