18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#18797 Az nem a kártyától függ. Tedd fel a net framework 1.1-et. -
mekszp #18796 radeon 9600 xt -nél mitől van az hogy a 6.8 as Catalyst Control Center egyszerűen nem indul..hibajelentéssel leáll..vki segítsen lécci! -
#18795 ok, thx -
#18794 mindenkinél -
#18793 cat6.8 másnál is 6.7-et ír a driverinfonál? -
#18792 Roviden tomoren -
#18791 ja -
#18790 Szeva all a kérdésem az lenne hogy az ati 9600-s széri támogatja a szélesvásznú felbontást(1440x900)? -
#18789 Szevasztok !
Az a gondom, hogy ha ALT+TAB-bal átváltok az asztalra és utána vissza CS-be,
akkor egy tök sötét képernyő fogad ha a menüben voltam, és ha mégis akkor meg
indításkor kiírja, hogy nincs D3D-m. Ha játék közben váltok át, és sikerül
véletlenül visszamennem, akkor meg hang nincs :(
Beítram a "ati_npatch 1" és a "ati_subdiv 2 " utasításokat, de probléma
maradt. A RefreshForce-t is elindítottam, de attól sem lett jobb(bár nem
igazából tudom mit állítsak) A képernyő 1024*768*32 és a CS miatt
visszaraktam 60 HZ-re. A videokártya pedig ASUS 9550 series=ATI radeon 9550.
A legújabb drivercsomag vann fennt. Mit tegyek? Használjam inkább az ATI
drivereit a kártyához? -
#18788 Köszi, meg fogom nézni. -
#18787 eheh, télleg nem lehet találni, de itt van ez a progi, ezzel felteheted a notira a legújabb cataystet is: Patje Modding Tool -
#18786 Ne mondd, hogy az ati.com-on nem találsz... -
#18785 ATI Mobility Radeon 9000-hez ki tud legfrisebb driver linket? A 6.5-ös catalist már nem támogatja... -
#18784 Nídforszpíd sorozat a hármas/négyes részig meg a Medal of Honor (még az eredeti) az simán megy. :DD -
j0hnn1ka #18783 :DDDD -
#18782 Oblivion-hoz annyira kevés ez a kártya, hogy nem is találok szavakat. A te kártyád manapság csak office futtatására jó. -
j0hnn1ka #18781 oké köszi a helpet ... -
#18780 Oblivion jóval erősebben is szaggat, bár igaz hogy nem 640-ben, de hogy ne szaggasson sehogy, vagy veszel egy csúcskártyát 100 ér, vagy x360-at. -
j0hnn1ka #18779 :( -
#18778 LOL!!!!4
"9600SE" evvel a videokartyaval ne akarj nagyon ugralni Obliban... sooot hogy megjobban elkeseritselek lehet nem is 128bites az SEd, hanem 64bites csak... :DDDDDD ez a kartya olyan szinten gyenge ahhoz a jatekhoz, hogy szavakat sem talalok ra, inkabb csereld le...(vagy abbol az arbol amivel jol futna az obli 1280ban mar vehetnel siman egy x360at amin ugy megy az obli mint vaj a kesben, vagy forditva? ) -
j0hnn1ka #18777 jó de sp1 van és most attól parázok, hogy ha a legújabb catalyst et felrakom aminél ott van hogy ajánlottt az sp2, akkor félek hogy össze bassza a rendszert aztán lehet újra telepíteni ...
oblivion -t tolom és akad össze visza a leggyengébb grafon is, meg alapból 640*480 at ajánl meg minden
pedig 1gb kingston ramom van Asus alaplapom van minden márkás és még is szar az egész :((((
akinek volt ilyen problémája vagy tudja mi ez kérem segítsen
bocsi a láma hülye kérdéseimért
-
#18776 Videokártya nem okoz laggolást, az a netkapcsolatodtól függ... max szaggatást okoz. ATI kártyáknál általában jobb a legújabb driver, mert azon gyorsabb. -
j0hnn1ka #18775 Sziasztok
Asus Radeon 9600SE video kártyám van és XP SP1 van ha én felrakom a legújabb catalyst et akkor menyivel lesz jobb a teljesítmény vagy inkább ne rakjam meg mert még szarabb lesz?? illetve lehet e a videokártyám a laggolás oka???
1gb ramom van és 2,66 os proci
elöre is köszi a segítséget és bocsi a láma kérdésekért ... -
#18774 Miért nem olvasod el, hogy mi kell hozzá? -
lepej #18773 Valaki segítsen, nem rég raktam fel egy új Catalyst és állandoan ezt írja ki: "CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience." aztán kikapcs. Tudna segíteni valaki előre is köszi. -
#18772 Alaplapi drivert akkor szedj le a gyártó weblapjáról. Az tartalmazza a chipset és az AGP alaplapi controller driverét is, szoval ha az nincs fent, akkor nem fog menni. -
#18771 A villanás nemrég kerülhetett a catalystbe, mert nekem is csak azóta van, hogy feltettem, a 6.4-et. Szóval pasz. -
#18770 neked lett igazad thxke. feltettem az 1.1-et is és tényleg azt használja = nincs hibaüzi. nemis értem miért a 2.0-t ajánlják. az induláskori monitorvillantást hogy lehetne megszüntetni, mintha detektálná? -
#18769 annal nincs ujabb nforce2re(max hekkelt mixelt driverek) de ugylatom megjavult .) -
pl01 #18768 Siker! felraktam újra az 5.10-et és jó lett. köszi! -
#18767 Nekem 5.1.2 van fent.Semmi gondom nincs/volt soha.A 8x-os agp-t pedig a biosban tudod beallitani az agp speednel. -
pl01 #18766 Alaplapi drivert nem kaptam a géphez, nForce_5.10_winxp2k_WHQL -t szoktam felrakni telepítéskor.A video driver a legfrissebb van fenn és így se mükszik.
Nem tudom az 5.10-es elég_e.Köszi a segítséget, ha van még ötleted írd meg! Köszi! -
#18765 fel kell tenni az alaplapi drivert és utána a VGA drivert is -
pl01 #18764 sziasztok! Tudna valaki segíteni? NF7-s v2.0 alaplapom van és az everest azt írja ,hogy az AGP le van tiltva. A dx is azt írja, hogy nem elérhető. Hogy lehet bekapcsolni és hol lehet a sebességet 8x -ra állítani.A video radeon9550.
A segítséget előre is köszi! -
#18763 4.12 vagy az elötti -
#18762 amit hozzá adtak -
szatyor #18761 igen, erre gondoltam én is. viszont, az egyik driverrel szinte simán ment egy óráig, felraktam pár dolgot a gépre (zonealarm, stb), plusz egy-két addont WoWhoz, és paff, rosszabb volt, mint reinstall előtt. most ahogy próbálgatom a drivereket, egyre szörnyűbben fut a játék, ezért ugrok neki újra a teljes rendszernek. melyik driverrel hajtsam meg szerintetek? -
#18760 9200 nagyon kevés neki, ráadásul 1000%, hogy nálad a 64bites leledzik ami a 128bites 9200-nek a felét adja teljesítményben. Ennél a VGA chipnél még egy Gef3 is jobb szvsz.
Sajna ez van, telepíthetsz akármit nem fog jobban menni... -
#18759 szerintem kevés a videókártya neki -
szatyor #18758 Sziasztok!
Sony Vaio notebookom van a köv. konfigurációval:
Pentium 4 3GHZ
768 Ram
Mobility Radeon 9200 64MB
a gépen az egyedüli játék, amit futtatok, a World of Warcraft, de nem hajlandó simán menni, folyamatos akadások, spikeok vannak, lemegy az fps 2-3ra percenként többször is. volt már egy windows újrapakolás, többfajta driverrel próbálkoztam a gyárilag adottól a legfrissebb (2-3 napja kijött) Omegán át a DNA ATI driverig (driver cleanert használtam, szóval nem ütköztek), de semmivel sem lett jobb. ma nekifutok még egyszer egy reinstallnak, a kérdésem az lenne hogy milyen drivert ajánlanátok, és mire figyeljek oda? már kiegészítő prog? két napja szórakozok ezzel és kezd elszakadni a cérna, a neten pedig semmilyen hasznos info nincs erről, vagy öten hatfélét mondanak..továbbá, Service Pack 1-2 hiánya lehet probléma?
kösz előre is!