Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem tudom az 5.10-es elég_e.Köszi a segítséget, ha van még ötleted írd meg! Köszi!<#rinya>#rinya>
A segítséget elõre is köszi!<#confused>#confused>
aláírás.
Sajna ez van, telepíthetsz akármit nem fog jobban menni...
Sony Vaio notebookom van a köv. konfigurációval:
Pentium 4 3GHZ
768 Ram
Mobility Radeon 9200 64MB
a gépen az egyedüli játék, amit futtatok, a World of Warcraft, de nem hajlandó simán menni, folyamatos akadások, spikeok vannak, lemegy az fps 2-3ra percenként többször is. volt már egy windows újrapakolás, többfajta driverrel próbálkoztam a gyárilag adottól a legfrissebb (2-3 napja kijött) Omegán át a DNA ATI driverig (driver cleanert használtam, szóval nem ütköztek), de semmivel sem lett jobb. ma nekifutok még egyszer egy reinstallnak, a kérdésem az lenne hogy milyen drivert ajánlanátok, és mire figyeljek oda? már kiegészítõ prog? két napja szórakozok ezzel és kezd elszakadni a cérna, a neten pedig semmilyen hasznos info nincs errõl, vagy öten hatfélét mondanak..továbbá, Service Pack 1-2 hiánya lehet probléma?
kösz elõre is!
aláírás.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
The Catalyst® Control Center requires that the Microsoft .NET Framework version 1.1
or 2.0 be installed. Without .NET version 1.1 or 2.0 installed, the Catalyst® Control Center will not launch properly and the user will see an error message.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
- eredeti, gyári ATI R9500 Pro-m van
- eredeti, gyári hûtõ van rajta - még mindig mûxik,
- sosem fagyott, sosem volt VPU Recovery.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerzõ: Parci | Dátum: 2006-05-26 09:45
:DD
Szerzõ: Parci | Dátum: 2002-10-25 09:45
:DD
Repatarurgyán
Tényleg 6 éves.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Repatarurgyán
Gar már gondolom nincs rá.?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Godfather közbe egyszercsak kikapcsolt a monitor. Restart, egy hosszú két rövid síp = vga hiba :( Szétszedtem, de szaga nem volt, hibás kondit se találtam rajta.
De azért jól bírta majdnem 2 évig.
Repatarurgyán
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
köszi
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
olyan gondom van hogy néha nem indul be a gépem, ill. beindul, csak nincs kép. (ezt azóta csinálja mióta másik videókártyám van (Asus radeon 9550 GE 256MB)
azelõtt 1 gané mx440 volt de annál nem volt semmi gáz. Egyébként jó a kártya, de 5 bõl 1 szer kb. nenm indul be.
Nem tudjátok mi lehet a gáz? (már másik driverrel is próbáltam, meg újratelepítettem az egész gépet, de nem változott)
Köszi elõre is
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szerintem simán arról van szó,hogy az oldal ahonnét le akartad húzni ezt a drivert, belerakot egy olyan trójait,ami simán átírja a home start page címet a sajátjára.ennyi.ettõl függetlenül a drivert telepítheted.
köszi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
használj normális vírusírtót hehe
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
(cat 6.4 CP vagy omega 6.3)
Jelenleg catalyst van fent, 5.12-es.
Azért kérdezem ,hogy nem lehet e gubanc így catalyst után az omega.