Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval ez egy elég nehéz kérdés ahogy elnézem,azért még én is probálok ezügyben 1-2 kört futni hátha kiderül,hogy most jó e vagy sem.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Köszi a segítséget,egy nagyon fontos kérdésem lenne havidij fizetéssel
kapcsolatban tudsz nekem ötletet adni?
Az a bizonyos OTP web-kártya jó e,mert állitolag bármien jellegû
internetes tranzakciót lehet vele intézni,de mindenki mást mond!
En jatszottam mind a 3 jatekkal, EQval 3evet, AOval kb 3honapot, DAoC mar tobb mint fel eve nyomom. Szerintem a DAoC a leggjobb a 3 game kozzul, foleg az RVR miatt. Az EQban egy 65 szintu karit normalis jatekkal meg csinalni, kb fel ev minimum, de ha egyedul vagy nics penz stb akkor sokkal tobb. A DAoCban joval konyebb es kevesebb ido ugyan ez. Az AO nagyabol ua. mint az EQ csak cyberben. Ha erdekel, mindegyik jatekban tudok neked mondani magyar v. reszben magyar guildeket akik segithetnek. Ha van konkret kerdes akkor csak mond es tudasom szerint valaszolok.
Olvasgatóm itt a fórumba a hozzászólalásokat és azt veszem észre,hogy
vagy kezdek öregedni vagy a fejembe van valami gond mert 1-2
hozzászolásbol 1 szót se értek!
PL:
Np zergelés
2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt
esetén.
Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott
frontierben)
Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.
(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek😊)
Na ezekböl szinte semmit nem értettem.
Mindegy mert végül is nem emiatt írók a fórumba.
A gondom a következõ:
Tegnap már próbáltam puhatolózni az online rpg-el kapcsolatban
különbözõ fórumokon,de nagyon nem jutottam elõre.
Én egy leendõ kezdõ játékos lennék aki még nem tudja,hogy mi lenne neki
a jó.3 játékot néztem ki magamnak "DAcO,EverQuest,AO"úgy naggyábol
mindegyik progi elõnyeivel és hátrányaival már kezdek többé kevésbé
tisztába lenni,de nekem igazán olyan ember segítsége kellene aki ezek
közül már probált 1-2-t és van összehasonlítási alapja.
A másik ami számomra fontos,hogy jelenleg nekem nincs "Visa
Classik,Visa Gold,és EC/MC" kártyám.Ajánlották,hogy probáljak ki a
WebKártyát,de errõl meg az 1-ik ember azt mondja,hogy nem alkalmas a
fizetésre a másik meg szentül esküdözik,hogy õ ezt használja és simán
lehet vele fizetni a havi díjat.
Na most itt tartok,se progit nem sikerült még választanom,de a fizetési
módszerre nem sikerült még egyszerûen megoldható módszert találnom.
Elsõsorban tapasztalt játékosok segítségét szeretném kérni,de minden
segítséget szívesen fogadok.
És bocsi,hogy ilyen lerágott témával megzavarom a fórum nyugalmát
és,hogy ilyen hosszú hozzászólást írogatok.
Üdv.
Krisztián.
Akkor kérdeznek meg más grpot vagy mennek 2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt esetén.
Hát igen 2random gf albi minstrel nélkül nem nagyon nevezhetõ zerngek egy rendes grp le is veri öket elgé könnyen.
Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott frontierben)
Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek😊)
Lourker
Azt még kiemelném hogy 2fg NP meg 2fg random albi között van kis különbség zerg szempontjából.
2fg abinál talán van 1 minstrel de általában nincs, talán 1 sorcerer ami még a minstrelnél is ritkább, kb. 1 cleric, esetleg 1-2 caster, többi tank. Ezzel a felállással nem igazán lehet lezergelni senkit mert csak el kell futnia, speed és (insta)CC nélkül nem tudjuk elkapni...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Egyebkent en a zergert az NP-t okolom, miattuk most mar Odinban is az van. 😞 Annak orulok, hogy erosodott Hibernia, igy tobb a lehetoseg az osszecsapasra, csak az a kulonbseg pl. NP es SotL kozott, hogy NP ugy jott ide, hogy mindenkinek kiosztottak, bazzeg te ezzel vagy es kesz, azaz mindenki a szukseges karakterrel jatszik. Azert uberek random grp-ok ellen, ahol nincs speed, pbt, cc vagy normalis heal, es azert hullanak el normal grp-ok ellen. A SotL ellenben szerintem mar csak max. 1 balanced grp-ot tud kiallitani, mert ok nem ugy jatszanak. (Most az, hogy mennyire jatszanak a laggel etc, azt hagyjuk, mert minden realmben van ilyen).
zzz
zzz
Lourker
War. War never changes.
Akkor valaki irja már le légyszi pontosan,hogy mejik kártyákkal lehet fizetni?
Egy két fórumot átolvasgattam és eddig a EQ-t és az AO-t lehet simán Webkártyával fizetni.
zzz
War. War never changes.
OTP-nél dombor visa ami tuti mûködik.
Nekem OTP junior Visa bankkártyám van, azzal lehetne fizetni?
THX a válaszokért
War. War never changes.
Lourker
zzz
zzz
zzz
zzz
Amugy az NS suxx, a leggyengebb assasin class, sb ritkan sikerul onlnom egyedul, ns joval tobszor.
Sokkal kevesebb az eveade valamiert es kisebbeket is utnek ram. Persze ha a stun nem megy be elsore akkor altalaban 99% en vesztek.😊 Ha nem lesz IP az assasinak akkor tok jo lesz, vegre nem lesz uber fasszak, nem csak NS, ugy alatlabban az osszes assasin class.
Ez már sokkal jobban hangzik.
War. War never changes.
feltételeit és úgy látok ezt most ki fogom hagyni!!!
Eléggé húzos a feltétel ahoz,hogy egy játék miatt fenntartsak egy
ilyen kártyát amit semmi másra nem használnék.
Azért ha esetlegesen valaki pontosan meg tudja mondani,hogy milyen
típusú kártyákkal lehet fizetni megköszönném.
1 kérdésem lenne:A DAoC-ra is csak dombornyomású kártyával lehet a havidijat fizetni.
Elnézést ha marhaságot kérdeztem,de ezt én sehol nem találtam igy gondoltam megkérdezem.
zzz
A realmbalance meg meg lesz oldva mihelyt elhozzuk a powerreliceket a hibbantaktol, es az osszes IP es evadenerfelt SB atjon albionba hogy konnyen szerezhessen rpt tovabbra is

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lourker
Angol nyevismeret alapszinten nem árt ha van és szvsz nyelttudásodod sokat fejlödik ha játszol (legalább is nekem fejödött:p)
Befizetés csak dombornyomású kártyával lehetséges, de nem modnhatnám bonyolultnak.
Lourker
zzz
A nyelv ismerete meg csak akkor szukseges ha meg akarod ertetni magad a tobbi jatekossal
http://www.anarchy-online.com/
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Mennyire megbizhatoan müködik a bankártyás fizetés én még nem probáltam online játékoknál azért kérdezem.
Mennyire szükséges az Angol nyelv ismerete,esetlegesen elboldogul vele az is aki csak keveset ill. egyáltalán nem beszéli?
És az utolsó kérdésem emlitetted,hogy proba képpen nézzem meg a AOT,öt honnan tudnál letölteni?Tudom,hogy aki keres az szinte mindent megtalál a neten de azért sokat segitenél ha egy webcimmel kisegitenél.
Köszi a segitséget.
Üdv
Krisztián.
En eddig az EQt, AOt, AC2ot probaltam, azok kozul ez a legjobb.
Amazon.derol tudod megrendelni, alap game 6500ft, SIvel 12 ezer korul, de csak 19.en jelenik meg ugy
Havidij 3000ft, elso honap benne van a game araban. Fizetni lehet hitelkartyaval, meg a Visa Electron is jo neki, akkor meg minden szvsz
Azert van nehany hibaja. Pl: az engine egy szar.
Sok jatekosnal nem butitja a modelleket, tehat pl. 50 embernel mar szaggat mint az allat ... nemtom meer nem birtak belerakni hogy olyankor lowpolys modelleket hasznaljon - talan mert 100 embernel mar kockak lennenek a modellek helyen?
Na azert 1.5 giga+ os proci meg GF3ti500 felett mar csak ritkan jatszhatatlanul lassu .. annyi jatekos alt. nem jon ossze egyszerre - kiveve pl. dragon raid
Viszont a masik bugja az enginenek meg idegesitobb: nem uriti a ram cachet. Tehat egy ido utan (attol fugg mennyi jatekossal talalkozol) szepen fragmentalodik a rendszer ramja, es az addig 30-50-80 fps (geptol fuggoen) leesik 15-20 fpsre. Olyankor ki kell lepni a fomenube, majd vissza. Ezt nem mindenkinel csinalja mondjuk, csak sokaknal.
A szokasos MMORPG betegsegeket (ahogy egyre kevesebb kiskari van egyre nehezebb xpzo groupot talalni, stb) most nincs kedvem kivesezni, kulonben is az ilyen jatekok azert vannak hogy masokkal egyutt jatszd oket
Ja es dual ISDN de inkabb ADSL/cable kotelezo.
Ha meg egy MMORPGvel se nyomtal akkor szvsz inkabb toltsd le az AOt (Anarchy Online), az tok ingyenes egy hetig, azalatt meglatod bejon-e a stilus, meg lesz viszonyitasi alapod is utana.
Ja es nem art ha tudsz angolul, bar a daochoz vannak nemet es francia szerverek is.
Hmm latszik hogy vege a vizsgaidoszaknak, mennyi szabad idom van mostanaban
Megyek is inkabb daocozni vagy CSzni.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Érdekelne 1-2 infó a DAoC-rol?
Elsösorban a hividij,annak fizetési modja érdekelne.1-2 negativ ill pozitiv tapasztalata a játékrol az is érdekelne,mennyire jó a DAoC, vagy esetlegesen másik online RPG érdemes kiprobálni.
Hol lehet beszerezni a játékot,és hát minden ifó érdekel egy lelkes kezdõ online RPG-t.
Elöre is köszi minden infót!
Üdv
Krisztián.