PS2emulátor itt!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
amugy a bejelentkezö nevedet kelenne oda beirni de miután beirom és okét nyomok és utána nem et error ir ki szerintem ez amd re jó

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
Ok.Már csak a God of war-ra lennék kiváncsi hogy futik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
a másikat használd "pcsx2t.exe"

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
Nekem meg vmi user name-t kér.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
persze tudom mi a baj
menj a configra és klikelj a configure ra és elöjön egy táblázat ott tudod megadni a biost alull válaszd a 2.0 europait

Kéne még 1 kis segitség , amikor elinditom a progit rámegyek a file re , azután a run CD re ki irja hogy "unable to load bios: 'bios', PCSX2 can ' t run without that" . Pedig amit adtál biost azt bemásoltam. Tudjátok mi lehet a probléma?
nekem is tudnál segiteni? :D én is amatõr vok.
biomage
látszik hogy amatör vagy van a cpuban egy frame limit bekapõcsolod és max 110%
vagy max 70 fps lesz

Biost honnan szedjek hozzá?
Én már próbáltam, de nem bírta a szemem a 300-400 FPS-t, igy inkább nem veszõdtem vele

berlinboy6329
Én mondok.Vagyis kérdezek:Kipbálta már vki a PCSX2-vel a God of Wart?Hogy mûxik?

biomage
na mivan senki nem mond semmit ennyire ledöbentetek?

biomage
amit irtam azok nem rögziteten inditotan el hanem az elejétöl

barret
Azert a 3d meg rendesen megfekteti s kepek szerint...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Az osszes kep sztem mentesbol megy...Nagyon alacsony a frame mindenutt...Nekem meg nincs mentesem.Nem mintha a loadingig eljutnek FF-el...Mgs2-az eljut addig.(fura)

barret
Nekem minden game kilep...
x is,es x.II is... Egy darabig pedig megy... Marmint a legeleje:P introig nem egy el...

biomage
sajna inuyasha nem indul el viszon pár kedvenc játékom türhetö sebeségel elindul pl a dragonball budokai3 vagy final fantasy X vagy grandia 3

barret
Itt korulnezhetsz: www.ngemu.com

barret
:P Vicces fiu:)

berlinboy6329
Én visszább olvastam vmi PCSX2 0.9.1 es emuról,mwg hogy milyen jól mennek a gémek.Hol lehet leszeni?Meg mikor jön ki a full,mert látom ez még csak Beta.

Sajnos olyan emu még nincs, de épp most próbáltam ki egyet, Gran Turismo 4 ment stabil 60 FPS-en!!

berlinboy6329
Van már vmi mûködõ PS2 emulátor?God of Wart kipróbálnám. :)

barret
Es gyorsan emelkedik!

barret
15782 letoltes:DDD

biomage
de szavak helyet inkább probáljátok ki meglepödtök hogy milyen gyors lett ez alatt a két honap alatt

biomage
tudod mit adok egy link et
néz körül mi megy jó rajta és hány fps en

testerlnx
Nem a 0.9.1 jelent meg? Amúgy melyik játékokkal próbáltad, milyen config-od van, és melyik game-nél nem esik az FPS 24 alá?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

biomage
hát fiuk van egy szomorú hirem <#vigyor2>vesztetetek
most dobtak ki két napja új emulátortPCSX2 1.9.1 és edig nincs olyan játék ami ne menne jó sebbeségel

dinomano
nekem egy oylan emulator kellene; ami leemulal egy szobat(virtualis valosag); amiben csupa faszájos mai konzol van; és nyomhatok minden MAI gémet... :-) Ilyet csinaljatok nekem please! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

biomage
ha te mondod :D

dinomano
nah, ezert PS2 emu...leemulalja a PS2 menüjét...mást nem... :-)

hiba
Odaig mar eljutottam hogy bejon a menu tovabb meg soha :)

Leszedheted, de NINCS mûködõ PS2 emulátor. Olvass egy kicsit vissza.

Papesz

biomage

Cukros
hali
hol lehet le szedni ps2 re emulátort?
bocs ha volt de én nem találtam sorrv
köszi elöreis

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

dinomano
Silent Hill+Resi nalam is örök darab; életem egyik meghatarozo elmenye...ami nagy elmeny manapsag; az a Final... eddig nem RPG-ztem, kb. fél-1éve alltam neki Final-eknek... megaatomüber-hiperlavituszszuper-gémek... :-P

Jaja, kedvenceim a Silent Hill és a Resident Evil széria részei, és emiatt a PS2 és természetesen a Gamecube. Nem tudom pontosan mire és mikor lesz resident Evil 5 és Silent Hill 5, de már ha itt lenne is késõ lenne :)
Zenei albumok nekem is megvannak, Silent 1-2-3 és Resi is.
Amúgy action replay az a bénaságom miatt kell, nem vagyok valami profi.
És hogy még OFF-abb legyek: Aki pc-n nem próbálta ki a Space Colony c. méltatlanul elsikkadt stratégiai játékot, az iszonyatos gyorsan pótolja, mert az egy hatalmas stuff.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tinman
Igen, elsõk között venném meg én is a remake-et :-)
Bár, így is megvan az a jó kis beteg, egyedül vagyok/félek hangulat <#alien2>
/Nem olyan régen beszereztem a Silent Hill sorozat összes zenéjét... nagyon ütõs anyag ;-) /
Action Replay: Azért annyira nem vészesek a PS2-es játékok, hogy "csal a zsuzsát" kell aktválni ;-) Most így hirtelen csak PC-s címek ugranak be, amik dög nehezek voltak... na meg a hülye FF: X-2 1-2 helyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én most vettem USB bill-t, használtan vaterán, mondjuk alapvetõen az Action Replay kódbevitelhez, mert keveset játszom, azt viszont szarul :)
Silent Hill 1-et végig kéne nekem is tolni....érdemes gondolom. Pár éve elkezdtem de a kórházig jutottam, valamiért abbamaradt. Miért nem csinálták meg a remake-ét ps2 minõségben vajon? Tuti elkapkodnák, szerintem bestseller lenne most is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tinman
Így van. De hogy vica-versa dolgot is mondjak, PC-re valami láma csapat kidobta a Silent Hill 1-et. Borzalom.
Azonnal kiszedtem az iso-t belõle és PS2-ön tolom, mert ez elsõ rész hiányzott a sorozatból. De pl. FF-et PC-n és konzolon is nagyon jó volt játszani. A VII. részt is PC-n toltam még anno egy Awe32 hangkártyával és életem egyik meghatározó élménye volt. De másik részrõl viszont én nem nagyon érzem jól magam a Black és a PS2 társaságában :-( Beszerzek valami USB-s billentyûzetet, mert ez nekem így nagyon gay <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Persze, ezt magyarázom én is. Az értelmetlen erõgépekbe fáradtam bele. Mostani leépíttt pc-men elmegy minden amit szívesen tolok, bár alig játszom. De nem 400 k-s cucc, és nem szirénáznak Pakson ha bekapcsolom :D Kizárólag konzolosnak lenni nem is olyan egyszerû :) hiszen ha másnem fórumozni, romokat leszedni kell a pc :D
Konzolon stratégia mindig is érdekes dolog volt. Ilyen szempontból ps1 ami nálam szép emlék, a sokkal komolyabb kinézetû pc-s stratégiák mellett ps1-en toltam a Command and Conquer sorozatot, sõt a Warcraft 2-t is :D De most pl. ki akartam próbálni pc után ps2-n az Age of Empires-t, és hát enyhén borzalom :D

Tinman
Amikor már én is kijelntem az utolsó mondatod, az azt jelenti, hogy van egy PS3-am :-)
Amúgy PC-n is vannak igazán exkluzív nevek. Jelenleg DMC3-at hagytam abba a Heroes 5 miatt. Az a nagy baj konzollal, hogy alapvetõen nem nagyon találni rajta jó stratégiát, vagy olyan FPS-t amivel multiba érdemes lenne tolni.
Gyakorlatilag egy 50 ezres PC+ 10 ezres monitor (mondjuk egy 15"-os alap) már elég ahhoz, hogy több ezer játékkal játszon az ember. Persze a mai nagyobb nevekrõl le kell mondani, de azért kegyetlen sok olyan cím van ami egy ilyen gépen már kész öröm (IWD 1-2, BG 1-2, Heroes 1-4, CS, Syberia 1-2, Paradise, Still Life, Myst sorozat, Thief 1-2, C&C sorozat, Red Alert sorozat, Monkey Island 1-4, Full Throttle, Dig, Syndicate, Diablo 1-2, Dungeon Keeper 1-2, Starcraft, Land of Lore 1-3, American MCGees Alice, stb, stb, stb.)

Teleírhatnám vele az egész oldalt annyi olyan cím van PC-n amit egyszerûen bûn kihagyni. Szvsz az csinálja jól aki mindkét utat járja. Egyszer SoT, egyszer Movies, egyszer GOW, egyszer Guild Wars.

Igazán sajnálom azokat, akik kizárólag konzolosknak tartják magukat... csak fél emberek, akarom mondani erõsen korlátolt gamerek.

Arról nem is beszélve, hogy az általad vázolt pc töredékétõl bõ 1 éve felfordult a gyomrom, rájöttem hogy ki akar forgatni a vagyonomból, és hangos, sokat zabál meg minden....fel is számoltam a francba, kiszálltam a technikafétisiszta mókuskerékbõl pc téren. Nem lehet sokáig ez a fejlõdés iránya pc fronton, hogy 4 95 wattos vga dual sli-ben meg 2 123 wattos proci meg anyámkínja...Egy mai igényekhez majdnem nyomorék vga árából ps2-t lehet venni, ami audiot, videot, dvd-t is lejátszik, ps1-ps2 játékok tolhatók vele kompromisszummentesen. De hogy én pl. álmodozzak egy olyan 1 KW-os 30 kilós zörgõ pc-rõl amint a Tourist Trphy vagy a God of War 30 fps-sel megy....soha :)

Mostanság a Tourist Trophyval játszom, azt hogyan megy a frankó ps2 emun? <#nevetes1>

"szargazmus"

<#wow3><#rinya><#nevetes2><#nevetes1>

biomage
bocs hogy ezt mondom de minden konzol használó üres agyu lett :D
papesz csak viccelsz "szargazmus"

Miért dobnám vajon?

Papesz

2 havi villanyszámla meg egy új PS2 ára :DDD

akkor nem eladod hanem kidobod
Miért, ki adja el a PS2-t?

Papesz