Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ha esetleg vmi hülyeséget írtam akkor bocs elõre is mert nagyon homályosak az emlékeim a játékról 😊 nagggyon várom már a következõ részt 😊
don't give a fuck
Sedo kéne már info a játékkal kapcsolatban!
Van magánélet rész a játékban?(remélem tudod mire gondolok,mert kerestem már egy csomó pénzt de nem tudom hogyan és mire lehet elkölteni!!!
football without ultras is nothing
optionsben be lehet állítani h mien szinten és hány perces félidõkkel akarod játszani
pontosabban nem tudom leírni mert elég régen játszottam már vele, de nagyon könnyen észrevehetõek ezek a beállítások... ha esetleg mégsem menne akkor írj ide és megkeresem pontosabban...
don't give a fuck
Állítólag van olyan opció a TCM2005-ben, hogy a fiatalabb játékost egy idõsebb "pártfogásába" lehet adni, és akkor tõle tanul a fiatalabb. Találkozott már ezzel valaki, tényleg van ilyen? Ha igen, akkor hol?
A másik kérdésem pedig. hogy ha FIFA2005 Fusionnakl játszom le a meccset, akkor hol lehet beállítani, hogy ne 2 perces félidõk legyenek? A FIFA2005-ben alapból beállítom, de amikor betöltöm a TCM2005 fusion fájlát, akkor már semmit sem lehet állítani, egybõl kezdõdik a meccs, és mindíg 2 perc 1 félidõ. Van valakinek ötlete?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elvitték az ufok vagy mi?
Next PC upgrade: 2022
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
ne akarj egybõl spanyol meg angol sztárokat igazolni, a magyar bajnokságba még az angol harmadosztályból sem mindig akarnak eljönni.. ez van, ekkora a különbség a két bajnokság között
a fizetésekkel meg csak óvatosan 😊
természtesen ha a csapatoddal sorra nyered a címeket, egyre nívósabb lesz a klubbod, valamint több pénzed is lesz igazolgatni. de ajánlom figyelmedbe az ingyen igazolható játékosokat, valamint h 6 hónappal a szerzõdés lejárta elõtt már köthetsz vele kontraktust
remélem van aki még játszik vele!
nah lokival nyomulok de nem tok értelmes játékosokat igazolni mert vagy nem tetszik neki a clubbom vagy annyira magas fizetés kell neki hogy nem engedi a fönök leigazolni!
ha nyerek sok kupát pl.UEFA meg sokszor leszek bajnok akkor ez vátozik majd?
Nos nekem hasonló problémám lenne, mint amit drtibke mondott lentebb a következõ különbséggel:
1. Feltettem a elsõ patchet és hozzá a cracket, majd olvasva ezt a fórumot semmit se bízva a véletlenre, frissítettem directxet és drivert is.
2. Utána feltelepítettem a FmCorner legújabb mega patch 3as verzióját és hozzá a két frissítést, majd ugyan onnan a real soccer 3d módosítást.
Tehát ez volt a sorrend, ezeddig minden remekül ment, toltam rendesen a magyar bajnokságot, de ahogy a 2005ös évbe átlépne, szintén hibaüzenet nélkül kivág winbe. Esetleg ha valakinek hasonló problémája lenne, kérem feltétlen írjon! Elõre is köszi srácok! ^^
Mert mikor feltelepítem kiírja: Please insert the correct cd-rom...........
Email címem: [email protected]
Egy olyan izgató kérdésem lenne, hogy 2007 08. 01-én tartok a TCM 2005-tel!
akármelyik mentésem töltöm vissza, ha elérek 2007. 08.03-ához, megakad a hang, elmegy a kép, darál egy kicsit a hang, és hibaüzi nélkül kilép...
Az érdekesség, hogy elõtte van 1-2 friendly meccs, azt le tom játszani, csak ippeghogy elindulna az idény, kilép!
Feltettem az elsõ patchet, de nincs változás...
A 2. patchhez meg nem találtam még crackelt exe file-t!
EA-tól azt a tanácsot kaptam, hogy a videókártyám driverét igazítsam a direct X verziójához... megtörtént... semmi...
Noh, ilyenkor mi a teendõ, mert már mindent megpróbáltam!
Ha lenne egy save game editor, akkor simán átbogarásznám, jobb esetben áttölteném egy új játékba az eddig elért eredményem, pontjaim, history-m!
SOK próbából addig eljutottam, hogy egy trailerrel átugrott ezen a dátumon,
de tömérdek pénzzel, és fullos managementtel nincs kihívás...
Meg egy hibaüzit is ad, mert néha így is kilép! (Igen, itt van hiba üzi:
<Error Msg>
MetalBin Refcount error. Shape still in use
Resrc: playertexobj11__texture12__-4_1_1.fsh
<Call Stack>
Empty
Hát, ennyi lenne...
Köcce a segítséget elõre is!
Tib
editort máshol nem fogsz találni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azt kell feltenni,és lesz editorod
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Nem találom sehol!!
Tudsz segiteni???
amugy vegyél fel kölcsönt, adj el egy-két sztárjátékost. egyrõl a kettõre nem fog megoldídni a dolog, de szerintem érdemes próbálkozni, én legalábbis nem szoktam 'menekülni'. no meg aztán az eredményesség is fontos, a bajnokság megnyeréséért kapni fogsz pénzt, illetve gyúrj rá a BLre, hiszen abban van a nagy lóvé