11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #6708 krekfix GCW-n? -
Cnut #6707 Ugyanez nálam is! -
Oldunlock #6706 Hali. Felraktam a játékot, és a két patch-t! EL is indul, de amikor be akarom töltetni az adatokat, egy új csapattal, kilép a WINDOWS-ba. Miért teszi ezt és hogyan tudom megoldani hogy működjön normálisan? -
Cnut #6705 Azóta történtek olyan fejlemények hogy már el sem indul és megnéztem a hivatalos fórumot de attól se lettem okosabb. -
Cnut #6704 Sziasztok! Már egy fél órája bújom a topicot, de lehet hogy csak mert túl korán van, de sehol nem találom hogy hol lehetne kikapcsolni a zenét... Indítanék új játékot és mikor a csapatot kiválasztom akkor kidob a desktopra. #2024ben is ez a kérdés hogy a zenét hol lehet kikapcsolni, de most tényleg HOL?
readmeben írják hogy a my documentsben, de ott nekem semmi ilyen nincs. -
#6703 Nincs a tcm valamelyik részéhez multi patch hogy lehessen neten játszani vele??? -
nk1974 #6702 egyébként ha a MU-val játszol,nem olyan egyszerű a reserve team-ben tartani a játékosokat,mindig előbukkannak a első csapatban. :-( -
nagytomy #6700 reserve team, squad és simán egérrel áthúzod. -
#6699 Hy mindenki. Új vok ebben a gameban. eddig Football managereztem de már meguntam. Annyi lenne a kérdésem hogy hogy lehetne egy játékost az A csapatból a B-be le zavarni úgy hogy az A keretbe ne is lássam? -
#6698 Elviekben a spanyol 2. osztályban kellene folytatnia, de ilyen még nem volt hogy nem játszottak mecset legalábbis nekem. -
Vonciii #6697 Szevasztok!
Segitseget szeretnek kerni: A 2.csapatom a szezonba megnyerte a spanyol 2.ligat de mivel mar az elso osztalyba ott van az felnott csapatom ezert ugye nem juthatott fel, de masik bajnoksaba se indult el. Egesz evben egy meccse se volt a 2. csapatnak!Most mar 1 eve semmilyen bajnokit nem jatszanak!Nem jovok ra hogyan lehetne ujra elindítania a 2.csapatomat vmelyik alsobb bajnokságba!
-
skristof #6696 kereső talán? -
maka2 #6695 Helo! Tudom , hogy nem szabadna ilyet beírni, de nincs egy torrent oldalon se fent!! Adjatok már egy olyan címet ahonnét lelehet tölteni.
Köszi! -
skristof #6694 a letöltéseid közé -
MSGT #6693 Hali!
Az uj gepard patch-ot hova menti a gép mert nem találom!Köszi -
#6692 ok köszi, megnézem mégegyszer! -
#6691 ott lehet asszem beállítani, hogy milyen esélye van nálad, ott van hogy biztos kedő meg ilyenek, de te a reservedet jelölted meg (legalábbis asszem így van, de a tcm-ben biztos) -
skristof #6690 adj neki profi szerződést -
#6689 na bakker de akkor mit csináljak ?:) elmentettem előtte pont valami ilyesmitől tartva :D -
#6688 megint ugyanazt a rossz szerződést irattad vele alá:D -
#6687 irtam korábban, hogy egy tehetséges ifimet nem tudom felhozni tarcsiból. na megvártam amig lejár a szerződése, meg is kapta az új szerződést. de maradt a tarcsiban és ugyanugy nem tudom felhozni a fő keretbe:( most akkor mit csesztem el? -
#6686 szedtem le arcokat a játékhoz, de azokat hogyan és mivel kell berakni?? -
savafan #6685 a másodikról nem tudok sokat.
az elsőben nagyon sok apróságot javítottak. nézd meg a hivatalos oldal fórumában, ne várd, hogy valaki leírja a majd egy oldalnyi listát. -
#6684 valaki mondjon valamit a patchek értelméről, mert azóta se tudok semmit -
#6683 Hell, az miért van, hogy amit editorral megcsinálok, a játékban megjelenik ugyan, de ha ezen az álapoton akarok állítani, az alap beállítások jönnek vissza az editorban!!????? -
savafan #6682 nagyon sok apróbb és pár nagyobb hibát. a listát megtalálod a hivatalos oldalon található fórumban (asszem) majdnem egy oldalt tesz ki a felsorolás, ha jól emlékszem. -
#6681 Hell, valaki mondjon már valamit, mit javítanak a patchek, mert én nem vettem észre semmit (lehet hogy vak vagyok)! -
#6680 igen..2011-ig van szerződtetve még 2 év:( várhatok akkor rá...óó -
#6679 nezd meg az ifid szerzodeset. Lehet, hogy 1-2 evre a tartalekba szerzodtette. -
#6678 a tartalékedzőm felhozta a tarcsiba az egyik tehetséges ifimet, és én most szerettem volna az első csapatba tenni, de nem tudom..vajon miért? angol első osztály -
#6677 átírtam pár játékosnak a tulajdonságát és kész, mást nem csináltam -
#6676 Kizárt dolog, hogy a WCD bármit is elrontson... Valószínűleg a WCD-vel beimportált cuccal volt a gond, én is találkoztam már jópár olyan kieggel ami előbb vagy utóbb kinyírta a játékot. A hivatalos peccseknek hibátlanul működniük kell (én spec jelenleg nem is használok mást), a nem hivatalosokért meg nem véletlenül nem vállalnak felelősséget a készítők :) Azok között van ami működik, van ami nem, meg van ami egy darabig működik aztán egyszercsak elromlik és/vagy fordítva :) -
#6675 de, mert multkor pont a WCD után nem indult, és most 3 hónap után meggondolta magát, pedig nem csináltam semmit! -
savafan #6674 a két hivatalos patchtől és a magyar kiegészítéstől nem fog behalni. másnak is ezekkel megy a játék.
a write current database-t azért kell nyomni, hogy az ott átalakított dolgok tényleg beépűljenek a játékba. ha nem nyomsz ilyet akkor semmi változás nem kerül be a játékba. a magyar bajnokság is így kerül be a játékba.
ha nem megy akkor nem ez a gond -
#6673 bocs, nekem épphogy elindult a game hosszú próbálkozások után, mivel rámentem az editorban a WRITE CURRENT DATABASE-ra, és valaki aztmondta, hogy az miatt haéólt be, most akkor lehet használni az EDITOR-t, vagy nem, és a PATHCEK-től nem fog behalni? -
skristof #6672 #6649
olvassatok már vissza -
#6671 má sikerült, a patch amúgy mire jó, mit változtat meg, mert ezt nem merem állítani, az editort se merem megnyitni, mert multkor az volt a baj! -
Andretti #6670 Patchelted? Ha igen akkor ne felejts editorban write current databaset nyomni, ha meg nem akkor rakd fel újra... -
#6669 Valaki segítsen: felteszem a játékot, de az első komolyabb töltésnél kilép! -
#6668 Van más is de majd szét nézel.