899
Age of Mithology
  • Rusy
    due to a network error or lack of administrator rights. Visit eso.com more information...
  • Rusy
    Pf azt írja Unable connect eso.com udp port 2300 stb.
  • Rusy
    Tudsz esetleg valami jó servert ahol lehet jáccani? vagy ahol te játszol neten? És eredeti kell hozzá, habár már megrendeltem neten nagyon jó game...
    Találtam hozzá egy csomó jó kampányt a lentebbi címeken király
  • Rusy
    Nagyonszépen köszönöm
  • ollie
    http://www.aomfiles.com/
  • ollie
    Age of Mythology Heaven :: Campaigns
  • Rusy
    Valaki írjon már lécci olyan oldalt, magyar vagy külföldi, ahonnan pályákat, kampányt, cuccokat lehet letölteni vagy a titánszhoz vagy a simához
  • ollie
    Nekem alapból szól a háttérzene. De a beállításoknál nem tudod a zene hangerejét állítani?
  • s.0liver
    Hogyan lehet a játékba elérni ,hogy megszólaljon a háttérzene ?_ugynis teljesen csönd honol :(
  • Bandew
    Az a progi rajta van a játék CD-jén is, de nem tom, lehet hogy azzal se lesz jó.

Amúgy hibás a topic címe.
  • Roll
    Lenne egy problémám a játékkal. Feltelepítem egy gépere (win me), és mikor indítom kiírja hogy az msxml 4.0 nincs megfelelően telepítve. Leszedtem már külön a netről, felinstalláltam és utánna is ezt a hibát írja ki. Mi a probléma?
  • Gugger
    up
  • FrezeR
    ja és ez az Titans-nál is ugyanigy van
  • FrezeR
    Valaki tudna nekem segiteni? Az a helyzet hogy ahogy elinditom a játékot, és a menüben megmozditom az egeret rögtön lefagy. Xp van a gépen (Professional) , mitől lehet ez?? Köszi
  • dikki*yysw
    Nincs a cd-n msxml ?
  • Gugger
    én csupa nullát írtam, és elfogadta a progi
  • Braveheart
    AOM2-t én is elfogadnék:) Nem az AOK-re gondoltál?
  • Jockey Ewing
    Dc-n nincs fent valaki, akinek megvan ?
    Valami rendes címet adjatok márlégyszíves!
  • Sephi
    Ti hogyazishtenbe csinaltatok meg azta kuldit amikor a harmadik titan ott a normadonknal arat? Mert en soha se tudom megvedeni az oszes falut :(((
  • Darkboy
    Köszi, de sajnos nem működik.
  • aiguo
    sajna toroltek:(

Problad meg innen:
    ftp://pijawaGAMES:[email protected]:2003/12%20%20##### ######## #B#B# G4m3z BB/Age_Of_Mythology_The_Titans-FLT

sok sikert!:)
  • Jockey Ewing
    Ott nincs egy file se! :(
  • aiguo
    Szia!
    Mar valaszoltam is!
  • Darkboy
    Szia aiguo!
    Privátod érkezett tőlem!!!
  • aiguo
    Age_Of_Mythology_The_Titans-FLT

ftp://207.21.242.159/data/_vti_pvt/pepepe/emuwarez/Age_Of_Mythology_The_Titans-FLT/

• Jockey Ewing
    Sziasztok!

Valaki nem tudna esetleg egy letöltési címet adni?
  • [HUN]PAStheLoD
    na msn [email protected]
    neked nem tom :)
  • Gugger
    Az egyik havernek nem megy otthon LAN-ban a game! Sajnos én nem tudok neki segíteni, mert én csak a neten próbáltam. Szal valaki játszott már vele LAN-on? Van valami patch vagy egyéb amivel meg kell bolondítani?
  • Gugger
    Gyere Te is!
  • Gugger
    Én benne vagyok! Gyertek el minnél többen! Jelentkezni itt a fórumban lehet!
  • Braveheart
    Na emberek, Guggerrel sikeres összehoztunk egy multiplayer gamet, csak simán ki kell kapcsolni a tűzfalat a windowsban, és már megy is:) Hétvégén majd játszunk?
  • [HUN]PAStheLoD
    jelen!
  • Gugger
    Jah, és még mindíg keresek egy játékost aki kipróbálgatná velem, hogy lehet összehozni direct connect-el két gépet! Köszi...
  • Gugger
    Nekem is árulja el !
  • Braveheart
    Akkor már tudom miért támadott mindenki engem ;)

Azt nem lehet megoldani hogy egymást is üssék? Mert jólvan egy ideig bírom a sorozatos rohamokat, de nem vagyok minden6ó.
  • Braveheart
    Miért van az, hogyha berakok 5 gépet random mapnál, 2vs2vs2 csapatfelállással, akkor a 4 ellenséges gép közűl 3an mindig engem támadnak? És hiába jelzek, az a baropm szövetséges le sem szarja, hogy 3-szoror túlerő ellen harcolok? Így is 1 óráig bírtam...
  • Gugger
    Köszi, kipróbáljuk!
  • Gugger
    Nah, megpróbáltuk összehozni, de valamiért nem megy a dolog, nem tudunk direct ip vel csatlakozni. Szal ha valaki tud megoldást akkor lökje! köszi
  • Braveheart
    Most meg te nem vagy... lehet hogy ma mégsem jön össze?
  • Braveheart
    Vagyok!