11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #6869 erről a fórumról eddig Andretti Freez és én ha igaz.
az összehangolást megoldjuk, MSN-kontaktokkal majd.
mellesleg demo alapján engem is odaBASZ, szl várjuk a teljeset -
#6868 Zsolti9014: azt 512-t a minimumnak irják :)
Pisti: nem tudom miért nem megy még igy sem neked, másoknak ez segitett pedig..:/ de az a 256 mb tényleg kevés lesz!
Andretti: köszi a felajánlást, szivesen vennénk ha segitenél a forditásban! Van még valaki aki beszállna? Valahogy össze kellene hangolni a dolgokat!
-
#6867 256 mb/ram! -
Andretti #6866 Én szívesen segítek fordítani.
Adatok:
17 éves
Munka:
Őszi szünet
Referencia:
Felsőfokú Angol C
(www.itk.hu - 20060900860037-IPQF) -
Andretti #6865 Pisti mekkora a RAM-od? és milyen? -
Andretti #6864 Na Üdv Mindenki!
Úgy látom az emberek ugyan azok mint a 06-os fórumból...
Akinek problémája van a telepítéssel/elindtással a hivatalos oldalon a system requirementset nézze át...
Nekem nagyon tetszett a demó, csak egy picit rövid. Minden benne van/lesz amit ígértek, csak mivel ez még demó sok mindent "kivágtak". Egyenlőre tökéletesnek látszik... jó a first/reserve team, realisztikusak az eredmények, personal life kitűnő, csak még nem lehet csajozni :). A külső ugyan az, de belülről nagyon sok minden újúlt. pontosabban visszatért. Összességében nekem tarolt, 11 órára tapasztott a képernyő elé és csak ma hajnal 5-kor tudtam abbahagyni a játékot, mert csak a 8. angol fordulóig enged játszani. Év manager játéka lesz. Legalábbis nálam biztosan... -
#6863 az -
#6862 Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz? -
#6861 Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz? -
#6860 Be van állítva és még se megy , nézzétek meg----->
-
#6859 nekem vazze így se megy, faszom kivan! -
nagytomy #6858 Mellesleg Freezer ötlete előtt leírtam ugyanezt:)) -
#6857 de a minimum, vagy az ajánlott? :D -
#6856 ok világos :)
próbáld meg Te is igy Pisti! -
Drend #6855 Ha kevesebb a memória, attól akadhat/lassulhat. Sztem erre gondol Pisti. Nem a swappolásról beszél. -
Drend #6854 Megoldva, Frezer ötlete a jó. Nekem a gond az volt, hogy nem a rendszer meghajtóra raktam, ott meg le volt tiltva a swap file készítése. Beállítottam a rendszer kezelést, onnantól OK minden! :) -
#6853 miért menne rosszabbul? ezt most nem vágom -
#6852 Tudom, de akkor csak rosszabbúl menne a game, nem ezt írná ki! -
#6851 nos az elég kevés. azt hiszem a minimum ajánlott az 512 mb -
#6850 Így se megy! Lehet ahoz köze, hogy nincs csak 256 mb/ramos memóriakártyám? -
#6849 próbáld meg átállitani, hogy a rendszer kezelje a lapozófájlt -
#6848 A faszom kivan nekem is ezt írja ki:
Megpróbélom váltotatni a lapozófájlokat és ugyan az:
Help! -
#6847 nem hiszem -
#6846 Szerintetek a Dmoban elkezdett mentéseket lehet folytatni a teljesben? -
Bereet #6845 minek az :/
-
nagytomy #6843 Helló, Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a virtuális memória méretével van baja. a readme-ben azt a beállítást javasolták, amikor a windows szabályozza a méretét. ahol be lehet állítani: sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória.
ha mégsem ez a megoldás, akkor bocsi. -
#6842 ha időm úgy engedi, részt vennék a fordításban (elsősorban németről magyarra lennék hasznos) -
Drend #6841 Hali!
Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
Köszi: Kython -
#6840 a CD Galaxisnál már rendelhető, szállitás azonnal tehát megérkezett -
#6839 ugy látom két hasonló nevü topic is van, nem kellene erre megoldást találni?:) -
skristof #6838 kijött a demo! a fejlécben a link!!
ha a forrásaim jók akkor lehet majd fordítani is. ha van aki szívesen fordítaná jelentkezzen. én is benne lennék.
azok a kommentek amik a demo letöltési címét keresik törölve lesznek. -
skristof #6837 nos ez és a HT alapjaiban különbözik és különböznie is kell ugyebár az online ill offline nyújtotta lehetőségek miatt. a program sokkal mélyebben enged beletekinteni egy futballcsapat életébe, minden komolyabban van kidolgozva és értelemszerűen a grafika is sokkalta jobb, ugyanakkor az élmény teljesen más. itt évtizedekig jtszhatsz _gép_ek ellen, míg HT-ben hetegik tart egy egy évad de emberek ellen, akikkel normálisan komunikálhatsz ezért ott kiemelkedő szerep jut a community-nek. összegezve egy ilyen típusú játékkal nem lehet "rákészülni" egy HT-viadalra, de ugyanúgy el lehet vele tölteni hosszú éjjeleket..
ja, és itt van save/load, míg HTben minden végzetes lehet :) -
#6836 Akkor várok a 2007-re.
Addig tisztességtelenül megnézem a 2006-ot. -
savafan #6835 A tavalyit szerintem sehol, max a neten. Az ideit pedig még várd meg. Novemberi megjelenés -
#6834 Ok, megnézem.
Ha tetszik, hol tudom megvenni a játékot? Se a CDGalaxisnál, se az 576-nál se a PcDome-on nem találtam.
Marad a warez? -
savafan #6833 Szinte teljesen más. Legalábbis amennyire azt ismerem.
Itt szinte a teljes irányítást átveheted a játékosoktól kezdve a klub utolsó apró-cseprő dolgaiig.
És mindezt jópofa grafikus felületen. És még a meccset is megnézheted 3d-ben. De nézz meg pár képet a játékból és tudni fogod miről beszélek. -
#6832 Lámer leszek, de azért hátha valaki válaszol!
Most épp Hattrick láz van a cégnél, úgyhogy mindenki azt nyomja. Ez a játék miben hasonlit hozzá, miben különbözik, mit lehet csinálni benne, milyen lehetöségek vannak?
Mit tud a játék a hattrick-kal összehasonlitva?
Elöre is köszönöm a válaszokat! -
skristof #6831 ilyenkor sajnálom h bannolni nemtok :) -
#6830 nem, csak viccességből lett kiírva... -
vpetikee #6829 komolyan nincs hozzá magyarosítás?