11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Pisti1026
    Mikor jön ki a demó?
  • CFCHungary
    thx jó lett
  • savafan
    17N6-UE25-3333-WSCH-LONG

ez a 2006-oshoz jó
  • CFCHungary
    akkor valaki adjon egy telepítő kodot légyszi
  • shad0w
    igen
  • CFCHungary
    kérhetek hozá telepítő kodot ?
  • takibalint
    Ez csak a Player career modban lesz elerheto. Viszont a 3D meccs modban iranyithatod ot. Es olyan is van, hogy mecsrol mecsre kulonbozo jatekost iranyithatsz ezzel is novelve a sajat szintedet.
  • CFCHungary
    ez OFF vagy klérhetek hozá telepítő kodot ?
  • FrezeR
    igen ebben igazad van. pl fuziót is ezért nem használtam a korábbi verzióban sem. demót talán két héttel a megjelenés előtt láthatunk. valami ilyesmit olvastam a hivatalos fórumon. tehát még várnunk kell bőven :/ de ne legyen igazam
  • skristof
    szerintem az szar 5let.. remélem nem lesz benne ilyesmi, v remélem ki lehet hagyni, mert az elvinné a manager feeling-et. sztem épp az a lényege ennek h a kispadról csak közvetve tudd irányítani a meccset...
  • takibalint
    Ja ez nov 11. De akkor is hol a demo? Vagy a demo kiadasi datum nov 11? Amugy lesz par uj dolog, ez a manager market sem rossz, meg a koperacio mas foci csapatokkal. Ugy latom a fiatal csapatokra is rafekszenek, egyszerre 4 youth team-et leht iranyitani. Fejlesztett automatikus intelligencia a 3D nezetben. Mondjuk ez igen csak elkell mar.
  • FrezeR
    sajna az előbbi :/
  • savafan
    Ezen az oldalon november 10 a megjelenési dátum:(((. Vagy október 11. Attól függ, hogy írják ezek a dátumot. Láttam már mind a kétfélét:))
  • FrezeR
    ime a képek
    megnéztem a 06-os demó szeptember 8.-án már kint volt. ezért is fura, hogy még nem jött az idei :S
  • takibalint
    igen oktober korul jott ki, vagy meg korabban. a kepek merre vannak??
  • FrezeR
    2005-ben ilyenkor már kint volt a demó ugye? még nagy a csönd
  • FrezeR
    nézegettétek már a 07 képeit? van pár érdekesság. az egyik legújabb és remélem jól értelmeztem, miszerint minden meccs előtt kiválaszthatsz egy játékost akit te irányitasz. ez izgalmasan hangzik :)
  • savafan
    nézz körül a gamecopyworld oldalon
  • Neuman
    Nem tud valaki a TCM 04-hez patch-et adni?
  • Razputyin
    Igen. Feltettem a patcheket. Haveromnak ugyanez a problémája a játékkal.
  • savafan
    ez valszeg nálad lévő gond. a játé amúgy ilyet nem csinál. föltetted a patcheket?
  • Razputyin
    Sziasztok! Nagyon tetszik a game. Viszont van egy nagyon idegesítő problémám. Amikor a mérkőzéseket nézem bedobáskor lefagy a játék. Ez kb. 2-3 meccs után ismétlődik. Ennek az orvoslására tudna nekem valaki segíteni?
  • takibalint
    Az anyagiak nem minuszosak, a kepen, szoval nem tudom mi lehet a gond.
  • Zsolti9014
    a képeket meg nem tudom megnézni, próbáld máshova feltenni, pl. iaro.srv.hu, vagy pixupload.tk
  • Zsolti9014
    de valszeg az a mínuszos pénz lehet a baj.
  • Zsolti9014
    sajnos nem tudom, bocsi
  • GyaxyBoy
    senkinek semmi 5let?
  • GyaxyBoy
    Új szezon indulása!
  • GyaxyBoy
    itt a kép ha máskép nem jön be! Nekem Firefoxal már másodjára nem jelenítette meg! Lol
  • GyaxyBoy
    na végre! :D
  • GyaxyBoy
  • GyaxyBoy
  • GyaxyBoy
    Mindenféle játékosnál ezt írja (angol legalsó háznál is)
    Most betőltöttem azt az állást, mikor kezdődik az új szezon teli lével és semmi módosítással! De már ekkor is ezt kapom válaszként! Előbb azt hittem, hogy még korai vásárolni, de nem! Mások adnak vesznek!
    Itt az ikon ami ott vírít ahol eddig nem vettem észre de sztem nem is volt ott!
  • takibalint
    A pontos szoveg az, hogy a te atigazolasi kondicioid miatt nem tudod a jatekost megvenni.

A bank egyenleged - 5 millio
    Az igazolasi kereted 1.4 millio
    A wage budget a jatekosok es staffok fizetesenek koltsegvetest jelenti. Ez neked 157 ezer/het. Vagyis ennyi a kiadasod hetente a fizukra. Szerintem emiatt nem igazolhatsz. Ja meg a minusz 5 millio miatt.
  • GyaxyBoy
    Jah! kölcsönt nem vettem fel, de stadiont fejlesztettem!
  • GyaxyBoy
    A pontos szöveg:
    " You can't sign this player at the moment because of your transfer conditions."
    Ennyi! Nem vagyok hejde jó angolból, de én ezt így értelmezem szabad fordításban:
    Te nem tudod igazolni ezt a játékost ebben a pillanatban, mert a kereskedés szabályozva van!

Anyagi helyzetem egy kis játék után:
    Bank balance: -5 milla
    Transfer budget: 1.4 milla
    Wage Budget: 157 ezer pw (igazából ezt nem tom hogy mi!)
  • GyaxyBoy
    A pénzügyi helyzetem nem igen jó :) -3.000.000 font. De a vásárlásra, még van 5 millám. Le akartam igazolni mindenféle játékost. Volt aki azt mondta, hogy ő nagyobb csapathoz szeretne menni azért nem jön hozzám (tisztasor), volt aki azt mondta keressem fel később, mert most nincs kedve váltani. Volt aki azt mondta, ohgy nem jön mert volt már nálam és nem érezte jól magát ezért nem akar visszajönni. :) (A hülye, maradt is az "alsóházban" ). Most meg kapok olyat, hogy nem szabad igazolnom az igazolási státuszom miat! Mindjárt kiírom hogy mi ez! :D Meg van egy kis iconom is a zászlómnál! Az sem volt még! :(
  • Zsolti9014
    Milyen a pénzügyi helyzeted? Vettél fel kölcsönt? Illetve az sem mindegy kit igazolnál.
  • GyaxyBoy
    Köszi. Kellene egy kis help!
    Nem tom mit állítottam el (sztem semmit), de miután az Energi Cottbust feljuttattam a Bundesligába, azóta azt kapom az emberektől válaszként, hogy nem igazolhatok, mert olyan státuszban vagyok, hogy nem igazolhatok. Na de azt hogy kell átállítani? Mert ezekkel az embereimmel, nem igen tok megmaradni a bundesben.

Előre is köszi a válaszokat!
  • Zsolti9014
    sajnos nincs, mint ahogy az a bannerban piros betűkkel szerepel, de nem is lesz, mivel nem lokalizálható a szöveg, mert nem lehet megnyitni az azt tartalmazó fájlt. A 2007-hez már lehet majd csinálni.