Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
Na szóval, jóreggelt! Hogy ne az legyen, hogy csak mondom itt a rosszakat megpróbáltam tenni is valamit az ügy érdekében. Szóval sikerült rájönnöm hogyan lehet átlátszóvá tenni a képek hátterét a játékban. Rövidesen le is írom és képekkel szemléltetem 😊 Amúgy nagyon egyszerû miután már sikerült rájönni 😊

Egyelõre sajnos nem volt még idõm komolyabban kipróbálni, de úgylátszik elég alapos munkát végeztél, hiszen elsõre tényleg nem nagyon tûnt fel több hiba. 😊

Na akkor nekiesek és leírom hogyan kell megcsinálni a képeket 😊

don't give a fuck

Ja, és Alexander Alumonát is átírtam, viszont ez lehet, hogy nem volt annyira jó ötlet. A kép ugyanis név alapján azonosít. Vagy letöltöd újra az képeket, vagy átírod a /user/picture-ben "alexalumona..."-ról "alexanderalumona..."-ra.
Köszönöm! Végre valaki kritizál is! :-)))))
Nem tudnám megmondani, hogy miért írtam Manot, talán az ri-t olvastam n-nek. Javítom!!! Farkas Balázsnál csak bõvíteni akartam a felhasználhatóságát, és alapvetõen DM-nek dolgoztam ki, csak mellé került a CD is, de már nem.
És kérlek tényleg szólj, ha még kiszúrsz valami bibit. Ez vonatkozik mindenkire, aki használja!!! :-)

A képekkel kapcsolatban, meg lehet, hogy az én photoshopom elavult. Nekem a 8-as verzió van meg, nem tudom az mikori. Az fmcorneren és a hivatalos oldal fórumán is több helyütt elmagyarázzák hogyan kellene megcsinálni, de nem minden lépést értek, és ahol meg képekkel illusztrálták ott meg olyan menüpontok kerültek elõ, ami az enyémbõl hiányzik. Valami "transparent background"-ot emlegetnek. Eljutottam már odáig, hogy körberajzoltam, kivágtam és beillesztettem egy üres képre a játékost, de ezek után is kapott egy fehér hátteret. Azok a fájlok viszont teljesen háttér nélküliek, amelyek már a keletkezésük pillanatában is targa fájlok voltak, nem csak úgy konvertáltam õket. De ez sem vitt közelebb a megoldáshoz.

Ez a gameplay patch tényleg jobbá teszi?
shad0w
az addig rendben van, h tga, de hiába akarod háttér nélkül menteni mindig lesz egy fehér háttere... csak tudja valaki, hogy hogyan lehet tga-ba menteni átlátszó háttérrel...

don't give a fuck

a képekre a megoldás sztem az h TGa-ba kell konvertálni, bár ezt sztem Neruel kolléga is megtette
az átlátszó színkódot meg nemtudom

football without ultras is nothing

nem sok 😊

shad0w
Ja amúgy most egy percre ránéztem a Neruel féle magyar bajnokságra. Nem lett rossz, de van benne pár hiba azért. Például az valóban jó lenne, ha a hátteret valahogy le lehetne szedni a képekrõl, sokat dobna rajta, szal valaki jöjjön rá hogyan lehet 😊 Az fc fehérvár csapatában így elsõ ránézésre (meglepetésemre) túl sok hiba nincs, pedig abban mindig jó sok hiba szokott lenni, ilyen téren is jót tett a csapat jó szereplése 😊 Szal, az Mario Bozics és nem Mano, Farkas Balázs kp és nem középsõ védõ, Alexander Alumona és nem Alex. Így hirtelen ez volt ami feltûnt, de természetesen jelzem a további hibákat amennyiben találok még benne a késõbbiekben.

Neruel, fantasztikus munkát végzel, én személy szerint nagyon örülök ennek a magyar bajnokságnak, és már alig várom, hogy megoldható legyen az alsóbb osztályok elkészítése is! Köszönöm mindannyiunk nevében! 😊

Ui.: Ja igen, eszembejutott még az is h Mario Bozics távoli lövés értékét növeld meg, nem véletlenül becézik Super Marionak 😊 Köszi! 😊

don't give a fuck

shad0w
szted hány másodperc lehetett a két üzi között? 😊

don't give a fuck

lol <#crazya>

shad0w
talán ez valami hasonló...

don't give a fuck

Valami olyan patch nem jött még ki a játékhoz ami a 3D matchmode hibáit orvosolja? A bírók katasztrofálisan fújnak össze vissza, és a játékosok is néha hihetetlen dolgokat csinálnak. Az eredmények alakulásáról meg már ne is beszéljünk.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hát ja...
FrezeR
köszi!

Letõtöttem..De érdekelne ,valyon az éppen futó magyar bajnokságomat most újra kell kezdeni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
tcmhungary-sok elkezdték, többen jelentkeztünk is.. (én is)
a srácnak behalt a gépe, meg az MSNje, de aztmondta h hétfõn (vagyis ma) felvesz minket és megbeszéljük.. azóta is

Magic Boy
Ez engem is érdekelne!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

FrezeR
a magyaritásról tud valaki valami érdemi infót esetleg?

Csövi!

Hát csak elkészült! Sajnos egyelõre nem tudtam a másodosztályt is hozzáadni, mégsem két verzióban készítettem el, de azért kész, tölthetõ, játszható. Majd még lesz javítás, remélem az editorban is.

Innen tölthetõ
Üdv: Norbi
Na ja... a Róma..mégiscsak nagyobb club mint az FC. HUNOR...Persze mindig nézem délamerikát is ha igazolni akarok.Az még nem jött le hogy a játékosok értékei milyen gyorsan emelkednek az edzések során.
szerintem nézz körül délamerikában. én a romaval játszom és vettem egy argentint és egy uruguayit is kezdésnek. egyik sem volt milla fölött de szépen lassan kihagyhatatlanok lettek. igaz mindkettõ nagyon fiatal. 20-23 évesek.

Kicsit megakadtam...Van 6 milla pénzem igazolásra, de akiket kinéztem (kb 1 milliós játékosok) nem jönnek, mert " bigger team "-ra várnak..Pedig bajnok aspiráns vok, igaz csak a magyar bajnokságban.Komoj csapatok ellen a BL-ben nem sok esélyem van 100-200 ezres játélosokkal.Gondolom ha bajnok vagyok, és van kupamúltam talán tudok millás játékosokat venni...de odáig el is kéne jutni..:-((
Tzd vki tippet jó játékosokat , akik úgy 300-400 ezerért elszerzõdnek?
Köszi
(hátha beindul a topic is :-) )
meghalt gabbancs gépe, azért nem vett fel minket MSN-re..
hétfõn már menni fog minden, ha igaz

van valami új cím asszem az oldalukon. a középsõ részen ha minden igaz.

én sem játszom
magyarosítanék, ha végre a tcmhungary-s srác felvenne msn-jére :\
de ha nem kell a segítség.. :S

nem, csak szerintem mindenki vagy játszik vagy magyarosít😊
én egyiket sem😞

------------------------------------------------------

Mi az ... behalt a topic ???????????????? kár lenne.....
Nem, még nincs fent minden, sõt szinte semmi, csak elõkészítettem.
Hamarosan...
a letöltések rovataidban a már mûködõ dolgok vannak? azon kívûl sajnos még nem lehet leszedni. azt írja ki, hogy az oldal nem található😞

Szia!

Persze...:-)
Még a héten, ha minden igaz. Bár nem könnyítették meg a dolgom. Olyan mintha vissza felé fejlesztenének. Évrõl évre rosszabb lesz az editor, még ha a játék fejlõdik (???) is. Most az a legújabb, hogy ha új csapatokat teszek bele, az elsõ héten kilép a progi. Szóval csak azokkal a csapatokkal lehet dolgozni, amik alapból is benne voltak. Így meg olyan sokat nem ér...
Mindegy. Lesznek játékosképek, meg címerek is. Remélem pár nap és befejezem.
Üdv: Neruel

Ja, és csak emlékeztetõnek az oldalam.
HajRákóczi! Kaposvár olé! 😄

Köszike!De a képfeltõltés csak 20 kb-ot enged....
Ezt a képet tárhelyröl töltöttem volna... belinkeltem, de nem jött össsze...

Naszoval, lehet-e a custom mezeket buherálni az editorral??pl mezreklámok felrakására gondoltam....
shad0w
asszem így 😊

don't give a fuck

üdv! <#integet2>
számíthatunk idén is vmiféle termésre? 😊 egyébként a bannrre kattintva a tcmhungary-ra lyukadtok ki, õk már foglalkoznak a dologgal, én jelentkeztem fordítónak.
az editor pedig a fifahungary-n fennt van

köszke
feltöltöd valahova, vagy akár itt is feltöltheted a gombra kattintva..
megjegyzed a kép elérési útját (ctrl+c 😊) aztán ráböksz itt a gombra. oda pedig bemásolod (ctrl+v)

Sorry....:-(( mondja már meg vki, hogy lehet ide képeket berakni???
Hi all !
Láttam volt szó az editorról, amivel arcképeket lehet betenni.
Tudja vki, hogy esetleg mezeket, mezreklámokat(szerkesztett mezekre)be lehet -e rakni ???
Köszi

köszi

Sajnos még így sem mûködik mindenhol. A játékos adatlapján, a saját góllövõlistádon szerepel, de például a post-match képernyõn a man of the match-nél még így is csak egy szürke lükeséget kapsz.
Szia!
A képeket a /user/pictures könyvtárba kell másolni. A formátumuk 160x160-as 32-bites tga fájl. A fájl neve pedig a játékos vezeték neve (ékezetek nélkül) a játékos keresztnevének elsõ két betûje és a születési dátuma angol formátumban. Tehát pl. Szûcs Lajosnál ez az alábbi: szucsla08081973
ebbõl a verzióból ezt már kihagyták
Sziasztok !

kérdésem: van-e fusion opció (meccslejátszás a fifa06-ban)
korábban olvastam, hogy van, de én nem találom ezt a lehetõséget

fifahungary.com-on fennt van az editor
abban kell hegeszteni

Hi!
hogy lehet képet belinkelni egy játékoshoz??
- jobb gomb- unavailable for reserves, vagy available for reserves

- a másik dolog meg: a kezdõ csapat névsoránál egy másik rendezési opciót választassz, a nevét most nemtom, de nézd végig

a fõoldal bal alján lévõ asszem MAT gombra kattintva. és a feljövõ ablakban válaszd a felsõ piros részt. ott megtudsz mindent a csapatodról.
a reserve csapatból kijelölöd és felküldöd az elsõ csapathoz. jobb egér és asszem a player detailsban van. sajna jelenleg az olasz csapatoknál még nincs megoldva a reserve csapat irányítása, ezért nem tudom idén hol van ez a lehetõség

Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet a reserve csapatból felvinni az elsõ csapatba játékost, illetve hol lehet azt megnézni, hogy a csapatomban egy játékos hány gólt lõtt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

focimanager játék
ha ez nem mond semmit, akkor felesleges is tovább magyarázni
a lényeg h ez nem fifa, itt nem te focizol, itt te vagy az edzõ, illetve a manager. a te taktikai utasításaid alapján játszik a csapat. lényeg h minél sikeresebb legyél

az õsi riválist nem lehet állítani illetve csak az editor-ral lehet buherálni az adatbázist.
az igazolásra szánt pénz pedig bizonyos százaléka a költségvetésnek