11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • ttukacs
    Sziasztok!
    Van egy gondom: nekem állandóan kilép a game a windows -ba új játék kezdésnél.
    Valaki találkozoitt már evvel a hibával? Ha igen van megoldás?
    Köszi előre is.
  • Sam87
    O.K.

KÖSZZ!
  • billy76
    1. ha a kedvenc klubbod a cselszki és olyan szerződésed van, hogy a kedvenc klubbtól érkező ajánlat esetén elkell hogy engedjenek (opció)...
  • billy76
    1. ha kirúgnak és pont a chelsea keres meg... feltéve hogy induláskor Spanyolország mellett Angliát is kijelölted... de az esetek 99 %ban nem
    2. carrier menü beszélgetés a vezetőséggel/szerződés hosszabbítás -> tárgyalás és ajánlet elfogadása
    3. bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy nem lehet a játékba beilleszteni a magyarra fordított szöveget, én is csak a lefordított szöveget keresem, mint egy szótár úgy akarom használni...
    ja és állítólag a 2007es verzió amit novemberre adnak ki olyan lesz hogy könnyen beleilleszthető lesz a magyar nyelv...
  • Sam87
    csá!!!
    2 kérdés
    1. Év közbe a Real-tól át lehet-e szerződni a Chelsea-hez.
    2.hogy kell a real-lal a szerződést meghosszabitani??
    3.(bónusz) NEM CSINÁLNAK 1 Ku.....va MAGYAROSITÁST?
  • billy76
    ja akinek szarakodott a magyar liga, az töltse le a 2.01-es verziót,asszem javítva van ez is... www.fmparadise.dox.hu
  • billy76
    kérdésem, sokat hallottam én is, hogy nem lehet a játékba illeszteni, de esetleg az elkészült fordítást nem e megosztaná velem valaki, mint egy szótár úgy használnám. tehát kellene az eredeti angol, és a fordított magyar...
    [email protected]
  • savafan
    azért mert úgy van megcsinálva, hogy nem lehet betenni. az egész szöveg fordítása készen van ha minden igaz csak nem sikerült a játékba betenni. nem engedi a program. nem a magyarok hibája hanem a buti programozóké:)))
  • Yurij
    Nekem meg allandoan kilep az asztalra mikor meg akkarok nezni egy meccset.
    Van erre valamilyen patch 1.2 fent van.
    Miert nincs magyarositas az ilyen jatekoknak kellene nem holmi ingyom bingyom gamakhoz.
  • FrezeR
    valszeg november elején
  • zizz21
    Hi! Nemtudja vki,h mikor jön a 2007? Thx!
  • skristof
    lassan végetérnek az érettségik, elkezdtem éjjel nyomni a gammát, de nemtudom, vhogy ez sem az igazi.. nekem még mindig a 2004 az etalon
  • Zsolti9014
    Grafika: Fifa manager sokkal jobb
    Adatbázis: Football manager sokkal jobb
    Játékmenet: u.olyan nagyjából
    gyorsabb a Fifa manager
    a football manager sokáig szimulálja a meccseket. Ebben egyébként a Championship manager 2006 is jobb a football managernél.
    Lényeges különbség: a CM06 300 mega, az FM06 500 mega, a FIFA manager06 majd' 2 Giga.
    De van amiben egyik, van amiben másik a jobb.
    A football managernek van saját editorja, de az rendkívül gépigényes, de mind2-höz van gyors külső editor is. A Football managerhez több patch készül talán.
  • Gyita
    Csá!
    Szerintetek a fifa manager 06 vagy a football manager 2006 a jobb game?
  • Zsolti9014
    Haveromnak élő szerződése volt a Fradival, UEFA-kupát nyert (!) és kirúgták.
  • shad0w
    csá
    ezexerint nem sikerült észrevenni a piros betűs "Magyarosítás NINCS!" feliratot...
  • Sam87
    csá
    nincs ehez magyarositás?
  • Varja
    Sziasztok! Segítséget kérnék, mert már megőrülök. Kaposvárral szerződtem le. Először a Basic Two Years szerződést választottam. Vége a bajnokságnak 4. lettem, na mondom ez jó, majd jövőre még jobb lesz. De nem, mert Július 1.-én lezárja az évadot és a következő napon azon kapom magam, hogy nincs klub. Pedig csak egy év telt el a szez. meg 2 év volt. Teljesítettem a kitűzött feltételeket, még jól is.
    Na jó akkor újra kezdtem Kaposvárral. Mostmár negotitate to clubbal szerződtem. Asszem 3 évesre. 1. lett a csapat, meg bajnoki győzelem meg kutyaf@sz@ de megint ugyanaz történik. Én a Kaposvárral akarok maradni több idényen keresztül. Felajánl más csapatot, de nekem nem kell. Légyszi segítsetet
  • shad0w
    Olyat lehet, hogy egy scoutot ráküldesz egy játékosra, de azon túl, hogy megmondja, h nagyjából mennyit kéne ajánlanod a jelenlegi csapatának, hogy elengedjék a játékost, meg hogy mennyi az aktuális fizetése túl sok hasznos infót nem árul el. Már nem valami frissek az emlékeim a játékról, de én így emlékszem. Jobb egér a játékosra és elvileg van vmi scoutos cucc ott lehet ezt elérni, asszem, nem tuti :) Meg asszem van vhol a felső menüsorban is egy scouting menüpont. Na arra még ennyire sem emlékszem :)
  • dbb
    Még az lenne a kérdésem hogy ha egy játékost megakarok figyeltetni azt hogy kell?
  • shad0w
    Hát sok oka lehet. Pl.: nem megfelelő körülmények, gyenge csapat, nem megfelelő edzések, rossz morál, rossz eredmények, sérülések, nem kap elég lehetőséget, stb...
  • dbb
    Megtaláltam köszi,Az miért van hogy egy magyar játékosomnak évről évre csökken a teljesítménye? és nem is öreg
  • shad0w
    #5961-től kezdve írtam le, pár hsz-en keresztül erről volt szó, előtte és utána is.
  • Zsolti9014
    Talán a Premier Manager új része, igaz csak a tavalyit próbáltam. magyarul ez sincs!
  • dbb
    Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy ha egy játékos arcát be akarom tenni de a játékos arca mögött a hátteret nem tudom kivágni hogyan vágjam ki?és melyik progival?Előre is köszi
  • zizzzz
    Átalakult a TCM Hungary! Kis szünet után ismét teljes erővel dolgozunk, csak éppen FMParadise néven. Az oldalt eléritek:
    http://fmparadise.dox.hu
    Jó töltögetést.
  • LOOKEE
    sziasztok!!!!!!!le írná nekekm vki hogy kell a letöltött mezeket labdákat...dolgokat felrakni??előre is köszi
  • skristof
    nemtudok ilyen játékról sajna :(
  • St@n
    de van amúgy olyan manager játék, amiben
    -van a játékosnak egy egyértelmű szintje
    -van értelme pénzt keresni (itt nem adományozásra vagy csapat alapításra gondolok)
    -esetleg magyarítás (de nem kötelező)
    -még az említett vándorolgatás is jó?
    Mert ilyen elven a TCM 2004 a nyerő, de abból hiányoznak a tök jó félidős dumálgatások, meg az egész csapat teljesítmény a morálra épül, meg eleve az a 2006-os színvonal na. A szintlépés is elég érdekes benne, mert a TCM 2005-ben például sokkal igazságosabbnak tartottam a szintlépést, mert ha nyertem eleve kaptam 3 pontot. A 2004-ben meg ha bead nekem egy ilyet, hogy legyen 80-as erőnlét (50 pont) tökéletesítsem a kapus akármilyen képességét (30 pont) meg rúgjak 3 meccsen zsinórban 4 gólt (150 pont) és közben most kerültem fel mákból a mittoménmilyen csapattal a Premier League-be. Tegyük fel elérem a 8. helyet és semmi szintlépés nem lesz, mert miért nem rúgram 3x4 gólt egymás után egy az enyémnél 1.5x erősebb csapatnak (Arsenal, Manchester United, Chelsea stb.)?! És érjek el így 1000 pontot a 4-es szintért :D
  • skristof
    teljesen egyetértek veled... én is épp ezért nem nyúzom a játékot
  • St@n
    Hát nem is tudom. Most próbáltam ki ezt a Fifa Manager 2006-ot, de nem igazán tetszik. A TCM 2004-ben az volt a jó, hogy lehetett magadra költeni a pénzed meg csajozni stb tehát volt értelme pénzt keresni, csak nem nagyon kaptál ajánlatot külföldről. A 2005-höz nem volt magyarítás meg pénzköltés sem, de legalább lehetett vándorolni össze-vissza, ebben a 2006-ban meg még mindig nincs pénzköltés (azért meg nem fogok alkudozni, hogy minél többel vegyem le a saját csapatomat), szerencsére a vándorlás maradt, de ez, hogy a játékosoknak nincs összefoglaló értékük, ez odab**z. Csak nézem az átigazolási listát és gondolkodok, hogy "ezt most mind végig kellene pötyögnöm???". A régiekben legalább láttam 200 középcsatárt, szint alapján sorrendbe raktam és figyelembe véve a szintet, az árat meg az életkort kiválasztottam a legmegfelelőbb játékost (persze ha hajlandó volt átigazolni). Jó, ok, persze, nagyon jó lett maga a game, az a talk to press az kifejezetten tetszik meg úgy az egész elég korrekt, de én nem így akarok sok időt tölteni egy játék mellett (mint TCM 2004-el 180 órát, 2015-ig), hogy órákig hasonlítgatok össze 35 vagy mennyi értéket és gondolkodom, hogy ez most jó vagy nem. Persze ha valamiben tévedek, akkor javítsatok ki, mert én örülnék a legjobban, ha valamit félrenéztem volna és kiderül, hogy ebben mégis van ez meg az.
  • skristof
    hello tudsz olvasni?
  • mocoroga
    hello tud valaki magyarosítást?
  • skristof
    szívesen
  • Oldunlock
    köszi, már megy is
  • skristof
    itt találod
  • Oldunlock
    Nos, tök örülök hogy Cnut-nak megy a téma, de nekem ezt a krekfix GCW-n-t ki tudnád fejteni Green?
  • skristof
    nincsmit :)
  • Cnut
    Teljes siker! Köszi!
  • Cnut
    Már nézem is!