Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
football without ultras is nothing
sajnos ez már régi probléma az olaszokkal. nem csípik a macskazabálókat:)))
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
tehát nem játszhatod le az összes meccsedet a bajnokságban? Igazából tippem sincs h miért lehet :)
Nálam ilyen nem volt, mondjuk én angliában, manchester mellett alapítottam a csapatomat :)
don't give a fuck
Persze nem elképzelhetetlen, de számomra érdekes :)
Fifa 2005ben találkoztam ezzel asszem, de nagyon gyengén volt megoldva, miután megszokta az ember elõre lehetett tudni, hogy mikor fog tévesen ítélni a bíró :)
don't give a fuck
nemrég kezdtem el játszani a játékkal...hát...hát...hát...nagyon tetszik, de rengeteg idegesítõ hibája van...a legidegesítõbb, hogy amikor egy új csapatot indítok egy bajnokságban, akkor hogy van az, (speciel én egy AC Toscanelli nevû Firenzei székhelyû csapatot kreáltam, akik az olasz negyedosztályban indultak), hogy ha egy új csapatot csinálok, akkor ha van 18 csapat a ligában, akkor elvileg 34 meccset kellene játszani..namost...annyit senki nem játszott...a legtöbb 28 volot, én kevesebbet játszottam mint az elõs, de így is sikerült elsõ évben feljutni a harmadosztályba...igenám, de itt már összesen írd és mondd 15 meccset játszhattam volna (ha fel nem húzom az agyam, és ki nem törlöm a fenébe) a 34-bõl, míg a többi csapat minimum 25-öt...akkor aztmondja meg nekem valaki...hogy a fenébe lejhet így feljutni, még akkor is, ha minden meccsemet megnyerem? szóval szerintem ez olyan ordas hiba, hogy így szerintem nem szabdott volna kiadni a játékot...mindezek ellenére tényleg tetszik, mert ötletes, de mondom...ez a hiba nagyon bosszantó...amúgy...nem valószínû, hogy csak nálam van így, de ha mégis, úgy storno az egséz, és ebben az esetben tudnátok segíteni, h mi lehet a hiba?
köszi elõre is...hello...peti.
illetve régebben lehetett akciózni egy-egy terméket. most nincs ilyen?
www.republiknet.hu
Két gyors kérdésem van:
1. Meg lehet vhogy oldani hogy a játék ne lépjen ki soxor windowsba? Így hetente kell menteni hogy ne sokról maradjak le a sok fagyás miatt. (driverek frissek és ha jól tudom hivatalos patch még nincsen a játékhoz)
2. Csinált már valaki a Fifa M. 2006-hoz magyar adatbázist? Ha igen, honnan lehet letölteni?
Köszi a válaszokat.
www.republiknet.hu
na és valami jó taktika valakinek van-e? 4-4-2-vel nyomom ide kellene valami jó kis taktika egyénenként.
romával vagyok a bajnokság fele környékén járunk. jelenleg 5. vagyok és idegenben a parmaval játszottam. 6!!! sárgalapot és 3 dupla sárgalapot (vagyis pirosat) kaptam mire a 92 percben nyerte meg a meccset 2-1-re. annyira felbaszott a bíró, hogy mikor választani lehetett (text módban nyomom) én az "inzultáljam a bírót" választottam:)
és persze mondanom se kell, hogy a következõ meccs rangadó lesz:( könnyû lesz, totti, montella és chivu nélkül kiállnom. a köcsög feketerigó:(
majd az elsõ idény végén javítunk a csapaton.
amúgy a romaval nyomom.
Jó a game csak lenne egy kérdésem!
Elkezdem a meccset elsõ félidõ lemegy semmi gond majd a második félidõben ha cserélni vagy tacticát állitani akarok nem megy mert kilép a windows-ba!
Felraktam a patch is a 3D-s meccshez de nem tudom mi a probléma!
Aki tud segitsen hogy oldhatnám ezt a problémár meg!
Talán telepitsen újra?nemtudom ez segit e!
Hehe az FC. HUNOR megnyerte a magyar bajnokságot ! Remélem mostmár nem utasítanak vissza a jó játékosok az igazolásnál!
don't give a fuck
don't give a fuck
MÛKÕDIK!!!!
Köszi, Te arany djerekem!!!!
Át kell egyébként másolnom egy új képre, ahogy írtad, de úgy menthetõ és mûködik is! Szuper!
A baj az, hogy most el kell utaznom pár napra, de ha hazajöttem megcsinálom az összeset.
:-))))))))))))))))
don't give a fuck
Amúgy így kéne kinézniük a csatornáknak: KÉP
A végeredmény pedig lehet ilyen és ilyen is. Sztem nincs jelentõsége, hogy a háttér white vagy transparent alapból.
De ha nem engedi menteni akkor csináld azt, hogy miután körbevágtad a fejet nyitsz egy új 160*160as, RGB, white hátterû lapot oda beilleszted és ott csinálod meg az alpha csatornázást. Talán úgy jó lesz.
don't give a fuck
Na odaáig megvan, hogy "valami ilyesmi lesz": na nekem nem. Amúgy nekem alapból van egy alpha 1-em, ami viszont tök fehér, bár lehet, hogy azt én alkottam korábbi próbálkozásaim során. Mindegy alpha 2-re csináltam feketét, körbevágtam, kijelöltem, kitöltöttem fehérrel, és a végeredmény nem olyan lett. Egy szürke-fehér kockás háttér elõtt van egy fehér, játékos formájú pacám. Ezt nem is lehet elmenteni tga-ként, mert azt írja mindenképpen másolatnak kell lennie ezekkel a beállításokkal, és az alpha channels gomb kipipálhatatlan.
A végét kicsit részletezd kérlek!
Azt a gameplay patchet egy mecsen próbáltam ki, valami javulás talán észrevehetõ, de azért annyival nem lett jobb hogy mostantól végignézzem a meccseket :)
don't give a fuck
Ja és bocs, hogy ilyen vázlatos de azért remélem érthetõ. Ha mégsem akkor kérdezz és megpróbálok válaszolni :)
don't give a fuck
2. kézzel vagy filter/extract-tal képet körbevág | KÉP
3. channels/create new channel = alpha 1 | KÉP
4. kijelölöd a játékos fejét (legegyszerûbb magic wand toollal kijelölni az átlátszó részeket és nyomni egy select inverset) | KÉP
5. channelsnél alpha-ra váltasz és a kijelölt fej területét fehérrel töltöd ki | KÉP
a végeredmény valami ilyesmi lesz: KÉP
6. mentésnél alpha channels legyen kipipálva (32 bit)
ingame: KÉP
don't give a fuck