Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik dolog az 1fg-2fg kerdes, Mester is mondta, hogy foleg 1fg-ban mozognak, en elhiszem, de en akarhanyszor talalkoztam veluk, MINDIG 2fg volt, fuggetlenul attol, hogy 4 fos grp-ban, vagy eppen fg-ban mozogtam.
Exc/Hib-ben vannak ilyen guildek egyebkent, ahol pl. egy alt-tal valo xp-zes a guildbol valo kizarassal is jarhat (Vengeance).
Na mindegy, a lenyeg az, hogy en foleg Odinban (Doden, Yggdra, Uppland) mozogtam, ami szinten el lett b@szva, mert most mar ott is a zerg van - LoE FG-k, meg SotL grp-ok jonnek at, a tobbiekrol nem is beszelve, kozben irjak a BW-n, hogy ok nem jarnak Emainbe, Odinba megtalalhatok... Elotte max. akkor jartak ott, ha kellett egy keep a DF-hez...
Es ne is abrandozzunk arrol, hogy alabbhagy a zerg, GOA a Prywden servert hirdeti az uj belepoknek, mivel 3500 ember lehet egyszerre fent es ezt mi meg messze nem ertuk el. 1998 volt a legtobb ember fent egyszerre. Vegyetek hozza, ha jon meg 1000... Egyszeruen jatszhatatlan lesz...
Pill. 20% eselyt latok, hogy megveszem SI-t, arra meg, hogy aprilis utan is jatszok meg, ugy 50%-ot...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nekem talán sikerül egy németet szereznem, de akkor is kellene még valaki aki segít beszerezni az angol klienst 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Akkor jelenik meg a kiegeszito+alapgame egy csomagban, cirka 12-15 ezer ft korul. Lehet meg a magyar forgalmazok is rendelnek majd belole a jeles alkalomra
De ha ok nem is, kulfoldon biztos feltoltik majd a keszleteiket a boltok

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Haverom tegnap megjött Bécsböl és a fenébe is egy elfekvõ DAoC CD-t nem
talált sehol.Mindenhol azt mondták,hogy jelenleg elfogyott.Basz...
ilyen az én formám.Tegnap este még benéztem az Árkádban a MediaMark-ba
de ott is éppen 2 napja vitték el az utolsót,basz....!Nem tud valaki
segíteni,hogy Pesten hol a fenébe tudnék egy db DAoC CD venni?
Ma még megpróbálom a Westendes MM-t hátha,de ha ott sincs akkor nincs
ötletem.
!!!HELP HELP HELP!!!
Aderash cleric
Laryne infiltrator
Doringard fire wizard
muhaha reszkess thidranki 😊
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Ezt akar ki is hagyhattak volna, sok dolguk nem lesz. VNBoards-on volt korkerdes, hogy ki meddig "tur es var" meg, mielott torli az archeret:
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=45091353&replies=35
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
http://www.frogster.nildram.co.uk/Mooooosic/Movie2.html
Varom mar a dragon respec stone-kat, atspeccelem maga reju-ra rr6-ig, majd a kovel vissza. 😄
Ma megléptem az rr8 at😊)
Lourker
- Volley has had its cost reduced to 8 points and its reuse time is now 15 seconds, significantly shorter than before. A refund is granted for players who have already purchased it.
Éljen éljen.
zzz
PLS BUFF ME OH YES MORE PLS, ffs givf buffs, BUFFS PLS, Will ya buff me mate?
Vagy csak parasztosan : Kk, going to buffmyself one moment.
zzz
zzz
zzz
is szerencsével jár holnap és kap 1 példányt a számomra Bécsben.
Blackbyrd Family
2 fos guild, hogy claimeltek???
tudom nyomni.
A legjobb kép amikor Kkrisz és Grylla hason fekve NAPOZIK:-))
"gondolom egy kicsit elhaláloztak":-((
Bocsi ha szar volt a poén.
Mikulás bácsi Odinban
Teljes guild lista