Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassano

vagy vmi tipp hogy ki az a jó csatár akit 10 milla alatt meg tudok venni...?
hát jah...kösz, csak az a baj hogy elég gáz amikor a haverom a chelseaval én meg az arsenallal vagyok!ezért is próbáltuk meg azt, hogy igazol tõlem drágán egy játékost, vagy hogy az arsenal transfer budgetét felemeljük.de azért kösz.
Legalább vki tud egy nyerõ felállást, vagy taktikát az arsenalnak???
köszi
Szerintem ezek a csapatoknál alapból van állítva. Az õsi rivális kitétel az az évek alatt alakult ki. Nem hinném, hogy lehetne változtani. Gondold csak végig...
Az igazolásra szánt pénzt pedig szerintem valamilyen szorzó alapján állapítják meg. Gondolom figyelembe véve a klub pénzügyi helyzetét és egyéb filléreit.

nem én arra gondolok hogy be lehet e állitani hogy egy csapatnak mennyi pénze legyen igazolásokra...jah...vagy azt meg lehet változtatni hogy a csapatnak kik az õsi riválisai????
Ha semmi nem jött le eddig akkor szerintem jobb ha abbahagyod😞 vagy el se kezd.

The FlashBack
ennek a gámnek igazából mi az értelme? me én nem vettem ki belõle sok mindent

shad0w
editorral biztos lehet 😊

don't give a fuck

market value = piaci érték.. (az a játékosoknak van a csapatban)
amire te gondolsz az az, hogy lehet e pénzt vinni a csapathoz.. szerintem idén ez már nem lehetséges (jobb is)

football without ultras is nothing

Hi!Az lenne a kérdésem hogy az alap market value-t feljebb lehet-e nyomni,mert elég gáz amikor pl. a haverommal játszok és neki van 100.000.000-ja nekem meg 15.000.000-óm..szóval ha lehet ilyet csinálni akkor llécci irjátok be hogy hogyan...köszi!
nem valószinû h elbasztad a patch-elést.. ezekszerint a file, amivel felülírod a régi német nyelvi filet, nem tartlmazza az e-maileket.. vagy csak nem lett kicserélve angolra

szerzõdésbontás végkielégítéssel jár, akárcsak a valós életben (eltekinve a közös megegyezéstõl)
az öreg szar játékosaid a kutyának sem fognak kelleni 😊 ingyér sem.. ez van

Mi anno az öcsémmel játszottunk egymással az elõzõ verzióban. Mi nem próbáltuk. Nem lehet, hogy beállítottatok valamit, hogy egymástól ne lehessen elcsaklizni embert? Mert akkor elméletileg össze lehet játszani a világ ellen. Szerintem. Gondold csak el, hogy az egész realt meg tudnád venni 20 pesoért. Lehet, hogy alapból ezt nem is engedi.

plz
hallod...hamár itt vagy egyszer nem tudnál te is segiteni?kösz
most mé nem rakja be a képet??
sürgõs lenne...bocsi ...kösszzz<#worship>
hi!Az a gond hogy ha ketten játszunk egy gépen és ha egyikünk szeretne igazolni a másiktól egy játékost...és mindig azt irja ki hogy unavailable, és ha make offert nyomunk mindig vmi szart ir ki.Hogy lehet azt megoldani, hogy tudjunk igazolni egymástól.
köszi
Hello kollégák !

Tudja vki, hogyan tudnék a rengeteg fölösleges játékosomtól megszabadulni?????
Saját csapattal nyomom ( FC. HUNOR ), és az indulo idényben volt vagy 30 játékos a klubban, plussz igazoltam is egy csapatra valót ! Hiába raktam a hulladékot szabadlistára 0 euróért, a kutya sem viszi....Megprobáltam egy öreggel szerzödést bontani, de kijött egy olyan infotábla, hogy az nekem vmi 164 000 euróba kerül......?? Õrület!!Vagy meg kell várnom amig a szerzödésük lejár?????Addig meg fizethetem nekik a havibérüket ???
PLZZZZZZZ HELP !!!!!
Köszike
Ha figyelmesen elovastad volna amit írtam, akkor értenéd mirõl beszélek... Felraktam ezt az english patchot(ami mellesleg a demo-ból kivett file-okat tartalmazza), De attól nem lesz angol az egész game... nekem legalábbis nem😞
A menük meg ilyesmi OK! de pl a news rész tökre német és egy kukkot sem értek belõle. Ennyi. Szval ha tud valaki megoldást erre az pls írjon! Én csesztem el a patcolást??
Hát jóh😞(
[Jakuza]
Jaj mar ne legyel ilyen.
Oda lett irva, de mar aki oda irta az sem volt tisztaban a helyzettel.
"A Fifa 06 Magyarul adták ki eredetileg legalábbis nekem Magyar
nyelvû."

Eleve nem is abban van a nyelvi fajlok, hanem a database.big fajlban szal eleve koze nincs ahhoz a fajlhoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ÖÖhmmm Fifa Manager 2006 van szó
Szóval jó helyre irtam.ÉS ha belenézel abba a fileba amit lelehet tölteni abból is lehet látni,h Fifa Manager 2006 van szó!!
Most probálgattam,olvasgattam,dehát sanja nekem nemjött össze:'(
Hjaa bocs!😄 benéztem!akkor sorry
[Jakuza]
Mi koze van a Fifa 2006nak a Fifa Manager 2006hoz ?
Semmi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EMBEREk!😊
OLVASSATOK és csináljáátok!!<#taps>
MAgyarositás portálon az legfolsõ hozzászolonak a komentjét olvassátok!!😊
Még nem probáltam,de elég biztatnak tünik,belenéztem a fájlba és MAGYAR!!
ITT VAN!!!
shad0w
Ez így van, valóban teljesen eltérõ eredmények születnek attól függõen, hogy milyen módban követed figyelemmel a meccset... Ez a régebbi részekben is így volt, és sajnos most sem változott a helyzet... Én text módban játszom amúgy, sztem az a legjobb, legélvezhetõbb, és talán ott van a legnagyobb beleszólásom a játék menetébe... És számomra úgy tûnik mintha ott születnének a legreálisabb eredmények is...

Amúgy az alapított csapatommal elsõ lettem a játékban szereplõ legalsó angol bajnokságban, így feljebb jutottam 😊 42 meccs 38-2-2, 127 lõtt és 23 kapott gól. Az év csapatába 7 játékosom került be, de ezekbõl 4 csak kölcsönben volt nálam és tõlük sajnos el kellett búszúznom... A gólkirály az egyetlen támadóm lett 61 góllal, de õ is csak kölcsönben volt nálam...
Most éppen a következõ idényre próbálom összekapni a csapatomat. Elég alaposan meggyengültünk, hiszen 4 olyan játékosomtól kellett megválnom akik stabil kezdõk voltak... Ráadásul az évet is majd 200ezres veszteséggel zártuk, így most alig van pénzem igazolgatni, szerintem ismét játékosok kölcsönzésére fogok kényszerülni... Viszont a nézõszám hirtelen a duplájára ugrott, így ha sikerül bentmaradnom akkor a következõ idényt már nagyobb reményekkel kezdhetem talán...

Na további jó játékot mindenkinek!

don't give a fuck

Jópár meccs után a következõt tapasztaltam. A bajnokság elején a Roma csak szenvedett. A 12-17. hely között ingadoztam😞 És valamilyen szinten néztem a meccseket. vagy teljes egészében (kükönbözõ sebességen) vagy a nagy helyzetes verzióban. És még a bajnokság akori utolsója ellen is döntetlenre futotta. Aztán nem sok idõm volt játszani, de haladni akartam ezért átváltottam az instant resultra. És láss csodát, a csapatom varázsütésre megtáltosodott!!! Idegenben a bajnoki másodikat is levertem 3-1-re. És azóta csak nyertem, még döntetlen sem volt😊
És valami ilyesmi tapasztalatot írt asszem tavaly valaki, hogy a csak eredménynél másak az eredmények (kedvezõbbek) mintha nézném a meccset. Valaki tapasztalt ilyesmit?

szedd le a pár sorral alább írt fájlt a netrõl és azt tedd amire kér.

hello!
az a gondom hogy letöltöttem a játékot és felinstallálom meg minden...daemonban megynyitom a 3.cd-t és mégis azt irja ki hogy kell neki a helyes cd, és próbáljam újra.Mi lehet a gond?Azt már hallottam hogy nincs hozzá crack?plz help.köszi
Külön meg kell adni a támadó, védekezõ és a normál felállást.

Szünetben valszeg épp támadásból, vagy védekezésbõl jönnek vissza és alapban (ha nem állítos be)valami olyan hülye alakzatban vannak amirõl írtál

Jó lenne😊
De annyi gólt nem lövök, hogy erre külön koreográfia kellene. Valamilyen taktikai formáció beállítás csak nem tudom miért változtatja meg magától.

<#nyes>
az nem a gólöröm? [#nyes
ezzel kapcsolatban lenne mégegy kérdésem:én beállítom valamilyen pozitúrába a csapatomat a meccs elött. és amikor megy a meccs és cserére vagy taktikai utasításra szorulok akkor már teljesen más (abnormális) beállítás jelenik meg ezen a képen. a játékosaim egy kupacban vannak az ellenfél szögletzászlójánál😞

vegyél fel kölcsönt
ki is rúghatnak, ha olyan nagy mértékû lesz az adósság..
igazolni értelemszerûen nem lesz mibõl

" A finances résznél a táblázatban van egy olyan sáv, hogy profit/loss, nos ott látható. Meg a grafikon is muattaja, hogy milyen stádiumban vagy.És a képernyõ bal oldalán a bank Balance alatt is és a "

Ez ok, de tényleg mi van ha a szezon végére is minuszban maradok ...?????
Nem lesz gempa igazolni, vagy kib@sznak a saját klubbomból ????????????????
Volna egy kérdésem:
eddig nem vettem észre. A csapat formációnál van asszem. A kép jobb alsó sarkában van a pálya sziluettje. És van egy overall-attacking-defending vagy mi. 3 gomb. Most néztem csak rá, hogy miként változik az overallhpz képest a másik kettõ. Azt ha a meccs elött beállítom az nem fog változni? Illetve milyen kapcsolatban van a támadó figura és a védekezõ figura beálítása? Mert azt már látom, hogy ha a támadót beállítom valamire akkor a védekezõ alapbeállítása is változik.

És a financial menü második fülénél tudod követni az egyes kiadásokat és bevételeket.

A finances résznél a táblázatban van egy olyan sáv, hogy profit/loss, nos ott látható. Meg a grafikon is muattaja, hogy milyen stádiumban vagy.És a képernyõ bal oldalán a bank Balance alatt is és a
Pluskast
Ja én csak egy dolgot nem értek, illetve nem tiszta. Nevezetesen az, hogy hol látom, hogy mennyi a tiszta nyereségem, vagy éppen mennyi a veszteségem? Ezt tudja valaki? Mert ok, hogy van egy külön menû ami az anyagi helyzetedet mutatja, de ott a jó istennek sem tudok rájönni, hogy melyik mutatja a nyereségemet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
A fáradság ellen a legjobb módszer ha edzõtáborba viszed a csapatot. Lehetõleg olyan helyre ahol magas a regenerációs szint. Egy 1 hetes edzõtábor után rengeteget töltõdik fel a csapatod.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Köszi....
Más már leírta a tiedhez hasonló "problémát". Ha elolvastad volna lehet, hogy keresel 10,5 millát😊

Egyébként elég gáz... karriert kezdtem a Nantes-al....hát mit mondjak elég vacak gárda.. de igazoltam párat és jött Liverani kölcsönbe... klassz edzõi stáb meg minden és nem jönnek az eredmények. Az felkészülési meccseken jók voltunk (2:2 az Ajaxal). De azóta gáz!!! Eddig 1 1 4 a mutatóm..😞( Nem túl jó. a kapusom Landreau meg jól megszivatott!! Lejár a szerzõdése de annyi pénzt akar amennyit a vezetõség nem enged kifizetni(szerintemez baromság, mert itt speciel egy 1000-sen múlik). Erre kiraktam listára 4 000 000 az eredeti ára és már 10 500 000-nál tartotunk a Lyon-al, mikor kaptam a hírt, hogy elutasította a szerzõdésajánlatomat és a hátam mögött megegyezett a Lyonnal és ingyen eligazol év végén.... Szerintetek??? Úgyhogy most megyek új monitort venni..😊))
Csaó!

A Roles menüben minden egyes pontrúgáshoz sorba kell rakni a játékosokat a fenti listába. aki legfelül van az lövi. Amit te x-elsz az csak azt jelenti, hogy felmegy (fejelni) a pontrúgásoknál. Ez fõleg szögletre értendõ vagy szabadra gondolom.😊
Hi all !

Tudja vki, hogyan lehet kijelõlni a szabadrugást,tizeneggyest végzõket?
Azt látom hogy a " roles " menü alatt, de hiába klikkelek a kiválasztott játélosra, nem az rugja, vagy pl. egy csatárom ( !!!) rug szabadot a saját térfélröl ??!!!
(Az egyéni tul. ban is kiixeltem a set piecest)
Köszike
FrezeR
jelentkezõket bocs

FrezeR
a magyarítások portálon pont ma tették ki a hirt, hogy jelentkezõsket keresnek hozzá. meg láttam pár képet egy oldalon már magyar szöveggel szóval alakul valami😊

Magic Boy
A magyarosításrol mit tudtok?
készíti már valaki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.