Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Egyebkent nem ertem igazan miert mennek ki az albik/middik azert, hogy ingyen rp-t adjanak az NP-nek. Ha ott vannak es csak szedett-vedett bandam van (ertsd nincs speed, nincs cc, nincs pbt - esetek 90%-a), akkor log. Nevetseges, hogy a skilljeikkel kerkednek (nem mondom, hogy benak, de tobbseguk nem is kimagasloan jo - a server legalabb 20%-a bir ilyen skillekkel), amikor az ellenuk meno csoportok nagyresze olyan messze van a balanced grp-tol, mint Mako Jeruzsalemtol, ok ellenben RvR-re optimizaltak, mint az SI a remenyeink szerint. Eleg ego lenne, ha nem tudnanak lenyomni 2x akkora csapatot, ahol nem talal az ember semmit a fent emlitettek kozul. Cleric hianyt nem lattam meg, bar en csak smiter vagyok (azota csokkent a szam, mar csak 3 aktiv 50-s van...), de meg mindig jobb, mint a semmi.

A masik dolog az 1fg-2fg kerdes, Mester is mondta, hogy foleg 1fg-ban mozognak, en elhiszem, de en akarhanyszor talalkoztam veluk, MINDIG 2fg volt, fuggetlenul attol, hogy 4 fos grp-ban, vagy eppen fg-ban mozogtam.

Exc/Hib-ben vannak ilyen guildek egyebkent, ahol pl. egy alt-tal valo xp-zes a guildbol valo kizarassal is jarhat (Vengeance).

Na mindegy, a lenyeg az, hogy en foleg Odinban (Doden, Yggdra, Uppland) mozogtam, ami szinten el lett b@szva, mert most mar ott is a zerg van - LoE FG-k, meg SotL grp-ok jonnek at, a tobbiekrol nem is beszelve, kozben irjak a BW-n, hogy ok nem jarnak Emainbe, Odinba megtalalhatok... Elotte max. akkor jartak ott, ha kellett egy keep a DF-hez...

Es ne is abrandozzunk arrol, hogy alabbhagy a zerg, GOA a Prywden servert hirdeti az uj belepoknek, mivel 3500 ember lehet egyszerre fent es ezt mi meg messze nem ertuk el. 1998 volt a legtobb ember fent egyszerre. Vegyetek hozza, ha jon meg 1000... Egyszeruen jatszhatatlan lesz...

Pill. 20% eselyt latok, hogy megveszem SI-t, arra meg, hogy aprilis utan is jatszok meg, ugy 50%-ot...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Visszaleptel FC-be? 😄

Ne higy az árkádosoknak, nem elvitték mert nem is volt nekik csak én kerestem ott (is). Az 576 boltban azt mondták a jövõ héten talán lesz...
Nekem talán sikerül egy németet szereznem, de akkor is kellene még valaki aki segít beszerezni az angol klienst 😞
Uberlama
csak akkor daoxal kell bejönni hogy tudjunk komunikálni nehogy véletlen lecsapjuk egymást

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ha benne vagytok akkor talira tudom javasolni vagy a hpk közeli részt vhol, vagy sauvagéban az erdõ mélyén ahol albi nem nagyon jár.

Uberlama
Habár egy közös midi hent se lenne semmi ?)

Uberlama
Kalinka én szívesen benne lennék egy ilyen mókában, akár még csak úgy találkozni is a játéjban vmi kevésbé forgalmas helyen, akár duelekkel tarkitva, de csak akkor ha lesz clerik is a közelben 😊

zippofcy
En a helyedben mar nem vennem meg 21.eig.
Akkor jelenik meg a kiegeszito+alapgame egy csomagban, cirka 12-15 ezer ft korul. Lehet meg a magyar forgalmazok is rendelnek majd belole a jeles alkalomra
De ha ok nem is, kulfoldon biztos feltoltik majd a keszleteiket a boltok

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tafaya
Ennyi hujeseg lattan nem tudom magam visszafogni 😞

Hangianix
A Godwan nevet nem igazan ertem. 😄

Tafaya
En buta, a buffolt albinak hibit kell latnia, a midik panaszait a BW-n kell megvalaszolni. Mar csak egyet nem ertek. Ha annyira overpowered realm vagyunk, akkor miert szopunk mint a torkosborz?

Tafaya
Szerintem inkabb kerjuk meg a Mythic-et, hogy tegye bele a CoC-ba hogy ha egy buffolt albi meglat egy midit, koteles shift-jobbklikkel leszedni az osszes buffot, valamint koveteljuk, hogy ha egy 50-es hibi vesz egy uj accountot, akkor azon egy buffbot karaktert eleve 40-es szintrol indithasson, sot esetleg ezt az accountot mint bonuszt kapja, es meg havidijat se kelljen fizetnie. Ezen felul koveteljuk a cleric enchantment base es spec line torleset. Igy jo lesz medicinlabda? *sohaj*

Tafaya
Dehogynem, csak az albik hasznalnak buffbotot.

Nem azze de guild groupban meg jo hogy kap 1 v 2 buffot, nem??? Nalatok nem szokas buffolni??

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Tafaya
Hat az a lol a legalso kepnel igen provokativ, latszik hogy Gryllaval egy grp-ban volt vagy kapott tole 1 buffot, ha jol lattam az a con/str buff. Ezzel lathatoan a buffbot osszeeskuves elmeletet probalod igazolni, de ha tenyleg ezzel a celzattal volt, akkor csak egy szot talalok ra: szanalmas.

Engem nem provokál, egyszerûen csak nem értem hogy miért nem teljesen mindegy hogy 1-szer vagy 2-szer ölted meg Tiffát, és ezt miért itt kell megvitatni. A screenshotjaid meg bénák. Se nem szép, se nem vicces 😊

Hi all.

Haverom tegnap megjött Bécsböl és a fenébe is egy elfekvõ DAoC CD-t nem
talált sehol.Mindenhol azt mondták,hogy jelenleg elfogyott.Basz...
ilyen az én formám.Tegnap este még benéztem az Árkádban a MediaMark-ba
de ott is éppen 2 napja vitték el az utolsót,basz....!Nem tud valaki
segíteni,hogy Pesten hol a fenébe tudnék egy db DAoC CD venni?
Ma még megpróbálom a Westendes MM-t hátha,de ha ott sincs akkor nincs
ötletem.

!!!HELP HELP HELP!!!

Akikkel még bgbe találkozhattok mert közeljövõbe valszeg felhozom õket:

Aderash cleric
Laryne infiltrator
Doringard fire wizard

muhaha reszkess thidranki 😊

zzz

báh tényleg még kép is van hogy Picur casts a spell, Xyz looks weaker.

zzz

nem mondtam hogy 1vs1be volt, csak azt hogy megfektettem sikeresen 😊 Vizbe rohantál befelé midi bridgnél, de nekem nagyon nsnek tûntél akkor ezek szerinte mégse.

zzz

frankónk lvl 21 már egy jó hónapja, egyszerûen nem megy az xpzés 😄

zzz

Dorina

zzz

Tafaya
"A refund is granted for players who have already purchased it."

Ezt akar ki is hagyhattak volna, sok dolguk nem lesz. VNBoards-on volt korkerdes, hogy ki meddig "tur es var" meg, mielott torli az archeret:

http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=45091353&replies=35

zippofcy
Tudtommal nem, de ha megis akkor kb. 2xes aron a postakoltseg miatt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

KIRÁLY,KIRÁLY és a zene se semmi!!!!!

Tiffa
Hát ez kurva jó 😊 még most is röhögök .... ja és titkon én vagyok szerelmes Hrodba 😊
Érdekes sotl movie:
http://www.frogster.nildram.co.uk/Mooooosic/Movie2.html

Hangianix
Csak 5x tobb rp-d van. 😄

Varom mar a dragon respec stone-kat, atspeccelem maga reju-ra rr6-ig, majd a kovel vissza. 😄

Hangianix
Es meg azt mondjak, hogy nincs eleg pap. Volt, hogy csak Musashival voltunk egy grp-ban. Ki is nyirtak mesterek, mondjuk egy full grp-pal nem nehez. 😄 Szerintem meg Tradolf is kinyirt volna minket egyedul. 😄

Puszilkodtam én is😊 de a többiek megöltek aztán megsirattalak😊

Ma megléptem az rr8 at😊)

Lourker

Hatalmas archer improvement:

- Volley has had its cost reduced to 8 points and its reuse time is now 15 seconds, significantly shorter than before. A refund is granted for players who have already purchased it.

Éljen éljen.

zzz

nem albioni stealtherek túlélése (tisztelet a kivételnek!) a következõ képp alakul:
PLS BUFF ME OH YES MORE PLS, ffs givf buffs, BUFFS PLS, Will ya buff me mate?
Vagy csak parasztosan : Kk, going to buffmyself one moment.

zzz

Játszik valaki innen Hibernia / Excalibur, Picur lurikeen nightshadel? Szegényt ma sikeresen megfektettem minstrelemmel 😊 +beleütött valami másik alb is.

zzz

Chez lurikeen nightshade 😊

zzz

Remélem holnap már konkrét segítségeket is, tudok kérni. Haverom reggel indul Bécsbe és rámcsörög amint talált nekem Game-t. Ha minden jól megy a szombat délután már aktív játékkal fog telni, mindenkinek köszönöm, aki eddig is segített nekem. Mindenképpen olyan Guild-hoz szeretnék csatlakozni, akik tudnak nekem segíteni addig is a havi díjfizetéssel kapcsolatba problémámmal, amig sikerül a bankkártya gondomat megoldani.

Tiffa
Lourker ez nem volt szép integetek meg puszilkodom oszt mégis kinyirtál 😛
Tiffa
Na szal Winters is magyar, illetve Warbar is de az õ nevét ne a sor elején hanem a végén keressétek.
Tiffa
Be kell valljam tényleg nem értem, Tiffa még mindig CS elött van kilépve, ott ahol reloggoltam palára mert nem fértünk be 1fg-re miután bejöttek Gryllék, na mindegy korábban is mondtam lehetséges, de misztikus.
Uberlama
a mókás mégis az volt hogy én egyszer sem haltam meg, mig asszem mindneki más legalább egyszer, bár nem tuti 😊 az elején a hibik elég hülyék voltak mert kimásztak a battlementsre én meg asszem 2-3at meg is öltem amig ott tébláboltak közvetlenül az elején. Egy rangerrel jól szórakoztam mert kinézett magának, citri volt, erre csak állok mondom nézzük mit tud, ha nem miss volt akkor a pbtm fogta fel, erre közelebb mentem és kiddztem az ablakból 😊 kár hogy nem minden hibi ennyira láma 😊

Uberlama
Ha kicsit figyelmesebben nézed át akkor legalább még1x ennyi magyar albi neve van ott 😊

Remélem is,bár elég messze van még a szombat délután,és remélem a haver
is szerencsével jár holnap és kap 1 példányt a számomra Bécsben.

Hangianix
Nottmoor Faste Midgard
Blackbyrd Family

2 fos guild, hogy claimeltek???

Hangianix
Ne felj, sokszor fogod tapasztalni te is ezt az erzest. 😄

THX mindenkinek a képeket,nagyon királyak.Remélem szombaton este már én is
tudom nyomni.
A legjobb kép amikor Kkrisz és Grylla hason fekve NAPOZIK:-))
"gondolom egy kicsit elhaláloztak":-((
Bocsi ha szar volt a poén.

Tiffa
na mivel sikerült berakom a mikulásos képet is 😊 és utána aztán mostmár tényleg dolgozok tovább 😊
Mikulás bácsi Odinban
Tiffa
Itt megnézheti mindenki mennyien vagyunk.
Teljes guild lista
Bocsi fõnök asszony hiba elhárítási idõ 1 perc. Igyekszem javulni 😊
Paladin powerbe hiba csúszott azt hiszem. Javítva: ITT
Tiffa
Krisz szerintem a paladin powerhez a knightozást akartad beszúrni szivike, egy képet kétszer sikerült feltenned 😊