Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Na az EQ-t nem ismerem, de az AO-ról annyi a véleményem - és az ízlésemben bizhatsz mivel nõ vagyok - hogy egyszerûen ocsmány. Mellesleg ha a DaoC mellett döntesz ajánlom a Prydwen szerveren Albiont, ahol találhatsz egy fantasztikus full magyar guildet. Ez igen nagy segítség lehet induláskor, ráadásul mindenféle crafterbõl van sajátunk is és a statisztikáink is egyre jobbak. Ha véletlenül earth theurgistot indítanál garantált a 100% segítõkészség a guild részérõl ... vagy esetleg minstrelt (ez esetben garantálom, hogy guildmasterünk örökbe is fogad) 😊
A Gamer fórumán pedig a webes kártyára esküsznek,ott igaz,hogy az EQ monták,hogy azt lehet a webkártyával fizetni.
Szoval ez egy elég nehéz kérdés ahogy elnézem,azért még én is probálok ezügyben 1-2 kört futni hátha kiderül,hogy most jó e vagy sem.

Nekem VISA classic van, az jo. De van master cardom is azzal nem ment egyik sem, szerintem webes kartyarol nem fog menni, de probald meg es kiderul.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Szia!

Köszi a segítséget,egy nagyon fontos kérdésem lenne havidij fizetéssel
kapcsolatban tudsz nekem ötletet adni?
Az a bizonyos OTP web-kártya jó e,mert állitolag bármien jellegû
internetes tranzakciót lehet vele intézni,de mindenki mást mond!

Szia!

En jatszottam mind a 3 jatekkal, EQval 3evet, AOval kb 3honapot, DAoC mar tobb mint fel eve nyomom. Szerintem a DAoC a leggjobb a 3 game kozzul, foleg az RVR miatt. Az EQban egy 65 szintu karit normalis jatekkal meg csinalni, kb fel ev minimum, de ha egyedul vagy nics penz stb akkor sokkal tobb. A DAoCban joval konyebb es kevesebb ido ugyan ez. Az AO nagyabol ua. mint az EQ csak cyberben. Ha erdekel, mindegyik jatekban tudok neked mondani magyar v. reszben magyar guildeket akik segithetnek. Ha van konkret kerdes akkor csak mond es tudasom szerint valaszolok.

Udv mindenkinek.

Olvasgatóm itt a fórumba a hozzászólalásokat és azt veszem észre,hogy
vagy kezdek öregedni vagy a fejembe van valami gond mert 1-2
hozzászolásbol 1 szót se értek!

PL:
Np zergelés
2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt
esetén.
Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott
frontierben)
Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.
(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek😊)

Na ezekböl szinte semmit nem értettem.
Mindegy mert végül is nem emiatt írók a fórumba.

A gondom a következõ:
Tegnap már próbáltam puhatolózni az online rpg-el kapcsolatban
különbözõ fórumokon,de nagyon nem jutottam elõre.

Én egy leendõ kezdõ játékos lennék aki még nem tudja,hogy mi lenne neki
a jó.3 játékot néztem ki magamnak "DAcO,EverQuest,AO"úgy naggyábol
mindegyik progi elõnyeivel és hátrányaival már kezdek többé kevésbé
tisztába lenni,de nekem igazán olyan ember segítsége kellene aki ezek
közül már probált 1-2-t és van összehasonlítási alapja.
A másik ami számomra fontos,hogy jelenleg nekem nincs "Visa
Classik,Visa Gold,és EC/MC" kártyám.Ajánlották,hogy probáljak ki a
WebKártyát,de errõl meg az 1-ik ember azt mondja,hogy nem alkalmas a
fizetésre a másik meg szentül esküdözik,hogy õ ezt használja és simán
lehet vele fizetni a havi díjat.
Na most itt tartok,se progit nem sikerült még választanom,de a fizetési
módszerre nem sikerült még egyszerûen megoldható módszert találnom.

Elsõsorban tapasztalt játékosok segítségét szeretném kérni,de minden
segítséget szívesen fogadok.
És bocsi,hogy ilyen lerágott témával megzavarom a fórum nyugalmát
és,hogy ilyen hosszú hozzászólást írogatok.

Üdv.
Krisztián.

Tiffa
Tud valaki valamit az SI magyarországi beszerzési lehetõségeirõl?
Ez az Np zergelés téma azért egy kicsir vicces legtöbb esetben 1fg megy együtt csak néha kettõ 3fg csak relic védésnél láttam.

Akkor kérdeznek meg más grpot vagy mennek 2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt esetén.

Hát igen 2random gf albi minstrel nélkül nem nagyon nevezhetõ zerngek egy rendes grp le is veri öket elgé könnyen.

Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott frontierben)

Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek😊)

Lourker

Szerintem NP-n kívûl mindenki felfogja hogy a zergelés nem jó, de ha egy elkezdi akkor zerg ellen csak zerggel tudsz harcolni, hiába mész ki egyedül vagy 1 grouppal ellenük nincs esélyed. Np elõtt meg most is az van a guildben (LoE) hogy ki tudnánk állítani esténként 3-4 fg 50-es groupot, de 1-2 groupnál nem megy együtt több zergelni mert mi sem szeretjük. Többen csak akkor állunk össze ha zerggel találkozunk vagy valami céllal megyünk együtt, pl keepfoglalás, dungeonhunt, stb..
Azt még kiemelném hogy 2fg NP meg 2fg random albi között van kis különbség zerg szempontjából.
2fg abinál talán van 1 minstrel de általában nincs, talán 1 sorcerer ami még a minstrelnél is ritkább, kb. 1 cleric, esetleg 1-2 caster, többi tank. Ezzel a felállással nem igazán lehet lezergelni senkit mert csak el kell futnia, speed és (insta)CC nélkül nem tudjuk elkapni...

Hangianix
Abban bizom, hogy SI utan 1-2 hetig normalis lesz az RvR, bar nem, mert NP az nem megy itemeket gyujteni... Szerintem kellene meg ugy 4-4 RvR terulet realmenkent es akkor megoldodna a gond.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kyel
Szerintem meg lassan vége a jó kis RvR builiknak, már mindenkinek az az érdeke, hogy minnél nagyobb zerggel együtt menjen, hiába csinálsz akármilyen jó 1-2 fg szervezett csapatot, belerohansz a 4 fg-s zergbe és kakukk. Sok 50es kari van mr, aki kint rohangál a frontieren, azok is össze fognak állni zergelni és teljesen odavannak ha 30 emberrel/emberszabásúval levernek 8at. Véleményem szerint a klasszikus RvRnek vége, itt már csak a zerg van-lesz, és ez elvesz sokat a játékból, lehet csinálni kéne fg vs fg területeket... szal sux😞
Hangianix
Well, AMG emain - 4 NS Luonnal az elen (a tobbiek nevet nem tudom, nem nagy nevek, de azert ennyien elegek, hogy kifektessenek) + 1 ranger bar ez nem stealther csapat, mert volt egy nuker is. 😛

Egyebkent en a zergert az NP-t okolom, miattuk most mar Odinban is az van. 😞 Annak orulok, hogy erosodott Hibernia, igy tobb a lehetoseg az osszecsapasra, csak az a kulonbseg pl. NP es SotL kozott, hogy NP ugy jott ide, hogy mindenkinek kiosztottak, bazzeg te ezzel vagy es kesz, azaz mindenki a szukseges karakterrel jatszik. Azert uberek random grp-ok ellen, ahol nincs speed, pbt, cc vagy normalis heal, es azert hullanak el normal grp-ok ellen. A SotL ellenben szerintem mar csak max. 1 balanced grp-ot tud kiallitani, mert ok nem ugy jatszanak. (Most az, hogy mennyire jatszanak a laggel etc, azt hagyjuk, mert minden realmben van ilyen).

Nem akarom én rávenni, de legnagyobb feeling volt az amikor kint voltunk 4-en nsek buffok nélkül kivétel fidel, jött rambo és company meghaltunk... k buff pls azt visszamentünk és jól megfektettük a köcsököget. Weldrin-t egy kicsit sajnáltam amikor belém és fidelbe futott amg és apk között kicsit de hát buffbot ellen nincs mit tenni ahogy tafaya is mondja.

zzz

ácsi, infiltrator LEVERHET egy buffolt valakit talán még ip nélkül is (azzal meg még esélyes is). Próbáld meg egy ns-el és szólj, kthx. Dobbantottam egy lvl 24es infit-bgbe , britonslashert, hát olyan szinten zúztam szarrá az nsket, hogy az már szinte nekem fájt és ott még ra-k sincsenek. Ja az is segített hogy ha néha több ns volt együtt akkor segitséget kértem a bgbe lévõ másik 15db infiltratortól. Német szerveren meg egyenes infi zergek vannak (1-2fg infiltrator, no comment). Szal az tényleg szép hogy nem vagy buffolva (ezért bow meg akármi ha látlak és nem laugh ha megöltél és kaptam rezzt) ezé járt a tisztelet. De viszont infikbõl 2x annyi van hogy hibi nsnek talán akkor van esélye ha szarrá van buffolva, sõt még akkor se nagyon mert max 3x annyian poppoltok? =(thanks to ns suxx, meg to the 50 lvl 50es infi.) Nem nagy arckodás de szvsz fidel amikor buffolva van le nem vered... ipvel sem.

zzz

Weldrin és a tr postot közti hanvételbeli különbség mutatta a stílusotok közti különbséget is és ez inkább szegény buffbot nélkül járó weldrinre vet negatív fényt...

Lourker

Hangianix
Kicsiny guildem elerte az 1.000.000 rp-t. 😊

Lehet úgy fizetni hogy én utalom át a lóvét? És ha igen, akkor hogyan tudok átutalni pontosan annyit, amennyit kell?

War. War never changes.

A legtöbb helyre lehet, hogy jó, de a DOAC az átlagnál igényesebb a kártyák tekintetében. Elvileg olyan kell ami hitelkártya és nem sima bankkártya. Ami biztos,hogy Mastercard Gold és a VISA Classic-al mûködik.
Ok.
Akkor valaki irja már le légyszi pontosan,hogy mejik kártyákkal lehet fizetni?
Egy két fórumot átolvasgattam és eddig a EQ-t és az AO-t lehet simán Webkártyával fizetni.

Felejtsd el, nekem is az van és a game befizetésére sajnos nem alkalmas.....

zzz

Tafaya
Hibi panaszkodik zerg miatt, rofl, fogjatok le, nem birom, JAJAJAJA, faj a hasam!!!! Egyebkent en pl ha egyedul voltam a scoutommal sose voltam buffolva. Tanuljon mar meg mindenki egyutt elni a buffbotokkal, tenni csak annyit tud ellene hogy o is csinal egyet, vagy abbahagyja a jatekot. Sirassal nem fogod rabirni Ramboekat hogy ne hasznaljanak buffbotot.

Az Otp-s Webkártyát jó???

Hogy a rosseb egye meg. Akkor mivel lehet fizetni?

War. War never changes.

Szerintem azzal egy gyufát sem tudsz venni....
OTP-nél dombor visa ami tuti mûködik.
na mégegyszer:

Nekem OTP junior Visa bankkártyám van, azzal lehetne fizetni?
THX a válaszokért

War. War never changes.

Hangianix
A mi guildunknek sincs buffbotja, pedig van ketaccountos tag. Bar lehet, hogy egyet beszervalok PvE celokra, igaz inkabb dmg buff kellene.

Hangianix
Hidd el, hogy ok anelkul vannak, sot Mona is pl. Nekik csak akkor vannak buffjaik, ha van cleric a csapatban.

Ja azt hallottam hogy az albi buffbotok majdnem fele the 30 tagoké:p

Lourker

Es en 1v1rol beszeletem, bar ilyen nagyon ritkan van.

Minstrel vagyok.😊

Rambo szerintem scout, de lehet én tévedek.
slash infi lennél (valszeg nem az vagy szvsz) akkor sb nem lenne túl nagy probléma.

zzz

hát ha emainba akarsz kimenni délután 2tõl, akkor kötelezõ egy buffbot mivel : rambo, maxlight dioz és még kb 2-3 változó infi arc kempeli fullra buffolva amg-t. Tegnap, 4 nightshade + 1 ranger vs 3 infi, a csata eredménye 1 ns élte túl. Igaz amikor visszajöttek már jobban összedolgoztunk és csak 1ns halt meg 😊 Szal buffbotos assassinokon emainba nincs mit csodálkozni, ha úgy akarok kimenni hogy legyen esélyem akkor kell a buffbot, sajnos. (nem lenne rambo akkor valszeg leszarnám, de az a gyerek irritál 😊

zzz

nem , de ha 2-3 pa-t kap a tank azt még megköszönheti : )

zzz

sb-kel szivesebben harcolok mint infikkel, lvl 47ként eddig két lvl 50 sb volt soloba infi talán egy velem egyszintû. igaz nincs evade stunom.

zzz

Úgy látom az Mp fullra overchargolt mellényed kicsit nagyra sikeredett 😊
Majd ha nem lesz ip, akkor kivancsi leszek mikor versz agyon egy az egyben ilyen karikat, pl tank.
Amugy az NS suxx, a leggyengebb assasin class, sb ritkan sikerul onlnom egyedul, ns joval tobszor.
Sokkal kevesebb az eveade valamiert es kisebbeket is utnek ram. Persze ha a stun nem megy be elsore akkor altalaban 99% en vesztek.😊 Ha nem lesz IP az assasinak akkor tok jo lesz, vegre nem lesz uber fasszak, nem csak NS, ugy alatlabban az osszes assasin class.

THX.

Ez már sokkal jobban hangzik.

Nekem OTP junior Visa bankkártyám van, azzal lehetne fizetni?

War. War never changes.

Szomorú vagyok,most nézegettem az OTP-be a dombornyomású kártyák
feltételeit és úgy látok ezt most ki fogom hagyni!!!
Eléggé húzos a feltétel ahoz,hogy egy játék miatt fenntartsak egy
ilyen kártyát amit semmi másra nem használnék.
Azért ha esetlegesen valaki pontosan meg tudja mondani,hogy milyen
típusú kártyákkal lehet fizetni megköszönném.

Hi.

1 kérdésem lenne:A DAoC-ra is csak dombornyomású kártyával lehet a havidijat fizetni.
Elnézést ha marhaságot kérdeztem,de ezt én sehol nem találtam igy gondoltam megkérdezem.

relic keepbe van loggolva kb 20 db 50es és 10 perc alatt mindig odaér kb 80+ hibi szal szerintem relicet corpsesummonerig nem viszi el senki.

zzz

zippofcy
Nekem a legfontosabb negativum jelenleg hogy albionban csak DFben lehet xpzni a lyon nerf ota
A realmbalance meg meg lesz oldva mihelyt elhozzuk a powerreliceket a hibbantaktol, es az osszes IP es evadenerfelt SB atjon albionba hogy konnyen szerezhessen rpt tovabbra is

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ti már tudjátok, hogy honnan szerzítek be az SI-t?

Lourker

Nekem se volt gondom 56k-s modemmel soha és most adsl-el sincs talán egyszer lettem ld mióta adsl van. Modemmel azért gyakrabban elõforudl de 56k val már lehet játszani.

Angol nyevismeret alapszinten nem árt ha van és szvsz nyelttudásodod sokat fejlödik ha játszol (legalább is nekem fejödött:p)

Befizetés csak dombornyomású kártyával lehetséges, de nem modnhatnám bonyolultnak.

Lourker

vagy beállsz albi guildbe prydwenen vagy badbiti masteh guildjébe hibibe. Nagyon nagyon alap angol viszont kell ahoz hogy értsed mi-mire jó szerintem 😊

zzz

zippofcy
Hat nemtom, 56k modem eleg RvRre?
A nyelv ismerete meg csak akkor szukseges ha meg akarod ertetni magad a tobbi jatekossal
http://www.anarchy-online.com/

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

THX a segitséget,még 1-2 kérdésem lenne.
Mennyire megbizhatoan müködik a bankártyás fizetés én még nem probáltam online játékoknál azért kérdezem.
Mennyire szükséges az Angol nyelv ismerete,esetlegesen elboldogul vele az is aki csak keveset ill. egyáltalán nem beszéli?
És az utolsó kérdésem emlitetted,hogy proba képpen nézzem meg a AOT,öt honnan tudnál letölteni?Tudom,hogy aki keres az szinte mindent megtalál a neten de azért sokat segitenél ha egy webcimmel kisegitenél.

Köszi a segitséget.
Üdv
Krisztián.

zippofcy
Hat mivel erre a forumra olyanok irkalnak akik mar legalabb egy eve nyomjak nem hiszem hogy sok "nekem nem tetszik" valaszt kapnal
En eddig az EQt, AOt, AC2ot probaltam, azok kozul ez a legjobb.
Amazon.derol tudod megrendelni, alap game 6500ft, SIvel 12 ezer korul, de csak 19.en jelenik meg ugy
Havidij 3000ft, elso honap benne van a game araban. Fizetni lehet hitelkartyaval, meg a Visa Electron is jo neki, akkor meg minden szvsz
Azert van nehany hibaja. Pl: az engine egy szar.
Sok jatekosnal nem butitja a modelleket, tehat pl. 50 embernel mar szaggat mint az allat ... nemtom meer nem birtak belerakni hogy olyankor lowpolys modelleket hasznaljon - talan mert 100 embernel mar kockak lennenek a modellek helyen?
Na azert 1.5 giga+ os proci meg GF3ti500 felett mar csak ritkan jatszhatatlanul lassu .. annyi jatekos alt. nem jon ossze egyszerre - kiveve pl. dragon raid
Viszont a masik bugja az enginenek meg idegesitobb: nem uriti a ram cachet. Tehat egy ido utan (attol fugg mennyi jatekossal talalkozol) szepen fragmentalodik a rendszer ramja, es az addig 30-50-80 fps (geptol fuggoen) leesik 15-20 fpsre. Olyankor ki kell lepni a fomenube, majd vissza. Ezt nem mindenkinel csinalja mondjuk, csak sokaknal.
A szokasos MMORPG betegsegeket (ahogy egyre kevesebb kiskari van egyre nehezebb xpzo groupot talalni, stb) most nincs kedvem kivesezni, kulonben is az ilyen jatekok azert vannak hogy masokkal egyutt jatszd oket
Ja es dual ISDN de inkabb ADSL/cable kotelezo.
Ha meg egy MMORPGvel se nyomtal akkor szvsz inkabb toltsd le az AOt (Anarchy Online), az tok ingyenes egy hetig, azalatt meglatod bejon-e a stilus, meg lesz viszonyitasi alapod is utana.
Ja es nem art ha tudsz angolul, bar a daochoz vannak nemet es francia szerverek is.
Hmm latszik hogy vege a vizsgaidoszaknak, mennyi szabad idom van mostanaban Megyek is inkabb daocozni vagy CSzni.

Hi All!

Egy kis segitséget szeretnék kérni.Érdekelne 1-2 infó a DAoC-rol?
Elsösorban a hividij,annak fizetési modja érdekelne.1-2 negativ ill pozitiv tapasztalata a játékrol az is érdekelne,mennyire jó a DAoC, vagy esetlegesen másik online RPG érdemes kiprobálni.
Hol lehet beszerezni a játékot,és hát minden ifó érdekel egy lelkes kezdõ online RPG-t.

Elöre is köszi minden infót!
Üdv
Krisztián.