Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán ott, hogy csak angol liga van benne és csak elsõ osztály

takibalint
Ja és még egy fontos. A meccsek közben a játékosoknál a cseréknél nincs oda írva hogy melyik pozició az övé, hanem egy sub (subtitution) rövídités van ott. Csak a pályán lévõknél lehet látni a pozicíót. Szóval ha cserélni akarok rákell menni a játékos lapjára hogy megnézzem melyik az õ poziciója. A 2004-ben nemcsak az aktuális hanem a legjobb pozició is kivolt írva a név mellé, itt csak az aktuális látható a 11-nél, a cserepadon még az sem, csak amikor becserélem akkor jelenik meg a státusza hogy épp melyik poszton játszik.

takibalint
Elõre közlöm, hogy a TCM 2005-tel nem játszottam, így nekem a 2004-hez van viszonyítási alapom.

Grafikailag tényleg jobb, a 3D meccs is sokkal élvezhetõbb, de úgy tûnik, mintha egy adott kerettel dolgoznának, és ha bekerül egy új dolog a játékba, az csak valami régi cserélésével történik. Újnak itt van az Offline web, ami jó pofa, de eltûnt a teljes statisztika rész, nincs szurkolói oldal, ahol az ingyen busz, vonat, jegyek stb. lehetett beállítani, és nincsen válogatott írányítási lehetõség sem. Az elején nincs. Ezenkívül nem jöttem rá hogy lehet reklámtáblát eladni, csak arra hogy lehet a szerzõdésen módosítani, tárgyalni. A módósítás viszont 3 fokozatból áll, gyenge, normál vagy erõszakos tárgyalás. És a 3D meccsbõl nem tudtam kilépni játék közben. Szóval mindenképp végig kell várni amíg lejátszák.

Viszont eredeti játékosnevek, szponzorok pl: adidas, barclay, vannak és a 3d meccsen Nike labdával játszanak.

A barátságos meccsekre választható csapatok köre bõvült, lehet brazil, koreai vagy akár magyar csapattal is játszani, viszont nincs barátságos torna és nem találtam a rendezvényeket amire a csapatot lehet elvinni. pl: étterem, vagy buli.

A magánélet már a 2004 után kikerült, nem is került vissza. Viszont az új klub létrehozás lehetõség megmaradt, mert úgy tudom az már volt a 2005-ben.

Most elsõre ennyi jutott eszembe ami változás.
Összesgében nem rossz bár menüje és grafikája teljesen eltér a 2004-tõl. Ja és még egy negatívum a felbontás nem tudom lehet e változtatni, de 1024-es ami miatt a szövegek alig olvashatóak a kisbetûk miatt. Csak ha közelebb hajol az ember a monitorhoz látja jól.

Ronaldo07
Nem tudom,hol van a demóban a korlát?

Ronaldo07
Gera eddig minden Fifaban amiben benne van/volt 32 éves:S

FrezeR
köszi a linket. rá is vetem magam 😊

robotnyk
sokkal jobb a kezelõfelület, tetszik a design. tetszik hogy nincs overall érték. 3 edzõmeccset játszottam a West Brommal. a pápa ellen 3-2 (aha...), a Columbus ellen 3-1, és a Real ellen 0-1. Gera 32 éves a játék elején :S
sztem jobb lesz mint a tavalyi.
báttyó02
akinek lejött plz valami véleményt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

takibalint
Az nem baj, hogy 700 MB. Nekem szerencsére nem baj, bár ritkán töltök le demót, de ezt most kipróbálom. fél óra alatt le is jön. Köszönöm a linket.

Ronaldo07
Jah azt elfelejtettem,hogy 700Mb!

Ronaldo07
Gamestar oldalán találtam a demót:

ITT!

takibalint
Esetleg ha belinkelnéd azt megköszönném. Hivatalos oldalról töltött demó, vagy máshonnan?

Ronaldo07
Töltsétek a demóját!!
Kíváncsi vagyok rá én is most szedem!

FrezeR
igen, a focivilág történéseit lehet figyelemmel követni. olyan mintha neteznél 😊

igen, felrakhatod oda is.. egymás alá kompatibilisek

football without ultras is nothing

takibalint
Neurel elfelejtetem kérdezni, ezeket TCM 2004 alá is fel lehet telepíteni, úgy hogy mûködjön is????

takibalint
Neurel. Ha letöltöm a bajnokságos csomagokat és telpítem, akkor megjelenik a játékban a többi bajnokság mellett?

takibalint
Olyasmi mint egy átigazolási lista? Hírek, játékosok jönnek mennek rajtuk?

robotnyk
úgy látom végre elfelejtették az Overall értéket
Helló!
A hátralévõ egy hónap könnyebb elviselése érdekében frissítettem a magyar adatbázist. Ha esetleg érdekel valakit:

Oldalam
Én a taktikai rész fejlesztését várom.
Kíváncsi leszek ezekre a "játékstílusokra". Az egyik 3D Match fotón a Chelsea készülõdik szabadrúgáshoz, ott is ez szerepel a játékosok neve és értéke mellett. Ezek szerint hangsúlyos lesz, csak még nem tudom mire szolgálhat.
Viszont ugyanezen a képen mintha Owen és Shevcsenko is a Chelsea mezében lenne. Hát igen Drogba és Crespo mellé elkél még egy-két csatárocska.
FrezeR
én amire még kiváncsi leszek az az új extra. az offline web a játékon belül😊 infó játékosokról, átigazolásokról stb. jól hangzik

takibalint
Ha Luxemburg bajnoksága is bekerül, akkor a magyar is? Szerintem ez jobb lesz mint az FM 2006. Nem akarok megbántani senkit, de a TCM 2005 után sokkal jobb lesz a 2006-os. eredeti játékos neveket láttam, grafikailag jobbak a textúrák. Pl. Stadion, épületek stb.

takibalint
Úgy látom kicsit FM stílusúra sikeredett a grafika. Nekem a TCM 2003 és 2004 grafikája jobban tetszett, de ez sem rossz. Sõt az FM 2005-nél jobban tetszik nekem. Plusz jópont, hogy a focisták igazi fotója és nem 2D és 3D rajz lesz benne. Így megúszok egy rakat munkát a fotók méretre igazításával, letöltésével, bemásolással. Azért így igazi fotóval mégis csak eredetibb mint 3D grafikával.

FrezeR
ok 😊

jogos
láttam a post-to de csak most néztem utána

FrezeR
de már nem total klub😊 lentebb irtam a névváltásról 😊

fmcorner-en meg:

Release: 06.10.2005

akkor kapgya be mindenki <#mf2>

OMG
sry, már számolni sem bírok! köszi h szólsz, javítva

Kristóf! Én is októbert olvastam megjelenési dátumként, de fent novembert írsz!
Bár hogy ez mit jelent nem tudom. Végül is a 2005-ben is benne volt mondjuk a román liga, ami pusztán annyit jelentett, hogy a csapatokat beleírták, de egy fiai játékos sem volt. Szóval óvatosan a lelkesedéssel!
Hihetek a szememnek? Tényleg benne lesz a magyar liga???Ligák a 2006-ban
// Ha valaki elég jól ért webdesign-hoz, az pls jelentkezzen már, ha van egy kis ideje! TCM fan-ok elõnyben <#kacsint> //

FrezeR
pár új kép: képek

FrezeR
lehet átirni a cimet FIFA Manager 06-ra 😊 átkeresztelték a kicsikét

FrezeR
október 8 elvileg, és remélhetõleg is 😊

shad0w
Valaki nem csinált a TCM 2005höz friss magyar adatbázist? Hirtelen kedvem támadt játszani vele, de aztán el is ment mikor eszembe jutott, hogy elõbb kéne nekem egynagyon friss adatbázis 😊
Sajn nem sok esélyt látok rá, hogy bárki is foglalkozik még vele...

Amúgy 06 mikor jelenik meg?

don't give a fuck

Kicsit olvass vissza! a #5490 hozzászólásomban én is ezt kérdeztem, de kaptam rá választ is! Ha azokat letöltöd akkor abban le is van írva!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

illetve látom hogy le sem lehet õket tölteni! 😞

sziasztok a 2004hez kellenének kiegészítõk, de most nem tudom melyiket kellene letöltenem! HELP!
|ADATBÁZIS VÁLTOZAT - NB1: 12 csapat, NB1/B: 18 csapat|
|MASTER.DAT VERZIÓ - NB1: 12 csapat, NB1/B: 18 csapat|
|ADATBÁZIS VÁLTOZAT - NB1: 16 csapat, NB1/B: 14 csapat|
|MASTER.DAT VERZIÓ - NB1: 16 csapat, NB1/B: 14 csapat|
Ja és a he letöltöttem akkor hova másoljam vagy mit tegyek velük?
Elõre is köszi!

FrezeR
ugy látom most valamivel részletesebb lesz az egész aminek örülök. és az egész menüt átdolgozták jól. majd meglátjuk hogy funkcionál😊 csak jönne már

Ronaldo07
Ezt is megveszem majd eredetiben ,mint az eddigieket is!
Egyébként nem ígérkezik rossznak a képek alapján!

FrezeR
TCM 2006 képek. igaz a német verzió de ez most mellékes😊képek
és vannak videk is ime videk

Köszi szépen!
Kezdtem megijedni, hogy kihalt ez a topik :-)

a 2005-ös cuccokat ha leszeded, azokat is bele tudod tenni, és még frissebb is

Érdeklõdnék, hogy a 2004-hez honnan lehet letõlteni a magyar cuccokat?
A magyarítást azt megtaláltam, de a többinél (magyar bajnokság, címerek, arcok) csak halott liket találtam :-(

Bocs srácok...összetévesztettem a 2004-el.Tényleg jó dolog volt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

takibalint
a 2004-ben is van Magánélet. De miért vették ki? Szerintem sok vizet nem zavart, viszont jó dolog volt.

FrezeR
nincs bizony, és a 2006-ban sem lesz

HURRICAN
a TCM2003-ban lehetett ilyet, a 2005-ben még nem találtam meg.(lehet, hogy nincs is)

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44