Age of Mithology
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. : Z E L L E R : .
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Valami initialization failedet íyr, hiába próbáltam már ki az összes létezõ msxml szutykokat vagy miket.........
A poén, hogy elõször ment onnantól soha többé nem indul el....
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
vagy csere: tomb raider - anniversary-ra.
[email protected]
mivel sajnos nem német. De a tra viszont igen.
név:ageofmithology
jelszó:ageofmithology
itt le van irva mit kell csinalni h online tolhassátok ageofot!!! Mostanaban fogoom kipróbálni jó-e, elvileg jó!😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Olyan kérdésem lenne hogy haverommal szeretnénk egymás ellen neten kereszül játszani a játékkal. Odáig minden stimmel hogy csinálok szervert és a bal felsõ sarokban kiirja az ip címmemet, de ha a haveron beírja a direct ip hez azt az ip címet akkor neki nem talál semmit. Van valami ötletetek hogy hogyan tudnánk megoldani hogy tudjunk neten játszani? Elõre is köszi a segítségeteket.
Üdv
hogy lehet egy általam szerkesztett mapot ugy elmenteni, hogy azt a játék normálisan lássa, és LAN-os gameben is tudjunk rajta játszani??
elrõe is köszi a választ!
Felraktam az alapot és a titans-t hozzá de ezt írja ki ha vki tud helpet elõre is thx!
error: Unable to find splash resources
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Amikor Host-olod a szervert, a Game Type-nál azt választod ki, hogy Restore Game, ás máris töltheted be a mentést .
Valami konkrétra gondoltam..
Én arra emléxem, hogy nekem templom mellett gyógyította õket, de lehet, hogy valami fejlesztést kellett csinálni hozzá...
ez a bios mi? amikor kapcsolódik be a gép, akkor kell elérni?
a vikingeknek van az a szökõkút, az egyiptomiaknak meg pap, görögöknek nemtom, próbáltam templom mellett, meg hõsökkel is, de semmi
De sztem isteni erõ nélkül nem lehet gyógyítani, nem? legfejjebb templomok mellet, vagy ilyesmi... Tanulmányozd át, hogy melyik isten mit kínál.
Én problémámra megoldás? Hol állítsam át azt az izét?

Látom, nem érdemes kérdeznem, mert már senki sem ír ide, megaztán ezt egyszer feltette valaki, ahogy visszanéztem, de mivel választ nem találtam rá, és megoldást sem tudok honnan szerezni, muszály megpróbálnom egy itteni megkérdezéssel:
szóval hogy lehet betölteni elmentett multiplayer játékot? Elmenteni meg úgy kell ugye, hogy save and exit, amire kell a többi játékos szavazata is?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.