Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki! Segítsetek kérlek! Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En nagyon meg vagyok vele elegedve, elotte 9800Pro-m es 9800XT-m volt. En Obliviont jatszom most ezzel, HDR, 1280x1024-ben, Self Shadows es Grass Shadows van kikapcsolva, minden mas maxon, eleg jol elboldogul vele, tobb ellenfel, nagyon "fullos" tajnal lassul be. Tehat, kevesebbre szamitottam tole!
Allitolag ar/teljesitmeny aranyban az egyik legjobb! Persze sok kartya "megveri", de ebben az arban nem. (En brutto 46-ert vettem).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyebkent mi ez az All-In-Wonder dolog?
Szoval ez a WDM cucc kell nekem?
Kicsit lama kerdesem lenne, de hat igy tanul az ember...
Kijott ugye az uj, 6.4-es Catalyst. Eddig mindig ugy csinaltam, hogy letoltottem a "csomagot", install, pipa. Igy sosem volt magyar nyelvu. Ha reszenkent szedem le (lasd a kepen), akkor aleg szamomra az 1. 2. es 4. (ha a video konvertert is szeretnem?) Vagy kell a 3-as is? (Nem tudom, hogy az micsoda.)
Plusz gondolom, ha elozo el van tavolitva, akkor ezt siman sorrendben kell telepitenem!?
Es vajon kell-e ujra telepiteni a nemregen kiadott OBLIVION (ATI) peccset? Vagy az benne van alapbol a 6.4-ben? Vagy azt el sem tavolitom? :)
Nah, koszi elore is a valaszokat :)))
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Akkor megnyugodtam mert terhelve bizony súrolja a 64-65 fokot. Szar ez az Abit hûtés:) Tényleg, 9600xt tuninggal kapcsolatban kinek van vmi tapasztalata? nekem most 550/660 on megy. alap az 500/600, szal nagyon nem vittem túlzásba:)
Mennyi egy 9600xt-nek a megfelelõ(még egészséges) GPU hõmérséklete?
választ köszi
az utóbbi hibaüziben DX8\rp_dx8.ccp-re hivatkozik, ezért gondoltam vga/directx dologra
attól függetlenül egy driver+directx verzió kombó ajánlatnak örülnék, mit ajánlotok, lassan esedékes a win reinstall
van itt egy rakoncátlan kis ati radeon 9600 nálam. elõvettem egyik régi kedvenc játékom és ilyen meg ehhez hasonló üzikkel dobál engem változó idöközönként és kilép...
szerintem a vga körül lehet a baj, úgyhogy újraraktam a vgd drivert, directx9et is, de nem segítettek. már az egész windowst lassan ujrarakom mert az istenért se jó, de ha tudnátoka jánlaniehhez a karihoz egy driver+directx kombót ami még nem fölösleges nekem azt megköszönném<#help>#help>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A win tiszta, uj, es barmi masban furge a rendszer mint a villam. Ugy tunik nem kell a jelenseghez "iszonyat gazos" gep :) Pl lehet vmi service ami nalam nem enabled hanem automatic, es elobb el kell indulnia, vagy vmi .net framework dolog.
Nekem 1700+ / 512 DDR és simán megnyílik 5 mp alatt - ha közben nem FTP-zek és töltök ezerrel DC-rõl meg nem kódolok filmet...
Ne nevettess!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
meg mintha sokan szívtak volna vele
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)