Age of Mithology
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Interneten nyomulni milyen vele?? Szóval élvezhetõ vagy vmi oda bityesztet **** a multiplayer szócska!?Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://deathfellows.hu/
Viszont egy erdekesseg: nem tudom, masnal is felbukkant-e a problema. Multiplayerbe belep, (tudom, hogy egyedul nem is engedi elinditani, csak kivancsi voltam, hogy milyen opciok vannak) ott allitgatok, teszek-veszek egy-ket percig, majd egyszercsak visszadob a fomenube egy olyan szoveggel, hogy az ip-cimem megvaltozott... 😊 Hmm, Winxp angol corp, fix ip-cim van beallitva, a gepen nincs net csak egy halokartyesz, almomban is kessbol beallitom barmelyik pc barmennyire elb*szott halozati konfigjat, de azert leellenoriztem, tenyleg fix ip-cimem van, nem futtatok semmi gebaszt okozo progit, ugyhogy nem tudom mi lehet ez. Talan vedelem...? Ez a hivatalos, Fairlight-verzio :")
ja, es ezt az ip-cimem megvaltozott kamu dumat minden alkalommal eljatszotta, amikor a multi menube beleptem, soxor kiprobaltam.
nat
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Töltsd le INNEN a hiányzó DLL filet és rakd be a WINDIWS/SYSTEM könyvtárba .Utánna már jónéhány program nem fog könyörögni érte .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
The msvcp60.dll file is linked to missing export Msvcrt.dll:_lccollate_cp.
Ha vki tudja mit kell vagy tapasztalta ezt a hibat segitsen mar pls!Thx.
Birom hogy valtozatos a gama bar meg nem jaccotam a barbar fajjal el kell mondanom idaig le vagyok nyugozve,
Sajnos az is igaz hogy minden egyes palyat meg lehet ugy is nyerni hogy siman feltuningolunk minden upgradet veszunk magunkhoz hosoket es meg hozzajuk vedelmet meg plus par Mith unit es nagy katapult es tarolunk rendesen.
Szar otletnek tartom viszont hogy ha egyszer elhasznalsz egy Isten magiat akkor az nem termelodik ujra es igy kicsit kinos is a gama.
Arra meg nem jottem ra hogy lehet a epuleteket mozgatni ugyerem forgatni nah.
Jo hoszunak tunik a gama es teccenek azok a single missiok is amikor nem mind epitkezni kell.
Igaz ha egy palyan megcsinalod a piacteret es kikudesz 10 szamarat azok ugy hozzak a penzt hogy csak na.
Az is jo meg hogy mind a 3 fajnak megvan a maga furcsasaga. Pl a Atlantisosoknal kell imatkozni a templomnal mig a Egyiptomiaknal az magatol megy vagy mi.
Ohh le nem lehetne irni mindent. Az tuti hogy ez melto utodja a Aoe-nek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A játékbeli feliratokkal nincs baj.
www.armed-assault.hu
De van 1 elmentett állásom xp alól 😊
ha vkinek van rá 10mp-e, nézze már meg, hogy jutok el a load game-ig 😊 elsõ menü hányadik csík..második menü hányadik...😄 kösz
www.armed-assault.hu
nem érdekel a multi 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
megoldást hozott nekem, hogy simán felinstaláltam a trialt a gépre, és lettek betük a rip veziómon is

Ekkora egy hülyeséget.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem hiszem el, csak a Microsoft tud olyan játékot csinálni, ami nem fut, a saját operációs rendszerén

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/