Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
mondjuk nem lepõdtem meg annyira, mivel budai bolt..
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
egyébként minap láttam vmi budai bolt árlistáján 9800 XT-t (412/370) 256 megás, szal ATi referencia alapján 90 ezer ft-ért!!! azér már egy bivalyerõs X800-ast kapok 😄D
Egyébként szerintem a 25 a reális a szobanforgo cuccért.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Prohardveren, és apróneten 20-25-ért láttam õket.
Egyébként hogyha komolyan gondolod akkor érdekelne, persze reális áron.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
6600gt -t elpicsázza és a hûtése is kurvajó...sulinetben is van még.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Hát én egy Leadtek GF 6600GT 128MB TV+DVI -t néztem ki, ezt olyan 43 ezertõl felfele lehet kapni. itt a lista ami alapján néztem (kiskerarak.hu)
Én is Ati párti vagyok,mégis 6600 GT-t választanám.De az innokat kerüld,hacsak nem akarsz havonta gariztatni.
Milyen márkát vennél/mennyiért?
Az lenne a kérdésem hogy 9800Pro-t vagy 6600GT-t vegyek-e? Mindkettõ ugyanolyan árban van, de a 6600GT kicsivel gyorsabb állítólag. Viszont meg ATi fan vagyok :|
Vagy egyéb más alternatívája kinek van?
Van benne pár furcsaság.
Például (szerintem) Crossfire-ben nem 16, hanem 32 pipe dolgozik. Vagy szerintem összes X700-X800 széria DirectX9.0B-s, és az X1800-as meg szerintem már DirectX9.0C-s ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rányomtam egy drivert,már mûkszik.Köszi a segítséget.
Elég érdekes problémám van.Van egy Radeon 9000 pro-m, rajta a 5.10-es catalyst de valamiért nem tudom átállítani az AGP értéket.A BIOS-ban is állítgattam az AGP-s cuccot.Egyszerûen nem tudom bekapcsolni.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha mgé csak fele annyi lenne amenyit igérnek már az is jó lenne 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor4>#vigyor4>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
VGA GECUBE RADEON 9550GU 128MB (472/648/128b)
VGA GECUBE RADEON 9600PRO 128MB (400/400/128b)
az órajelek alapján egyértelmû, de lehet hinni ennek? sajna tesztet nem találtam 😞
4X256 MB DUAL DDR400Mhz Brand
ATI Sapphire 9800 Pro Atlantis
AMD Athlon XP 3000+ BARTON
tuning nélkül, SP2, 3DMark05 1.2.0 patch fent
4.8 Catalyst = 2.138 pont
4.11Catalyst = 2.213 pont
DNA 3.4.4.11 = 2.252 pont
ATI Radeon Omega meghajtó (v2.5.97b)= 2.261
TC ATI Optimized Driver v1.8 = 2.239
DNA 3.4.4.12 = 2.236
ATI Radeon Omega meghajtó (v2.5.97a)= 2.251
ATI Catalyst 5.6 = 2.277
ATI Catalyst 5.10 = 2473
A videokártyámat mintha nem olvasná be a gép. A directX es játékok/progik nem indulnak. OpenGL-el tudok futtatni csak ezt+azt. Újra is telepítettem, új szoftvert is töltöttem le, természetesen újra indítottam a gépet...semmi.
Valaki segítsen PLS <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):