899
Age of Mithology
-
#758 másvalaki? -
#757 fogadtalak, és itt vagyok, de most mindha Te lennél elfoglalt!? -
Braveheart #756 Hozzáadtalak az msn listájához, de épp nem vagy online. Az én e-mailem: [email protected], (msn messenger) -
#755 Ki kellene próbálni valakivel, hogy egyálltalán össze lehet-e hozni a multit! MSN-en vagyok! Elérhetőségem: [email protected], szal jelentkezzen valaki vagy írjon ide a fórumba, majd idepillantok! -
Braveheart #754 Nekem ADSL-em van. Délután tudnék multizni. Nektek jó? Csak azt nem tudom hogyan mondjuk eg egyásnak az ip címet... itt a fórumban? -
#753 atlanisziak! :)
amúgy szerintem az hostol akinek a legjobb nete van és direct connect TCP/IP ... -
#752 na mehet a multi végre :)
meg szereztem az AoM ot és feltuttam tenni a titanst :D -
Braveheart #751 Felraktam a titanst, a simát ettől még felpatcheljem? -
Braveheart #750 Nem is tudtam hogy van egy új civilizáció a titansban. -
Braveheart #748 Na már találtam. Tehát, felrakom a sima játékot, utána a titanst, és az már felpatcheli a sima játékot, vagy kér teljesen külön progi a 2? -
Braveheart #747 Vki léci adjon az alapjhátékhoz egy cd-keyt,m ret nem találtam! Köszi -
Braveheart #746 Installhoz mind2 cd kell? -
Braveheart #745 Hát csak van vmi tcp/ip vagy gamespy vagy vmi, nem? -
Braveheart #743 Miért nem tudjátok? technika okokból, vagy azért mert senki nem tud játszani? Én pl. Szombaton játszanék. -
#742 hát ez az, én sem tudom összehozni az AOM-et online, de remélem valaki tudja, mert a Titans-t jó lenne összehozni a hétvégén! -
Braveheart #741 Mindjárt lejön a game, ma gyakorlok, holnap meg multiban ezerrel! -
#739 miért mi a problémád? -
#738 na jóvan asszem nem lrted a problémám de majd megdom máshogy :) -
#737 de ez aom :) -
#735 ELSHA-GGYES-BIENC-ABRON-MECAE -
#734 wááá valaki REGET!!!!! -
Braveheart #733 Én most szedem, a képek alapján jónak tűnik. Tényleg, milyen verzióval és patchel fogunk játszani? -
#732 én inkább kihagyom , nincs kedvem leszedni a Titant -
#731 na tőlem mehet a multi :) de kéne egy sima aom reg! -
#730 megvan végre -
Braveheart #729 Na, asszem holnap estére már meglesz a game, szombaton én tudnék multizni, de még bele kell jönnöm újra :) Vasárnap is lehet, hogy tudok, de hétfőre rohadt sokat kell tanulni, szal asszem szombat lenne jó nekem (ha nem jön közbe semmi) aztán ha jót játszunk, máskor is lehetne -
#728 hogy csináltad???? -
#727 Multi a hétvégén lesz! Majd még össze kell hozni! kinek mikor lenne jó? Valami időt egyeztessünk, mert nem akarok egész nap otthon ülni... -
#726 ma multi?szivesen beszálnék! -
aiguo #725 Sziasztok!
En is jonnek multiba(Titan),ha meg lehet?!:) -
#724 amugy itt van vmi izéé a peccseléssel ? -
Braveheart #723 Ok, akkor már 3an vagyunk. Még vki? :) -
#722 énisbeszálnék , hétvégem akkor lekapom a titant -
#721 persze megvan -
Braveheart #720 A Titans megvan? Mert ha igen, hétvégére nekem is lejön mind3 cd és akkor multizhatnánk. -
Braveheart #719 Most csak dsl-esek vannak, de már csordogál lefelé... -
#718 Én DC-n szedtem le, és elég hamar le is jott mert asszem T1, vagy T3-ról húztam! -
#717 oki, ha megvan szólj és megpróbáljuk összehozni! Nekem már fenn van a gama... -
Braveheart #716 ftp://new:[email protected]:58963
ennek nem jó a passwordje. vki nem tudja mi a működő password? -
Braveheart #715 miért nem tudod? ha leszedtem mind2 játékot, én játszanék veletek