Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ti4200 -on?
azt hittem annak ilyen erõmû kell...
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyesek úgyis majd a Sapphire-re fognak rábeszélni... <#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Abit Radeon 9600XT 256MB DDR TV/DVI
- Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR TV/DVI
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
További segítségképpen: ATI Product Comparison
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nekem is van egy Abit 9600XT/256Mb ViVo -s karim, és nagyszerû kis darab.
(Igaz már nem azt használom, hanem egy Gigabyte X800XL/256Mb (Heatpipe)ViVo -s karit.)
Hülye kérdés következik:
Szerintetek érdemes 1 GF4 mx400-ast lecserélni 1 radeon 9550-esre? Úgyértem tudom, hogy nem nagy fejlesztést vinnék véghez, csak teljesítményben ez mit jelentene?
pl cod2, doom3 normálisabban futna mint mx400 -on?
Köszi
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
második tippem a memória lenne erre, a harmadik a processzor, de ez nem túl valószínû, mert az általában vagy jó vagy nem jó de akkor nem is megy egyáltalán, de éppen lehet. és csak végül gyanakodnék a videokártyára.
menj be a boltba ahol vásároltad a kártyát (de legjobb ha barátodtól, ismerõsödtõl kérsz alkatrészt ha van erre lehetõséged) és kérd meg õket arra, hogy tudjál elvinni próbaalkatrészeket, modjuk egy fordulóval egyet. csak ha egyenként leteszteled a hardvereket lehetsz biztos abban hogy megtalálod a hiba valódi okát, ha egyéb szogtveres tesztet futtatva nem bukik ki. vigyél egy memóriamodult, majd egy videokártyát hátha azt használva nem jelentkezik a hiba, akkor meglesz a bûnös.
ha ua produkálja az új alkatrészekkel együtt, akkor a régieket nyugodtan benne hagyhatod, nem az okozza. a processzornak kicsi a valószínûsége, tehát marad az alaplap (ebben az esetben) és akkor valószínû h ogy a régi tápod tönkrevágta a feszingadozásaival az alaplapi chipset egy részét, azért a hiba.
ha a vidkari a rossz, garanciában kicserélteted. ha csak ritkán jelentkezik a dolog, akkor meg kell süttetni olyannal aki ért hozzá, hogy egybõl produkálja, ne tudjanak lerázni a boltban
1 honapja vettem sulinettel egy Ati Radeon 9600 Sapphire Atlantis
karit.Azóta elinditom a gépet 2perc mulva ujraindul,azután kb 5 perc
mulva ujraindul megint.2X,3X ujraindul aztán jo.A tápra gyanakodtam
és kb 2 héttel késõbb el is szállt.Azt hittem hogy meg van végre a
bûnös és vettem egy uj 450-es tápot.De nem.Azóta is ujraindul,és
nemtom mi lehet az oka.Az lenne a kérdésem hogy képes-e a kari ilyen
ujraindulos dolgokra vagy alaplap hiba szerintetek?
És ha a kari akkor mi a teendõ?
Azért gyanakszom a karira mert addig másfél évig semmi
ilyen problem nem volt.
Elõre is köszönöm a helpeket
Gondolom ez csak ilyen Medion tipusú gépekben lehet és azért nincs máshol szó róla!
?
Csak az érdekelt hogy mennyivel gyorsabb mint a 9600XT?
Milyen kártya az Ati Radeon 9800XL ?
Jobb mint egy 9600XT? Nem nagyon halottam XL-es kártyákról!
Van errõl valami információtok hogy nagyjából milyen kategória, és teljesítmény?
Köszönöm!
egyébként elég tágak a lehetõségeid hiszen BRUTTÓ 37.500 ft-ból gazdálkodhatsz. én egy radeon 9600 xt/pro kártyák javaslok vmely elismert gyártótól (hogy lehetõleg ne dögöljön meg vagy két három év használat után) vagy egy 9550-et
ha meg mégis játszani is akarsz vele akkor gef 6600 gt (pl:gainward)
de x600 teljesen megteszi
vagy abból kijön 1 jó kis radeon 9600.
(szerintem)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Most szeretnék gépet váltani és nem igazán tudom eldönteni milyen videokártyát vegyek bele. kb 30 eft nettó szántam a VGA kártyára, PCI-E csatisat szeretnék. Sok 3D-s játékot nem játszom, inkább irodai célra használom, de a Windowsban szeretném ha gyorsan mûködnének az ablakmûvveletek és a különféle síknek.
Kérem, hogy azok válaszoljanak, akik értenek is hozzá.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Dobsz hozzá még 1 kis pénzt azt kapsz 9800 pro-t. Így már élvezhetõ!!! Jobban jársz!!!
Az élet eleme a lét!
Tudom hülye kérdés, de videókártyavásárlás elõtt állok, és szerintetek 9600 as radeonon élvezhetõ lenne a Doom3? vagy úgy egyébként, ilyen szintû játékokhoz megteszi ennek a kártyának velamelyik változata? (XT, vagy pro vagy valami)
Köszi
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
F.K.T.