11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • GyaxyBoy
    Hi emberek! Van valami magyarosítás a gaméhoz? (Fifa Manager 2006) előre is köszi a választ! ha van egy link jól esne! :D
    Thnx
  • morfeusss
    Hy all! Nincs a játékhoz 2006-2007-es frissítés?
  • Drend
    Mire gondolsz Pauli?
  • Sam87
    1000000 kösz!
  • pauli
    Az alap meccsmotor tényleg elég trágya, de lehet olyan cuccot letölteni hozzá, amivel jóval élvezetesebb mérkőzéseket láthatunk
  • nagytomy
    My career utána Talk to Board. Ask for contract extension a szerződéshosszabbítás, de csak akkor él, ha az utolsó évedben vagy. Release Contract-tal kérheted, hogy engedélyezzék, hogy új csapatot keress, Cancel Contract-tal kérheted a szerződés azonnali felbontását. Ezek csak akkor sikeresek, ha a Board nem elégedett veled.
  • Sam87
    hogy kell a csapattal szerződést bontani vagy szerződés hosszabbitani?????
  • throne
    hi all! moss fogom feltenni a játékot, magyar bajnoksághoz nem kell patch vagy vmi? és mennyire jól kidolgozott a magyar bajnokság? mezszínek stb? Sry ha butaságokat írok, még soha nem játszottam fifa managerrel
  • Hunor1
    Szevasztok! Rég jártam erre...Tavaly megvolt a game , még a régi gépemen.Most kedvem lenne megint egy kicsit Managerezni, de talán kipróbálnék másik hasonlót.
    Tudna valaki ajánlani olyan foci menedzselös játékot amelyikben van 3D-s meccsnézés???? Vagy csak ebben a játékban van ??
    Köszi ! :-))
  • littleNorbi
    A tört verziós változatot, hogy lehet feltelepíteni?Mert a 3. CD-nél vmi rosszalkodiik, az kizárt, hogy rosz a cd.
  • Janchi
    na végre sikerült....úgy tünik az volt a baj h én 1ből az 1.2-es pecset tettem fel...:)
  • Janchi
    vki nemtudja h mért nem megy nekem?

feltettem a gémet, meg bekrekkeltem....aztán elindítotttam, bejön, lemegy h EA sport ez az intro és utána csak fekete képernyő....megnyomom az entert és kilép az asztalra....
    aztán leszedtem az 1.2-es pecset feltettem és megint bekellett krekkelni és ugyanazt csinálja....mi lehet a baj?
    ezt írja ki:

<error Msg>
    The specified node path:
    TbBankBalanceValue
    could not be found
    <Call Stack>
    Empty

mi a baja?
  • Cormac
    Szerintem ezeken kívül még a meccsmotoron is lenne mit javítani bőven.
    Tényleg nem lehet érzékelni egy jó csapat és egy rossz csapat közti különbséget fociban, csak a gólokban jön elő a különbség.
    Emiatt is uninstalláltam a game-t.
    Nekem a FifaMan-ben a látvány és a teljes klubirányítás jobban tetszik mint a FootballMan-ben, de ott meg a játékmotor kitűnő és emiatt viszont a hangulata sokkal jobb. Nálam ez a két szék közé esés tipikus esete. Egyikben sem találtam meg azt amit kerestem. Szvsz.
  • Pisti1026
    Nem tudom mit szóltok hozzá de szerintem 2 dolgon kell javítani az egészen!!!!!
    - a meccsen jobban azt csinálják a játékosok amit mondunk(taktika meg minden)
    - az adatbázis---- ez kúrvára nagyot kéne javítani, nem azt mondom hogy Football Manager szintű legyen de azért javítsanak rajat, és ne csak az elitligákon legyen a hangsúly(jaaah: hannem is lesz nagy adatbázis akkor legalább jhetnének ki patchat)

Amúgy én ahogy ismerem magam így is úgy is agyon fofgom játszani magam vele mert akkora fan vagyok
    na csak ennyit akartam mondani!!
  • skristof
    olvass vissza
  • NORBEE81
    Sziasztok!A Fifaman 06-tal lenne egy problémám!Csapatválasztás után,a játék kilép!Az EXE file hibát generál!Mit tegyek?Köszi!
  • billy76
    a fifa játékot tudod vele elvileg fusionálni, és a meccset le tudod játszani a te írányításoddal...
    fmparadise.dox.hu -n kérdezd meg, működik e
    eddig semelyik sorozathoz nem igazán jött be...
  • Barni056
    Szevasztok,
    Valaki le tudná írni, hogy kell használni a FusionEA nevű programot?
    Elvileg ezzel lejátszhatnám én a meccseket, de nem nagyon jövök rá hogy kell használni
    Előre is thx
  • Ronnie07
    HY!!!Nemtudna vki adni hozzá 1 cracket??
  • Neoncsoves
    hogyan lehet meccset nézni a játékban?
  • billy76
    fmparadise.dox.hu
    vagy fmhungary.hu
    regisztrálj és kérd a moderátorokat hátha nekik valahol meg van...
    ja és tényleg szar volt...
  • billy76
    nem találom, eredetileg a tcmhungary és a fifahungary oldalon fennt volt, de mind2 oldalt nemrégen újraindították és a régebbi anyagok közül nem mindet rakták fel...
  • Djemba
    billy 76 azt a magyarítést linekd már be légy szíves ha lehet nem baj hogy hasznáélhatatlan megnézem milyen
  • billy76
    van, de annyira instabill, mint Titanic a jéghegyek közt...
    gyakorlatilag normális ember behülyül tőle, teljesen használhatatlan...
    olyan magyarosítás ami help olyat én is kerestem, de a nyári szabi miatt az emberek töredéke fórumozik...
    elvileg igen, tehát TCM 06 nem jelent meg, a kiadás előtt FIFA MAnager 06ra változtatták a nevét, hogy a többi EA játék imagét tudják hangsúlyozni...
    míg egy FIFA 06ot lehet rendesen magyarítani, addig a Managert nem...
  • Djemba
    a total club manager 2005 van valami magyarítás?nekem nem kell 100% magyarosítás csak valami HELP Amúgy a FIFA MANAGER 06 AZ A TOTAL CLUB MANAGER 06 NEM?
  • bdani92
    WOW!! Köszi! Már csak arra kell rájönnöm hogyan lehet ezzel játszani!!:D
  • ttukacs
    nézd meg a #6713 -as hozzászólást...
  • ttukacs
    Amúgy próbáltam a játékot, de sajnos az a véleményem, hogy az adatbázis gyengeségén túl sajnos a játékmenettel, de főleg a meccsek motorjával is gondok vannak a FM2006 -hoz képest...
    Ez így elég messze marad a realitástól... Udineset pl. Debrecennel idegenben 3-0 -ra vertem és 2. helyen mentem tovább az UEFA csoportkörből...

Sajnos ennek a teljes grafikai megjelenítésnek az a nagy hátrány, hogy néha iszonyatos hülyeségeket csinálnak a játékosok, de az mégnagyobb baj, hogy mozgásban, játékban pl. alig van különbség a kiscsapatok és a sztárgárdák között.
    A végeredmény lehet, hogy reális lesz, de a mérkőzés közben nem veszed észre, hogy ki is a jobb csapat... ez nekem kicsit kiábrándító...

Szóval a lényeg, hogy egyenlőre nekem a FM2006 még mindíg egy klasszissal jobb...
  • bdani92
    jah tom csak nem teljesen értem mi a +oldás!:S
  • ttukacs
    Olvass kicsit vissza...
    Van rá megoldás.
  • bdani92
    Valaki tudna nekem segíteni???

Amikor elakarom indítani a meccset akkor 1-szerűen kilép.

PLZ HELP ME!!!!
  • billy76
    nemakarok hülyeséget mondani, de asszem nincs benne ilyen lehetőség...
  • Cormac
    Nah nekem is lenne egy kérdésem:
    - Nem találtam a menükben a fan-okkal foglalkozó menüpontot.
    A régiben lehetett pl vonatokat indítani, ****jegyet ingyé' adni,stb. Az ilyen lehetőségeket most hol lehet elérni (mert el lehet az biztos mivel van külön staff aki ezzel foglalkozna)?

Amúgy a friss magyar bajnokság peccsről:
    Nekem sem ment fel, sehogan sem pedig utánaolvastam több fórumban is, így vettem két régebbi magyar peccset és beleszöszmötöltem abból a csapatokat.
  • Cypher7
    Nem a játék magától bejelölte az összes fontosabb bajnokságot, de annak csak a csapat választásnál van szerepe. Akkor lehet, hogy ez csak véletlen.
  • skristof
    én ilyet még nem tapasztaltam, de a játék kezdetekor melyik bajnokságokat jelölted be? ha csak a spanyolt, akkor lehet, h ezért
  • Cypher7
    Szevasztok!

Most kezdtem el játszani nem rég a játékkal és nagyon tetszik, csak lenne egy dolog amit nem értek. Miért van az, hogy ha átadólistára teszek egy játékost eladás szempontjából miért csak a bajnokságon belüli klubbok jelentkeznek érte? Például ha elszertném adni Esquerro-t a Barcából akkor csak spanyol élvonal beli csapatok jelentkeznek érte. De ez van más játékosokkal is.
  • ttukacs
    ok. köszi.Sajnos csak délután tudom majd letesztelni, de már alig várom...
  • skristof
    így van. az csak kényelmi funkció
  • ttukacs
    Köszi.
    Megvan.
    Gondolom a No CD -s és az a nélküli is jó ugye?
  • skristof
    igen a megoldás a visszaolvasás és nemcsak a write-only üzemmód