700
Ps2 emulátor
-
#20 az nembaj. Tudod. A hülyeség határtalan :) -
#19 Van már ilyen topic-nem is egy... -
#18 "Min egy 3GHZ 1 giga rammal" ---> ez is kevés :)
havernál próbáltuk egy 3,2-esen meg 1 giga rammal a MGS-t meg a GT4-et de nagyon LOL volt. Néha felment 5FPS fölé :) -
Wap #17 anyád -
Wap #16 kell nekem ps2bios -
cocobanana #15 Szánalmasak vagytok. Ebbe a topicba utoljára 2002ben irtak szal már lassan 4 éve, és ti itt neki álttok újra PS2 emulátort kérni. Fogjátok már fel a pici agyatokkal hogy PS2 emulátor nincs gépre ,de ha van is az sem fog tökéletesen müködni, mert izom gép kell neki. Min egy 3GHZ 1 giga rammal. A másik meg nem tudom mi a faszt élveznétek egy PS2-es játékot belerakni egy PC-ben? De nektek biztos az a szar grafika és akadozás kell.... Helyetekben vennék inkább egy PS2 mint hogy itt szerencsétlenkedtek. -
#14 Én tudok egy jól müködő PS2 emuról ugy hivják hogy PS3 -
PlayStation2 #13 Nekem xbox360 emu kell, hol van? ja is játékok is kellenek hozzá! -
Wap #12 szeretnék letölteni ps2 emulátort ha valaki tud erre mondani valamit az most tegye meg -
#11 par honappal ezelott mar lattam ilyen cuccot,de az virus volt....... -
#10 -
#9 Ja kb mint a www.emulator3000.com. Ott is kb egyszintű emulátork vannak... -
Inquisitor #8 Nem lehet, hogy virtuális meghajtóról megy mint a GBA, Amiga, C64, stb. emulátorok?
És mi van ha CSAK GYÁRI lemezzel megy? -
#7 Hat ez nagyon nagy kamu :)
Elinditottam, mar amikor inicializal, az nevetseges (masodpercekbe telik, amig megtalal 1-2 file-t :) aztan amikor a PS2 DVD-t keresi, akkor fel sem villan a CD/DVD led. Magyarul hozza sem nyul a meghajtohoz... :)
PyRex -
#6 Vagyis? -
#5 valoszinuleg kell hozza a ps2 rom ja ugyanugy mint az összes többi emulatorhoz. -
Bilux #4 nem vírus mert megnéztem !
Elindítotam! -
#3 ja csak a ROM tömöritve 2 mega !!!!!!!!!!!
de azért csak reménykedjetek
-
#2 Letoltottem de el nem inditom, kizart, hogy egy masfel megas emulatro nem kamu lenne. Felek, hogy virus :)
PyRex -
Bilux #1 gyorsan szedje le valaki akinek van ps2-es lemeze meg dvd olvasója és mondja el hogy működik e!
én elindítottam de nincs lemezem mert azt kér!
66.92.118.215
/_vti_log/. /com1 /lpt/@ /com2 /~/FG4A/Upped By TjCoolMand/PS2 EMU/