Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés tárgytalan, a dolog megoldva, kösz azért 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

No, felteszem én is újra a kérdésemet, picit másként.
Hogy tudom megoldani, hogy a FM ne csukja le magát a tálcára, amint ablakot váltok vagy "kikattintok" az ablakából? Hallottam, hogy másoknak tökéletesen mûködik, esetleg kell hozzá valami kapcsoló / etc (a WINDOWED=1-en kívül)?
Ha erre esetleg nem lenne megoldás, nem tudtok vmi hekket vagy akármit, amivel lehet háttérben is futtatni ilyesfajta alkalmazásokat? (gy.k. meggátolja a lecsukódást, vagy hasonló)

shad0w
annyi lapozó fájl kell neki gondolom...
vezérlõpultban teljesítmény és karbantartásnál / számítógéppel kapcs alapvetõ adatok / speciális / virtuális memória.
ha jól emlékszem itt lehet állítani

don't give a fuck

Feltúrom a cuccot, mind oké és erre kirírja higy FIFA Manager 06 requires at least 525mb of free swap file space. Please free the required space and re-run the game.
Még jóhogy van 1.5 GB szabad hely...
Már ujra pakoltam vagy 10X er.
Help me!

Szerintem olvasd el még1x a hozzászólásom. Félreértetted.

Én pont ezért szeretem ezt a verziót. Én inkább a látványos dolgokat szeretem. Nekem a CM túl száraz és ingerszegény. Jobban tudok kötõdni dolgokhoz ha látom õket.

Azért azt kijelenteni, hogy az koppantás az igencsak baromság. Egyelõre az EA manager játékában is vannak a régi bevált managerekbõl vett koppintások, tehát ez hülyeség, nem az EA SPORTS találta fel a spanyolviaszt a manager játékok terén. Eredeti falrengetõ ötlet meg már nemlehet kitalálni, minden kész van már ami egy reális manager-játékban benne lehet. Ha összegyútnák õket akkor lenne egy jó játék a piacon. jelenleg az eladási listákon a football manager mindent visz. A kisgyerekeknek tátva marad a szájuk és megveszik a csilli-villi fifamanagert amiben még Gera iss kivénhedt harmincas.
Minden évben eljátszuk moistmár ezt a exCM kontra exTCM dolgot. Igazából az egész háta mögött a pénzéhes játékfejlesztõk vannak. Ha a TCM és a FIFA sorozat készítõinél nem ez a szemlélet uralkodna mint ami (cseppentsünk nekik valamit, de csak módjával mert jövõre is meg kell élni valamibõl) akkor az FM sehol sem volna. A technikák már megvannak, az adatbázist akár lelkes amatõrök is elkészítenék, ha adnának rá lehetõséget. Az exCM-nek azonban még mindíg lelkesebb és nagyobb a tábora, így ott könnyebb kialakítani egy jó adatbázist. Csakhogy én elsõsorban focikedvelõ player vagyok. Szeretnék olyan játékkal játszani ami valódi focit, vagy legalábbis rá kísértetiesen hasonlító focit produkál. Gólokat akarok látni! Lövéseket, nem pöcköléseket. A gólörömtõl egymást ölelõ játékosokat, nem csoportbarendezõdõ gombokat. A Fifa managerbõl csak a készítõk akarata hiányzik. Azért nem csinálták meg tökéletesre mert nem akarták, hogy az legyen. A Football Manager addig lesz versenytárs amíg a FIFÁsok hagyják. Adatbázist meg rendes, realisztikus nemzetközi kupa-lebonyolítást lehet csinálni, de, ha az FM-ben jövõre 3d-s meccsnézet is lesz, akkor az már koppincs, viszont akkor meg foghatnák a fejüket az EA-nél. Az lenne a legtisztább, ha a nagyobbik megvenné a kisebbiket, de egyben egy hirtelen harakirivel lecserélné a teljes vezérkarát is, vagy legalábbis a döntéshozókat.

Sziasztok!

Elég kezdõ vagyok még a manager járékok területén...XBOX játékgépre mégis melyiket ajánlanátok leginkább a FIFA managert vagy a Football managert? köszi!
Sokan ócsárolják itt a Football Managert,mert az adatbázisbuziknak van. Hát nemtudom, javult ez a játék sokat,de erõsen érzõdik, hogy kanadai gyártmány. Néha nevetségesek egyes játékosok értékei, valamint a nullához közelít az adatbázis. Nem tart semmibõl a Premier League-ben szereplõ csapatok honlapjairól lenézni a dolgokat, gondolok itt Gera életkorára. Lehet fikázni a Football Managert, de még nagyságrendekkel jobb. Játszom ezzel is éjszakánként rendületlenül, de sok hiányosság van benne. Ez azoknak tökéletes akiknek az Football Manager adatmennyisége sok, meg a sebessége nem elég tempós. Ez lazább és pörgõsebb. Kicsit úgy érzem, hogy a hangsuly a nemzeti bajnokságokra lett fektetve, kicsit elnagyolt a nemzetközi kupa, pedig nagy pénzszerzési lehetõség a kissebb csapatoknak. De ha ilyen ütemben fejlõdik a játék, akkor jövõre csak jobb lesz.
Elfogultsag nelkul mondom, a Football Manager (mert ugye ez is meg azis FM lett, remek újítás) gombfoci-motorja nagysagrendekkel jobb, mint ez. Amúgy Serie B-ben kezdtem egyet az Atalanta csapatával, ide valóban rohadt nehezen jönnek játékosok, de ez így is jó... Egyetlen "nagy" igazolásom David Dunn a Birminghambõl, nagy ász az olasz kettõben, Ventolát maximálisan kiszolgálja. 😊
Mindenesetre amíg ki nem jön a Football Manager, addig remek móka, de sajnos nem több.

[Jakuza]
Meseld mar el okoska, hogy egy Fifa motortol mitol lesz jobb egy manager jatek ?
Na de az a lenyeg hogy FM-el lehet gombfocizni.
Tehat most kijelenthetjuk, hogy a gombfoci motortol olyan jo neked az FM. 😛
Vegul is, jol beszelsz csak rosz hallgatni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hali!
Kérdezném a nemzetközi kupák mennyire vannak kidolgozva? Vannak rendes selejtezõkörök, vagy szokás szerint elfelejtették õket? Nekem majdhogy nullára viszi a játékélményt, ha elbaltázzák ezeket a dolgokat.

Fifa 2006 motorjával miért is lesz realisztikusabb vagy nehezebb?

omg, minek ugatsz ha azt sem tudod mit beszélsz

football without ultras is nothing

csak ismételni tudom önmagam, kezdj el egy SOKKAL gyengébb csapattal játszani, akkor majd nem lesz könnyû az igazolás alacsony osztályokba, nomeg nem lesz "pár plusz millád" 😛

Ez a játék azoknak való, akiknek nehéz az FM, ez egyértelmû! Nevetséges egy játék, talán jövõre a Fifa2006 motorjával lesz valami belõle, de ez az átigazolások megkönnyítése, olcsó játékosok...
shad0w
na, kezdek belejönni a játékba 😊
amúgy érdekes, mert eddig egy meccset sem játszottam ahol 4nél kevesebb gól lett volna 😊
elsõ meccsem például 5-3 lett... utána jött egy 4-2, 3-1 és hasonlók 😊
leigazoltam Adrianot, Ronaldinhot, Diegot, Cambiassot, Cecht, és még pár nagyon fiatal (17-18-19 éves) általam tehetségesnek vélt emberkét 😊
szal gyakorlatilag lecseréltem a fél csapatot, de nagyon megy nekünk mert eddig 6 meccsbõl 6 gyõzelem 😊

amúgy sztem az igazolás nagyon (lehet hogy túl) egyszerû lett... szal én könnyedén megszereztem ezeket az emberkéket akiket korábban írtam, még csak küzdenem sem kellett értük, pár milla plusz pár számomra felesleges játékos cserébe... azokat a fiatalokat akik még nem férnek be a csapatomba kölcsönadtam, öregeket 30 fölött eladtam vagy elcseréltem...
staffba összeszedtem az összes legtapasztaltabb emberkét szal ott se lesz gond sztem 😊

mostmár nyugodtan kijelenthetjük: nagyon király játék lett 😊

don't give a fuck

már itt se lehet kérdezni tõletek?

ezt akartam írni

McFrost
érdekes, nem tudsz semmit , de az tetszik...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jaj NE, könyörgöm, ebben a topicban kímélj meg mindenkit a kérdéseidtõl!

Az is lehet. Az ea-tól minden kitelik😞

[Jakuza]
Vagy nem jon ki mint a TCM2005-hoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Egy kérdésem lenne:
tegnap kipróbáltam a játékot daemon toolsal. Ment a játék. Kiírtam dvd decrypttel és felinstallálás után nem indult el. Van valakinek ötlete?
Köszi elõre is!

üdv azt szeretném kérdezni hogy igazolni hogy lehet???a múgy a real madriddal kezdtem de szinte semmit nem tudom mert kéne a magyarosítás de amúgy nekem is nagyon tetszik a játék😊

A TCM Hungary oldalán. Már állítólag buherálják az adatállományt. A fordításnál ha jól értettem akkor eredetileg úgy volt, hogy az EA úgy csinálta a programot, hogy egy külön rész a nyelvi rész. Aztán valamit változtattak és kijön hozzá valami buherátor program. De lehet, hogy félreértettem valamit😊
TCM Hungary

FrezeR
nah én is megszereztem végre és elkezdem nyomni😊
majd irom a tapasztaltakat
sava: hol hallottál a magyarítás elkezdésérõl?

RemX
Szasztok!

Nekem is tetszik a játék bár egyenlõre nagyon átláthatatlan amit betudok annak hogy én eddig football managereztem... attól tartok ezután is fogok de nagyon jó úton halad az EA ebben már sok dolog hasonlít az FM-re (jaj ez is szóval értitek😊)
Mondjátok el nekem hogy miért van az hogy pl BL meccsen nem tudom megnézni a meccset csak text mode van meg instant result! ez egy BUG?

Senki nem tudja a megoldást a minimize-problémára?

Ja, és ami még furcsa. A merch dolgok eddig 1 oldalon jelentek meg. Láátam, hogy mennyi ment el és mi van készleten. És úgy tudtam vásárolni. Most, hogy külön oldalra került mintha kicsit nehézkesebb lenne a shoppingolás😞 Nem nagyon tudtam mibõl mennyi van és, hogy az adott cucc van-e raktáron. Vagy csak rosszul néztem? PL. van vagy 3 féle póló. Afranc se emlékszik, hogy melyikbõl van még készleten és mennyi.

És majd jól fog jönni a magyarítás (ami állítólag elkezdõdött) mert ebben sok újdonság van amit még nem értek. És addig lehet, hogy lemaradok az okosságokról😞

shad0w
jaja bár én így az elején elég sokmindent átadtam az aszisztensnek. Eleinte úgy kezdtem mint ahogy eddig megszoktam h szinte kivétel nélkül mindent én csinálok, de ebbe hamar belebuktam mert azt sem tudtam h mi hol van és mit hogyan kéne 😊
Szal sztem nekem egy két hétbe is bele fog telni mire mindent nagyjából megtanulok, hogy hol van és hogy kéne használni 😊
Aztán utána jöhet az FC Fehérvár (játékban még Videoton néven szerepel...) BL gyõzelme 😄

don't give a fuck

Ezzel én is hasonlóan vagyok. Én a Romát választottam elsõre, hogy kitanulmányozzam a mikéntet.
Szerintem részletesebb és ezáltal talán valósághûbb. Viszont ebbõl kifolyólag talán nehezebb is. Esetleg át lehet adni valamiket a különbözõ asszisztenseknek. Persze az alap dolgokat megtartom magamnak. És furcsa, hogy bizonyos plusz dolgokat a jobb egérrel kell elõhozni. Elsõre észre se vettem a kurzor melletti kis plusz jelet😊

Hali.
Megszereztem én is a játékot.
KIRÁLY.
Csak van egy kis gondom vele.Miért van az hogy ha meccset akarok játszani, vagy ha túl sokáig nem csinálok semmit pl.játékos adatait nézzem- egyszerûen kilép a játék magából. Vki tudja hogy miért? Még úgy mélyre hatóan nem tudtam elmélyülni a játékban mivel az elsõ hétnek a végéig nem jutok el.
Ha vki tud akkor segitsen.Elõre is köszi.
shad0w
nem is kell krekkelni a játékot...
amúgy sokkal jobb, sokkal élvezhetõbb lett a játék, nagyon király
mondjuk jóval nehezebb mint eddig volt, órákat el lehet vele szórakozni h kit igazolj, nekem ez nagyon bejön
mivel elsõ idény és még tapasztalatlan vagyok sztár csapatot (MU) választottam magamnak, és ha majd jobban belejövök akkor próbálkozom gyengébb csapatokkal

jó játékot mindenkinek!

don't give a fuck

Ma kipróbáltam a játékot,elsõre elég jónak tûnik és a magyar bajnokság jelenléte ugyancsak pozitív,mégha nem is 100%-ig valósághûek a nevek.Nincs már ilyen overall érték,kicsit nehezebb rájönni ki a fasza játékos és ki nem...
A játék zenéje szerintem kibebaszott jó lett,még a Fifa 06-étól is jobbak sztem.De ez lehet csak az én véleményem.

Srácok, warezt abba lehet hagyni...

sideris
akkor a www.superserials.com 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Nekem csak serial kellett és krekket nem kért.
Elsõ blikkre kicsit még keresgélni kell a dolgokat. Lehet, hogy csak kijöttem a gyakorlatból. Ami még furcsa, hogy mintha kisebb betükkel lenne az egész😞 Sasolni kell pár dolgot.
Ha valaki már próbálta akkor meg tudná mondani, hogy miként tudom megnézni 2D-ben a stadiont?

Az ötletet köszi, próbálgattam keresni, de ami van az csak a német változathoz mûxik!
hali,www.gamecopyworld.com ról ......probálgasd

HI!
Leszedtem a gamét, csak elindítani nem tudom, mert nincs krekkem.
Vki tud segíteni?
egy kérdés
PS 2 ki fogják adni?
mert oda jobban szeretném, de ha nem akkor marad gépre

icespeakyy
még lehet jelentkezni webdesignra?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
még lehet jelentkezni webdesignra?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Srácok, kéne segítség, hogy oldhatom meg, hogy ablak-módban ne csukja le a tálcára a játékot, akárhányszor ablakot váltok? Sajnos nem tudok "teljes munkaidõben" a játékra figyelni, ezért jó lenne, ha processing közben tudnék dolgozni meg minden, de ez így lehetetlen 😞

Hi!

Vki találkozott már azzal a problémával, hogy a játék véletlen idõközönként lefagy? Én maximum kb 4-5 napot tudok játszani vele, majd megfagy egész program. Az AlcoholClone-os verzió van meg, most szedem a németet, az hátha...

Ha vki tudna vmi megoldást, megköszönném

Igazából sosem értettem, mi értelme az egész Total Club Manager-nek, ha úgyis benne van a fusion... Én épp annak örülnék, ha végre kihagynák belõle ezt az opciót.

hali nem tudjátok ebben hogy oldották mega fusiont ? úgy mint a 2005ben vagy megcsinálták rendesen?

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

játszol angolul? 😄