43179
  • Hangianix
    Mostanaban mindig a midik vannak tobben, tobbszor is lattam 3fg+ -t egyutt mozogni, de ok meg mindig azt mondjak, hogy nem zergelnek, csak mi. :P
  • Tafaya
    csak az lehetett :) olyan teglalap alaku volt csak nem volt logo a jobb felso sarokban
  • Botond #18109
    tvben?
  • Botond #18108
    há mer gyenge vagy :-) nekem első 1vs1 győzelmem(a 3ból ;-) ) pont egy thane volt :-) el se talált :-P távolságból kezdtünk,szal nyomatta a villámokat,de minek ;-) pedig IPzett meg minden,de azt is minek ;-) nem ilyen fake ns-el kellene nyomni az az igazság ;-) ami az írtást illeti atm egy hibi tankgroupban gondolkozok a poén kedvéért ;-) vw-nek van 500as absorb RA-ja,ami olyan mint a sima cuccból proccoló absorb,csak nem 100as,hanem 500as,és mondjuk egy bárd/druid/warden/vw/vw/vw/sshero/sshero vagy hasonló érdekes lenne ;-) eleve +1500hp,vw hátulról stunnol akárcsak lwchamp,szal nemtom
  • Tafaya
    Ma lattam egy hibit de biztosan nem az volt
  • Rockety
    Lehet én fasz vagyok rr5 l3 létemre shadel, de annyi különbséget láttam a warrior és savage között hogy egyik nem evadelte minden 2x ütésem, nem ütött 1-2secenként 600+-t, azért mondtam hogy játszál nsedel, mert nekem ez most olyan filozofálgatásnak tűnik :) Gondolom fullra volt buffolva, lehet hogy celerity is volt, nem tudom, de SOHA nem volt ekkora dmg ilyen speedel warriornak (vagy csak most kezdtek el játszani 2handed warrioral? nanee). Crush polearms is üt szépeket, de nem 800at cap swing speedel. (crush polearms volt 450-650 két ütése, de nem cap spídel ütött)

48 Zeal of Kelgor +39% Instant 9% HP Self 30 sec. 5 sec.

nuff said tbh ((erre gondolom még faszán stackelődik a Celerity))
  • Fidelcastor
    Ja ha visszajössz és szervezel rvr írtásokat rám számíthatsz enchanter-rel+ buffbottal.:)
  • Fidelcastor
    Vagy azt nézzem meg hogy fullra buffolva mekkorat üt?
    Az nem sokat mutat az alap sebzésről buffok nélkül. Elovlastan savage amcsi forumot és Savage TL-t is és ott nem találtam olyat hogy ekkora átlag sebzése lenne mint amit ti mondotok.
    Szerinted én a troll warriorommal nem tudnék ütni ilyet full buffal és a leglasabb 2hed fegyverrel+17% attack speed buff+37% haste spellel(Celerity)?
  • Fidelcastor
    És mit tanuljak?
    Én azóta nem játszom NS-sel amióta 1 thane 1/3 hpről kinyírt ugy hogy a hátsó combot végigvittem rajta(miközben ő ült 1 fa tövében) és a kb 1/15 életével megölt ugy hogy minden ütésemet kievadézta vagy blokkolta,persze ő mindig betalált. Hiába volt evade 7 és full buffok. 1 találatom nem volt harc közben ,17xx hp és full endum is elment de nem birtam eltalálni 1xse.
    Majd ha ezt az esetet megemésztem akkor talán ujra játszom vele.:)
  • Fidelcastor
    Exc serveren nem olyan meglepő a 12 fg albi emainban. Inkább mindennapos.
  • Rockety
    Fidel play your nightshade plz, then watch and learn.
  • Rockety
    mármint prydwenen ^^
  • Rockety
    én megértelek, alb lennék hozzászokva a túlerőhöz, ahoz hogy mindig mi vagyunk többen én is ilyen "wtfomg - cant be more then us, can be?" állapotba kerülnék. szal np.
  • AngeLujo
    Szal amikor azt mondod hogy 6 fg albi kempel valamit akkor ott 12 volt? :p
  • Fidelcastor
    A savage dmg-vel kapcsolatban Mersain-nak és Kalinkának van igaza szerintem. A vnboardson is ilyen dmg-k szerepelnek amiket ők írnak.
    A gyors ütésért szerintem a csapatban lévő aug healer a felelős az attack speed buffal és a varázsolható+37% attack speed buffal.
    A nagy dmg meg a buffbotnak köszönhető és talán a magas RR-nak.
  • Fidelcastor
    fg az 8 ember ugye és ha sok embert látsz akkor többet mond az ember valamiért. Gondolom, hogy betöltik a piros rangok a képernyőt. Én is mindig többet akarok látni valamiért és ezért amit gondolok az egyből 2vel osztom és kb megkapom a valós tényeket.:)
    Persze ettől még lehet igazad, mert ha tényleg bolg megmentésére mentek akkor lehet bolg után az emberek 1ik fele emainba ment a másik meg odinba várat foglalni. Ezért láthattál délibábot emainban és odinban is.:)
    Ez egyszerű tömeg pszichológia. Ha 2en a csapatból egyből beírják, hogy 7fg akkor a többi 6 is elhiszi. Ha meg nem is hiszi hajlik e felé, mert több embertől nem szégyen elbukni.:)
  • Fidelcastor
    Én igazat adok neked! Tényleg egy mese volt ez.:)
  • Uberlama
    nem is rosz. valóban engem se érdekel, hogy elhiszed-e , annyi volt ott.
  • Mester
    Én sem mondtam hogy hazug vagy csak azt hogy túlzol...
    Gondolom nem számoltad megy a hibiket egyenként?.
    Ilyen nagy számoknál már könnyen mond az ember még nagyobbat szvsz.

Ja mondhatnád az megint máskérdés hogy mennyire érdekelne...
  • Uberlama
    mester tudod én eddig egyszer nem mondtam neked hogy hazug vagy de ennyi erővel erre a who-ra én is mondhatnám hogy persze jó duma, biztos hallucinálsz..
  • Mester
    Nemhiszem hogy /who hazudna amikor 3x hibit mutat
    Aztán lehet másik 20 anon volt :oO
    (sőt biztos!!)
  • Tafaya
    Nekem is off, mert mi hiaba mondunk barmit, rank akartok cafolni, nem tudom miert. Ha elismeritek a zerget akkor legalabb a letszamot is ismerjetek mar el, nem hiszem hogy 8-an hazudnanak.
  • Mester
    Igen zerg volt szerintem ezt mindenki elismerte 2-3 fg (nem 7 fg volt ahogy azt 8an láttátok:p szeret az ember túlozni ha sokat lát vmiből úgy látszik.)együtt ment és mi is megérkeztünk az amg-het 1fg-al. De albok is voltak jó páran szvsz(mondjuk 3 fg...)

Na téma off részemről.
  • Drilla
    A savage nem light tank, a savage az savage
  • Tiffa
    Nálunk analóg vonallal kevesebb volt mint egy hét.
  • Hyder_work
    nekem ennyit irtak anno, de mondom voltak kisebb/nagyobb gondok

melyik szolgáltatónál csináltatod?

de a többi hibát/szívózást már nem is írom, mert szerintem elég ritka és nem akarom elrontani a kedvedet

de mindenesetre, amióta rendben van minden, azóta tökéletesen működik
  • Hyder_work
    mégsem az lett a guild neve

nem ennyire komoly nevet szavazott meg a nép

a guild létszáma eddig 2 fő, én meg a bb -m
  • Hyder_work
    sajna nemtok mit irni erre, mert nekem fél év volt...

mivel pont akkor volt az NT hiány, és nem tudták időben bekötni

de amugy szolgáltatótól függ, olyan 30-45 nap asszem
  • Tafaya
    Persze evvel nem azt mondom hogy a friar gyenge, mert szerintem a legkiegyensulyozottabb kaszt, de o hibrid a savage meg light tank.
  • Tafaya
    Friarnak nincs det, IP draga, hp max 2000 de az mar kisebb csoda. Friar vs. unbuffed savage az kb keteselyes, de buffolt savage megeszi reggelire a friart.
  • Uberlama
    Nézzétek tudtam hogy ez lesz: nehogymá most beszólj mert 1fgnél több hibi van, meg nem 7+4 az bazz csak 2+1 biztos a peteket is beleszámoltad, meg hülye vagy bezze annyi hibi biztos nem volt.

Na akkor. Magasról szarom le mit mondotok. 8an láttuk mennyien voltak. mind a 8an ugyanannyit láttunk. Akár hiszitek akár nem. Mester elhiszem hogy nagyon ügyes játékos vagy de nem láttalak odakint (persze lehet ott voltál), és összesen megvolt a 7 fg hibi emainbe, elsőre mondhatnám ha tulozni akarok hogy 9 de nem lenne igaz mert ebből 2 az amit elsőre levertünk és 2. ők vertek le még 2 fg addal kb. Ezek a tények. Hwben 4fg hibi ugyanakkor veszi el benöt illetve a környéken van az is tény. Mind1 biztos megen le leszek szólva , ami komoly intelligenciárol tesz majd tanubizonyságot de nem baj.

A poén ebbe az hogy nem az a gond hogy lezergelnek mint ahogy ti hiszitek, ugyanis midik elég sokszor teszik ezt, hanem az hogy előtte kint voltunk odinba 1 fg hibit vertünk le kb összesen és full üres volt utána. az a baj hogy általában HWben lehet jókat bunyozni 2-3fg midi 1-2 fg hibi ellen de kiscit már fáraszto volt a sok hibi tekintve hogy nincs is ennyi hibi a serveren : )
  • Hangianix
    Egyebkent melyik guild aki nagyon rikito szinekben RvR-zik? Kicsit olyan FL-es szinkombinacio, piros-sarga, vagy valami hasonlo.
  • Hangianix
    En tegnap azon rohogtem, amikor 6-unkat Odinban 2fg hibi a foldbe paszirozott 1.5 perc csata utan )nalunk nem volt se cc, se speed), hogy utana megszolalt az infi: azert veszitettunk, mert nem volt eleg high RR a grp-ban (gyerek RR4L2)...

Utana megmagyaraztuk neki, egyaltalan azert eltunk addig, mert ket cleric volt 2 BoF-fal, a hibik meg benak voltak. :D
  • Fidelcastor
    Bhalage ez az updater g..i beszivatott megint ahogy tudok lépek be.
  • Botond #18067
    én többek között azért szoktam le a virrasztós rvrről,mert kimegyünk emainbe 12fg alb kimegyünk odinsba van 3 dude,azt leverjük aztán sehol senki,hw üres upplandba 2 szürke,és ez minden héten heti 7 nap,akkor döntöttem úgy,hogy inkább napközbe kimegyek 1fg vs 1fgre albokkal midikkel,amit rendre hoztunk is,de 3-4 körülre albok beújítottak vagy 1fg+5infire vagy 2fgre,ami már annyira nem jó,olyankor mentem át odinsba 2-3fős grouppal,néha uppland,sauvage :-) és még a fentiekhez az társult,hogy gprs-el megjelent 2-3fg alb akkor leállt az egész,mire ideért a sok jel meg feküdtem már rég...szal van ez így, pry/hibibe például daily :-)
  • Botond #18066
    de hülye vagy bazzeg :-D senki nem tagadta,az esetet,mindössze kis túlzásba esett armsman barátunk :-) de ettől még 5fg+4fg az erős zerg :-D csak ti ezt minden este csináljátok(mármint albok,de midik is),hibiknél ez meg a nagy éves zergelés nevű ünnep volt,ami után trollt áldozunk tnn főterén meg ilyenek ;-)
  • Tafaya
    Tok mind1 mit mondasz, ugyis letagadjak, te is tudod. Ha lenne keped rola akkor meg az mondanak Photoshoppal csinaltad. A budos eletbe nem fogjak elismerni a zerget, sima agyukba csak az albi zerg kifejezes fer bele...
  • Tafaya
    Akinek nem inge...
  • Tafaya
    Hibik mekkora egy taplok vagytok, 5 fg is zerg, papoltok itt albi zergrol, amikor meg ti csinaljatok akkor meg nem ismeritek el.
  • Hyder
    nemmondod...

itt fogsz lakni?

tolem vagy 5 percre =)