11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#625 nagy vita lenne a skill pontokkal kapcsolatban :) mindenki a kedvenc csapatában lévő játékosoknak adná a legtöbb pontot :D -
#624 phanatic, nem tudnád te is megosztani a file-okat ftp-n? -
Phanatic #623 szerintem az lenne a legkiralyabb, ha mindezt mi keszitenenk el (a magyar tcm kozosseg)... igaz sok meloval jar, de szerintem megeri ;) -
#622 megjelent valami patch új bajnokságokkal és frissítéssel. Én már írtam nekik, hogy egy újabb patchbe rakják bele a magyar elsőosztályt is hamár a török másodosztály, ír és ukrán liga is benne van. Írjatok nekik ti is, hátha... -
#620 thx savage, ftp-ről már szedem -
#618 akkor mi ma már beszéltünk, DC-n HUN lacibandi a nevem -
#616 KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI -
#613 magához a file(ok)hoz nem tudná valaki megadni a címet?
magához a file(ok)hoz nem tudná valaki megadni a címet?
magához a file(ok)hoz nem tudná valaki megadni a címet?
magához a file(ok)hoz nem tudná valaki megadni a címet? -
#612 peer to peer programokkal, pl: Direct Connect, Morpheus, Kazaa, iMesh -
#610 fogalmam sincs, nekem nincs max korlátom -
#607 magához a file(ok)hoz nem tudná valaki megadni a címet? -
#606 miután valaki letöltötte, nem tudná megosztani? -
#605 nekem nem nyílik meg az oldal :( -
#604 Köszi Phanatic!! -
#603 Jön a cucc szépen!!! THX emberek!!! -
Phanatic #601 KESZ VAGYOK! minden file a helyen van... jo toltogetest!
jah, es orulok hogy segithettem... de telleg... szal akkor majd holnap mar folyhat is a tapasztalatcsere ;))) -
#600 :D -
#599 Mr macho: a fél kenyerét adja te meg vinnéd a házát is... hát komolyan....:) -
#598 nekem nem jönnek be a free.x3 és az extra oldalak (belgiumban vagyok), egy másik lehetőleg nem magyar oldalra nem tudnád lemásolni ezt a site-ot? -
#596 Nekem jön szépen :) 1000 thx Phanatic :)
Jövünk neked eggyel :)
DB -
Phanatic #595 ne huzogasd be... eloszor kattints a linkre... utana bejon az extras oldal, hogy kattintsd _ide_. na, azt mar huzhatod... -
Phanatic #588 nah, ezen az oldalon vannak a linkek:
http://www.extra.hu/tcm1/tcm2003.html
nem kell megijedni, ha rakattintasz egy linkre, akkor kiirja, hogy kivulrol nem erheto el. ez nem gaz, csak oda kell kattintani, ahova kell (kattints _ide_)... remelem ertheto voltam ;)))
a linkek folyamatosan frissulnek... -
Phanatic #586 kicsit nagyobb (780mb)... egy 80 perces cdre kenyelmesen rafer a jatek... -
#583 Már kész is a hely a winyómon :)) ma se lesz IRL buli ?.... -
Phanatic #580 szerverrol szerverre azert kicsit gyorsabb (2-3mb/s) ;))) -
Phanatic #576 max. 1 ora... de szvsz legkesobb 9-10 orara fentlesz...
a linkeket termeszetesen kozzeteszem ;) -
Phanatic #573 VAN 1 JO HIREM: SIKERULT ELKEZDENEM A FELTOLTEST AZ EXTRARA!!! -
Phanatic #572 nincs kedvem kotekedni, de mig egy valaki letolti tolem a jatekot, az 1 teljes nap ;) -
#570 a DC ha feltöltöd egy gyors emberkének akkor az ugyanannyi idő mintha egy oldalra töltenéd fel. A gyors emberkétől pedig mi megkaphatnánk. -
#569 ... akkor most nem megy ? -
Phanatic #568 a patch amugy se menne ezzel a verzioval, mivel ez crackelt... majd kijon a patch a crackelthez is elobb-utobb... -
M.A.D. #567 kár...:( már a peccs megvan...bakker -
Phanatic #566 a k**** eletbe... hat meg jo, hogy nem megy... ;((( -
#565 Shirályságos ! -
Phanatic #564 nah, ugy tunik az extrara fel tudom pakolni a jatekot... max. egy oran belul letoltheto lesz az egesz iso ;)) -
Phanatic #562 az addig jo is lenne, ha pl valamilyen koleszbol neteznek... de mivel otthoni adsl-em van, ezert kicsit lassu lenne a letoltes ;)
a feltoltessel meg meg nem allok sehogy, mivel az ultraweb nem elerheto ;( keresek vmilyen alternativ megoldast, addig is turelem ;) -
#561 még nem mondta, hogy feljön oda :D -
#559 phanatic, van Direct Connected? Ha van, feljöhetnél oda terjeszteni, úgy nem kell feltöltened sehova, hanem a gépedről lehetne tölteni. -
H T T Y #558 én uj vagyok.ki hol focizik? -
#557 szóltáL