11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
owen20 #7044 fifahungaryn tanáltam egy két kiegészitőt de amikor felraktam akkor a meccseken az ellenfél kapusának ilyen piros zöldes meze van ami nagyon illuziorombolo!
Valakinek van még ilyen hibálya?
Ötletek mi lehet a baj? -
gstup #7043 Szia!Sajnos nem nagyon értettem hogy csináltad,viszont meg szeretném csinálni ém is!Esteleeg vlhol egy részletesebb leirás található,vagy segitenél!?Előre is köszönöm.
Üdv Gábor -
Andretti #7042 Csak 1 márka van...
Fusion van a gameban??? Nem tudok róla...
Lederhose én az anyázást nem a motorral kötném össze, bár nekem is voltak érdekes meccseim, de eddig viszonylag reális a játékom... 1 dolog nem stimmel hogy a Man Utd 15. nálam (8. forduló)...
Pisti... \database\lang\translation.huf...
Amúgy azt nem várhatod el komolyan hogy minden e-mailt írjanak újra... A játékosok nem attól függően fáradnak hogy mikori a game hanem attól hogyan edzed őket... nekem 100-as a kezdőcsapatom fitnesse... a cseréké 85...
A magyar csapatok is licenszesek, így hivatalosak a nevek, tulajdonságok... máramennyire...
Na azt hiszem mindenre reagáltam... -
Wasse 1 #7041 Sziasztok!A magánélet részben ugye autót lehet venni,és az lenne a kérdésem,hogy csak egy márkájú autót lehet venni.(Nem szeretnék reklámozni) -
bajzi #7040 valaki a fusiont tesztelte már?? -
Drend #7039 Hali!
Kipróbáltam egy trükköt. A FIFA M 06 magyar bajnokság kiegészítőjét telepíteni a 07-re. 5 country**.sav file van, amit meg kellene tartani, a 11, 21, 23, 51 és az 54. Ezeket kimásoltam egy alkönyvtárba, telepítettem a HFM06_install.exe-t, visszamásoltam a database-be a country sav-eket, editor elindít és láss csodát: játékos képek bennt, címerek beírhatók editorból, mezek szintúgy, Write current database...
Aki tudja miről beszélek, csak próbálja meg nyugodtan!
Kython -
#7038 Én nem akarok itt beleszólni, de én utoljára a TCM 2002-vel voltam hajlandó tárgyalni kb 3 meccs erejéig.Nevetséges a meccsmotor, egyszerűen képtelenség egy rendes meccset lejátszanom anyázás nélkül.Maradok efemes -
#7037 Amúgy hol van a mappába a huf kiterjesztásű fájlok mert próbálkoznék vele! -
#7036 Na levittem egy szezont, és sok jót nem tapasztaltam!!!Ugyan az az egséz mint a tavalyi! E-mailek ugyan azok, ugyan olyan hamar fáradnak a játékosok meg minden, azzzé egy kicsit többet vártam! -
RiM #7035 vannak magyar csapatok... -
remys44 #7034 a játékhoz még magyar bajnokságot is kell csinálni? -
skristof #7033 ezt írjuk már napok óta...
az h lámák vagytok, nem a mi hibánk... -.- -
RiM #7032 köszi de közbe sikerült megcsinálnom, lehet h vírusos a gépem vagy nemtudom de amikor be van mountolva az isó akkor nem indul a game ha nicnsa akkor indul. Erre varrjatok gombot xD. És tényleg nem lassú a game. Köszi mindenkinek a segítséget. Fifa Manager 07 powaaa. -
#7031 >NEKEM SIKERÜLT ELINDITANI A GAMET....itt a megoldás:minden vinyon és patricion átállítottam, hogy a lapozófájlt a rendszer kezelje, restart és ELINDULT!!!!!!! -
RiM #7030 akkor "tökölni" fogok az elindítással :> -
#7029 lassú? én nem észleltem....512 van, de 1 hét elég gyorsan megvan....talán a tavalyihoz képest kicsit lassabb, de nem vészes....... -
RiM #7028 uhh at olvastam másik fórumban h nagyon lassú a játék... 1024 MB rammal hogy futna? kb mennyi idő 1 het lejátszása? Mer ha lassú akkkor nem naon "tökölök" az elindításával sem -
#7027 én is a wanadooról szettem.....nekem is kiírta, de az egyéni méretnél beállítottam és azóta megy.... -
Piko888 #7026 Srácok nektek nem akar indulni a game, reloadedes a cucc, elindítja faszán, lemegy az EA logó és utána sötét képernyő, csak resettel megy. Van megoldás? Köszi -
RiM #7025 Ez nem lehet igaz, mindenféle variációt kipróbáltam és még is ezt a 768as izét írja ki. (FrezeR és Andretti megoldása se segített:()
1 winchesterem van és 1 partíció. Jelenleg van 80GB szabad hej... 2*512 RAMom van...
Már 3szor raktam újra a játékot és mindig más serialt írtam be...de nemjó sehogy.
A wanadooról van a játék, annak működnie kellene? Ha valaki tud segíteni lécci segítsen! -
Drend #7024 Hány vinyód van? Ha egy, hány partíció? Azona avinyón/partíción van a játék, amire beállítottad a swap file kezelést? -
Andretti #7023 Hát ez vagy pedig sok meccs... csak ezek növelik a fitnest.. -
#7022 Erőnléti edzés nehéz-re? Az egész csapatnak? Máshogy nem is lehet. -
Andretti #7021 Training fitness heavy... -
#7020 Nem ide tartozik, de ha valaki tudja rá a választ az segítsen.
TCM 04-ben ha egy játékosnak az erőnléti szintje lecsökken akkor hogy tudom visszaállítani az eredeti szintre, mert nekem csak csökken folyamatosan és az évvégi edzőtáborban tudom visszanyerni! -
#7019 Passz!! -
mernokur #7018 beallitottam a lapozofajl hogy kezelje es ugyanazt irja ki... :) help :D -
Andretti #7017 A fordítás állása 8 fájl kész a 30 db-ból... kb: 8-9%... -
Andretti #7016 Nagy vagy Savafan thx... de nem elég nagy... a program ugyanis nem tud vele mit csinálni...
[logifle: Input file: translations.huf
Output file: translations.txt
ERROR: Input file translations.huf cannot be loaded, errorcode=32004.
Deleting output file translations.txt ]
Szal kereshetnél tovább... -
savafan #7015 Mellékelek egy linket ahol a huf kiterjesztést taglalják egy másik felhasználási céllal. Hátha működik itt is:
Electra 5.01 -
skristof #7014 be kell állítani h a rendszer kezelje a virtuális memória méretét. itt:
sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória
OLVASSaTOK VISSZA az Isten szerelmére (egy mérnök nem kérdez, hanem megoldja a problémát) -
mernokur #7013 pls ezt valaki fejtse ki nekem hogy mit kell csinalni! Szepen kerem! :) koszonom :) -
mernokur #7012 "Megoldva, Frezer ötlete a jó. Nekem a gond az volt, hogy nem a rendszer meghajtóra raktam, ott meg le volt tiltva a swap file készítése. Beállítottam a rendszer kezelést, onnantól OK minden! :)
FrezeR" -
mernokur #7011 ez mit jelent?? mit kell allitani?
-
savafan #7010 Magyarországon ha jól tudom akkor az új építésű "puccos társasházak" legfelső panorámás lakását "stúdió lakásnak" hívják.
Ez egy-két szó és azt tükrözi amit leírtál. -
mernokur #7009 koszonom a segitseget :) -
Peti13 #7008 Hello!
Az előző oldalon olvashatsz a gondról.Nekem is ez volt,de az előző oldal alapján megoldottam. -
#7007 szia,lapozz vissza 1oldalt,ott találod a választ -
mernokur #7006 sziasztok kedves forumozok! En most toltottem le es a cracket is de azt irja elinditasnal hogy 789 megara van szukse az elinditasra! Valaki segitsen mar :) koszike tovabbi szep estet :) -
Peti13 #7005 Sziasztok!!!
Én nem vagyok egy nagy számítógép zseni szal milyen adatok kellenének?Nem nagyon tudom hogy hol találom meg őket.A gépemről szinte semmit nem tok...
Bocs hogy ilyen amator vagyok de azért tudtok segíteni???