Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább vki tud egy nyerõ felállást, vagy taktikát az arsenalnak???
köszi
Az igazolásra szánt pénzt pedig szerintem valamilyen szorzó alapján állapítják meg. Gondolom figyelembe véve a klub pénzügyi helyzetét és egyéb filléreit.
amire te gondolsz az az, hogy lehet e pénzt vinni a csapathoz.. szerintem idén ez már nem lehetséges (jobb is)
football without ultras is nothing
az öreg szar játékosaid a kutyának sem fognak kelleni 😊 ingyér sem.. ez van
köszi
Tudja vki, hogyan tudnék a rengeteg fölösleges játékosomtól megszabadulni?????
Saját csapattal nyomom ( FC. HUNOR ), és az indulo idényben volt vagy 30 játékos a klubban, plussz igazoltam is egy csapatra valót ! Hiába raktam a hulladékot szabadlistára 0 euróért, a kutya sem viszi....Megprobáltam egy öreggel szerzödést bontani, de kijött egy olyan infotábla, hogy az nekem vmi 164 000 euróba kerül......?? Õrület!!Vagy meg kell várnom amig a szerzödésük lejár?????Addig meg fizethetem nekik a havibérüket ???
PLZZZZZZZ HELP !!!!!
Köszike
A menük meg ilyesmi OK! de pl a news rész tökre német és egy kukkot sem értek belõle. Ennyi. Szval ha tud valaki megoldást erre az pls írjon! Én csesztem el a patcolást??
Oda lett irva, de mar aki oda irta az sem volt tisztaban a helyzettel.
"A Fifa 06 Magyarul adták ki eredetileg legalábbis nekem Magyar
nyelvû."
Eleve nem is abban van a nyelvi fajlok, hanem a database.big fajlban szal eleve koze nincs ahhoz a fajlhoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szóval jó helyre irtam.ÉS ha belenézel abba a fileba amit lelehet tölteni abból is lehet látni,h Fifa Manager 2006 van szó!!
Most probálgattam,olvasgattam,dehát sanja nekem nemjött össze:'(
Semmi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
OLVASSATOK és csináljáátok!!<#taps>#taps>
MAgyarositás portálon az legfolsõ hozzászolonak a komentjét olvassátok!!😊
Még nem probáltam,de elég biztatnak tünik,belenéztem a fájlba és MAGYAR!!
ITT VAN!!!
Amúgy az alapított csapatommal elsõ lettem a játékban szereplõ legalsó angol bajnokságban, így feljebb jutottam 😊 42 meccs 38-2-2, 127 lõtt és 23 kapott gól. Az év csapatába 7 játékosom került be, de ezekbõl 4 csak kölcsönben volt nálam és tõlük sajnos el kellett búszúznom... A gólkirály az egyetlen támadóm lett 61 góllal, de õ is csak kölcsönben volt nálam...
Most éppen a következõ idényre próbálom összekapni a csapatomat. Elég alaposan meggyengültünk, hiszen 4 olyan játékosomtól kellett megválnom akik stabil kezdõk voltak... Ráadásul az évet is majd 200ezres veszteséggel zártuk, így most alig van pénzem igazolgatni, szerintem ismét játékosok kölcsönzésére fogok kényszerülni... Viszont a nézõszám hirtelen a duplájára ugrott, így ha sikerül bentmaradnom akkor a következõ idényt már nagyobb reményekkel kezdhetem talán...
Na további jó játékot mindenkinek!
don't give a fuck
És valami ilyesmi tapasztalatot írt asszem tavaly valaki, hogy a csak eredménynél másak az eredmények (kedvezõbbek) mintha nézném a meccset. Valaki tapasztalt ilyesmit?
az a gondom hogy letöltöttem a játékot és felinstallálom meg minden...daemonban megynyitom a 3.cd-t és mégis azt irja ki hogy kell neki a helyes cd, és próbáljam újra.Mi lehet a gond?Azt már hallottam hogy nincs hozzá crack?plz help.köszi
Szünetben valszeg épp támadásból, vagy védekezésbõl jönnek vissza és alapban (ha nem állítos be)valami olyan hülye alakzatban vannak amirõl írtál
De annyi gólt nem lövök, hogy erre külön koreográfia kellene. Valamilyen taktikai formáció beállítás csak nem tudom miért változtatja meg magától.
ki is rúghatnak, ha olyan nagy mértékû lesz az adósság..
igazolni értelemszerûen nem lesz mibõl
Ez ok, de tényleg mi van ha a szezon végére is minuszban maradok ...?????
Nem lesz gempa igazolni, vagy kib@sznak a saját klubbomból ????????????????
eddig nem vettem észre. A csapat formációnál van asszem. A kép jobb alsó sarkában van a pálya sziluettje. És van egy overall-attacking-defending vagy mi. 3 gomb. Most néztem csak rá, hogy miként változik az overallhpz képest a másik kettõ. Azt ha a meccs elött beállítom az nem fog változni? Illetve milyen kapcsolatban van a támadó figura és a védekezõ figura beálítása? Mert azt már látom, hogy ha a támadót beállítom valamire akkor a védekezõ alapbeállítása is változik.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Roles menüben minden egyes pontrúgáshoz sorba kell rakni a játékosokat a fenti listába. aki legfelül van az lövi. Amit te x-elsz az csak azt jelenti, hogy felmegy (fejelni) a pontrúgásoknál. Ez fõleg szögletre értendõ vagy szabadra gondolom.😊
Tudja vki, hogyan lehet kijelõlni a szabadrugást,tizeneggyest végzõket?
Azt látom hogy a " roles " menü alatt, de hiába klikkelek a kiválasztott játélosra, nem az rugja, vagy pl. egy csatárom ( !!!) rug szabadot a saját térfélröl ??!!!
(Az egyéni tul. ban is kiixeltem a set piecest)
Köszike