Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom,hogy neked nincs meg,csak a külföldi kollégákat sajnálom egy kicsit akik
kénytelenek voltak most hirtelen megvenni.

Taranov
Én is :-D
Megáll az ember esze, Magyarországon nem csak a bérek elmaradottak...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
:-D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Dark Age of Camelotot Nem rendelshetsz Amcsiból sem!

Taranov
Teljesen komolyan mondom, ne gondolkoz mindig CD Galaxisban!
Mondjuk a Media Markt az nagy, de a CD Galaxis egy kis bolt, akármennyire is komoly. Nem rajtuk múlik, hogy van-e DAoC...

Hangianix
Rajtam kivul nincs magyar a guildben... Es nekem mint irtam, nincs meg.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Knudden megvette Niar-t.
Uj nevek: Knudden Buffbot - Niar Heldige

Király!!!!!!
Nekem még az alap sincs megés tessék ott meg már van akinek az SI is megvan!:-))

Hangianix
Ja, nem. nekem meg nincs. Mondjuk csak azert mert nem kertem... 😛 Egyebkent Vardalimaae lenne.

Tiffa
Te is (értsd: Csúnya fiú)... forrás Armado?
Hangianix
Na a guildemben mar mindenkinek megvan az SI. 😄

Tiffa
Csúnya fiú 😛
Tiffa
Anno nekem egy nap alatt kiszállították, de az SI-t azt mondták még nem tudják megrendelni sem ...
Te se jossz albiba sajnos.😊 Midgardban most nincs karim, hiberniban van, persze ez meg valtozhat.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
BW-rol eyg signature-ban. 😄

"Hey look, an Enchanter. Haven't seen one of those in a while!"

Na igen, ha nem jössz Midgardba, akkor nem is találkozunk De azért megvagyok😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Tiffa
Lehet hogy egyszerûen náluk is olyan a munkamorál mint nálunk 😛 ... amúgy ezt én sem értem, állítólag hét eleje óta várják a kulcsfontosságú cuccost, de ha nem jött meg akkor mégis miért állították le a szervereket ... na mindegy csak remélem, hogy az A tervhez tudják magukat tartani ... a B terv totálisbüdöletesqrvanagy leégés lenne nekik.
Hangianix
Ne gunyolodj, ez egy nagyon komoly es osszetett muvelet... 😊))) Csak meg mindig nem ertem, mi a francot kell valtoztatni nekik az amcsi verziohoz. Na mindegy, ott biztos nem Inn meg Pub van kiirva Camelotban hanem McDonalds...

Jeee, Drilla, te meg jatszol.😊)

Állítólag piacgazdaság van, azt és annyit hozhat be minden kereskedõ, amit és amennyit csak akar. Sajnos a lustaság ellen nincs orvosság😞(

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Azt nem ertem, ha rendelhetek amcsibol, akkor miert nem rendelhetek inen a szomszedbol.😞((

Tiffa
Ezt most ugye nem mondod komolyan drága? Ez kissé röhejes lenne ...
Tiffa
Ja és ne feledkezzünk meg a megnövekedett buffbot állományról.
Tiffa
Hát igen. Kivi vagyok honnan tudják pontosan, hogy megnött a kereslet rá ... ha esetleg az eladott DAoC-ok számából következtetnek erre akkor lehet nagy szívás, szvsz sok kelet-európai Németországba vagy Ausztriába veszi meg, de kétlem, hogy a többség német szerverre menne ...
Hangianix
Ha van kint ismeros, ahova szallit az amazon.uk, akkor annyi a dolgod, hogy vele megrendelteted.

Hangianix
Ja es a nemetek kapnak ujabb szervert :/

Nem csak az SI reménytelen,de az alap DAoC is beszerezhetettlen.
Már azon gondolkodom,hogy kiprobálom az AO-t.

Hangianix
Nekem megvan a jatek, anno egy nemet guildtarson keresztul ment a dolog, de SI az remenytelen. Nincs kedvem megint egy honapot szivni miattuk...

Ez van azért az angolok csakugyan KAPJÁK be.
Én már lassan lemondok a DAoC-rol,eléggé reménytelen a dolog.

Hangianix
Engem az idegesit, hogy amcsik szallitanak ide, angolok nem. Kapjak be.

Tiffa
Az odáig oké hogy én nem tudom a forrásokat, de hogy egy ilyen profillal rendelkezõ cég se tudja ...
Tiffa
Na ismételten beszéltük a CD Galaxissal, szal egyszerûen nevetségesek, kurva nagy igény van rá és mégsincs, aszondja függ a forgalmazótól, hát csókolom én kicsi vagyok de miért nem lehet rendelni mondjuk Angliából, ha ugyebár ott már van. Szal szerintem kissé lehetnének rugalmasabbak ...
Csak azt szajkózzák, hogy a DAoC elfogyott az SI-rõl meg nem tudnak semmit, mondom ez egyszerûen röhely a köbön.
Király akkor már az amazon.de-n sincs.Azért ez már kezd egy kicsit nevetséges lenni.Lassan megalakíthatjuk a
DAoC-ot keresõk népes csoportját.:-))
Eléggé bosszantó,hogy sehol nem lehet kapni!A végén még kénytelen leszek
átpártolni AO-hoz,azt legalább le lehet tölteni hivatalosan.

Újabb jó hír a DAoC keresõknek az amazon.de sem tud belõle szállítani😞
Valaki mondta, hogy lehet Bécsben kapni, ha tudod hol keresd, lenne olyan kedves és informálna, hogy hol is kell keresni 😊
zippofcy
En mondtam hogy vedd meg a 2. peldanyt, az elso az enyem lett
A 3. vajon kie?
Raadasul a mienk angol, nem a naci valtozat ... bar nekem olyanbol is van egy
Jah kaptam emailt hogy elpostaztak a haveromnak az SIt ... csak fingom nincs mikor (de foleg hogyan) er majd el hozzam ... meg remelem nem kell neki felraknom a fritz versiont

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

tegla
Aggyatok DAOCtot!
Adok érte 10, nem 10000000000 lejt!!!!!!!!
Vagy LEk-tet 10000000000000000milijóezeret csak köll azémán nékem iissssss!!!!!!!!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Hi guyz!

Nékem is kellene DAOC!!!!!!!!!!!!!!
Mijazistenér nem lehet kapolni eztet a gemésost????????
Én is úgy tudom,hogy a Media Marktban lehetet kapni!!!!
Szegeden nincs az tutty-fruti asszonták maj telcsiznek ha lesz!
Ja pesze,pesze!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

OK.
Akkor majd egyesztetünk.

Taranov
Nem lenne gond, kocsival mennék,de sajnos nem tudom mikor. Itt a fórumon úgyis naponta tudunk beszélni...

Bocsesz nem figyeltem a neveket.
Én már kezdem feladni a dolgot.Bécsbe kocsival mennél és mikor,mert esetleg ha nem gond lehet,hogy én is csatlakoznék?

Taranov
Azt mondták a Budaörsi Media Marktban, hogy átmenetileg nem hoznak magyarországra, náluk nagyon régen elfogyott.
Elég aggasztó a helyzet.

Taranov
Taranov_unreg én vagyok, vagyis Taranov és taranov_unreg ugyanaz a személy csak unreg nincs regisztrálva :-D
Egyébként egyáltalán nem jókedvre ad okot, hogy nincs az Electro Worldben és nem is volt, az alkalmazottak szerint.
A Budaörsi Media Marktban állítólag régen elfogyott, hisz ott is voltam ma, lehet, hogy mimegyek BÉcsbe valamelyik hétvégén.

Taranov_unreg még megnézi azElectro World-ben,reméljük a legjobbat.
Ha ott sincs akkor passsssssssssssz!

Volt magyarorszagon is, en pl a mediamarkban vettem az enyem anno.

Taranov
????? Hogyhogy? Ezt nem értem...

Taranov
Nincs Magyarországon DAoC.

Másfél hetet mindenképpen várj mert ugye az átfutási idõ is van.Utána
lehet õket baszogatni,hogy mi van már a dologgal.2-3 naponta rájuk
szólsz telefonon elõbb utobb megunják és egyezettnek a Matávval,hogy mi
a pálya.

Ha kapsz az Electro World-be szólj már légyszi,akkor én is kimegyek.

Az internet szolgáltató nem is szokott visszaszólni.Ha 2-3 hétig után
nem jelentkezik a Matáv,hogy menne bekötni az ADSL-t akkor hívd fel az
EnterNet-et mert álltalába basz... szólni ha valami
akadálya "technikai,számlatartozás,stb.." van az ADSL bekötésének.

Hali.

Igazán megmondhatnád,hogy akkor hol kell keresni Bécsbe,mert a haverom
jövõ héten megint megy ki és ha addig nem kapok itthon, akkor megpróbálok
vele megint hozatni 1 CD-t.:-))