899
Age of Mithology
-
#33 na megtaláltad ? -
Braveheart #32 a video tök jó... amúgy mikor jelenik meg? -
#31 ITT A TOPIC !! -
#28 nyeh nekem nincsenek vetuim. mar miota meg van es nem is jatszottam vele... -
#27 gép igény ? mb ? -
GogoSan #26
Naggyon jo. Gyonyoru es ha nem kapcsolod be a kameraforgatast nem is nagyon tunik fel, hogy 3des, ha valakit ez zavarna. Ezen kivul a jatekmenet is viszi a palmat, "csak" 3 nep van, azok viszont teljesen kulonboznek a‘la Starcraft.
nagyon bejott a norvegok okros szekere, meg a harci vaddiszno :))) meg ugy altalaban az egesz jatek. -
aiguo #25 majd latod...felig van csak kesz a campaign!!!:) -
Al-Ashrad #24 Kazaa-rol elvileg töltök egy Bétát... meglássuk hogy tényleg az-e... -
#23 a marketing betat -
#22 mit ???? -
#21 bazzeg nem engedi feltelepiteni. administrator jog kell hozza. az meg hat most nincs. hogy azt a -
#19 dejóó :)
hány mb ? -
#17 jobb lenne ha a merevlemezemre kerulne :) -
Árnyvadász #15 Érdekes megosztás van bennem is. Mindazonáltal jó az AOE2, és ezt köszönhetem a sok multi party-nak is. De az elején nekem sem tetszett annyira, bár kétségtelenül remek alkotás. Ebben a mitolgiás részben nekem a mitológia alakok feltünése nagyon tetszik. Van egy kis szerepjátékos beütése a dolognak. Az hogy 3D-s.....Szép, szép de én azon a véleményen vagyok, hogy ha már 3D-s, akkor a Warcraft III-nál történő elgondolás, miszerint nem lehet zoomolni meg forgtani meg egyéb, csak van a kép, mint 2D-be, a legjobb ötlet. Mert ebbe lehet teljesen elveszni. A madártávlat egy stratégiának bőven kielégítő.. Láttam az EE-t.. (Empire Earth gyengébbek kedvéért). Jól néz ki, de......de........de.........??????? Többet nem tudok rá mondani. Annak idején a 3D-s Panzer hát valami szörnyü volt...Nem tudom minek erőltetik ezt a 3D-t....Ha meg igen akkor legyen egy nézőpont és legyen 3D-s és akkor szép is lesz (bár a Commandos 2 ultraszép) meg játszható, átlátható is... Na jó megyek aludni......:)) -
#14 en utaltam az aoe2-t meg az egyet is! de remelem vegre sikerul valami jot alkotniuk mert a tuadasuk meg volt az aoe2-ben is a keszitoknek szoval remenykedem -
Árnyvadász #10 És ez a 3D-s megjelenítésnek köszönhető? -
Árnyvadász #8 Szerintem egy stratégiai játékban nem az a lényeg, hogy egy épületet minden oldalról körül lehessen járni. Hanem a játékmenet és a játékélmény. 3D-s stratégiai játékoknak egy a lényege: El lehessen adni újra ugynazt jobb kinézetben. -
Break #7 Látta már valaki a movie-t??
Egész jó(nak ígérkezik, aztán ki tudja??? Talán sikerül valamit összekreálnia az ES-nek (REMÉLEM!!))
-
Break #6 -
#5 hat szerintem igy sokkal tobb a lehetoseged ha 3d-s egy jatek!! es nem kamu modeszerrel van megcsinalva a kep mint az aoe-ben hogy csak ket oldalat csinaltak meg az epuleteknek illtve 3-at a tetovel egyutt!! es ha forgatok akkor ugyanugy all! szoval ez nem stimmel nalam! meg igy jobban éehet epiteni az aranyossagra is!! Es a tengeralattjaro porblema is megoldodik ha vizben van mart az atlatszo! sot meg melytengeri vizi vilagot is csinalhatnak! -
Break #3 Ja... -
#2 Lehet,hogy jó lesz,Kurv@-jóra gyanakszok.De az Empire Earth 3d-s izé után tartok tőle azért.Minek kell erőltetni középkori és ókori,mitológiai RTS játékoknál ezt a 3d-t?Undormány lett eddig mindegyik.Nézzük meg a Cossacks-ot,AOK-ot,Stronghold-ot.!Na az már valami!Nem kellene a korral haladni ennyire. -
Break #1 Talán az AoE utódja? Talán nem? Rossz? Szar? Jó? Kurv@ jó? Hát a grafika? Vélemények ezerrel!!