Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 csillag múlva Neked is lesz;)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
:(
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudna valaki egy összefogott jellemzést mondani a 9800proval kapcsolatban mert lehet hogy olyat veszek..
pl: milyen grafikai minõség, problémák vele, stb..
gondolom a 256 bites a jobb...
köszönöm
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nade akkor hagyjuk abba az offolást.
de ha valami nem jó nem feltétlenül azt jelenti, hogy az oprendszer miatt van, sõt, inkább a kedves okos felhasználóval van baj
Az csak mond neked valamit, hogy 2 éven keresztûl újrainstallálás nélkül használtam a windowsom, ráadásul tengernyi játékot és egyéb programot installáltam rá. 2 év után vinyót cseréltem, és csak azért telepítettem újra.
"egy ilyen radeonnal elmegy még egyáltalán valami???" minden megy vele, max nem full grafikán...
sztem:)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Meg a tesco gazdasagos innot is erosen lehet huzni (a gt chipje van rajta underclockolva), es igy siman erosebb mint egy 128 bites 9800. Amugy javits ki ha tevednek, de ha ertelmes markat akarsz 9600xt-bol, azt se uszod meg sokkal 30 alatt.
F.K.T.
Vidd vissza garanciás cserére.
2. Azok a 20k+ áfások mind inno meg hasonló "komoly" márkák :) normális márkás bruttó 30k fölött kezdõdik
Abit radeon 9600XT 256MB zsír újan vettem, fél napot tudtam játszani vele, utána beszart, nem tudom, csak én járom meg mindíg, vagy szar az abit 9600xt-je?
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
tudnál errõl bõvebben mesélni?
Melyik törvény, bekezdés, paragrafus.
Csak, mert ha szívóznak, akkor legyen mivel visszatámadni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Most egy 9600se-m van.... Szerintem ezzel a kártyával eléggé mellényúltam.... A 9800pro-val szemezek.... szerintetek érdemes lecserélni? a 9800-nak milyen típusai vannak?
A fiatalok elõtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
köszönöm szépen az infot :)
Akkor megnyugodtam, mert igazándiból nagyon nemértek hozzá és azt hittem 9600xt-el nemnagyon fog futni de ha azt mondjátok, hogy meg leszek vele elégedve, akkor az is leszek :D
még1szer köszi,
Boldog ünnepeket!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Ha csak ennyi pénzed van - és a mostani VGA-d nem megfelelõ a céljátékokhoz - nyugodt szívvel vedd meg a R9600 XT-t!
Elõre is bocsánatot kérek mert badarságot fogok kérdezni amit Ti valószínûleg csípõböl vágtok, de vhol meg kell kérdeznem,
szal:
Nemtudom meglepjem-e magam egy Sapphire Atlantis Radeon 9600XT/ 128 MB-19.360 Ft, os videókártyával.....Gta san andreas-oznék meg NFSU1-2-3, igazából ezekkel játszanék, de semmiképpen sem érnek nekem ezek 20e-nél többet. Szóval ezek a játékok futnának ezzel a kártyával?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ezt a megboldogult R9700 is csinálta, azt kicserélték.
A csere most nem menne, mert az E-Connect megszûnt (nem tudni melyik nagykertõl vették), pedig még van 10 hónap garanciám.
de szerintem jobban járnál egy új ventivel, nem feltétlenül Zalmannal...
help kellene.
Sapphire 9800Pro 256-om van és WoW alatt rendszeresen lefagy a gép.
VPU Recovery megpróbálja lelõni a kártyát 10:3 esetben sikerül.
A kártya hátoldala iszonyat forró, az eleje "csak" forró.
A ventillátor az újkorához képest sokkal lasabban forog.
Valószínûsítem, hogy a hûtéssel van a baj, de nekem nem kell rá 8e-ért Zalman.
Mit lehetne tenni vele? A port már kifújtam belõle (gyorsult is a venti egy picit).
Leírom a problémát, hátha tudtok segíteni:
Vettek 1 videókarit, (Abit Radeon 9600XT) reggel bedobtam a gépbe, tök jól ment, estefelé, sniper elite közben elment a kép, ill. ilyen mindenféle "íráskeleket" és csíkokat láttam, (mint amikor a monitor nem bírja a felbontást) utána reset, jó lett, játszottam még 2-3 órát... aztán ugyanaz... de azóta ha bekapcs. a gépet, már rögtön az elején gáz, ahol kiírja hogy mi van a gépben. csak függõleges csíkok, és fura karakterek vannak. A régi videókarival elindul a gép.
Lehet hogy az alaplapon ölte meg a kártyát? és a setupban az agp-s beállítások mennyit számítanak? (valami 1ws read, 1 ws write, fast write, meg valami agp 3.0) ja az alaplap abit vt7.
köszi a segítséget
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.