700
Ps2 emulátor
-
Gabosh #340 Az kétségtelen hogy a játékok elindulnaak , max menüig jutnak de elindulnak , és van amelyik játék tovább is megy mint a menü.Egyébként is minek irkáltok ide ilyen hülye üziket? sok értelme nincs.... -
Dajin, ezt is leirtuk mááá neki mi is 500X; bár már kezdek gyanakodni, h. albalhezik mindig azééé, h. ne tünjön el ez a topic a süllyesztőőőbe... -
Dajin #338 minek irogatsz ide biomage?
ugysem hisz neked senki, ahányszor viszzajöszz, lököd a hülye jajjdejó az emu-s baromságodat, és mindenki lehurrog és igazik is van..
eztá meg csak produkálod magad tovább, eredj inkább jáccani azzal hüdejó emuddal -
mondtam nem hal le csak megáll egy idö után ha nem kapcsolod ki tovább megy
aki játszot a FFX el elmondom adig mentem a játékban mig a hidnál el nem kezd harcolni adig nem ál meg a játék biztosan -
Hmm...sztem probald ki, h. milyen sebesseggel jönnek a demok... Érdekes ez a torrent tema; ugyanis nem adhatsz mindig a statisztikara: hiaba osztanak meg sokan, ha oly sok a letöltö; h. neked savszelesseg sem jut..én is jartam ugy joparszor; h. az oldalon frankonak tünt a statisztika(amit nem tudom, milyen idöközönkent frissitenek...); közben meg jött 3 k-val a cucc max. ... Probald ki a torrenteket, h. jönnek (oszt lehet hogy ha elöször gyengén jön csak, utana megindul..); amugyis össze-vissza ugral a töltesi sebesseg... Probald meg azokat a demokat, hatha lejönnek... ha még gyengébb sebesseggel is jön, akkor is hamarabb lenn van; mivel 1/10-e a demok mérete, az ujabb game-khez vagy full gamekhez...
szoval szamit a töltök/megosztok aránya is; és néha becsaposak ezek a statisztikak... ki kell probalgatni a linkeket; oszt ha megy-megy; ha nem akkor ágyő.. igy sem lehet ok panaszra; adatot lopunk... -
farancokat, egy full -t is alig seedelik 10 - 20 --> 300 leecher mellett :( -
Inquisitor #334 "Hmmm...torrenten igenis ra lehet akadni demokra is szep szammal"
Ez oké, csak egy demot mondjuk 5-en seedelnek, egy full cuccot meg pl. 3.000-en. -
Mert sok helyen lehal? -
Gabosh #332 Azt irtam hogy 4 ho mulva. -
ja mindkettöt kimondja hanggal
egy csoda történt nem is értem miért de a listen to my storynál nem ált meg most -
Hmmm...torrenten igenis ra lehet akadni demokra is szep szammal(igaz, full game-ek vannak fent nagyobbrészt; de pl. BLACK demo, TEKKEN 5 demo+FFXII demo is volt (mind 200-300 mega között!); valamint egy rakat pici noname jatekot (vagy inkabb B-vonalbeli full game-et; ami tesztelesre ugyanolyan jo lenne; megtalalhatsz...)
Pl. most töltöm (igaz, nem irom ki, de a kis mérete miatt lekapom...) a Ninjabreadman-t vagy mit; ami 70 mega; vagy lekaptam az IHRA drag racing-et; ami ugyszint 100 mega környeken van..és sorolhatnam..Az elsö game-ek pl. ps2-re is cd-sek voltak; MAXIMO 1. része pl., vagy az ICO, REZ, KAO 2(mondjuk ez ujabb), OKAGE; mind 5-600 mega közöttiek.
Sőt, ezek lehet h. jobban mennek mint ujabb PS2-cimek; mivel még kevesbe hasznaljak ki a PS2 tudasat... (kiveve ICO, gyönyörüszep ma is... :-P)
"Nem értem hogy minek kell mindenbe belekötni , egyenlőre nemnagyon megy az emu , ugy mint az igazi pc s gamek , de még fejlődhet és legalább már elindul pár játék...ez van."
Nem kötök en bele semmibe; csupan arrol van szo, hogy BIOMAGE mondja a tulzasait; én meg nem hiszek neki... És épp (az elmeletileg ö partjan allo többi PC-s; ill. fogalmazzunk ugy: az emut kiprobalo PC-sek) nyilatkoztak ugy, hogy még gyerekcipöben jar a PS2 emulacioja... Annyira meg én sem vagyok technikai smafu, hogy besz*pjam siman azt,h. a gépe leemulal mindent... Idövel jo lesz az emu, ez nem kétség; de addig is felesleges a hülyeseget terjeszteni; ill. valotlan vagy eltulzott dolgokat allitani... -
Inquisitor #329 Az emu leszedése nem idő, de letorentezni valamit amivel kipróbálhatom!
(Érdekes módon a demokat senki se seedeli, csak a full warez cuccokat, viszont nem vagyok hajlandó egy próbáért Gigabyteokat leszedni mondjuk 300MB helyett.)
Amúgy végignézve a választékot ... (Engem nem nagyon győzött meg élőben az FF X-2) ... talán a Grandia 3 érdekelne. Most ráadásul egy félig halott X600 van a gépemben. De lesz időm kipróbálom az emut, viszont ez emberi viszonylatban jó esetben egy hét. -
PlayStation2 #328 Nem nagyon megy? Most akkor sajnáljam hogy vettem-e PS2-t vagy nem? -
Na most akkor érdemes leszedni, játszható? -
és szinkronhang is van? Amikor mondja hogy listen to my story, this may be our last chance ??
-
Gabosh #325 Nem értem hogy minek kell mindenbe belekötni , egyenlőre nemnagyon megy az emu , ugy mint az igazi pc s gamek , de még fejlődhet és legalább már elindul pár játék...ez van. -
Hmmmm... Ha nem haragszol, inkabb Inquistor-nak hiszek, legalabb az igazat irta... :-P Tudom, neha kepes mast produkalni egy progi, mint amit a readme ir (neha pár pc-s game jol ment a gepemen annak ellenere, h. minimum config alatt voltam; stb...); de azért 1 readme-t lehet utmutatasnak hasznalni (ha nem is veszi szo szerint az ember..); és nem irnak bele hülyesegeket... :-| Szoval még mindig egy README-t tekintek relevans ifno-nak a te féligazsagos "megmondasaidal" szemben; ha nem haragszol.. :-P
Amugy az FFX multkor még tökeletesen ment nalad, most mar befagy idönkent?:-| ill. :-) -
egy én kiprobáltam a FFX játékot és az introban van egy hely csak ott ál meg ha átmegy rajta az emulátor mert át megy legalább 20 percig nem fog megálni a játék max kicsit lelassul 15 FPS re
ahol megál ki ir valamit a képernyöre ezt "listen to my story" ugy tünnik mindha befagyna de nem egy idö után fojtatodni fog -
Kipróbáltad?
(érdekli, mert most szedi) -
Inquisitor #321 Valahányszor ilyesmit látok, leszedem az aktuális verziót, rászánok pár napot a kipróbálásra, és eddig mindíg kiderült, hogy:
1. Kamu screenshotokat és vagy FPS értékeket adtak meg a fórumon.
2. Működik 3000 játékból 3, és mindenki abból rak be képeket ...
Leszedem, kipróbálom, és biztos nagy élmény lesz, ha egy 2700MHz-re húzott AMD64 procin és egy 7800-as kártyán fél óra alatt csak 5x fagy az FF-X. -
hu ez jó volt, és te hiszel annak a readme fájl nak
talán jobb lenne ha nem is szólnál egy szót sem mert még a végés vesztenél
de nagyon :)
de igazad van dinomano az FFXII tényleg gyöngén megy kb 10 FPS en ezzel a konfiguráciovan "Intel Pentium 4 1.8 Ghz (Nothwood) 512 Mb DDR SDRAM GeForce 5200 128 Mb"jon az én konfigomon hogy megy?
-
Sztem be is zarhatjuk itt a vitat; BIOMAGE sztem (legalabbis ugy kellene éreznie magat) beégett. Vagy ha nem is égett be; elegge kilog a lóláb: csak a fesztivalt csinalja... Van 1 allitolagos alomgépe+1 tökeletes EMU-configja; ami leemulalja még azt a PS2-game-et is; ami meg sem jelent... Sztem annyira jo az az emu; hogy még a japcsi FFXII-öt is realtime-ban atforditja perfect-angolba (nem amugy google-ösen ám :-) )... :-P
Nyilvan az altalam latott 3 db PS2-emu készitöi hazudnak, amikor azt irjak README-ben, h. megy pár ingyenes intro/demo+talan 1-2 régi game elindul 1/10-es sebesseggel.. :-| -
egyszerüen sirok olyan jó lett a hegyibeszédetek de tényleg
-
Inquisitor #317 "ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?"
Semmi. Lassan már három(?) éve figyelem a PS2 és Xbox emulátorokat, és tiszta röhej az egész. Majd az Intel 32 magos prcesszorán talán ... :)
A Dolphine (GC emu) legalább 20%-ban működik is. -
"ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?Szerintem akkorra sajnálni fogod hogy vettél ps2 őt .:D"
Két hónapja fejlesztik? Én úgy tudom, hogy azóta, mióta kijött a ps2, ami ami nem 2 hónap, de nem is 2 év, hanem vagy 5... Szóval mennyit fejlődött? A másik, hogy van egy határ, amit ki tudsz izzadni a processzorodból, tudom, te még fiatal vagy, biztos nem emlékszel a régi gépekre, amikor nem azért kellett fejleszteni, mert a grafkártyám nem tudta a pixelshader 3.0-t, hanem mert egy év volt, mire a Doom-ban (szigorúan az első részben :) oldalrafordultam. Ezt símán el lehet érni az emulátorokkal, azok is a CPU-t használják egy teljesen más architektúra emulálására, és igencsak a jelenlegi gépek határát súrolják azzal is, amit eddig csináltak, szerintem jó ideig nem lesz látványos fejlődés, max ha átírják high level emulation-re az egészet, de ahhoz meg szinte az egész cuccot újra kelllene írni, és nem lenne teljesen hibátlán az emuláció valszeg... -
"még valami van egy beállitás amivel bármilyen játékot el tudok inditani
ami nem csinál semmit vagy az intronál vagy a menünél leál"
Na, akkor ezt a beállítást szépen mondd el az emu készítőinek is, mert még ők sem tudnak róla...
"egy évet jóslok arra hogy minden játék 100% elindul"
Ne lottóz, mert iszonyat rosszul tippelsz. Még ps1-en sem meg minden játék 100% (helyesen amúgy: 100%-osan).
"egy két játék álmodban van egy listám 228 játék FFX hez hasonlo sebbeséggel megy"
Na, akkor huss játszani a remekül guruló péeszwei emuddal, ne rontsd itt a levegőt a felnőttek között...
[b]"nem játszok vellük mert nincs meg
azért meg pc re is kiadták"[/b]
[i]Azért nincs meg, mert pc-re (helyesen kötőjellel írjuk) is kiadták? Logikus... Am]gz meg mit adtak ki pécére? Passziánszt, azt kiadták, de GoW-ot meg Black-et meg GT4-et? Ezeket hol olvastad?[/i] -
"anubis te meg hülye vagy"
Ezt kifejtenéd bővebben, ha megkérlek rá? -
PlayStation2 #313 Szerintem csak direkt csinálja a műsort a hülyegyerek, nyár van, valamivel el kell tölteni az időt a szünidő alatt. -
én is örülök, h. megvettem a ps2-öt...régi pc.m van, netezsre + filmnezesre+töltögetesre + melora hasznalom; kb. 300e ft-ot kellene min. befektetnem a gépbe, hogy a te allitolagos tökeletesen futo PS2 emud elinduljon a gépemen...300e ft a 40e ft-al szemben... :-) ha te ezt pénzkidobasnak érzed... :-P -
Gabosh #311 Azt másik topicba keress , ez itt ps 2 emukrol szól , szoval ha nem akarsz erről beszélgetni akkor mehetsz másik helyre. -
PlayStation2 #310 PS3-as emud nincs véletlenül? -
ahányszor akarod -
PlayStation2 #308 Te, nyelvtanból hányszor buktál? -
még valami van egy beállitás amivel bármilyen játékot el tudok inditani
ami nem csinál semmit vagy az intronál vagy a menünél leál
egy évet jóslok arra hogy minden játék 100% elindul -
PlayStation2 #306 Miért, mi lesz 4 hónap múlva? Addigra már 60FPS-el fog menni a GT4? Én amiatt vettem PS2-t 1.5 éve nem hiszem, mással szinte nem is játszom, nem hiszem hogy valaha is sajnálni fogom az ezért kiadott pénzt!
Ti csak szenvedjetek az emulátorral, én addig játszom kényelmesen!
-
Gabosh #305 ÉS ha megnézzük hogy 2 honap alatt mennyit fejlödött akkor gondoljunk csak bele milesz 4 honap mulva?Szerintem akkorra sajnálni fogod hogy vettél ps2 őt .:D -
egy két játék álmodban van egy listám 228 játék FFX hez hasonlo sebbeséggel megy
-
ebben az esetben azt mondom, hogy OKÉ + igazad van... :-P -
Engem pl. csak és kizárólag a FFX érdekel az egász PSX2 mizériűból, ezért nem fogok gépet venni. Több helyről írták, hogy az új emuval 20 - 30 FPS -el kavar a játék, nekem tökéletes lesz. -
Más, még ebben a temaban : Te érzel mindig késztetést rá, h. beirogasd, h. a csodas pc-d PS2 emuval allitolag hogy futtatja a PS2-game-ket...
(lattam hetvegen 3 PS2 emu-t, a készitök direkt kikötöttek, h. pár (1-2!!!) jatek megy + pár hazilag összedobott intro/demoszerüseg; az original hardver 1/10ének sebessegen...)
Basszus, már elöttem pár értelmesebb figura leirta, hogyha oylan jo lenne a PS2 emu, akkor már te is örülnél mint majom a ...; és tolnad a PS2-es game-ket, nem a forumba irogatnal... Ha már annyira PS-emut akarsz, akkor szedj le egy PS1 emut, oszt told; az pl. rendesen megy, a game-ek 90%aval...
Értelmesebb dolog lenne, mint árral szemben evezni...