Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kénytelenek voltak most hirtelen megvenni.
Megáll az ember esze, Magyarországon nem csak a bérek elmaradottak...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk a Media Markt az nagy, de a CD Galaxis egy kis bolt, akármennyire is komoly. Nem rajtuk múlik, hogy van-e DAoC...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Uj nevek: Knudden Buffbot - Niar Heldige
Nekem még az alap sincs megés tessék ott meg már van akinek az SI is megvan!:-))
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Hey look, an Enchanter. Haven't seen one of those in a while!"
De azért megvagyok😊lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Már azon gondolkodom,hogy kiprobálom az AO-t.
Én már lassan lemondok a DAoC-rol,eléggé reménytelen a dolog.
Csak azt szajkózzák, hogy a DAoC elfogyott az SI-rõl meg nem tudnak semmit, mondom ez egyszerûen röhely a köbön.
DAoC-ot keresõk népes csoportját.:-))
Eléggé bosszantó,hogy sehol nem lehet kapni!A végén még kénytelen leszek
átpártolni AO-hoz,azt legalább le lehet tölteni hivatalosan.
Valaki mondta, hogy lehet Bécsben kapni, ha tudod hol keresd, lenne olyan kedves és informálna, hogy hol is kell keresni 😊
A 3. vajon kie?
Raadasul a mienk angol, nem a naci valtozat ... bar nekem olyanbol is van egy
Jah kaptam emailt hogy elpostaztak a haveromnak az SIt ... csak fingom nincs mikor (de foleg hogyan) er majd el hozzam ... meg remelem nem kell neki felraknom a fritz versiont

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Adok érte 10, nem 10000000000 lejt!!!!!!!!
Vagy LEk-tet 10000000000000000milijóezeret csak köll azémán nékem iissssss!!!!!!!!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Nékem is kellene DAOC!!!!!!!!!!!!!!
Mijazistenér nem lehet kapolni eztet a gemésost????????
Én is úgy tudom,hogy a Media Marktban lehetet kapni!!!!
Szegeden nincs az tutty-fruti asszonták maj telcsiznek ha lesz!
Ja pesze,pesze!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Akkor majd egyesztetünk.
Én már kezdem feladni a dolgot.Bécsbe kocsival mennél és mikor,mert esetleg ha nem gond lehet,hogy én is csatlakoznék?
Elég aggasztó a helyzet.
Egyébként egyáltalán nem jókedvre ad okot, hogy nincs az Electro Worldben és nem is volt, az alkalmazottak szerint.
A Budaörsi Media Marktban állítólag régen elfogyott, hisz ott is voltam ma, lehet, hogy mimegyek BÉcsbe valamelyik hétvégén.
Ha ott sincs akkor passsssssssssssz!
lehet õket baszogatni,hogy mi van már a dologgal.2-3 naponta rájuk
szólsz telefonon elõbb utobb megunják és egyezettnek a Matávval,hogy mi
a pálya.
nem jelentkezik a Matáv,hogy menne bekötni az ADSL-t akkor hívd fel az
EnterNet-et mert álltalába basz... szólni ha valami
akadálya "technikai,számlatartozás,stb.." van az ADSL bekötésének.
Igazán megmondhatnád,hogy akkor hol kell keresni Bécsbe,mert a haverom
jövõ héten megint megy ki és ha addig nem kapok itthon, akkor megpróbálok
vele megint hozatni 1 CD-t.:-))