43179
  • Fidelcastor
    Vagy az új keep változásoknak köszönhetően 1 enchanter enchantment vonallal Crimben.:)
    A lelel 30-nak köszönhetően 4 szintet felnyomsz rajta és 34en ott a 7.9es dmg add 10 percre.
    Crimtől meg nincs messze amg, mert ugye tvább már nem is kell menned.:)
  • Fidelcastor
    Hát, talán 1 11dps dmg add charge a kesztyűben megoldja ezt a problémát is.
  • Rockety
    bah capelnem kéne lurimat, buffbotot felhozni 50re mota3-4re és csinálni egy múvit hogy ki a fasza gyerek :)
  • Rockety
    második movibe 4.2es galladoria piercer nyomja mig az elsőbe vagy 3.5 rapier vagy 3.0 angled dagger van , elég sokat számít az is, de ezt a movie nem taglalja asszem.
  • Rockety
    hmm, de mota3 buffal + pf dmgaddal nem jobb a dmg mind dmg add nélkül?
  • Fidelcastor
    Ha ő buffbottal nyomta akkor a 16 path szerintem is elég.Igy már érthető, hogy a bow és CD miért olyan magas.
    Dmg addot elveszted de cserébe aott a druid attack speed buff ami MotA3-mal +27% gyorsulást ad. Szerintem az ő spec-e nagyon jó 1 buffbottal.
  • Hangianix
    Nekem is kellett volna videot csinalnom a jo pillanataimrol, pl. amikor a gimp smiteremmel kioltem 3 ns-t. :) Bar szerintem 2 nem volt 50-es, mert tul jokat sebeztem es csak RR2-k voltak. :) Vagy amikor Mill-t lenyomtam RR4 koraban. :) Tenyleg, Mill most Pry/Hib?
  • Rockety
    44 piercing
    36 path
    35 stealth
    35 bow
    11 cd

vagy a nagyon melee orientált dudeoknak

pierce 44
    path 46 (ver2. 36)
    bow 27
    stealth 30
    cd 11 (ver2. 30)

Az emberek meg azt hiszik el amit látnak mindig is igy volt, csinálsz egy moviet hogy hentelgetsz orba szájba, akármilyen speccet irhatsz a végére elfogják hinni hogy azaz isten ::P
  • Rockety
    jock ha blade vagy akkor 39 blade kötelező, már csak azért is mert fire blade - spectrum blade anytime - attack speed debuff-t ad és messze jobb mint a cd line stylejai szvsz.

• Rockety
    játsz egy celtic dual class és rájösz hogy a melee rangernek nem kell cd :d
  • Hangianix
    Melee ranger a meno, ha valaki meg be is mergezi a fegyvereid, akkor barkit megolsz.
  • Hangianix
    Batyam meg 35-oson Isen Vakten lett (kijarta mindharom bg-t), na most jonnek ra az inseges idok rp szempontbol :(
  • Tafaya
    Nem nagyon RvR-ezek mostanaban, de gyere :)
  • Botond #18462
    vw-ről jut eszembe btw,hogy egyszer alliancén spammoltunk egy dude-al,hogy vw ilyen jó meg olyan király,ő meg sírt,hogy neki is van,de ez suxx meg az,mire vki beszólt,hogy milyen vw,mondtam,hogy Bora ő meg mondta,hogy k,neki hondája van btw,aztán beszéltünk tovább az eredeti csávóval,és vagy 10 perc után szólt a másik srác,hogy jaaaaaaaaaaa nem volkswagen bora,hanem valewalker a vw? LOL
  • Botond #18461
    Tafaya láttad?megkaptuk /level 30at :-) hamarosan 30as vw formájában visszatérek :-)
  • zippofcy
    Akkor szerinted mi a jo spec? A class forumokon ezt irjak a legjobbnak ... parszaz / parezer / parmillio ember csak nem tevedhet (vagy akkor tevedes volt a kommunizmus/ nemzetiszocializmus/ demokracia is ??? )
  • zippofcy
    Miota oprendszer van a telefonomon azota leginkabb soha vagy inkabb attol fuggoen hogy ki hiv eppen
  • Hyder
    és most ezt miértis nekem mondod?

csak leírtam, hogy a krapeknak mi a specce...

hát szerintem meg elég meredek dolgokat mível
  • Rockety
    << Warder >> is meglett, juhéj ! :)
  • Rockety
    ja ding 48 :)
  • Rockety
    29+16 celtic dualnak semmi értelme sincs, tested.
    ns 30+15 cd volt, most 8-10+15 és nem látok túl nagy különbséget. (dualistic reflexes rulz)

Pathfindingot elhagyni 40bow-t ismét faszság (35 rapid fire simán elég, rf2 csak kevesebb endet eszik, semmi értelme sincs). A bt átlövő lövés 2 is 40es spec asszem, na annak sincs túl sok értelme mivel 2 kézen meglehet számolni hány theurg-runemaster van kint emainba. Self dmg add nagyon sokat számít, balancolja dotot és debuff okozta dmg csökkenést. Szép a videó, de legtöbb solo fightba purge v. ip wasted (amikor az enemy nem rr3as volt pl:), szal nem tom... én tuti nem speccelném igy a rangeremet, igaz én csak egy rr5 n00b vagyok.

Mersain: roflmao, you are teh best! xDD
  • Rockety
    szar a spec és nem csinál "hűdenagydolgokat", capelt buffolt ranger, jobb specel talán még jobbakat hentel.
  • AngeLujo
    Na ez a durva hogy valaki a saját karakterét owerpowerednek tartja :p
    Mondjuk nem mondom, merc is durva és 1v1-be bd-n kívül nem nagyon áll meg előttem semmi, hiába vagyok low rr. :)
  • Hangianix
    Mersainnak: I have a lvl50 h2h kobold savage, i rarely play him nowadays. He is 6l6 and have determination, self-end, purge, ip, better evade than infils etc. Its real silly how good they are, only way to kill me is by having 3-4 decent tanks chasing me. If i get slammed and purge is down, my life goes down quick - if not, i purge and usually evade most strikes from behind.

But, i think mids would be the worst realm by far if the Savage didnt exist. Hopefully the nerf in 1.65 will balance them some. As it is today the damage output combined with the sick evade-rate, just makes them too good.

I play/have played all 3realms very frequently and it really helps your view looking at the balance of DAOC.
  • Mester
    Oki elhiszem meg nekem mindegy Daoc-nak a grp vs grp a lényege igazán nem az hogy ki mit tud soloban szvsz.
  • Hyder
    ez nem DAoC movie, de ezt a sebességet bármelyik "bard, mincer, skald" megirigyelheti

csak 3 mega, mindenkinek melegen ajánlom, öveket becsatolni és lássuk: HUBAZZ

• Hyder
    megnéztem a speccét:
    34+16 st, 44+16 pierce, 0+5 blades, 16+5 pathfinding, 40+16 recurve bow, 29+16 celtic dual

RR6L4

RA: aug conc 3, FA 2, IP, Purge, TS

és ennyi, mégcsak nemis "annyira" high RR
  • Mester
    Megnéztem mikor írta és már jó régen 5 hónapja kb:p
    De Malevo csak elvétve van buffolva ha szolozik az tuti
  • Mester
    Malevo.
  • Uberlama
    ja igen mennyi RR a srác mert nagyon alázza az RR5+ stealthereket :D
  • Uberlama
    hat tricket is le fogom töltenni amint lejött az american pie 3 , aztán megsassolom aztat is
  • Hyder_work
    háát igen =)

nem gyenge amit mível a srác, és ráadásul nemis magas RR, ez a csúnya az egészben =)

a hattrick -nek a végén, ki van írva, mely RA-k vannak neki meg hasonlók...

szal, valamit nagyon eltalált a gyerek =)
  • Uberlama
    emgnéztem a 2.-t , hát nem kispályás :D
  • Jockey
    mikor lehet téged elérni telefonon?

• Hyder
    hmmmm, hogy jók-e valamire

ajánlom figyelmedbe:

Hat - Trick - 500mb

Wtf - Quivna - 300 Mb

mind2 video valami elb***tt komoly, ha tudod, mindenképp nézd meg őket, és megláthatod, mire képes egy ranger ha "majdnem" természetfeletti hatalommal bír
  • Botond #18432
    fanatikus emberek(lvl50,9es chanterek) eddig is stereoban tolták :-) sőt volt,hogy fidelt bevették harmadiknak,druidom meg healernek,hogy ne kelljen a bottal bohóckodni :-) aztán 2chanter+2bot+manaeld+druidom kiírtotta sh-t jól,szal kell az a nerf,végre lesz hibibe is tank class....az a hibinerf meg mit takar pontosan,és melyik peccsben van?...str: welcome to the guild btw,zak a héten mondta,hogy beléptél :-)
  • Rockety
    talán egyszer-kétszer random grpba kapsz inviteot(excalon azok se rosszak tegyük hozzá, de rp-farmra ne számíts).

Focus shieldről azt mondják hogy nerf után (1.65, kb 3-4 hónap mire ide ér szvsz :) hogy narancs mobot se tud úgy megtartani, hogy a saját gazdi pbaoezhesen, ha van 2nd nuker akkor asszem narancs piri mobokat még elbírja, de azon felül már nem. Ez nem tény, csak erről pletykál a nép (az isten adta nép) :)
  • zippofcy
    Nem folytatom mer a vegen a hazai politikai helyzetet kapjuk eredmenyul
  • zippofcy
    A buffok meg az egbol hullottak
  • zippofcy
    Ez is biztos csak a szokasos tulzas ... igazabol AFKn uldogelt APK elott, a champion meg NS volt aki bePAzta, az IPt meg csak kepzelte