11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#6910 pr0t.st0p v1.0 <---ezt letöltöd
rámész a restore-ra, dt4 beizzitva közbe,és inditod
nekem legalábbis igy simán indnul -
#6909 viszont nekem van egy oylan gondom hogy olasz nyelvü a gém,és nem tudom átállitani sehol sem angolra :\
probáltam hogy a data/cmn/fe mappába az ita-nevüeket eng-re
a eng-nevüeket pedig ita-ra irom,de igyis olasz :||||||||||||||||
valaki nem tudja hogy hogyan tudnám angolra tenni ?:S -
#6908 nah nekem felment.....most hogytom elindítani???? -
remys44 #6907 inkább nézétek mert gyorsabb mint a torrentspyosról jönitt nézétek -
#6906 ehh de közbe elindult mégis...fogtam azt bemásoltam a fájlokat egy mappába a C meghajtomra :D
rögtön indult is.. -
#6905 Reggelt! A készülő magyarosítás az a demohoz vagy már a fullhoz készül? -
#6904 nekem eddig sosem volt...főleg nem a telepitésnél...nemértem miért nem látja h feltettem amit kért :@ -
#6903 Clonecd inkább várom a tisztát!
Nekem mindig bajom volt a CloneCd-vel! -
#6902 hát be*rok
telepiteném fel,serialt beirom,elkezdi föltenni a directx-et,erre mire végez kiirja hogy szedjem le a miocrosoft oldalárol a directx9c-t.....leokozom,kilép
leszedem a directx-et,felteszem,ujraindit,erre ugyanezt kiirja :|
nálatok felteszi? :S -
Andretti #6901 Fifa_Manager_2007_CLONEDVD-PROCYON.torrent - torrentspy.com-ról
Netem: 2Mbit... -
#6900 honnan szeded? neted milyen? -
Andretti #6899 Száguldok... már 2,27 MB nál járok... -
#6898 Mar keso 1 perccel kesobb kuldtem el mint te. -
#6897 Mire kijon az eredeti verzio Magyarorszagon, addigra talan letoltodik neked. -
Andretti #6896 NEM RÖHÖG!!! -
Andretti #6895 vazze nekem 2 óra 15 perc alatt 1,87 MB jött le...
-
Andretti #6894 nem, nem azért... csak nézegetném a filét, hogy de jó az ott letöltőknek, mert nekik nem 50 B/s-cel jön... mert nekem 50 bájtperseccel jön ez a tetű szar szemét szar torrent... -
#6893 amugy még nem tette fel senki? mi ez a nagy csönd? :(
nekem is hajnalba vagy reggelre jön le...demot direkt nem is szedtem le nagyon kiváncsi vagyok már rá :) -
#6892 hogy annak az arányát rontsd aki elküldi? :) -
Andretti #6891 Azon a torrenten mien a s/l arány?
Ha jobb mint 10/1000 küldjétek már el a torrentet mailben lécci...
-=/*e-mail*/=-: andretti . fasten (kukac) gmail . com -
#6890 én is szedem de valszeg csak holnap lesz kiprószálva..... :( -
#6889 hurrá -
#6888 Az endlessen már fent van a teljes játék CloneCd változat! -
#6887 Igen azért is! Ez van szeretem a magyar játékokat számomra kezelhetőbbek! :D -
miki90 #6886 FIFA Manager 2007-PROCYON CLONEDVD!!!!!!!!
ez a játék magyar lessz? -
Andretti #6885 Neuman ha jól emléxem te a 06 fordításáért is sírtál -
#6884 ÓÓÓ gyerekek hát ez szuper!!!
Ilyen gyorsan? Máris készül a magyarítás?
Gratulálok és köszönöm! -
Andretti #6883 elnézve a fájlokat és az in-game szövegeket azon már nem fognak sokat variálni így a most lefordított anyag natúran átültethető lesz a full gamebe... meg amúgy is min 1 hét mire a népnek lesz gameje, addig meg legalább csináljuk... -
skristof #6882 ja csinálom a fordítói fórumot, nemsokára jöhettek regelni -
skristof #6881 volt vmi program ami faszán ki tudta csomagolni.. utánanézek -
Andretti #6880 Ja és fordítandó filek listája kész... lehet jelentkezni munkára... -
skristof #6878 a demot lefordítani? megéri? bár talán ezen szövegek lesznek a teljesben is...
no sztem kéne regelni egy ingyenes sg fórumot és ott mindenki irkálhatná h éppen hol tart. persze nem public lenne, h ne irogassanak naponta százan h mikor lesz kész.
és igen, nekem írtál privit, ígyhát eddig 3 angolos és 1 németes van ha igaz :) -
Andretti #6877 Na az első ütközet:
az eng.db (...\Fifa Manager 07 Demo\data\cmn\fe) fájlt kéne átkonvertálni accesel is elérhető adatbázisfájlá, de a blueshell data guy nekem nem műxik... wmi windows hiba miatt... a fifa 04 és 05-nél ebbe voltak fordítandó dolgok, ezért kéne... -
#6876 kedves=kedved -
#6875 oké, akkor először is tudni kell hány ember van a feladatra, majd szépen elosztani a meglévő fájlokat! Ha van kedves akkor már neki is állhatsz az egyiknek, csak ird meg melyik az, hogy tudjuk az már munka alatt van. Ha valami sürgősen meg kell beszélni akkor irok, irunk az emailedre. köszi a cimed!
meg akkor el kell dönteni ki lesz az aki összefogja a mnkát és teszteli egyben. -
Andretti #6874 Pisti... A lapozófájl kezelését vedd manuálisra és állítsd be a maximum megengedettre (2048 mb környéke) és CSAK a rendszervinyón, ahol legyen még EZEN KÍVÜL ha lehet 5 GB ha nem legalább 2 GB... ez segíthet.
És ajánlom hogy sűrgősen újíts be egy 2*512 dual channel 800-as kingmax memóriapárost... 15k HUF-nál nem több... ha nem dualos az alaplap mindnképp szerezz pénzt egy új gépre... ha ezzel vannak terveid segíthetek a tervezésben és a megépítésében... beszállítói áron ;)
A fordításról:
Igen nagy volumenű munka lefordítani a demót erre a 2-3 napra, de uccu neki... a fájlok már hellyel közel megvannak hogy miket kell, de ezzel már nem rondítom eme szép jövőjű fórumot (gondolok itt az 1 hónap múlva megjelenő -remélhetőleg- ezernyi beszámolóra/sikerre/bukásra)...
-=/*e-mail*/=-: andretti . fasten (kukac) gmail . com
msn címet e-mailban adnám meg... -
#6873 azt hiszem éppen ott irtam neked privit, csak nem nagyon néztem az adatlapodat és nem tudtam hogy te vagy :D hehe
szóval hány emberünk van eddig? -
skristof #6872 fmhungary.hu-n is próbálkozom hirdetni... de az sem jó ha száz ember csinálja, akkor kkordinálhatatlan és a munkamorál is erősen hullámzó :) -
#6871 igen jó lenne, de főleg angolról kellene forditani, mert azt többen vágják erre felé szerintem :) Szóval kellenek még embnerek. Aki tud jelentkezőt az szóljon itt. A részleteket megdumáljuk utána. -
skristof #6870 ja és még Zsolti is jelentkezett németről magyarra, remélem meg tudjuk oldani h angol-német >> magyar verziónk legyen