Age of Mithology

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
Ez nekem nem akart mûködni 1.4 alatt a 0.79 az igen.
Na akkor pár dolog:
Kijött az 1.05-ös peccs, a megagames-en vagy a gamecopyworld-ön van hozzá "javítás"
Másrészt, akit érdekel magyarul is, azoknak itt az állandó link, jelenleg 80%-nál tartanak a fiúk:
http://gamehunter.jatekhirek.hu/letoltes/aom.htm
Végül is megoldottam . Letöltöttem egy patch-et hozzá /amely után az összes pálya elérhetõ/ és abban a pillanatban visszatöltve a kimentett állást , ahol már levertem mindenkit , nyertem . Hogy miért , azt ne kérdezze senki 😊) ?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

[HUN]PAStheLoD
WwowW!! Hát én szerintem ne jácc single-t mert az uncsi! 😊 Inkább Onlájn gémeT!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CB-LSC
azon a map-on ki sincs írva hogy mi az objective.
CB-LSC
1.0-ban?
CB-LSC
hát az meg hogy a fenébe?
nem tom , nekem ahogy leromboltam a varázslónõ kastályát, már nem is vittem vissza semi malacot és megnyertem...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CB-LSC
ugyanez a gondom nekem is.
[HUN]PAStheLoD
háát nem is tudom

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nincs kedvetek direct ip-n játszani?
Ha van írjatok vissza, én megadom a host ip-jét és mehetünk egymás ellen.
A "TLF"-fele Clone AoM s/n CSAK ez muxik:
P3HM4-WDM27-662XW-9BPTV-CFVMQ

Az "flt" fele AoM toresnel:

barmit beirhatsz!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Nem tud valaki adni nekem 21-21-23 pályamentést , vagy valami elérési utat ?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Mi nem megy ?

??????

Hát én már elég sok játékot lenyomtam /C64,Amiga,PC/ , de ezt nem értem ! Összegyûjtöm a játék kezdetén a malacokat , elviszem a saját templomomhoz , ott átváltoznak harcossá és dolgozóvá , kb 20 perc alatt végzek a pályán levõ ellenféllel , kinyírom a varázslónõt , kiszabadítom a varázslónõ által védett erõdbõl a 3 malacot , elviszem a templomhoz , találok még egy váratlanul elõbukkanó malacot az ellen térfelén , azt is hasonlóan elhurcolom a templomhoz , belõle lesz egy pap , de az elõbb említett 3 malacot csak megenni tudom /már azt is megtettem , de csak felzabáltam õket , nem történt semmi / . Már 10-szer megcsináltam ezt a meglehetõsen gagyi pályát , különbözõ variációkban , semmi sem sikerül . Mi a hóhért csinálok rosszul ?? Valamit hozzunk össze , különben kb. 2 óránként a lista élére rakom a kérdést , és ezzel legalább közútálatnak fogok örvendeni , és ezt akár vehetitek fenyegetésnek is !! 😊))

Aquli
Azon a pályán le kell rombolni egy strongholdot, amit meg is mutat a gep, legkonyebben apollo portál varázslatával lehet, de egyebkent sem nehez, nem tudom nalad miert nem lep tovabb, biztos hogy azt az epuletet is lenyomtad?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Már csak én küzdök ezzel a játékkal , vagy mindenki itt akadt el ??

?????

Fiúk , tudja valaki , hogy a 22-ik pályát hogyan kell befelyezni ? A feladat : meg kell védeni az összes malacot /melyek az elvarázsolt harcosaink/ . De miután kiszabadítom õket , elkísérem a templomig , majdnem az összes átváltozik , csak három nem és hiába nyomom le az ellent , nem történik semmi . Mit csinálok rosszul?

Nekem sikerült végre ezt a szemét msxml.dll file-t kinyírni ! Letöröltem a Windows System könyvtárból az ilyen nevû ddl-t /floppy-ról indítva a rendszert , mert egyébként nem engedi törölni/ , majd a cd-n található msxlenu-t / valami ilyesmit/ indítva szépen felinstallálta , majd újraindítás ! Máris mûködik . Lehet , hogy ez kicsit mezei , de ahogy a többiek leírták , úgy nekem nem mûködött .

Aquli
Hello! Profi jatekosoktol erdekelnenek recorded game-ek. Valaki tud ilyesmirol?
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Control panel>Add-remove>majd kikeresed/kijelolod>uninstall

MARS3696
Hali! Én játszottam a haveromnál egy menetet az Age of Myth-el, hogy a neten keresztül egy másik user volt az ellenfelem. Baromi jó! Otthon is ki akartam próbálni, de nem müxik, illetve nem tudom, hogyan lehet játékostársat keresni.

A Single Player üzemmód megy, vagyis a gép ellen játszhatok; gondolom nincs telepítési hiba.

Ha van ilyen tapasztalatotok, örülnék, ha megosztanátok velem.

Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu

Ha nemengedi telepiteni az (msxml)-t akkor valszeg fentvan mar csak ROSSZUL!Ezert elobb probald meg leszedni,majd ujra telepiteni!

skorpio7
Persze igen , de azért te is fogadd meg , amit a zárójelben írtam .
Nos akkor ...

Akit kidob a játék az intro után az a játék felinstallálása után keresse meg a játék könyvtárában a msxmlenu.msi fájlt és telepítse. A gond megszûnik.

Morpheus_away 2002. okt. 31. 22:07 | Válasz erre | #198

...A cd-n találsz egy instmsi.exe nevü fájlt. Telepítsd és ok lesz .

...Nem kell letolteni,ott van a cd-en is!
Ezt kell telepiteni: msxmlenu.msi

stb... Meg nézd meg a #216-os hozzászólást ha w98-ad van .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Már régebben és ezerszer le volt írva , de belinkelem ide neked a megoldást ( én ha kérdezek valamit , akkor általában visszaolvasok , nem-e feltette már vki elõttem ugyanezt ... ha kell akkor 1000 hozzászólást is , de mivel a hibák mindíg az elején buknak ki , így elég az elsõ 100-at is ) a játékoknak .

© kolbi tegnap 19:25 | Válasz erre | #505

Megoldás zene problémára:A területi beállításokat kapcsold át angolra.
És láss csodát menni fog,nem véletlen,hogy külföldi fórumokon nem olvastam ilyen problémáról.

© Deajka ma 11:26 | Válasz erre | #561

w98 esetében:
start/settings/control panel/regional settings

© hugi_0 ma 02:48 | Válasz erre | #557

hogyí a rak egye meg a lama fejeteket mas forumokat is kellene olvasni !

idezem:
buxa ma 13:30 | Válasz erre | #25

nem codec probléma! a hang sima mp3, szóval semmi extra nem kell a lejátszásához. Állítsátok át a regional settins-t (területi beállítások) amerikaira, és szólni fog folyamatosan a zene.
Szükséges még, hogy a hangkártya tudjon egyszerre több hanforrást megszólaltatni. (próbáljátok ki, hogy pl. egy winamp mellé elindított mediaplayer-nél is szól-e a hang, vagy némafilmet produkál) Egyes hangkártya driverek mellett lehet még pattanásokat, sercegéseket és pár másodperces kihagyásokat hallani (pl AbitAU10 W98driver), de ismétlem, a zenehiány (ha csak csatáknál szól, általában nem), az megoldható a fentebb említett módon. (ezt a cikkírónak is üzenem, akkor nem írt volna olyat, hogy "elég ritkán hallhatunk zenei megnyilvánulásokat")

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hi,
Milyen hangkartyad van?
Driverek frissitve vannak? >Ha igen probalj meg regebbit feltenni!
1.02 patch fent van?

Ja es BUEK!

hol lehet letölteni olyan cracket, amivel neten is tudok játszani?
Egy magyar website az AOM-ról
http://aomweb.uw.hu
FrezeR
milyen kártyát ajánlotok hozzá?

FrezeR
hm? valaki?

FrezeR
Hálóban játszunk a tesómmal és mindig kiirja a meccs vége felé hogy nem kap választ az egyik gép a másiktól! Minden egyes alkalommal a tesóm gépe kiesik teljesen! Mitõl van ez?

4 http://www.extra.hu/hugi0/ lehet lerantani aom patch+crack !!!

jaj gyerekek ...megkérdezte már valaki mire is van a Bonus CD nevû micsoda a játékhoz?
Breki33
qvw83-4mc67-fdpth-49pt8-6hgrd
Breki33
sziasztok
tudnatok mondani egy serial-t a jatekhoz?

ftp://leech:[email protected]:5454/

**Age of Mythology-FLT**
BIRDIE SHOOT-DEViANCE
dragons Lair 3D-FLT
Elder Scrolls III Morrowind Tribunal-iMMERSION
Far West-FLT
Hegemonia Legions of Iron-FLT
Medal of Honor Allied Assaut Spearhead Expansion Pack-FLT
New World Order-FLT
SCOOBY DOO THE CASE OF THE GLOWING BUGMAN-JGTiSO
TOURNAMENT CHESS-DEViANCE

bassza meg bocs ezt nem ide akartam

\'danja

PLZ - PLZ

\'danja

ahh nekem is kene de NAGYON
FREZER ha lesszedted rakd fel valahova
addig ha nincs mas dolgod rakd fel valahova az 1o cd-t

\'danja

FrezeR
egy ISO lelõhelyet valaki!
már csak a 2. cd kellene😊)

nah kiprobaltam a gamet nemrossz de cossacks meg mindig jobban teccik valahogy a nagyobb csatak jobban bejonnek

\'danja