Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
én csak 2 topicban láttam, hogy betette

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

IMYke2.0.0.0
3DMark 2006-os topikban már írtam a megoldást / linket...! Ide nem kopizom!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki! Segítsetek kérlek! Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
Met
<#vigyor2>

ollie
Nem kell SP2, csak ajánlott.

scorpeeon
hali! az a kérdésem lenne, hogy egy ideje ugyebár minden catalysthez SP2 kell elméletileg, én meg abból nem kérnék. Melyik a legutóbbi catalyst amihez nem kell SP2 vagy fel lehet tenni a legújabbakat és meg lehet oldani vhogy h müxödjön SP2 nélkül?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mayday
Gugliba beloktem, ugy tunik van.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Van belõle AGP-s?

Mayday
Videokartyak erosorrendje tablazat alapjan tobb, mint a duplajat produkalta 3dMarkban!

En nagyon meg vagyok vele elegedve, elotte 9800Pro-m es 9800XT-m volt. En Obliviont jatszom most ezzel, HDR, 1280x1024-ben, Self Shadows es Grass Shadows van kikapcsolva, minden mas maxon, eleg jol elboldogul vele, tobb ellenfel, nagyon "fullos" tajnal lassul be. Tehat, kevesebbre szamitottam tole!

Allitolag ar/teljesitmeny aranyban az egyik legjobb! Persze sok kartya "megveri", de ebben az arban nem. (En brutto 46-ert vettem).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Amúgy ez az X1600XT mondjuk egy 9800pro-hoz képest mennyivel gyorsabb?

ollie
video in és out, valamint tv chip

igen, a converter csak ilyen - AIW - kareszon mûködik

Mayday
Ehhez a konverterhez is AIW-esnek kell lenni a kartyank?

Egyebkent mi ez az All-In-Wonder dolog?

ollie
HA nem AIW-es a karesz, akkor nem, de akkor a 4-es sem.

Mayday
X1600XT!

Szoval ez a WDM cucc kell nekem?

ollie
Milyen kártyád van? Csak VIVO v AIW-el mûködik a converter, és úgy is csak az X1000-es szériával.

Mayday
Sziasztok,

Kicsit lama kerdesem lenne, de hat igy tanul az ember...

Kijott ugye az uj, 6.4-es Catalyst. Eddig mindig ugy csinaltam, hogy letoltottem a "csomagot", install, pipa. Igy sosem volt magyar nyelvu. Ha reszenkent szedem le (lasd a kepen), akkor aleg szamomra az 1. 2. es 4. (ha a video konvertert is szeretnem?) Vagy kell a 3-as is? (Nem tudom, hogy az micsoda.)

Plusz gondolom, ha elozo el van tavolitva, akkor ezt siman sorrendben kell telepitenem!?

Es vajon kell-e ujra telepiteni a nemregen kiadott OBLIVION (ATI) peccset? Vagy az benne van alapbol a 6.4-ben? Vagy azt el sem tavolitom? :)

Nah, koszi elore is a valaszokat :)))

Falconer
Nekem nagyon kicsit huzott csak rá. Sokkal tovább huztam manuálisan, és semmi látható hiba nem volt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Ati Tool nevû progi megmondja pontosan pár óra után, hogy hol a vége.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Falconer
Probáld tovább. Max a texturák fognak szarok lenni, vagy szemcsés lesz a kép. Onnan már látod, hogy hol a határ.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ollie
Nincs szükség ennél jobb hûtésre. A GPU nem olyan mint a CPU, hogy 60-70 fokon már nagyon meleg.

Taptarap
mindig a legfrissebb??<#wilting>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

beatz
a driver+directx verzió tanács még mindig áll az ati 9600ra, ajánlatok?

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

csabush
Köszi!

Akkor megnyugodtam mert terhelve bizony súrolja a 64-65 fokot. Szar ez az Abit hûtés:) Tényleg, 9600xt tuninggal kapcsolatban kinek van vmi tapasztalata? nekem most 550/660 on megy. alap az 500/600, szal nagyon nem vittem túlzásba:)

ollie
Ez nem VGA hiba. Az elérési út amit látsz a játék fejlesztése közben volt használva, a cpp egy c++ -os forrásfile. Ezért látsz ilyen furcsa üzenetet.

ollie
Szerintem 80 fok sem lehet gond, legalábbis a 9800 pro-nak 85 fokig ok.

csabush
csuma!

Mennyi egy 9600xt-nek a megfelelõ(még egészséges) GPU hõmérséklete?
választ köszi

beatz
az egészbe nekem az a fura, hogy olyan elérési útvonalakat ad meg a hibákban, amik nem léteznek tudomásom szerint.. c:-re lett installálva a játék (soha a büdös életben nem volt work mappám a gyökérben), e: az táhely partíció, annak se lehetne köze hozzá
az utóbbi hibaüziben DX8\rp_dx8.ccp-re hivatkozik, ezért gondoltam vga/directx dologra
attól függetlenül egy driver+directx verzió kombó ajánlatnak örülnék, mit ajánlotok, lassan esedékes a win reinstall

Met
szerintem ez nem driver hiba

beatz
sziasztok
van itt egy rakoncátlan kis ati radeon 9600 nálam. elõvettem egyik régi kedvenc játékom és ilyen meg ehhez hasonló üzikkel dobál engem változó idöközönként és kilép...

szerintem a vga körül lehet a baj, úgyhogy újraraktam a vgd drivert, directx9et is, de nem segítettek. már az egész windowst lassan ujrarakom mert az istenért se jó, de ha tudnátoka jánlaniehhez a karihoz egy driver+directx kombót ami még nem fölösleges nekem azt megköszönném<#help>

Taptarap
Köszönöm.

PLackó
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Taptarap
mi annak a web oldalnak a linkje ahol rengeteg termékre rá lehet keresni, hogy hol a legolcsobb?

Lammer
az okes, de ha figyelmesen olvasod amit irtam, akkor feltunik a burkolt felkeres, hogy dolgoztasd meg a geped es utana nyisd meg a CCCt... (szadba ragom rulz)<#eljen> varom(juk) az eredmenyeket!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
Mivel ugyanazt írtad, amit én, ezért nem is kellene kommentálnom, csak ennyit: <#eljen>

Lammer
"5 mp alatt - ha közben nem FTP-zek és töltök ezerrel DC-rõl meg nem kódolok filmet..." igen mint irtak a sracok, nekik is elougrik a CCC pikk-pakk "kessbol"... kicsit ftpzz, tolts es dczzz meg kodolj, neked sem fog pikk-pakk megnyilni a cucc ;) amugy a 9800Promnal(nemreg bizniszeltem el egy kisebbre ide melohelyre) a CCC sem volt 3mp... no nem fel perc, de olyan jo 10mp tuti...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
Akkor szerencsésnek érzem magam. Ez van srácok. <#bee1>

ollie
Nekem sem iszonyat gázos a gépem: P4 3GHz, 1GB ram, 9800 pro

athlon64 3000+@3500+, 1gb ram, x1600pro es 25 mp alatt nyilik meg. Masodszorra par mp.

A win tiszta, uj, es barmi masban furge a rendszer mint a villam. Ugy tunik nem kell a jelenseghez "iszonyat gazos" gep :) Pl lehet vmi service ami nalam nem enabled hanem automatic, es elobb el kell indulnia, vagy vmi .net framework dolog.
IMYke2.0.0.0
Most ki is próbáltam, igen, nagyjából 5 mp ezen a 6 éves gépen.

IMYke2.0.0.0
Akkor neked iszonyat gázos géped van...
Nekem 1700+ / 512 DDR és simán megnyílik 5 mp alatt - ha közben nem FTP-zek és töltök ezerrel DC-rõl meg nem kódolok filmet...

ollie
Most direkt kipróbáltam. Ha nem volt legalább 20mp, akkor egy sem. Bár az is igaz, hogy másodszorra már 2-3 mp alatt jött be.

IMYke2.0.0.0
Most õszintén: mi neked a lassú? Az, hogy 1 mp helyett 1,3 mp alatt nyílik meg?!
Ne nevettess!

ollie
Szívás nincs vele, csak egy kicsit lassu. Nekem fent van ,de az ATT-t használom.

Sanyix
9600 pro.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Met
nemtudom mi az a CCC de szerintem nem kell olyan:)
meg mintha sokan szívtak volna vele

ollie
Ha nem akarsz CCC genyát, akkor vagy omega, vagy catalyst+ATT CCC nélkül.

ollie
Milyen karival?

Met
omega vagy normál catalyst?

Sanyix
Dehogynem, simán sokkal gyorsabbak lesznek, méghozzá nemgyengén, ezt tapasztaltam...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)