11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    erről a fórumról eddig Andretti Freez és én ha igaz.

az összehangolást megoldjuk, MSN-kontaktokkal majd.

mellesleg demo alapján engem is odaBASZ, szl várjuk a teljeset
  • FrezeR
    Zsolti9014: azt 512-t a minimumnak irják :)

Pisti: nem tudom miért nem megy még igy sem neked, másoknak ez segitett pedig..:/ de az a 256 mb tényleg kevés lesz!

Andretti: köszi a felajánlást, szivesen vennénk ha segitenél a forditásban! Van még valaki aki beszállna? Valahogy össze kellene hangolni a dolgokat!
  • Pisti1026
    256 mb/ram!
  • Andretti
    Én szívesen segítek fordítani.
    Adatok:
    17 éves
    Munka:
    Őszi szünet
    Referencia:
    Felsőfokú Angol C
    (www.itk.hu - 20060900860037-IPQF)
  • Andretti
    Pisti mekkora a RAM-od? és milyen?
  • Andretti
    Na Üdv Mindenki!

Úgy látom az emberek ugyan azok mint a 06-os fórumból...

Akinek problémája van a telepítéssel/elindtással a hivatalos oldalon a system requirementset nézze át...

Nekem nagyon tetszett a demó, csak egy picit rövid. Minden benne van/lesz amit ígértek, csak mivel ez még demó sok mindent "kivágtak". Egyenlőre tökéletesnek látszik... jó a first/reserve team, realisztikusak az eredmények, personal life kitűnő, csak még nem lehet csajozni :). A külső ugyan az, de belülről nagyon sok minden újúlt. pontosabban visszatért. Összességében nekem tarolt, 11 órára tapasztott a képernyő elé és csak ma hajnal 5-kor tudtam abbahagyni a játékot, mert csak a 8. angol fordulóig enged játszani. Év manager játéka lesz. Legalábbis nálam biztosan...
  • Zsolti9014
    az
  • Neuman
    Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz?
  • Neuman
    Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz?
  • Pisti1026
    Be van állítva és még se megy , nézzétek meg----->
  • Pisti1026
    nekem vazze így se megy, faszom kivan!
  • nagytomy
    Mellesleg Freezer ötlete előtt leírtam ugyanezt:))
  • Zsolti9014
    de a minimum, vagy az ajánlott? :D
  • FrezeR
    ok világos :)

próbáld meg Te is igy Pisti!
  • Drend
    Ha kevesebb a memória, attól akadhat/lassulhat. Sztem erre gondol Pisti. Nem a swappolásról beszél.
  • Drend
    Megoldva, Frezer ötlete a jó. Nekem a gond az volt, hogy nem a rendszer meghajtóra raktam, ott meg le volt tiltva a swap file készítése. Beállítottam a rendszer kezelést, onnantól OK minden! :)
  • FrezeR
    miért menne rosszabbul? ezt most nem vágom
  • Pisti1026
    Tudom, de akkor csak rosszabbúl menne a game, nem ezt írná ki!
  • FrezeR
    nos az elég kevés. azt hiszem a minimum ajánlott az 512 mb
  • Pisti1026
    Így se megy! Lehet ahoz köze, hogy nincs csak 256 mb/ramos memóriakártyám?
  • FrezeR
    próbáld meg átállitani, hogy a rendszer kezelje a lapozófájlt
  • Pisti1026
    A faszom kivan nekem is ezt írja ki:

Megpróbélom váltotatni a lapozófájlokat és ugyan az:

Help!
  • FrezeR
    nem hiszem
  • Pisti1026
    Szerintetek a Dmoban elkezdett mentéseket lehet folytatni a teljesben?
  • Bereet
    minek az :/
  • nagytomy
    Helló, Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a virtuális memória méretével van baja. a readme-ben azt a beállítást javasolták, amikor a windows szabályozza a méretét. ahol be lehet állítani: sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória.

ha mégsem ez a megoldás, akkor bocsi.
  • Zsolti9014
    ha időm úgy engedi, részt vennék a fordításban (elsősorban németről magyarra lennék hasznos)
  • Drend
    Hali!
    Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
    Köszi: Kython
  • FrezeR
    a CD Galaxisnál már rendelhető, szállitás azonnal tehát megérkezett
  • FrezeR
    ugy látom két hasonló nevü topic is van, nem kellene erre megoldást találni?:)
  • skristof
    kijött a demo! a fejlécben a link!!
    ha a forrásaim jók akkor lehet majd fordítani is. ha van aki szívesen fordítaná jelentkezzen. én is benne lennék.

azok a kommentek amik a demo letöltési címét keresik törölve lesznek.
  • skristof
    nos ez és a HT alapjaiban különbözik és különböznie is kell ugyebár az online ill offline nyújtotta lehetőségek miatt. a program sokkal mélyebben enged beletekinteni egy futballcsapat életébe, minden komolyabban van kidolgozva és értelemszerűen a grafika is sokkalta jobb, ugyanakkor az élmény teljesen más. itt évtizedekig jtszhatsz _gép_ek ellen, míg HT-ben hetegik tart egy egy évad de emberek ellen, akikkel normálisan komunikálhatsz ezért ott kiemelkedő szerep jut a community-nek. összegezve egy ilyen típusú játékkal nem lehet "rákészülni" egy HT-viadalra, de ugyanúgy el lehet vele tölteni hosszú éjjeleket..
    ja, és itt van save/load, míg HTben minden végzetes lehet :)
  • Carlos
    Akkor várok a 2007-re.
    Addig tisztességtelenül megnézem a 2006-ot.
  • savafan
    A tavalyit szerintem sehol, max a neten. Az ideit pedig még várd meg. Novemberi megjelenés
  • Carlos
    Ok, megnézem.
    Ha tetszik, hol tudom megvenni a játékot? Se a CDGalaxisnál, se az 576-nál se a PcDome-on nem találtam.

Marad a warez?
  • savafan
    Szinte teljesen más. Legalábbis amennyire azt ismerem.
    Itt szinte a teljes irányítást átveheted a játékosoktól kezdve a klub utolsó apró-cseprő dolgaiig.
    És mindezt jópofa grafikus felületen. És még a meccset is megnézheted 3d-ben. De nézz meg pár képet a játékból és tudni fogod miről beszélek.
  • Carlos
    Lámer leszek, de azért hátha valaki válaszol!
    Most épp Hattrick láz van a cégnél, úgyhogy mindenki azt nyomja. Ez a játék miben hasonlit hozzá, miben különbözik, mit lehet csinálni benne, milyen lehetöségek vannak?
    Mit tud a játék a hattrick-kal összehasonlitva?

Elöre is köszönöm a válaszokat!
  • skristof
    ilyenkor sajnálom h bannolni nemtok :)
  • shad0w
    nem, csak viccességből lett kiírva...
  • vpetikee
    komolyan nincs hozzá magyarosítás?