899
Age of Mithology
-
#859 öööö talán a memóriák túl vannak húzva. nekem a dungeon siege-ben volt ilyen, aztán amikor visszavettem az időzítéseket, jó lett -
#858 én is ezt kérdem, na senki? (#856) -
#857 Na? Senki? :( -
#856 szal így néz ki:
ötlet? -
#855 hi... lenne egy problémám... újratelepítettem a gammát, de amikor random mapozok egyet, akkor sehol sincs ködös rész körülöttem, ráadásul nem köröket fedez fel az egység, hanem hatalmas négyzeteket... pls help! -
#854 belépek a gameba és a menüben egy 10mp múlva lefagy, hirtelen szagatt a hang és szabályosan megáll, mit lehetne kezdeni vele? patch? -
scholes #853 Hali
Látom, nem érdemes kérdeznem, mert már senki sem ír ide, megaztán ezt egyszer feltette valaki, ahogy visszanéztem, de mivel választ nem találtam rá, és megoldást sem tudok honnan szerezni, muszály megpróbálnom egy itteni megkérdezéssel:
szóval hogy lehet betölteni elmentett multiplayer játékot? Elmenteni meg úgy kell ugye, hogy save and exit, amire kell a többi játékos szavazata is? -
#852 Nem tudja valaki hogy lehet az editorban kőfalat lerakni? CSak mert darabonként nem megy, normálisan lerakni meg csak béna fafalat lehet, én meg mondjuk spéci trójai falat szeretnék. Előra is köcike. -
#851 sry, de msot nincs kedvem, hulla fáradt vagyok -
#850 csak probaként hogy menne-e. -
#849 az nem baj én is nyomunk akkor???? -
#848 nekem fent van, csak még alma vagyok a játékhoz -
#847 Nekem most nincs fent. -
#846 Esetleg valaki most egy proba?????? -
#845 np -
#844 ok kösz majd este kiprobáljuk!
-
#843 meg város hogy csatlakozzanak utána mind2en ready és valszeg megjelenik a create (de elötte a mapot meg a fajt válaszdki) -
#842 benyom egy 1200-as képet, úristen... -
#841 öcsém, ilyen alma vagy? minek kell ekkora képet beszúrni? teljesen szétqrjaa topicot. mit nem értesz? jön vki, és kapcsolódik hozzád, és ez a chat, itt tudtok dumálni -
#840 ó basszus most lépésenként :) -
#839 itt mire menjek? -
#838 Bocs hogy nagy!
Na ez van a host-on belül:
-
#837 ja, és sztem töltsd le a magyarítást, ha eddig nem tetted volna meg -
#836 mit nem értesz? rányomsz a Hostra, és csókolom, te vagy a szerver -
#835 Lan/Direct Ip ben a Host -
#834 Host -
#833 utána ott kell hogy legyen -
#832 Lan/Direct Ip re menj -
#831 Na nekem ezek vannak de nem tom hogy kell creálni szervert!
Multiplayer menüben:
Online menüpont alatt:
Lan/IP menüpontban:
Na itt mit kell csinálni hogy szervert tudjak nyitni? -
#830 akkor nekem más verzió van mert nekem semmiféle CREATE menüpont sincs! -
#829 Belépsz a multiplayer menübe és ott lesz majd create! -
#828 Városközpontot csak kijelölt helyekre lehet építeni, nem bárhova. -
#827 és hol van olyan menü hogy create mert én nem találtam olyan kell hozzá a Titan kieg vagy mi???? -
#826 igen én
haver kreált én csatlakoztam mit nem lehet ezen érteni?:) -
#825 Valaki játszott már ezzel multiban????
Ha igen hogyan ?? -
antijedi #824 hát campaignba vannak oylan mapok ahol nem lehet épitkezni
ha meg lehet csak egységet nem tudsz gyártani és tuti van elég/több ház akkor meg elérted a pop limitet és amiatt nem lehet ölj le pár parasztot és akkor elssz "hely" :) -
#823 hmmm, van 1 kis gondom... még a játék elejénél járok, de nem tudok se városközpontot építeni, se lakóházakat, pedig van bőven aranyom, húsom, és fám. miért van ez? kéne még egy csomó katona, meg íjász, hogy megtámadjam az ellenséget, de már nincs szabad emberem, akit ki lehetne képezni. tudna valaki segíteni? -
#822 hogy lehet ebben a game-ben szervert csinálni??? -
#821 Nagyon tudnám értékelni ha valaki leirná hogyan kell ezzel neten játszani mert akarok nyomni a haverral párat!!!!
Kell hozzá patch vagy mi ??? -
#820 Még soha nem játszottam ezzel neten, szal ebben nem tudok segíteni.