11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#722 Ja, meg tud valaki linket, hol találhatom meg a CDR-wint, ha jól tom csak azzl lehet felírni! -
#721 Na nekem engy gondom van, légyszi segítsetek,mert nagyon akarok már játsazni!Leszedtem,de nem egyből az isoból írtam cd-re, hanem kicsomagoltam isobusterrel,majd rápakoltam még néhány cuccot és úgy írtam fel. faszán feltelepíti, de mikor el akaorm indítani azt írja WinXp alatt, hogy a tcm2003.exe hibát okozott! Próbáltam a cerack könyvtárban lévővel, és próbáltam a Razor féle röréssel is, de mindkettőben úgyan ott jelez hibát!Próbáltam a kompatibilitást állítani, de úgy sem megy!Nem tom, leeht, hoyg videókártya bibi,bár nem hiszemm GeForce3 Ti200-asom van. Arra gyanakszom, hogy egyből kellett volna az iso-file-ból felírni!De nem biztos, szal angyon kéne ötlet, mi lehet a baj!Minnél előbb,légyszi segítsetek! -
laca123 #719 Háló !
Figyu, a felbontást tényleg nem lehet feltennni 800*600-ról vagy már megint béna vagyok ? -
M.A.D. #710 Ha kell, megadom a gép "címét".
Nekem 345 kb/sec-el jött le. -
M.A.D. #709 Sorry! Meló volt. :(((
No..én DC-ről szedtem le. Magyar HUB..és eléggé el volt rejtve.
Ha látok www. címet, írok rögtön.
-
#706 Sziasztok amit régebben adot Phanatic linket most nem megy nem tom miért pedig a játék fele már megvan valaki segítsen már hogy honnan tom a másik felét lekapni?? Köszi bye. -
M.A.D. #694 Lejött a Repack. Ez a második törés. -
laca123 #692 Sziasztok !
Nálatok is lefagy a játék rögtön az elején az ea logó után? Nálam az elején még a "zene" is vmi elképesztő torz vmi hang...
:-( -
Phanatic #683 LOL = laughing out loud...
nekem is szimpatikusabb a cm, meg 3d-s motor nelkul is... varom a novemberi megjelenest! -
Phanatic #680 atvenni nem lehet az iranyitast... csak kiabalni lehet, de ez nem jon be mindig ;) -
Phanatic #678 a megoldas mar elhangzott: ki kell kapcsolni az automatikus mentest... -
Phanatic #675 jah, ez csak az adatbazis-frissites... -
Phanatic #672 en is nekialltam keresni ezt a patchet... ha meglesz, felteszem az extrara, mint a jatekot... -
#671 hmmm, most jáccotam egy kicsit (20 perc), nem fagyott le, csak szart sem értek a menükből és olyan össze vissza az egész. szerintem az FAPLM 2002 menürendszere átláthatóbb volt. -
#669 még 20 perc és nekem is lejött a játék muhahahahahaha :D
Hát, akkor meg kell várni azt a crackelt patch-et. Erről jut eszembe! A Daemon-Tools a cd védelmet kiszedi, ha futtatjátok a játék indításakor, így nem kell a crack. Csak az a baj, hogy nem jó mindegyik cd védelem ellen. Tudni kéne, hogy milyen védelmet használtak a programozók. Még egy megoldás: felrakni a patchet, majd a crack könyvtárban lévő exe file-t újra bemásolni. A patch úgysem az exe file-ban csinál változtatásokat (szerintem). -
#667 Ha XP-t használtok akkor esetleg tudok ajánlani egy lehetséges megoldást. Pár játékomnál a fagyásokat és kidobálásokat megoldotta. A játék ikonjára "jobb kattintás", majd a "tulajdonságokban" a "compatiblity" címszó alatt be lehet állítani, hogy úgy fusson mintha win98/Me alatt lenne telepítve. Egy próbát mindenesetre megér. -
Cepheus #664 Nekem is ez a problémám. Remélem a patch javít vmit majd rajta, de amíg a crack nem jön ki hozzá sajnos meg vagyok lőve. Ha vki talál a patchelt tcm-hez cracket,vagy sikerül megoldania vhogy a problémát, írja be légyszi.
Thx -
Phanatic #662 nalam szerencsere nem olyan gyakori, hogy lefagy... -
Phanatic #660 az automatikus mentest ugye kikapcsoltad? -
Phanatic #659 az r00 es rar fileok is leteznek... (r00 -- tcm35 / rar -- tcm26) de ottvan lejjebb a link, miert nem azt hasznalod (azon az oldalon rajtavan minden link)... -
#656 huha, erre már csak holnap kerül sor... mentem, jóccakát mindenkinek -
#655 most töltöm -
#653 hogy kell? -
#651 jah -
#650 van direct connected? -
#648 az első kettőt meg feltöltöm neked -
#647 nem tölthetném utána tőled? nekem az extra nem jön be :( -
#644 milyen neted van? -
#643 csá, thx -
#640 te is az extráról töltöd? -
#639 de van -
#637 valaki nem tudná még megosztani nekem, lécci lécci lécci :D -
Cepheus #636 Ja bocs, már megvan. -
Cepheus #635 Benne van az .nfo fileban, de azért leírom:
1500127097911060657818 -
#631 hány file a játék? 36x15MB? -
Phanatic #630 flashfxp-t... -
#629 de milyen programot használsz a feltöltéshez? -
Phanatic #628 hat azert csak meg tudunk egyezni ;)
ftp-n nem tudom megosztani sajnos, mert az extra ftp-jerol nem lehet letolteni ;(
ftp-n keresztul lehet feltolteni fajlokat ;))) -
#627 Phanatic, amúgy hogy lehet egy sitera feltölteni fileokat? -
#626 MEG TUDNÁ MÉG VALAKI OSZTANI AZOKAT A FILEOKAT AMIKET MÁR LETÖLTÖTT?