11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #7004 FONTOS NAGYON!!!!
A magyarítás kimenetelét döntően befolysolhatja h meg tudunk e nyitni egy HUF kiterjesztésű fájlt. Aki azt szeretné h legyen magyar a játék az keresgessen a google-n programokat, amivel meg tudjuk nyitni az alábbi file-t:
database\long\translation.huf
segítségeket köszi, mielőbb sikerül, annál hamarabb lesz magyar a game! -
skristof #7003 ezeket ne itt tárgyaljátok pls. -
Andretti #7002 videókari 7600GT 30k HUF... Személyesen tesztelem, és hihetetlenül odaüt... TFT monitorból vmi márkanevet nézz ki és olyan 60k körül keress... az még megfizethető és jó minőségű is... -
Andretti #7001 Debrecen...
Peti13 lődd ge a géped adatait plz, és akkor kideríthetjük a baj forrását (cpu, ram, mb, hdd... minden kéne...) -
Peti13 #7000 Sziasztok!
Nagyon jó a gém,nekem csak egy gondom van vele hogy nagyon lassan tölt .Nekem egy hetet kb 1óra alatt tölt be ,ez nagyon lassú ,én így nem vagyok képes játszani.Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom gyorsabbá tenni???Valamit nem lehetne átállítani? -
#6999 Hova való vagy, mert nekem lassan újjítanom kell a gépet, de elsősorban video kártya és egy tft monitor kell!
Tudsz ebbe segíteni? -
Andretti #6998 Counter forward - Ez egy CF (középcsatár) különleges jellemzője... szerintetek minek fordítsuk, mert nincs ötletünk... -
Andretti #6997 Második oldal, #6874:
"A lapozófájl kezelését vedd manuálisra és állítsd be a maximum megengedettre (2048 mb környéke) és CSAK a rendszervinyón, ahol legyen még EZEN KÍVÜL ha lehet 5 GB ha nem legalább 2 GB... ez segíthet...
És ajánlom hogy sűrgősen újíts be egy 2*512 dual channel 800-as kingmax memóriapárost... 15k HUF-nál nem több... ha nem dualos az alaplap mindnképp szerezz pénzt egy új gépre... ha ezzel vannak terveid segíthetek a tervezésben és a megépítésében... beszállítói áron ;)" -
liverpool123 #6996 csá
ez valszef hülyeség les amit kérdezek de a rendszerkövetelmény 512mb RAM nekem 256 RAM-om van akko semmiképpen nem fog működni a gém?? -
#6995 főleg angolból fordítunk, kis adag alatt mit értesz?:)
savafan: köszi majd szólunk ha teszt avagy ötlet kell -
Andretti #6994 Vannak kis adagok...
És végülis a német is megoldható... annyi különbséggel hogy neked is az angol szövegeket kell átírnod, de sok helyen ott van melette németül... ha regelsz a másik fórumba pecázok neked 1-2 ilyen fájlt...
Savafan az első feladat: a penthouse azt jelenti hogy "házikó felhőkarcoló tetején"... Ezt kéne vhogy kifejezni 1-2 szóban kicsit rövidebben... -
#6993 akkor németről nem kell? végülis megpróbálkozhatok az angollal is, ha kisebb adagot kapok. -
savafan #6992 Sajna angolul nem karattyolok. De ha valami másban kell segíteni (tesztelés, ötlet, stb) akkor írjál nyugodtan. -
#6991 Már szedném a Wanadoorol, de írták hogy terhelt egy kicsit!
Viszont a netem se megbízható jelenleg, úgyhogy marad a holnap! Sajnos!:( -
Andretti #6990 Neuman amit hallottál az marhaság... böszmeség... ;)
És ja kijött a realoaded, bár én aptchek meg roster updatek miatt nem ajánlom a crackeleést, ugyanis ott kiszűri ha crackelt és bugot okozhat... lentebb leírtam a crack nélküli futtatás két módját is...
És nagyon jó a game...!!! Nem hiába vártunk rá... -
Bereet #6989 kij=ott a reloaded -
#6988 Beszéltek olyan ról, hogy amíg nincs meg a Reload crack addig a másik nem lesz jó ha ki jön az egyik patch mert újra kell crackelni a játékot ez igaz? -
#6987 :DD nincs mit -
#6986 diikk :DDDD
ez nagyon komoly kipróbálom
thx -
#6985 :DDD kajak lehet
elején ki lehet választani vhol h akarunk e karriert csinálni és a gyengébb emebrekkel lehet nyomulni!tehát chelseavel vok lamparddal nem de gyengébb fiatal játékossal mehetek és van bent van irányithatom azt az egy játékost :D -
#6984 kis infó a magyaritásról. egyenlőre 3-an vagyunk még mindig csupán a feladatra. Először a kis méretű fájlok kerülnek fordításra a nagyobbak utoljára maradnak. Van egy fájl ami problémás, mert karakterlimites. De megoldható. Viszont továbbra is várjuk a lelkes jelentkezőket, hogy minnél előbb élvezhessük a játékot magyarúl! hajrá:) -
#6983 játékjost irányitani?? :O
azt hogy? :D -
#6982 magyar nyelv nincs a game jo htx-.- -
#6981 Hali! Van a 07ben magyar nyelv alapbol? Fifa 07 ben , NFSC ben volt, gondolom itt is!? wanadoo szerver q**ra terhelt, 4ora alatt kéne lennlennie, erre már több mint 7 orája megy és még van 25 file
Jo a game? -
#6980 Ott a balla alsó sarokba pipáld ki! -
owen20 #6979 sziasztok!
Azt hogy lehet beállitani hogy amikor formations-ra megyek akkor lehessen látni a játékosok arcképét is, szerintem tudjátok mire gondolok.Valaki valami ötlet??? -
#6978 Szerintem is nagyon jó a game!!! Nemtom, hogy mért fikázzák olyam sokan, szerintem a3D is rengeteget fejlődött!!!kezdtem is eggyet a Nottinghammel! -
#6977 nah sztem király!
nagyjábol!
főleg h lehet carrier modot tolni egy játékossal és meccs közben irányitani :P
igaz nem nagy pléját irányitasz de sztem tökjo
Chelseavel kezdetem h kiproszáljam ésMancienne-t irányitom :D
jo -
nagytomy #6976 töltsd le a #6956-ban belinkelt cracket, és másold be a benne levő 2 exe-t a játék könyvtárába és megoldódik a gondod -
Andretti #6975 neked a procyon.exe filét kell elindítanod kiválszatanod a manager.exe-t a programocskában, és AMÍG A KURZOR olyan lemez alakú ADDIG KELL elindítani a gamet...
Vagy szedj le egy CureROM-ot és állítsd rá az exefiléra...
Állás:
3 edzőmeccs...:
WestHam-Milwall 6-0
WestHam-Real Betis 3-2
WestHam-Olympiacos 3-0
Aztán jön a bajnoskág 1. forduló Charlton otthon... A vezetés győzelmet vár el:
Átlagos meccs 1-0,1-1,2-1 majd jön a 90. perc... Sheringam műesik, reklamál van sárgája... kap mégeggyet...
91.perc támad charlton gól...
92.perc támad charlton gól...
92.perc final whistle...
Majdnem agyvérzést kaptam... -
#6974 pr0t.st0p v1.0<-----ezt honnan tudom letőlteni?, mert nekem is ez a Clone CD van meg és ezt írja ki:
És ilyen lesz az egér ha rákattintok!!:
Vki tud rá vmi mególdást???? -
owen20 #6973 sziasztok!
Végre nekem is elindult a játék!
Nekem nagyon tettszik mondhatjuk ugyis össze lett gyúrva az összes tcm és fifa manager sorozat ebbe a játékba van belőle sok tcm2004-es dolog de akad fifa manager 06-os anyag is!
A liverpoollal keztem mégis a kedvenc csapatom, szerintem a 3d-s meccsek is jobbra sikerültek(pl jobb mint az LMA-ban:D)de igaz ezeken is lehetne javitani, a managelős része meg azt adja vissza amire sokan vártak.
Nálam a játék kb 90%-os!
További jo játékot és várjuk a magyarositást hozzá mert ugy mégis izgalmasabb! -
Andretti #6972 Na le is jött... Uniteddal startoltam... kapásból két igazolás:
Gabi Milito - CD
Kameni - GK
És eladtam Bobby Zamorát... -
Andretti #6971 Én akkor kezdem mikor lejön... kb hajnal 2-3 kor... És tolni fogom hétfő reggel hétig... kb non-stop... megdöntöm a 14 órás felállás nélküli gépezési rekordomat... :)
[vajon melyik csapattal fogom tolni... =)] -
#6970 Már alig várom, hogy holnap hozza haver,izzé már ma a játékot szerintem agyon játszom magam vele csak úgy mint tavaly! -
Andretti #6969 uh kicsit késő van... kicsit elnéztem szóval bocs LasDen... kétszer is... -
Andretti #6968 LasDen nem tcm-eztél még??? Ingame cserélhető...
Fiúk... azt ugye tudjátok hogy nehézségi szintet lehet állítani... tedd a negotiationt very hard-ra... nézd meg akkor milyen... -
#6967 data/audio/music
itt keress rá -
#6966 jah a zenék meg sztem a tavalyihoz képest jobbak......van benne egy Mozart (ha jól tom) ami tetszik....hogy tudom kivenné a zenéket??? -
#6965 Köszönöm mindenkinek a segítséget most már megy......de a legnagyobb köszönet báttyó02-nek jár.... :D
Kezdtem egyet szokásosan a Reallal....eddigi tapasztalataimból leszűrve olyan hű de sok nem változott....az igazolások ugyanolyan könnyűek maradtak mint voltak és sztem az hogy jelzi hogy az ajánlat mennyire jó a játékosnak mégjobban könnyíti....úgyhogy eddig leigazoltam Fredet és most Pirlot fogom meg egy balszélsőt :D