Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Elolvasni az ati.com-on a driverletöltésnél a felkiáltójeles bekezdést. Segítek,az új Catalystopkhoz .NET Framework telepítése szükséges. Ez egy totál fölösleges baszás. Úgy tudod megúszni ha omegadrivert használsz. (gyk: www.omegadrivers.net)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Falconer
És elötte leszedted a régi drivert, vagy rá akarod telepíteni?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hali! Segítséget szertnék kérni:
Sapphire Radeon X600 PRO 256-os videokártyám van.
A gép vásárlásakkor kapott lemezrõl frissítettem, azóta több Catalyst is megjelent, de feltelepítésükkor mindig megjelenik ez a hiba üzenet,és természetesen nem használható a Control center.
Mit kell tennem?
kircso13
www.edigital.hu

Az élet eleme a lét!

Mayday
Hat, atmentem a problemaval az alaplapos topikba, mert elkepzelesem sincs, milyen alaplapot vegyek, nem ismerem oket. Ha valaki tud segiteni, es szanna is Ram az idejebol, akkor azt koszonettel fogadom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tudom hogy akkor jöttek ki, mind1, sosevolt valami extra jó az idõérzékem 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem, azon 8x AGP van. 8x-os és 4x-es AGP kártyákat tudsz beletenni, meg sima PCI verziót, bár utóbbit nem hinném, hogy fogod 😊

Tippeltem 😊 Mega add hozzá, hogy a PCIE alaplapok vagy 1,5 éve jöttek ki elöször, ha nem régebben.

Mayday
Az igen, hulye vagyok en ehhez. Asszem akkor utana kell nezni, hogy milyen alaplapra fejlesszek :/
Gondolom ABIT NF7Sv2 nem ilyen PCI-Ex-es, ugye? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

csak 12? nekem többnek tünt, bár sose számoltam utána 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ha nincs PCIE foglalat, akkor bba nem fog menni PCIE kártya.
Felhívom rá a figyelmed, hogy PCI-Expres NEM azonos a PCI-al, a kettõ között van vagy 12 év különbség, és nem keverendõ a PCI-X foglalattal, ami megint más.

Elvileg. Egyenlõre nem sok kártya van, ami sokkkal több sávszélleséget eszik, mint amit a 8x AGP tud, olyan meg szvsz még nincs, ami akár PCIE-nél a 8x1024-es sávszélességet feléli, nemhogy a 16x-ost.
Amúgy konkrétan ne is tudom, 4x vagy 8x gyorsabb a 16xPCIE mint a 8xAGP? (Már elvileg)

IMYke2.0.0.0
Akkor nem fog, ha neked AGP-s alaplapod van.
A PCI-E nagyobb sávszélességet kínál kisebb feszültségigény mellett és hangyafingnyit gyorsabb is, mint a 8x AGP... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Lenne viszont egy nagyon lama kerdesem: AGP es PCI kozott mi a kulonbseg? Mit jelent ez? Elkepzelheto, hogy ha a kinezett uj kartya PCI-os, akkor nem is megy az alaplapomba bele?

Mayday
Oksi, megtalaltam 😄
Koszi az infot!!!

Ha meg tud valaki hasonlo arban jobbat, ne tartsa magaban! De ugy nez ki, O lesz a gyoztes! 😊

Mayday
Hoppa-hoppa!
Milyen oldal is ez? Kaphatok linket?

kircso13
megvan mégsem néztem el, csak mikor újból néztem márt levették

Az élet eleme a lét!

Mayday
Tovabbra is erdekelne, hogy milyen kartyat ajanlanatok 55-60 ezer forintos aron. Milyen legjobb teljesitmenyt lehet ebbol kihozni.

Meg ha valaki tudna egy rovid leirast vagy linket leirasra, hogy mik ezek az ATI-nal, hogy XL, GT, GTO, stb, mert en a PRO es XT-nel leragadtam... 😞

Falconer
Az a multimonitor management program.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tomsteel
nekem egy Sapphire ATI 9600XT-m van, és nekem nagyon bevált, bár el akarom adni, de szerintem jó kis kari ! Játékokat nagyon szépen viszi !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

vasko22
Érdemes venni egy GeXcube ATI Radeon 9600XT 256 Mb Encore kártyát? Mi a véleményetek erõl a kártyáról? Játékokat rendesen bírja?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Tomsteel
Valaki aki ért hozzá, leírná nekem, hogy hogy kell beállítani egy Sapphire ATI Radeon 9600XT 256Mb-os videókártya Advanced Registry Tweaks-ét?!

Elõre is nagyon köszönöm !

Catalyst 5.13 a legújabb ugye?

(és mi az a hydravision?)

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Sanyix
Mindíg a legújabbat, az a leggyorsabb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hi!

Abit Radeon 9600XT-hez szerintetek milyen drivert használjak? Amit hozzá adtak (nem tudom milyen), vagy esetleg mást, újabbat?

köszi

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Met
np, ide kellett volna

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tomsteel
Sziasztok !
Eladó egy kb 4 hónapos Sapphire ATI Radeon 9600XT 256Mb- os videókártya összes tartozékával együtt(doboz, kábelek, átalakítók).
Kizárólag nyíregyháziak jelentkezését várom !

Nagyon jó állapotban van, egy másodpercig se állítottam át a feszültség szabályozóját.

E-mail címem: [email protected]

(bocsi, ha rossz helyre írtam a hírdetést)

kircso13
Bocsi , de elnéztem!!! 88e Ft-ka! Sorry +1x

Az élet eleme a lét!

Mayday
Es helyileg hol kapok en ilyet, ilyen aron?

ha radeont veszel akkor Sapphire-t vegyél! 😉
kircso13
egy kis segítség:
http://www.alloutcomputers.net/modules.php?name=News&file=article&sid=65&mode=&order=0&thold=0

Az élet eleme a lét!

kircso13
55-60e Ft-ot szánsz rá akkor már Én legalább is egy x850pro videokarit vennék (Asus, MSI 55-58e Ft-ig vannak), persze TE döntöd el hogy mit veszel

Az élet eleme a lét!

nem tudjátok hogyan tudnék egy ati silencer 4-et rámûteni a 9700-esemre

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Szerintem club-ot ne vegyél mer azok sztem szarok, habár nem tom mennyit fejlõdtek azóta mióta kiadták a 9800pro-jukat......

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Mayday
EN marciusban tervezek kartyat venni, es olyan 55-60k-m lesz erre a celra. Nagyon szivesen meghallgatam mindenki velemenyet, hogy ki mit venne ezen az aron.
(Elvileg mar kapnek Club-3D ATI Radeon x800GT 512MB-t)
De speciel mar annyi "kiterjesztes" van a kartyak neve utan, hogy azt sem tudom, mi az a GT, masreszt az orajele 400/980 (GPU/Mem), ami nem tudom, hogy tul jonak szamit-e. Mennyit szamit a 256MB es 512MB memoria kozotti kulonbseg?

Valszokat elore is koszonom.

IMYke2.0.0.0
Már csak használtan tudsz venni... Apróhírdetéseket érdemes böngészgetni: Prohardver, HWSW és SG, na meg a széles nagy internet fórumain...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csõ!Mennyiért méik a 9700 Pro-t?
Vennem kéne eggyet...
Az x1300 alkalmazza a shader model 3.0-t. Bocs 😉<#mf1><#bee1>
Mayday
Marciusban kapod a csillagodat, akkor leszel egy eves 😊
Es en nem tudok a hutorol. :/ (de sztem ne azzal huzogalj😊 )

sztem már vok egy éve itt....na mindegy nem tuttok semmit errõl a hûtésrõl

IMYke2.0.0.0
A csillagok és a sajátomhoz hasonló korona a regisztrálásunk idejének megfelelõ rangot jelentik. Én már 5. éve vagyok regisztrálva itt, ez azt jelenti, hogy koronát kaptam...

Mayday
Regisztracio utan evente jar egy csillag.

Egyébként honnan szerzitek azokat a csillagocskákat....

PrimeCooler PC-VGAHP1
mi a véleméyetek errõl a hûtõrõl??
ha tudtok lécci segítsetek...Mennyire lehet vele huzogálni??<#integet2>

dardevil
Catalyst-jaim fejlõdése.

ASUS A7V880 Via KT800
4X256 MB DUAL DDR400Mhz Brand
ATI Sapphire 9800 Pro Atlantis
AMD Athlon XP 3000+ BARTON
tuning nélkül, SP2, 3DMark05 1.2.0 patch fent

4.8 Catalyst = 2.138 pont
4.11Catalyst = 2.213 pont
DNA 3.4.4.11 = 2.252 pont
ATI Radeon Omega meghajtó (v2.5.97b)= 2.261
TC ATI Optimized Driver v1.8 = 2.239
DNA 3.4.4.12 = 2.236
ATI Radeon Omega meghajtó (v2.5.97a)= 2.251
ATI Catalyst 5.6 = 2.277
ATI Catalyst 5.10 = 2473
NGO ATI Catalyst 5.13 = 2671

Nemcso
Én speciel semmiféle képminõségromlást nem tapasztaltam (lehet, hogy már nem is látok jól <#wow1><#vigyor> ), de nem akarok CC-t használni, nekem elég jó a CP is, amivel az Omega rendelkezik, plusz alapból benne van az ATI Tray Tools, ami nálam mindíg fennt volt/van a gépen, amióta ATI karit használok.

nemsokkal ezelöttig énis igy voltam vele és áttértem oemgára, nem bántam meg...

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok vele.
Egyszer kipróbáltam az Omega meghajtócsomagot, jó is volt, de akkoriban sokan hajtogatták, hogy az Omega rondítja a képminõséget a sebesség miatt.
Így hát szépen visszaálltam az eredeti meghajtókra - az ATI képminõsége nekem fontosabb, mint a hajformázó sebesség...

Mayday
Az igazat megvallva, en speciel ugy vagyok vele (es sztem masok is vannak igy), hogy csak az ATI oldalarol szedek le eredeti drivert, es hanyagolom az ilyen omegakat. Ezt frissiteni mindig szoktam, ha moostmar csak igy erheto el a Catalyst, akkor alkalmazkodom ehhez.

Nemcso
Használj Omegát (mint én), abban még mindíg CP van + ATI Tray Tools.

Lejjebb olvasva pedíg láthatod, hogy már be van linkelve 5.12 és 5.13 Catalyst CP-vel. <#szomoru2><#nezze>