43179
-
#18218 hallod mi azzal mérjük hogy az air theum hányszor hal, ha meghal 1x az már gáz, ha 2x akkro extra jo csata volt. 3 még nem volt.
Tegnap volt egy csata ahol 2 fg midi ellen 2x halt a sorcom, 3xra nem sikerült.
Az a baj hogy a theum pl olyan hogy 1400hpval ha üt a savage akkor folyton procol a hp buffer a ruciba, és álltalában van hpt ado bounty kövem, meg kapom a healeket és sokszor volt hogy elfele futok a csatábol és kapom healt meg minden és leszállnak rolam a tankok mert már tul messze vannak a grpjuk többi részétől.
Ofcos ha nagyon jo az enemy akkor min. 1x halok. Meg aztán nem is mindig nyrünk finoman szolva a 3healeres+3savages bandák ellen , mondjuk ugy néha :) -
#18217 stimmt -
Fidelcastor #18216 Jack Herer-nak van vagy 2 magas szintű buffbotja. Igy mindenki mindig a max buffal megy ami elérhatő. -
#18214 megvan már nem kell :9 -
#18213 linkeld be pls a videot :) amugy meg igazad van :P -
#18212 jah :) amugya szopás hogy még menekülni se leht savage elől casternak mert hátulrol benyomja a stunolos szart azt ha van sos szerencséd van ha nincs akkor szopi : ) -
Rockety #18211 De az mindent elárult, hogy zerkerek rerolltak savagot. -
Rockety #18210 Istenem miért mondják egyesek hogy a savage nem túl tápos? Akkor magyarazzá már meg nekem valaki, hogy miért látok savagot mindenhol, miért savagex3 van 90%-ba midi gankgrpba? ROFL, ez kb olyan mint azt mondani hogy a chanter nem volt túl tápos akkor amikor nem volt deter és a stun mindenkin 9secig tartott, nem csoda hogy mindenki chanterel volt, de nem is mondom - mondtam hogy nem overtáp. Erre jön Mersain bátyó, akit 99% solozni látok és ontja a faszságot, nézd meg Jeck Herer vs First Cohort videót (BW-Excal fórum), cleric 3shotolása egyéb nyalánkságok látható 3 savage 3 healer 1 shaman 1 skald setupba... játszál többet vagy nem tom mi, mert én is látom (saját bőrön, videók), játékosok 70% is látja, csak egy-két ember + savagok nem. -
#18209 én azt nem vágom, hogy hogy mertek egy hybrid classnak Tank RA-kat adni, a Paladint meg pl nem veszik annak..
hát a már -
#18208 Ezert tobbet. Ha utnek 3-an, sb 1x50%-kal evadel - szembol, savage meg 3x50%-kal. -
#18207 savage-l kaptak egy ugyanolyan ubertap karit a midik mint a zerker volt anno, az hogy hp-t hazsnal castolashoz meg istenem, hat van hozza 2 v3 healer..
-
#18206 szvsz kar tulmagyarazni a dolgot: nem veletlen hgy midibe a savage groupok a menok, es 2-3 healerrel szinte verhetetlenek sztem, ez nem veletlen, es nem azert van mert a savage gyengebb lenne a merc-l vagy barmi mas pure tank-l
ha warrior lenne jobb warrior groupok rohangalnanak, de nem azok a jobbak, szal no comment.. -
#18204 habár a h2h és a 2h troll savage már ütött rám csunyákat : ) mármint a theumra , meg tegnap a sorcimra is elég érdekes dmget adott :) -
#18203 nem többet mert 50% az esély max, de hátulrol oldalrol is.
Amugy a savaget kb ugy kell nézni mint a mercet. most ha midi caster lennék én tuti a 3 merces tank grp miatt rinyálnék mert az nem 150-200at hanem 300+okat üt 1.
De amit irni akartam, az az hogy a buffolt rr3as armsommal találkoztam rr5ös savageval, volt rajta is pár buff de nem tul sok, és a lényeg hogy az 50es pajzsom és slashem 28as parrym miatt én epicbe ő meg ha jol láttam scbe, szal negyed hpm nem tudta leütni mert nem talált el. Hiába üt gyorsan az alacsonyabb ws miatt nem talál el csak néha és amikor eltalál akkor is kicsit üt plate miatt. Szal már rájöttem hogy a savage se sokkal roszabb mint a mercenary (bár táposabb), kevés hp és ha nincs belöle több egy grp meg nincs assist akkor ugyanugy szart se ér. -
#18201 Nalunk most a 3 healer, 3 savage a meno...
Advanced evade miatt tobbet evade-l mint egy stealther. -
#18198 Buffolt armsmannek kicsit nagyobb az af-je, a hp-je, a wp-je, az absorbja. -
#18196 Mester végre hosszu idő után 2 fg aod rvrezik emainbe és nem vállaltátok be a csatát mmgnél... bakker. Aztán meg legalább még1 fg albi addal együtt meg igen ? milyen már ez ? :) -
#18193 50kasza 43 vagy 42 ddvonal,a statokban igazad van,bár kész az sc terv,és minden capped,bár csupa overcharged mp,de clothja van,és az bagóér van még MPbe is... -
#18192 HP-rol beszeltem. :) Mivel ugyanannyi a conjuk, igy nekik tobb hp-juk van. -
Fidelcastor #18190 Ugyanannyi cont kapnak szintenként. Elméletileg nem lehet több hacsak az elején többet rakott rá. -
#18187 HP-je legalabbis, con-t nem ellenoriztuk. Ok azt hiszem 4-et kapnak per con, healerek meg 3.5-ot. Persze lehet, hogy nagyobb a kulonbseg. :) -
#18186 Pure tanknak tobb van. Legalabbis Steveh armsmanjenek tobb volt. -
Fidelcastor #18185 Gyógyító karinak van a legtöbb con-ja és hp-ja alapból. Buffokat én se számoltam. Több a con-od és a hp-d mint 1 skaldnak röviden.:) -
#18184 Gyere at Pry/Alb-ra es mutasd meg pls. :) Van egy 41-s, egy 35-s es egy 25-s kari. :D Nekem kb. 48 played lesz mire azok 50-sek lesznek. :( (Azaz emiatt nem lesznek :) ) -
#18183 Ez ugy tavaly oktober kornyeken volt. :D -
#18182 A buffokkal szerzett hp-t nem szamitja bele. Amikor eloszor mentem a toughnessert, akkor guildtarsam elhozott egy 50-es SotL-os buffbot-ot es kiprobaltuk. (Akkor lenne 2150 hp-m. :) ) -
#18181 veled vagyok teso /flex
-
#18180 igen, a buffolatlan idők már régen elmúltak...
és amugy is igazad van a savagekkel kapcsolatban
tom melyik tankrol beszelsz, es tenyleg gusztustalan, amikor megprobalta "slam" elni, es 4-bol 3x evade, szal gusztustalan -
Fidelcastor #18177 Ja rájöttem neked miért ad több hp-t az RA. Azért mert a gyógyítoknak van a legtöbb con-ja alapból.:) -
Fidelcastor #18176 Buffolt savage buffolt bármelyik karira gondolsz?:) -
Fidelcastor #18174 Most, hogy pár küldetés és megvan a 8. 50es karim elmondhatom, hogy 48 óra játékidővel 50re lehet vinni 1 karit.(/level 20-ról persze) -
#18173 Nem tudtok valakit aki eladna alap DAoC-ot? Az, hogy milyen kari van rajta az mindegy, mert 99%-os valoszinuseggel ugyis torlodik. -
#18172 hopp, elb***tam =) na akkor ujra:
>ALb / Excal
van valakinek kedve "lehetőleg 2 paladin" ma este Hulkokra vadászni? de csak ha még mindig mienk DF ofc -
#18171 <b>ALb / Excal</b>
van valakinek kedve "lehetőleg 2 paladin" ma este Hulkokra vadászni? de csak ha még mindig mienk DF ofc -
Fidelcastor #18170 Tegnap találkoztam testvéreddel.:)
Hát igen az én shamanom nevét nehéz összekeverni a többi külföldi névvel.:) -
#18169 Fidel, milyen neve van a shamanodnak lol. :D -
gatyo #18168 Hazaertel te istenadta??!!
Azonnal gyere ircre! :-) -
#18167 Tudtommal csak playermade cuccokat tud játékos rechargeolni. Nem biztos, de én így tudom.
860-ig vinni az alchemyt meg biztos nem kerül 8 platba, nekem a 807-es alchemy eddig 1.5 p-be volt. -
Fidelcastor #18166 Nem is az én cuccomról van szó. Azt gondoltom AoD-nak biztos van alchemistája és ő tesztelt ilyeneket. A 47 es töltet meg egyértelmű, hogy akkor lesz tölthető ha már piros és a 47es töltetek 899-1029-ig vannak. -
Fidelcastor #18164 Ezt még én is megtaláltam csak pl amit TGben dobnak cuccokat azokon is van töltet és ha elsütöm akkor ahhoz mennyi skill kell hogy ujratöltsem, mert szerintem azokon nem lvl 47es töltet van.