18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Anee
    még az sdr-rel is lehet
  • Anee
    Ha gyári dobozos akkor az bezony EREDETI ATi
    build by....
    egyikse barát
  • Radir
    Hmmm. Powered, vagy Build by Ati?
    74? Azt kicsit sokallnám, mivel az Oem-ek alig lassabbak.De ez nagykerben van vagy kisker, vagy csak eladó mert nem jött be...?
  • Anee
    Én gyári dobozos 275ös radeon8500at tok 74+áfáért
  • Radir
    Ja nem az nagyon drága, mármint, ami az eredeti Ati-t illeti. Bár nincs listában Club 3D 8500-ös mennyi lehet? Látta már vki korábban?
  • Radir
    Hmm. Az is jo lenne. Amugy meg ha szerencséd van, csak egy Retail-bios kell (alapbol a bios-ban tiiltjak, azonban az a nagyobb baj, hogy kisebb feszt kap a proci s a ram is-ezeket pedig ki kell fogni...sajnos)s ha szerencséd van máris 275/550-en megy a kártya. :)
  • Radir
    Bocs, a Fefo-ban levorol nem tudja vki milyen marka? (Power color, Club 3D, Stb)

Bye!

• Radir
    :)Eddig nekem is Nvidia kártyáim voltak (Riva 128, Asus 6800,Asus 7700DLX), de az ATI, hmmm:))) A Fefo, nem lenne rossz, ha lenne...Persze nem a sukka 230-as...
    Thx mindenkinek a segítséget!:)

Mycom-osrol nem tud senki semmit??
  • Radir
    Háát, mindenki rájuk hivatkozik, de nincs:(
  • UnConnecteD
    www.fefo.hu

Radeon7200 64MB SDR 4xAGP, OEM 18 850,
    Radeon7500 64MB DDR 4xAGP, Tvo 41 650,
    Radeon8500 64MB DDR 4xAGP, Tvo 64 750,
  • Dikkma
    Online árlistában nincs? www.mistral.hu , www.demostudio.hu ..?
  • Radir
    Helló mindenkinek!

Radeon 8500...,de hol milyen mennyiért? Van, aki tud vmi pontosat???
    Én csak annyit hallottam, hogy a Juve-nál, meg a Demostudio-nál, illetve a Ramirisnél láttak...hmmm, én sajnos még nem. Amit láttam az a Mycom-ban voltm van 56E nagyker nettó. Manli-ként futtatják, de a hivatalos lapján szó sincs 5n-ramról... Igaz ez? Tényleg 5n ramok vannak rajt??? Már hallottam 4n kiszerelésről, de 5n??? Ez iszonyatosan szar. Mennyin megy akkor 200/400DDR???
    Ha valaki tudna valami okosat mondani, hogy hol lehet, milyet, s mennyiért az ne tartsa vissza:) Mindegy milyet tud OEM, vagy B by ATI (250-es vagy 275ös), de fonfos lenne.

Előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Radir