700
Ps2 emulátor
-
#260 gyere át ere a weblapra leirom ott mik mennek nekem és hogy kell beállitani
van már egy beirásom és még a nap folyamán lesz pár
ide -
Gabosh #259 Mik? Nekem befagy még menü elött , 2 játélk is .:( .De lehet csak rossz játékokat probáltam. -
#258 nekem viszont már több játék is elment játékig és tudnák velle játszani -
Gabosh #257 eddig nekem még menüig sem ment el :D Nade még probálkozok. -
#256 En csak vagyakozva nezegetem a kepeket...Menunel tovabb meg nem jutottam egyik jatekkal sem...Pedig mar joparat kiprobaltam. -
#255 aki eltudot inditani egy játékot jó sebeséggel linkelje be ide a screen shot ját és minden informáciot irjon le pl hogy állitota be az emulátort és mi a gép konfigurácioja stb
ugy mint itt -
Gabosh #254 Kössz BIOMAGE :D te nagyon vágod ahogy látom , nah előkupászom az 1 etlen ps2 es gamemet és megnézem hogy milyen .Irok még ha lesz valami :D kössz. -
#253 Ezt a v2.0-t honnan szerezzem meg? -
#252 amugy a bejelentkezö nevedet kelenne oda beirni de miután beirom és okét nyomok és utána nem et error ir ki szerintem ez amd re jó -
#251 Ok.Már csak a God of war-ra lennék kiváncsi hogy futik. -
#250 a másikat használd "pcsx2t.exe" -
#249 Nekem meg vmi user name-t kér. -
#248 persze tudom mi a baj
menj a configra és klikelj a configure ra és elöjön egy táblázat ott tudod megadni a biost alull válaszd a 2.0 europait -
Gabosh #247 Kéne még 1 kis segitség , amikor elinditom a progit rámegyek a file re , azután a run CD re ki irja hogy "unable to load bios: 'bios', PCSX2 can ' t run without that" . Pedig amit adtál biost azt bemásoltam. Tudjátok mi lehet a probléma? -
Gabosh #246 nekem is tudnál segiteni? :D én is amatőr vok. -
#245 látszik hogy amatör vagy van a cpuban egy frame limit bekapőcsolod és max 110%
vagy max 70 fps lesz -
Gabosh #244 Biost honnan szedjek hozzá? -
PlayStation2 #243 Én már próbáltam, de nem bírta a szemem a 300-400 FPS-t, igy inkább nem vesződtem vele -
#242 Én mondok.Vagyis kérdezek:Kipbálta már vki a PCSX2-vel a God of Wart?Hogy műxik? -
#241 na mivan senki nem mond semmit ennyire ledöbentetek? -
#240 amit irtam azok nem rögziteten inditotan el hanem az elejétöl -
#239 Azert a 3d meg rendesen megfekteti s kepek szerint... -
#238 Az osszes kep sztem mentesbol megy...Nagyon alacsony a frame mindenutt...Nekem meg nincs mentesem.Nem mintha a loadingig eljutnek FF-el...Mgs2-az eljut addig.(fura) -
#237 Nekem minden game kilep...
x is,es x.II is... Egy darabig pedig megy... Marmint a legeleje:P introig nem egy el... -
#236 sajna inuyasha nem indul el viszon pár kedvenc játékom türhetö sebeségel elindul pl a dragonball budokai3 vagy final fantasy X vagy grandia 3 -
#235 Itt korulnezhetsz: www.ngemu.com -
#234 :P Vicces fiu:) -
#233 Én visszább olvastam vmi PCSX2 0.9.1 es emuról,mwg hogy milyen jól mennek a gémek.Hol lehet leszeni?Meg mikor jön ki a full,mert látom ez még csak Beta. -
PlayStation2 #232 Sajnos olyan emu még nincs, de épp most próbáltam ki egyet, Gran Turismo 4 ment stabil 60 FPS-en!! -
#231 Van már vmi működő PS2 emulátor?God of Wart kipróbálnám. :) -
#230 Es gyorsan emelkedik!
-
#229 15782 letoltes:DDD -
#228 de szavak helyet inkább probáljátok ki meglepödtök hogy milyen gyors lett ez alatt a két honap alatt -
#227 tudod mit adok egy link et
néz körül mi megy jó rajta és hány fps en -
#226 Nem a 0.9.1 jelent meg? Amúgy melyik játékokkal próbáltad, milyen config-od van, és melyik game-nél nem esik az FPS 24 alá? -
#225 hát fiuk van egy szomorú hirem vesztetetek
most dobtak ki két napja új emulátortPCSX2 1.9.1 és edig nincs olyan játék ami ne menne jó sebbeségel -
#224 nekem egy oylan emulator kellene; ami leemulal egy szobat(virtualis valosag); amiben csupa faszájos mai konzol van; és nyomhatok minden MAI gémet... :-) Ilyet csinaljatok nekem please! :-P -
#223 ha te mondod :D -
#222 nah, ezert PS2 emu...leemulalja a PS2 menüjét...mást nem... :-) -
#221 Odaig mar eljutottam hogy bejon a menu tovabb meg soha :)