700
Ps2 emulátor
  • dinomano
    Vazz, 12 FPS...huha... :-P Indits el egy BLACK-et; ami megizzasztja a PS2 hardveret, és a gép specko tulajdonsagait hasznalja ki... :-P Sztem 0,5 FPS lenne, ill. el sem indulna..megint azon a velemenyen vagyok, mint multkor: PS2 emu-rol még nem érdemes beszelni!!! Nem tudom Biomage mit akarsz bizonyitani...en elhiszem, h. X év mulva (5 kb.) lesz hasznalhato PS2 emu... de addig felesleges irogatnod a commenteket, h. elindult 1 Gradius; aminek kb. oylan a grafja mint egy jobb SNES-es gémnek...FFX: 12 FPS-en szenvedve(gondolom a hang+videok akadnak mint allat...) nem élmény; inkabb megalazod vele a gémet(nevezhetjük szentsegtörésnek :-) )... Olyan, mintha egy Ferrari-ra ekét raknál,és szántanál vele... :-) (LOL! Ez jo volt!)
    Amugy meg: fent van gépemen egy PS1 emu; meg van 1 PS1-em: Az emun szoktam belekukkantani gémekbe...DE! De az emun semmi hangulat sem jön at; az élmények még mindig a kis feher PSone elé leülve érnek...
    Hmmm... Olyan, mintha levetközne elötted egy jo nő (ez a konzol :-P); és csak az árnyékát látnád...(ez az emu) :-P
    Ma nagyon szemleltetös vagyok... :-)
  • NeoMaN
    A 10Ghz-t csak szemléltetésként írtam.
    Még 8-10 év a tökéletes emulációig minimum.
    Szerinetm. :)
  • NeoMaN
    Fraps.
    És hagyjad már a priviket légyszi...
    Gyerekes.
  • Tinman #177
    Akkor térjünk rá...

Ezen a képen egy AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor, ASUS GeForce 7800GT 256MB SLI x16, ASUS A8N-SLI Premium, Samsung original 4GB Dual Channel DDR RAM, Seagate SATAII 300GBx2 PC-n láthatjuk a Final Fantasy X futását, kiváló 13-14 FPS mellett.

Ezen pedig egy átlag 32 bites konfig küzd szint a FF-X egy jelenetével ráadásul ablakban produkálja ezt a kiváló 6-7 FPS-t.

Ismét felteszem a kérdést: Mi lesz akkor ha Tidus mondjuk Bahamutot idéz?
    Megmondom: EZ

Igen, egy 6 FPS-el szaggató baromi ronda, lebutított pixelförmedvény. Én az idézéseknél kitágult szemekkel szoktam 20-adszorra is gyönyörködni. Mondhatnám azt is, hogy nincs FF idézés nélkül.

A többihez már nem is merek kommentárt fűzni mert egyszerűen röhejes. (Lsd Kingdom Hearts 2 VIDEOK 14 FPS mellett!)

Azért hagytam abba az Obliviont mert a 100k-s VGA kártyámon a harcjeleneteknél 22 FPS-hez is lecsúszott a mutató... képtelen lennék 6-20 FPS-el FF-X-et tolni PC-n...

Bahhh... Resident Evil 4 egy középkategóriás PC-n (64 bit Athlon 2800+, 9600XT 256 MB, 512 MB 400 MHz DDR)

• Tinman #176
    Azért te se tegyél ilyen meggondolatlan kijelentéseket.
    Azt hiszed a GHz a minden?! Hát pont a Ps2 hardvere bizonyítja azt, hogy GHz számít majdnem a legkevésbé!!!
    Nézd csak meg a linket amit Biomage betett a processzorod kihasználtsága a legdurvább esetben sem megy nagyon 60% fölé. Nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy utasításkészletek hiányoznak, továbbá a PS2 egyes részei 128 biten kommunikálnak egymással az adatsínen, míg a PC-sek 90%-a még mindig csak 32 biten tolja.

Ettől függetlenül Biomage az alábbi linkkel rá is világított arra amiről beszélünk. Játszhatatlanok Pc-n a nagyobb PS2-es nevek!
  • Papesz
    Akkor is ő az okosabb. Mi meg mind kis hülyék vagyunk, hogy ezt nem tudjuk.
  • NeoMaN
    Hagyjad már a hülyeségeidet légyszi. Dilettáns barmok. PS2 emu (ami élvezhető) nem lesz a 10Ghz-es gépek megjelenéséig.
    Emuláláshoz min. 10x hardver szükséges, csakhogy itt a 128bit vs 32/64 bit is bejátszik.
    Vicc az egész és kiröhögteted magad.
  • biomage
    ne kritizájl máskép nem látnád az fpst
  • NeoMaN
    LOL ezt ablakban nyomod?
    :FFFFFFFFF
  • biomage
    én csak ennyi tudok hozzá füzni
    néz körül ezzen az oldalon fölleg a képekre klikelges de néz végig mindet
    jó nézegetéstitt
  • ballor
    esteleg ha szét is néznél a topikok közütt, mert van ilyen erre született topik: Ps2 DVD iras hogyan? minden ott van
  • Rasid
    Sziasztok,tudna nekem segiteni valaki hogy tudok ki irni pc-röl ps2 játékot hogy ha DVD(iso formátum)? Elöre is köszi!
  • Tinman #168
    Oldalrascorrlozós, Metal Slug jellegű űrhajós lövöldözős, PS2 hardver nem igénybevevő játéknál valóban ennyi FPS.
    De bele se merek gondolni amikor a PC-den ezzel az emuval elindítod mondjuk FF-X-et és megidézel egy lényt, vagy Kingdom Hearts-ot 10 FPS-el tolod.

Én megértem, hogy tök jó lenne, ha egy erősebb PC-n legalább 25 FPS-t lehetne elérni a PS2 hardvert szinte teljesen kihasználó játékokkal, de ez továbbra is álom marad. Ha egy játék el is döcög ideig-óráig, az akciódúsabb részeknél teljesen esélytelen lesz az egész.
    Chippelve egy PS2, ma már vadi újan kijön 55-ből ha ügyes vagy... annyit megér, mégha azokkal a nevekkel játszol csak amik 90% felett kaptak online szaksajtóban. Így is találsz 15 olyan címet amivel 1 évig elleszel és felejthetetlen élményben lesz részed (FF-IX, FF-X, ICO, SoT, Onimusha 1-4, Kingdom Hearts 1-2, DMC 1-3, Resident Evil 4, Codename Veronica, Parasite Eve 1-2, Metal Gear Solid 1-3 és a nagyágyú mindent überelő GOD OF WAR.)
    Ha semmi mással nem játszol csak ezekkel már akkor megérte az 55k-t ezt garantálom neked!

Turho egy másik topicban egy eszméletlen jó PS2-öt ajánlott (alig használtan) 40 körül... simán megér annyit.
  • biomage
    a leg jobb %
    [IMG][/IMG]
    a legszarabb százalék
  • modernslave
    egy két elírás: ( azt nem tagadom hogy jobbHÍJÁN nagyon jókat lehet így is játszani)

őt tovább megyek én kivittem tv elé a pc-met rákötöttem és MAME-én toltam joypad-de
  • modernslave
    ez a fotózkodás már ment egy ideig..ott akadt ela multkor is a beszélgetés..mert nemm küldtél..most sem küldesz:) ..ha te azért játszol 12 (!!!!) fps-sel a kingdome hearts-szal butított grafikán mert a hangulat mindent megér akkor te vagy nem vagy egészen normális vagy nagyon durván hazudsz... szerintem mind kettő....benyögöd hogy run process priority meg gsdx9 attól még nem fog senki hasra esni..hinni meg végkép nem. Ugyani aki ilyen szavakat használ az tudja mennyi 12 fps (monnyuk azt szerintem minden 12 éves gyerek is tudja aki sokat játszik) és 12 fps-sel nem hogy a hangulat nem jön át de még a játék sem. A játszhatósági minimum 25 fps... ha egyel ez alá megy nem beszélünk játék élményről..játszhatóságról... szóval ha tudnád mennyi a 12 fps nem irnál ilyet mert te is röhögnél magadon.... másrészt egy tökéletesen emulált ps1-es játék SEM adja át a hangulatát( azt nem tagadom hogy jobb nagyon jókat lehet így is játszani) mert a KONZOL az TV elött JOYPADDEL TERPESZKEDVE adja át a hangulatot. Sőt tovább megyek én kivittem tv elé a pc-met rákötöttem és ammén toltam joypad-del a mortal 1-2-3 at a rég Street figteherek stb stb és még az sem tudja helyettesíteni a konzolt.. az egy hangulat (és ezzel nem a pc-s gaméket akarom szidni még véletlenül sem) ahhoz kell a kis masina ami duruzsol a tv alatt kell hogy bevillanjon a playstation2 logo hogy megszólaljanak a nagy hangfaléak és te akármikor lenézel a kezedbe látod a joy-on hogy dual shok 2 és világíta kis led és kell hogy....stb stb... apróságok ezek de kellenek... EZ a konzol ez a hangulat...ez az élmény... ezek után kérdezem TE milyen élményről beszélsz.... mert ha te tényleg játszottál volna az általad leírt játékokkal 12 FPS-en (ja hazudhatsz 20-at is az ugyanolyan gáz :) és láttad volna ahogy dia film vetítés szerűen "pörögnek" az események és a hang sincs teljesen rendben (mert ez a 12 fps) akkor tudnád hogy nem hazudhatod hogy "játszottál" vele mega "hangulat" a lényeg mert 12 FPS-EN NINCS HANGULAT NINCS JÁTÉK NINCS SEMMI 'VAZZEG és egy kis levezetésként utoljára leírom neked hogy így 1 óra múltán hátha sikerül megnyomnod egy print screen-t és berakni ide 2-3 fotót (ami soha nem fog megtörténnyi:) hogy a playstation2-es konzol emulátora 1-2 talán 3 fps-en fut és akkor csak a video megjelenítésről beszéltünk az audio sehol .(pont)
  • biomage
    na aki nem hisszi el hogy milyen az fps jó hirem van csinálok egy pár fotot
    hogy elhidje
    az edig elindult játékok a következök
    Gradius V PS2-PAL / Grandia II + III / Kingdom Hearts / Sonic Riders / Digimon World 4 / Dragon Ball Budokai 3 /

• biomage
    :)
    azért játszok ps2 játékkal mert van olyan játék amit nem dobtak ki pc re nem baj hogy szar a grafikája az élmény akkor is megvan ez a fontos
  • dinomano
    ja, és qrvara nem azt a latvanyt kapod mint PS2-re; hanem vmi mosott cart...kb. ugyanazt, mintha 1 PC-s gémet levennel low-performance alá... :-|
  • biomage
    figy tudom mit kell állitani hogy ne anyira terhelje le a gépemet
    ennyi pl a run process priority ben a low ot kell beállitani aztán a gsdx9 ben a legkisebb re kell állitani a shadert fixed pipeline ra és pár patch :P
  • dinomano
    te, vmit sztem qrvajol csinalsz... :-P Vagy 2naponta fejleszted a géped; vagy te magad irod a PS2-emu forraskodjat (amit nagyon jol csinalhatsz, mert oylan teljesitmenynövekedeseket kapsz mint allat...)...2 hete még 2 FPS-en ment minden; most már 16... Lehet az is, h. "önfejlesztö" az emu; és minél többet futtatsz rajt egy gémet; annal jobban "megszokja" az emu...1 hét mulva minden 100 FPS-en szakit majd... :-P nagyon kész...
  • biomage
    mond meg miért folytatod már vagy egy hete nem irtam ide és én folytatom te folytatod
    8 fps en megy a sonic
    mos meg a Kingdom Hearts probálgatom és 12 fps produkál játékban
  • NeoMaN
    Há mennyi? 6.5?
    Kamugép vagy, és az a gond, hogy mindenki tudja, hogy hazudsz, és mégis folytatod.
    :)))
  • dinomano
    bocsi, biomage-nek ment volna, elnyomtam :-P
  • modernslave
    ezt nem nekem írtad ugye?:)
  • dinomano
    nem kell bezarni a topicot, de felesleges még a téma is... én sem hiszem el, h. megy rendesen a gém... sztem 200*160as felbont-ban produkal 10 FPS-t... :-P MGS5+GRADIUS...hmmm... szeretem MGS-t is+elvagyok 2Dgémekkel is; de M.SLUG 5 van Neo-geo-ra is; gradius meg nem érdekel; és mint irtam, nem ezek a nagy nevek PS2-re...nem ez a 2 gém loditotta meg a PS2-eladasokat... :-P Van 1 ugy ahogy jo PC-d, gémezz azon... :-)
  • modernslave
    na hát ez jó... nem kell törölni a topicot. Ha rossz kedvem van ide jövök röhögni:) Biomage te csak mindig azt mondod hogy NEM 0-6 fps.. de azt nem modnod hogy AKKOR MENNY?? Ok hogy régen amikor mindenkinek szar gépe volt és 386dx40 -en akart mostal kombatozni akkor nagy élmény volt másodperceket várni amig a kilött jég elérte az eleenfelet...de azért azóta mindenre van megoldás.. és egy emulátor akkor számít működőnek ha kis hibákkal is de vissza adja a hangulatát az eredeti platformon futó párjának. És 25 fps alatt nincs az a (pc-s game sem) game ami szórakoztató tud lenni.... és ennyit nem képes ps2 emu. Aláírom lehet hogy van kivétel (talán gradius v meg metal slug 5) de nem hiszem.. ha azt a hangyafasznyi bioszt is 2-3 fps-sel tölti be
  • biomage
    na sikerült mégegyjátékot elinditanom
    a neve sonic riders és játszhato nem 0-6 fps t produkál
  • orkenyid
    Élvezetes is lehet
  • moralosan
    Nem értem a mondatot.
  • biomage
    egy ucso szó
    játszotál a budokai 3 mal ugy hogy a legnehezebre raktad?
    ha igen és nem tudot megütni a cpu akkor grat
  • moralosan
    "Legjobb ellenfél."
  • biomage
    de van én
  • moralosan
    Olyan nincs, hogy legjobb ellenfél a B3-ban.
  • biomage
    ezt kitaláltad élvezem a játékokat de tényleg
    a budokai 3 a legjobb van idöm gondolkodni hogy mit csináljak tökéletesen ütés nélkül legyöztem a legjobb ellenfélt ezt csináld meg :P
  • moralosan
    Most nemtökmind1? Aki azt hiszi valaha élvezhetően fog futtatni egy PS2es játékot a gépén, hát tegye. Mint tudjuk, úgysem fog sikerülni.

Addig "mi" játsszunk a konzolunkkal, ami kb Biomage videokártyájával van egyértékben.
  • biomage
    ugy gondoljátok igy nyertek :D
  • orkenyid
    Inkább átírni a topic címét: "PS2emulátor nincs!!!" :P
  • Dajin
    vagy kiiirni fejlécbe hogy ilyen nincs:D
  • orkenyid
    Tudjátok mit kéne csinálni ezzel a topiccal? 1:1-ben törölni