Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van, azt az állításomat még mindig tartom. sajnos nem láttam más verziót arra, hogy miért is szeretnéd megbuherálni az éppen aktuális adatbázist. de szívesen meghallgatom, hogy miért. bizonyára én vagyok kevéssé kreativ, és kicsi a képzelõerõm is, ezért rögtön arra gondoltam, hogy csalni akarsz...

football without ultras is nothing

a DEMO-ban az angol elsõ osztály a Premierleague van benne, és az összes csapattal játszhatsz. Nekem még nem volt idõm túl sokat foglalkozni vele, de szerintem megéri letölteni, bár tény, hogy még csak BETA demo.

zolo
Érdemes a demot letölteni?Milyen csapatok vannak benne,melyik bajnokságban lehet játszani?Ebben lesz lehetõség olyan fifa fúzióra mint a tcm 2004-ben hogy rögtön lehet játszani?Mert az sokkal jobb volt mint a 2005-ben hogy ki kellett lépni be a fifaba éss load,és nem saját mezben nem saját stadionban játszottunk és ez nem tetszett😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

Yeltzin
"És egyáltalán értelmetlennek tartom a csalást"

Akkor ne csalj, kedves barátom... Senki nem beszélt ilyesmirõl, a saját unalmas perceimet meg azzal tölteném, amivel jólesik, ha megengeded. Ez csak egy játék, én meg szeretek kísérletezni, nem mintha ehhez bárkinek bármi köze lenne.

De kösz, hogy emlékeztettél, melyik országban élünk, már kezdtem elfelejteni..... Na kezicsókolom.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

szerintem nem anyáztam
fórumon vagyunk meg 'demokráciá'ban... a vélemény-nyilvánítás szabad

de a tény tény marad, így nem lehet buherálni az adatbázisban, csak a legelején.

Yeltzin
kösz a segítséget, azért a családomat ne irtsd ki, csak mert szeretnék az adatokban turkálni (ha már van/lehet rá mód...) <#nemtudom>

😊 így (tudomásom szerint9 nem lehet csalni. És egyáltalán értelmetlennek tartom a csalást. De az aktuális adatbázist szerintem ilyen módon nem tudod megbuherálni.

Ha mindenáron csalni akarsz, nézz körül valami cheat-oldalon. Esetleg...

Yeltzin
hali!

TCM2005 kérdésem lenne... Az editorban csak a default.tdb-t tudom megnyitni, de ez ugy nem aktuális a 2007-es szezonban. Hogyan tudom megnyitni az épp aktuális adatbázist, vagy hogy tudok biztonságosan hozzáférni a csapatom paramétereihez?

thx!

Ronaldo07
én is elküldtem😛

én is elküldtem

Küldtem nekik mailt, meglátjuk ér-e valamit.
Minden esetre az 5let jó volt <#eljen>

megint kimaradt az a fránya W a a BromWich-ból 😊

1979. április 22-én született Pécsett

Hi,

I would like to emphasize that Zoltan Gera (West Bromich Albion, and Captain of the Hungarian national team, moreover the best hungarian player in nowadays) effectively is born in 1979 the 22nd of april contrarily to your data in the game. Please correct it in the database because it's wrong and it has been wrong in the last TCM's and FIFA series too. He is a huge talent in his best ages and not a 30+ veteran.

Best Regards,
aláírás

Az a drága embör 1979. április 22-én látta meg a napvilágot. Szóval idén múlt 26 éves.
takibalint
Azt azért írjátok a levélben a Gera neve mellé, hogy magyar, és milyen poszton játszik, persze angolul. 😊)) Nehogy összekeverjék mással, vagy nem találják meg és nem javítják ki a hibát.

takibalint
Szóval hány éves Gera valójában?

takibalint
A Bromwich-ot rosszul írtam véletlenül. A W kimaradt.

takibalint
Mivel ez nem hivatalos levél, ( mert õk is többnyire fiatalok mint mi) és email levél, ezért a következõ szöveget javaslom.

Hi,

I would like to emphasize that Zoltan Gera (West Bromich Albion)effectively is XY years old contrarily to your data in the game.

Best Regards,
aláírás

takibalint
A demoban a következõképpen van az email cím megadva: [email protected]
Így nagybetûkkel. Én így írtam be a címet, és megkapták, de a válasz emailban már kisbetûkkel volt, szóval gondolom, hogy akkor mindegy melyiket írjátok be. [email protected]

Én megírom a levelet angolul, csak nem tudom pontosan, hogy Gera hány éves. Sorry. Ha megmondjátok...

ebben is "translations.huf" file van.. nem sok jót sejtek... kéne keresni valami editor progit, ami ezt a fajta tömörítést ki tudja csomagolni. A tavalyi verziot is emiatt nem lehetett fordítani...

jó 5let

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Írjátok már ide azt az ominózus email címet ahol lehet reklamálni pls!

Egyúttal felszólítok minden magyar manager fan-t aki tud angolul, hogy írjon arra a címre egy rövid észrevételt, hogy ne legyen már Gera 33 éves!!!!<#duma>
Esetleg ideírhatna valaki egy mintát és azt mindenki elküldené. Hátha egy patchben kijavitják, vagy jövõre 😊 <#zavart1>Nem azért... tudom, hogy lesz majd magyar mod, vagy valami hasonló. (Hála az okos magyar playereknek), de tanulják már meg külföldön is, hogy Gera még a pályafutása csúcspontján jár nem pedig egy kivénhedt veterán.

FrezeR
akkor meg pláne kiadhatnák ezt is. mivel pont arra a játékra épül az egész. ÿ 😛

takibalint
Nem állítólag, hanem biztos, hogy magyarul is kiadják. Amúgy van magyar nyelvû honlapja is a FIFA 06-nak. http://www.fifa06.ea.com/home.asp?lang=hu

az bizony jó volna, ha legalább fordítható lenne...

FrezeR
és biztos lesz még pár olyan dolog benne amit most nem látunk 😊 amugy a Fifa 06-ot állitólag magyarul is kiadják. de jó lenne ha ezt is 😄 vagy legalább legyen forditható, nem ugy mint a 2005

takibalint
Üdv Mindennkinek. Írtam az EA-nak levelet arra a címre ami a demóban az ablak alján látszik. Lesz válogatott csapat írányítás, csak a demóba nem került bele. Azért ez némiképp megnyugtató. 😊

FrezeR
ebben nem lehet focizni. ez a játék a menedzserkedésrõl szól. ott van a fifa 06 az kell neked ha focizni szeretnél. javaslom elõbb nézd meg mit töltesz le csak aztán kezdj neki.

ghost2
letöltöttem a fifa 2006 manager-t(600mb 6 óra allat lejött)
de nem tok vele játcani ! hol kell?? egyáltalán lehet benne focizni????
mert itt csak manager ,ponsor minden van ,de game nem?? valaki segitsen please!!!mire kell menni hogy meccs legyen??
vagy ebbe nem is lehet jaccani??? akkor mi benne 700mb ráadásul demo!!!

FrezeR
néztétek ezt a MAT nevü "rendszert"?😊 egész jó lett és jól ki lehet elemezni minden mérkõzést. ugy látom lehet próbajátékra is hivni játékosokat.meg az aszisztens több dolgot elemez már mint eddig pl, hogy egy játékosnak mennyi sikeres passza volt egy meccsen meg stb.

takibalint
Na emberek! Rájöttem, hogyan lehet reklámtáblákat eladni. 😊))) Szerintem kicsit túlbonyolították, 1 felesleges lépéssel több van benne, de mindegy. Szóval a Negotiate gombra kell kattintani miután választottunk egy szponzort. Ezután feljön egy ablak, amiben a tárgyalási stílust lehet kiválasztani, és amint az OK gombra katt, már meg is van kötettve a szerzõdés. A felesleges lépés pedig az, hogy ha nem akarok tárgyalni, akkor is így kell csinálni, csak épp a kisablakban rögtön ok-t kell nyomni és nem kell tárgyalásokba bele menni.

takibalint
A 3D meccsekrõl annyit, hogy a 2004-ben tapasztalt amatõr hibák mint például a kapus röviden rúgja ki a lasztit de nem a védõhöz, hanem az elõtte álló csatárhoz, aki 5 ilyenbõl egyszer sem képes betalálni a szinte üres kapuba, szóval ezeket úgy látom kiszedték, a 3D része sokkal komolyabb és jobb lett, mint korábban.

takibalint
Ez még mindig érvényes, és a képhez tartozó szöveg eredetileg, de technikailag csak így tudtuk megoldani. 😊)) Szóval ha valaki megmondja, hogy itt hogyan lehet hirdetõtáblákat eladni, nem csak tárgyalni róla, és a bekarikázott fehér számokat 0,5-1 méteres távolságból a világosbarnás-fehéres háttéren eltudja olvasni, az kap tõlem egy fagyit!

Egyéb, más vélemények?

takibalint
Mindenesetre szerintem elég rossz, hogy világos háttérre világos betûkkel és számokkal írnak. Mondjuk 800x600 felbontásban biztosan jobban látszik, csak épp olyan felbontás a demóban nincs. Azért remélem a játékban lesz.

A reklámtáblákról annyit, hogy ha a tárgyalás gombra kattintasz, akkor kijön egy ablak, hogy milyen stílusban szeretnél tárgyalni. Addíg nyomod a Negotiate gombot, amíg elnem állnak a szerzõdéskötéstõl. Ennyi, más lehetõséget nem tapasztaltam, pedig jópárszor próbáltam.
A képen látható az elsõ ajánlat piros, vagyis az már elúszott.

Ja, és köszönöm a kép beillesztést!

a szám 2,004,171 és fontban 😊 megjegyzem, nem hajoltam közelebb.. de van szemüvegem gépezéshez 😛

ugyan még nem szedtem le a demot, de a másik kérdésedre a válasdz sztem ugyanaz, mint ahogyan eddig is volt. tárgyalsz tárgyalsz, és vagy elfogadják vagy kivörösödik a szponzor neve és akkor eláll a szerzõdéstõl

takibalint
És mekkora lehet a kép mérete max? Mert az 5544-es hozzászólásban elvileg ott a kép. az 1024-es méret akart lenni.

a kapcsos zárójelek után persze nem kell a space, csak ha nem rakom bele, akkor feldolgozza...
de ha ráklikkel itt alul a szövegdoboz alatt a linkre, és beleirod a feltöltött képed URL-jét, akkor az lesz a legegyszerûbb

többi probálkozásodat töröltem

az img tag-okkal rontod el 😊
[ img]idejönaképURL-je[ /img]

takibalint
Elnézést mindenkitõl, de próbáltam feltölteni a képet, sajnos sikertelenül. Valaki megtudja mondani, hol rontottam el?

takibalint
HOgy lehet ide képet betenni?

takibalint
Ha valaki megmondja, hogy itt hogyan lehet hirdetõtáblákat eladni, nem csak tárgyalni róla, és a bekarikázott fehér számokat 0,5-1 méteres távolságból a világosbarnás-fehéres háttéren eltudja olvasni, az kap tõlem egy fagyit.

FrezeR
na kipróbáltam én is. eddig tetszik. szerintem jobb lett a menü legalábbis átlátható. a 3D meccs is jobbnak tünik nekem ami ugye fontos, mert más ilyen stílusu játékban ez hiányzik. és azért jó nézni a csapatot "élõben" is 😊 még pár dolgot szokni kell, de sztem jobb lesz mint a 2005 😊 a meccs alatt a cserénél tényleg rossz, hogy nem irja ki melyik poszton játszik a cserepados...remélem ezt javitják.

takibalint
Az biztos, hogy simábban fut nekem is a demó mint a 2004. 1x-2x nekem is lefagyott, a 2004 de nem veszett el mentés. A demó viszont úgy megy mint a kisautó az úton. Szépen nyugodtan. 😊 😊

takibalint
Én is Veneziával kezdtem, aztán lett Leicester City és most Piacenza már több mint 3 éve.

Tényleg a bekiabálásra gondoltam, tehát az ASDK stb. gombokra. Köszi a választ. Meglátjuk milyen lesz a teljes verzió. Én igazán úgyis csak úgy tudom élvezni, ha kedvenc kiscsapataimmal kezdhetek. Mit nekem Chelsea meg MU 😊
Hajrá Shrewsbury és Cardiff! Egyéb vélemények a demó után????

hmm bekiabálást irt tényleg... akkor sry :|

szerintem a félidõben lévõ eligazításnál nyomkodható gombokra (dicséret,szidés,kristizálás,noszogatás) gondolt...

takibalint
A TCM 2004-ben a bekiabálós parancsok az A,S,és D betûkkel mûködtek, nekem a 06-ban is mûködnek ugyanezen gombokkal, de mivel a teljes hang hiányzik a demóból ezért nem is lehet hallani a kiablást, de a gomb utasítás mûkszik.

Elsõ benyomások tõlem:
- Valóban aggasztó, hogy nem lehet meccsbõl kilépni, bár gyorsítással le lehet nyomni majd visszatölteni egy korábbi mentést.
- egyenlõre kezelhetõbnek tûnik mint a 2005, mert nekem az állandóan behalt, pl. nem tudta kezelni, hogy az egyik ablakból egy bizonyos másikba akarok átlépni és ilyenkor nemcsak, hogy lefagyott, de a érdekes módon a mentés is tönkrement. Mivel itt most másképpen néznek ki (legördülõs menüben) a különbözõ opciók így valószínû az ilyen hibák ki lettek küszöbölve. A nagy kérdés elöttem az, hogy mennyire lehet majd beleszólni az adatbázisba, mert, ha lesz rá lehetõség, akkor a playerek úgyis helyrehozzák az olyan hibákat mint Gera 33 éves, hibás nevek, igazolások stb. Biztosan lehet majd csinálni, vagy találni a weben mások által készített kiegészítõket, úgy néz ki mintha most a playerek hiányzó képeit is beleintegrálhatnánk a game-be. A másik nagy kérdés, hogy a többi ligával, alsóbb osztályokkal stb. kiegészülve és az esetleges elõbb említett grafikai plusszok mennyire teszik instabillá a játékot, mert az FM-CM sorozat is azért nem gyúrt annyira a grafikára eddig se, hogy sebességben, stabilitásban, adatbázisban nõjjön a konkurencia fölé. Bevallom mindehhez nekem csak a 3d meccsek hiányoznak. Kinõttem már a gombfociból 😊 A FM 06, ha megközelíti a riválisát stabilitásban, adatbázisban, és eredményszimulátor-sebességben és le kell mondani mondjuk arról, hogy indiai meg ukrán csapatokat is irányítsunk, de cserébe 3d meccseken (mégha nem is FIFA minõségû grafikával) szoríthatunk a csapatunkért, akkor én ez mellett fogok voksolni.
- még egy észrevétel: nekem hiányoznak a bekiabálós parancsok (vagy csak én nem találtam meg?)