11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Andretti #7087 hát... azt azért megnézném... mert nem hinném csak a saját szememmel... -
skristof #7086 szeritem alapból minden normal-on van.. én nem jácok most, tanulok meg fordítok.
conferencből is lehet fa-kupát nyerni :)))) -
Andretti #7085 jah... conference cup... minden szint very hard ra és úgy... két év elég kemény határidő :) Bár ha egy év alatt két osztályt is tudsz ugrani... amúgy ti very easy-n nyomjátok? mert alapból az van a gameban... tehát ha csak vered az entereket a karaktercsináláskor akkor azt kapod... Nálam alapból minden normal plusz negotiation very hard morale hard... -
skristof #7084 tanulság: nem kell 3d-ben nézni a meccset
@rim: a játék elején lehet nehézségi szintet állítani. ajánlom a figyelmedbe. meglátjuk mennyire nem reális. plusz: kezdj angol conference-ben, és csinálj két év alatt bl győztest:) -
RiM #7083 jah nem vmi valós...(sajnos). UTEval kezdtem. 1 évad bajnok lettem. 2dik évad BL győztes lettem...kicsit lehetne reálisabb... -
#7082 Van egy nagy hibája a 3d match-nek ha 10 ember ellen játszok akkor se képesek gólt lőni, még az is megesik hogy kapok vagy 2-t!
Nem elég valós, pedig azt hittem ez a motor jobb lesz, de nem sokkal lett az. -
#7081 Bernardo Valerio, ez Materazzi a FIFA-ban is. Mutu meg Teodor Petrovici -
Andretti #7080 A club detailsban be kell rakni egy mostani csapat HELÉYRE... nem lehet hozzáadni, vagy ha úgy akarod át kell írni a bajnoki táblázatot, sorsolást miegyéb... Tavaly így kellet, szerintem most is... -
#7079 Valaki tudna segíteni a tegnap leírt kérdésemben? :[ -
sebipetya #7078 Megtaláltam.Köszi -
skristof #7077 ha a home screen-en vagy (menüsorban egy felfelé mutató nyíl) akkor ott baloldalt lennt egy narancssárga ikonnal jelzett Statistics menüpont va. ott elérhetsz mindent -
sebipetya #7076 Sziasztok!Valaki árulja el nekem légyszíves,hogy hol tudom megnézni a bajnoki táblázatot,meg a BL csoport táblázatot?Mert hiába keresem sehol sem találom.Köszi -
skristof #7075 lehet h már eligazolt -
sümi32 #7074 de vazz legjobb védő :D:D nehmár ne legyen bent :( rákerestem aztán csak vmi 20éves csávót dob ki
-
#7073 lehet:d -
sümi32 #7072 vazz az lehet h az internél nincsen bent a játékos keretnén
materazzi?? -
Andretti #7071 Sipi én erre nem esküdnék, ugyanis más játék mást használ... a Carbon teljes egészében VGA-t használ és a cpu még éppen másodlagos... A Fifa Manager 07 viszont nagyon sok RAM-ot igényel... és ezután megosztva cpu és vga... meccsek (3d) közben inkább vga... játék közben inkább cpu, de elsősorban mindig a memóriát... -
#7068 Pls valaki segítsen!
Csináltam egy új klubbot az editorban, de sehogysem tom beállítani hogy az nb1 ben kezdjen :[ -
bajzi #7067 hogy áll a magyarosítás?
-
#7066 És ezt hol találom a mérkőzés közepette? -
Andretti #7065 Most úgy van hogy két féle sérülés van... can play on vagy cannot play on... ha cannot play on lejön... nincs ápolás és visszamenés csak lejön... ha van csere, ha nincs... Ha can play on akkor játszik tovább de esik a fitnesse, meg az energye mint a fene, és emellé még szarul is játszik. -
gstup #7064 Igen,az optionnál lehet ilyenekt beállitani. -
Diabloboy #7063 Sziasztok most játszok először a Fifa mangerrel és az lenne a kérdésem hogy valahogy be lehet e állítani azt hogy ne naponként kelljen Proceed-re menni hanem amikor megnyomom akkor a meccs napjára ugrik? -
#7062 Pontosan így értettem! A szabályokat elég jól ismerem. -
#7061 Igen de Neuman sztem ugy ertette, hogy ha mar nincs csere, es valaki leserul akkor ott biceg a palyan, a meccs vegeig, ahelyett hogy a valo elethez hasonloan kimenjen a palya szelere es apoljak, vagy ilyesmi. Ez mar a TCM 2004-ben is igy volt sajnos. -
#7060 Az lehet baj, hogy feltetted a kiegeszitoket. -
Wasse 1 #7058 De Green minek kell a Daemon Tools?
-
#7057 ígyvan -
skristof #7056 ha jól tudom a futball szabályai szerint ha elfogyott a cserelehetőséged akkor nem tudsz cserélni :)
a sérült játékos lejön, kevesebben lesztek ennyi. ez így van a valós életben is -
#7055 Elkezdtem a játékot én is, először leigazoltam Cyprus válogatottjához 1 mecs volt eddig sikerült megnyerni, majd később egy spanyol élvonalbeli csapathoz ahol megint sikerült egy fantasztikus győzelmet aratnaom, 3 forduló után 1. vagyok a bajnokságban!
Nagyon király a játék, viszont egy zavaró tényező van, ha lesérül a játékosom akkor nem tudom lehozni, ha már elfogyott a cserelehetőségem!
Valaki tudja esetleg hogy kell vagy nem lehet lehozni és kész!? -
skristof #7054 már írtuk, h lesz
a mikor: jó kérdés. "when it's done" - h egy klasszikust idézzek -
skristof #7053 daemon tools
meg vmi gyorstalpaló -
Wasse 1 #7052 Ja és még1 kérdés...Lesz "HSP07" a Fifa Manager 07-hez?És kb mikor lesz magyarítás?
-
Wasse 1 #7051 Andretti és Green köszönöm a választ!Green említettél valami buherálást azt leírod nekem?Vagy lécci msnnen vagy E-mailen írjál([email protected])Előre is köszi. -
Andretti #7050 Gyenge a géped... ha a videókártyád jó is a processzor vagy a memória lehet kevés...
Sokan panaszkodnak hogy lassú a game... nekem 1 hét 1-2 percnél nem több... Tegnap játszottam egyszerre EVE Onlinet meg Fifa Manager 07-et... ment SmartFTP-n letöltés... és a memória csúcsértéke verte a 3,3GB RAM-ot... :) (1GB Hardwares, 2,7 Softwares) -
#7049 Nemtudom nektek a játékosok milyenek de nekem elég furik.A 06-ban elég sok játékos hasonlított most pedog elég sok mindenki el lett b...va.(pl.robinho,raul,ronaldo,r.carlos).Nálatok is ilyen vagy csak valami hiba? -
RiM #7048 nyisd meg a winrart...utánna azonbelül keresd meg a fájlokat...jelöld ki őket...és fájlok kibontása... -
sümi32 #7047 Üdv! lenne egykis problémám mégpedig letöltöttem a FIFA Manager 07-RELOADED-t és amikor kiakarom csomagolni egyszerűen nem tom, csak azt tom csinálni h vmihez hozzá tallózom de ott +nem tom h mihez kéne, amivel jó lenne a progi elindítása. vmi ötlet?? -
#7046 saggat a fifa manager 07 ott hogy meccset jáccok.
Mi a baj??? -
skristof #7045 Magyar csapatok: vannak, nb2-esek is, bár csak az első osztályban lehet szerepelni. az adatok felemásak, vannak bakik, de ez érthető, nem egy elitbajnokság. az fmhungary-n nyomonkövethetitek, hogy készül a magyar bajnokág.
Fusion: nincsen fúzió idén. szerencsére.
Autó: igen, csak egy félét. de kisebb buherálással megoldható, h többféle legyen.
Magyarosítás: haladunk...
Azok akik nem képesek visszaolvasni a virtuális memória orvoslásáért, folyamatosan törölve lesznek. Tanuljatok meg olvasni is, ne csak írni! (angolul sem árt)