Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre sajnos nem volt még idõm komolyabban kipróbálni, de úgylátszik elég alapos munkát végeztél, hiszen elsõre tényleg nem nagyon tûnt fel több hiba. 😊
Na akkor nekiesek és leírom hogyan kell megcsinálni a képeket 😊
don't give a fuck
Nem tudnám megmondani, hogy miért írtam Manot, talán az ri-t olvastam n-nek. Javítom!!! Farkas Balázsnál csak bõvíteni akartam a felhasználhatóságát, és alapvetõen DM-nek dolgoztam ki, csak mellé került a CD is, de már nem.
És kérlek tényleg szólj, ha még kiszúrsz valami bibit. Ez vonatkozik mindenkire, aki használja!!! :-)
A képekkel kapcsolatban, meg lehet, hogy az én photoshopom elavult. Nekem a 8-as verzió van meg, nem tudom az mikori. Az fmcorneren és a hivatalos oldal fórumán is több helyütt elmagyarázzák hogyan kellene megcsinálni, de nem minden lépést értek, és ahol meg képekkel illusztrálták ott meg olyan menüpontok kerültek elõ, ami az enyémbõl hiányzik. Valami "transparent background"-ot emlegetnek. Eljutottam már odáig, hogy körberajzoltam, kivágtam és beillesztettem egy üres képre a játékost, de ezek után is kapott egy fehér hátteret. Azok a fájlok viszont teljesen háttér nélküliek, amelyek már a keletkezésük pillanatában is targa fájlok voltak, nem csak úgy konvertáltam õket. De ez sem vitt közelebb a megoldáshoz.
Ez a gameplay patch tényleg jobbá teszi?
don't give a fuck
az átlátszó színkódot meg nemtudom
football without ultras is nothing
Neruel, fantasztikus munkát végzel, én személy szerint nagyon örülök ennek a magyar bajnokságnak, és már alig várom, hogy megoldható legyen az alsóbb osztályok elkészítése is! Köszönöm mindannyiunk nevében! 😊
Ui.: Ja igen, eszembejutott még az is h Mario Bozics távoli lövés értékét növeld meg, nem véletlenül becézik Super Marionak 😊 Köszi! 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a srácnak behalt a gépe, meg az MSNje, de aztmondta h hétfõn (vagyis ma) felvesz minket és megbeszéljük.. azóta is
Hát csak elkészült! Sajnos egyelõre nem tudtam a másodosztályt is hozzáadni, mégsem két verzióban készítettem el, de azért kész, tölthetõ, játszható. Majd még lesz javítás, remélem az editorban is.
Innen tölthetõ
Üdv: Norbi
Tzd vki tippet jó játékosokat , akik úgy 300-400 ezerért elszerzõdnek?
Köszi
(hátha beindul a topic is :-) )
hétfõn már menni fog minden, ha igaz
magyarosítanék, ha végre a tcmhungary-s srác felvenne msn-jére :\
de ha nem kell a segítség.. :S
én egyiket sem😞
Mi az ... behalt a topic ???????????????? kár lenne.....
Hamarosan...
Persze...:-)
Még a héten, ha minden igaz. Bár nem könnyítették meg a dolgom. Olyan mintha vissza felé fejlesztenének. Évrõl évre rosszabb lesz az editor, még ha a játék fejlõdik (???) is. Most az a legújabb, hogy ha új csapatokat teszek bele, az elsõ héten kilép a progi. Szóval csak azokkal a csapatokkal lehet dolgozni, amik alapból is benne voltak. Így meg olyan sokat nem ér...
Mindegy. Lesznek játékosképek, meg címerek is. Remélem pár nap és befejezem.
Üdv: Neruel
Ja, és csak emlékeztetõnek az oldalam.
Ezt a képet tárhelyröl töltöttem volna... belinkeltem, de nem jött össsze...
Naszoval, lehet-e a custom mezeket buherálni az editorral??pl mezreklámok felrakására gondoltam....
számíthatunk idén is vmiféle termésre? 😊 egyébként a bannrre kattintva a tcmhungary-ra lyukadtok ki, õk már foglalkoznak a dologgal, én jelentkeztem fordítónak.
az editor pedig a fifahungary-n fennt van
megjegyzed a kép elérési útját (ctrl+c 😊) aztán ráböksz itt a
Láttam volt szó az editorról, amivel arcképeket lehet betenni.
Tudja vki, hogy esetleg mezeket, mezreklámokat(szerkesztett mezekre)be lehet -e rakni ???
Köszi
A képeket a /user/pictures könyvtárba kell másolni. A formátumuk 160x160-as 32-bites tga fájl. A fájl neve pedig a játékos vezeték neve (ékezetek nélkül) a játékos keresztnevének elsõ két betûje és a születési dátuma angol formátumban. Tehát pl. Szûcs Lajosnál ez az alábbi: szucsla08081973
kérdésem: van-e fusion opció (meccslejátszás a fifa06-ban)
korábban olvastam, hogy van, de én nem találom ezt a lehetõséget
abban kell hegeszteni
hogy lehet képet belinkelni egy játékoshoz??
- a másik dolog meg: a kezdõ csapat névsoránál egy másik rendezési opciót választassz, a nevét most nemtom, de nézd végig
a reserve csapatból kijelölöd és felküldöd az elsõ csapathoz. jobb egér és asszem a player detailsban van. sajna jelenleg az olasz csapatoknál még nincs megoldva a reserve csapat irányítása, ezért nem tudom idén hol van ez a lehetõség
Az lenne a kérdésem, hogy lehet a reserve csapatból felvinni az elsõ csapatba játékost, illetve hol lehet azt megnézni, hogy a csapatomban egy játékos hány gólt lõtt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ha ez nem mond semmit, akkor felesleges is tovább magyarázni
a lényeg h ez nem fifa, itt nem te focizol, itt te vagy az edzõ, illetve a manager. a te taktikai utasításaid alapján játszik a csapat. lényeg h minél sikeresebb legyél
az igazolásra szánt pénz pedig bizonyos százaléka a költségvetésnek