Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a fussball manager nem egyenlõ a fifa manager-el,de az sokkal inkább a Football manager-el egyenlõ

igen és honnan lehetne akkor letölteni?

báttyó02
merthogy ez a fifa manager 2006 német verzioja

ha joltudom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ronaldo07
És ezt miért ide? <#confused>

báttyó02
Fussball.Manager.2006.GERMAN.CLONECD-SiLENTGATE.

Ronaldo07
Nekem jobban tetszik!
Remélem kielégítõ válasz volt<#wink>

FrezeR
bántan=bántak

FrezeR
hmhm, érdekes 😊 persze hát a magyar csapatokkal mindig ugy bántan mintha random generáltak lennének. mondjuk én nem szoktam velük játszani de azért odafigyelhetnének ilyesmire. óó de játszanék már 😊

olvass vissza

football without ultras is nothing

érdekes 😊

üdv azt szeretném kérdezni hogy én mindig a football managerel játszottam de ez a total club manager jobb nála vagy nem? válaszotokat elõre is köszönöm

Ronaldo07
Nos valóban lehet kezdeni magyar csapattal is,itt a fradi játékoskerete( csak linkeltem mert picit nagyra sikerült!:
---->>

FrezeR
jöhetnek még a további képek meg az élménybeszámoló😊 amugy nem értem miért akarják állandóan 33 évesnek beállitani , nevetséges már😊 lehet hogy igazából is azt hiszik??😊 nem létezik hogy ennyire figyelmetlenek legyenek és mindez éveken át

Az EA-játékoknak nem az adatbázis az erõsségük, hanem a tényleg részletes menedzselés. Nekem ez az idei jobban bejön, mint a Football Manager 2006, aminek lehet, hogy rohadt nagy adatbázisa van, de ott konkrétan rohadtul zavar valami. Annyi a dolog, hogy ott, amíg Ronaldinhonak egy-egy rosszabb napján 19-es cselezése van (és ugye mindenki egyetért, hogy õ és Cristiano Ronaldo a világ két tagadhatatlanul legnagyobb cselezõje), addig 16-17 éves srácok SZÁZAINAK van stabil 20-asa, csakúgy, mint körülbelül 2-3ezer (!!!!) másdik játékosnak. És ez nem csak a cselezésre vonatkzik, ugyanígy rengeteg nímand senki van 20-as, világklasszis értékkel... röhej. Itt ez nincs, a kiemelkedõ képességek _tényleg_ kiemelkedõek, és lehet, hogy kisebb az adatbázis, meg néhány helyen pontatlan is , emiatt SOKKAL jobb, mint a Football Manager 2006-é.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Korábbi hírek szerint a magyar bajnokság is választható lesz a játékban? Végülis bennevan? Ha igen akkor korrekt adatokkal, vagy mint korábban azthiszem a román liga, hogy gyakorlatilag értékelhetetlen adatbázissal?
És még sokan azzal jönnek, hogy ez a játék van olyan jómint az Football Manager. Jó hogy szép meg csillivilli, meg tényéleg sokat javítottak rajta a korábbi évek verzióihoz képest de sajnos az adatok terén akkor sem mérhetõ az SI játékához. A szépség nem pótolhatja a korrekt adatbázist, hisz ez egy manager-játék, amiben pont az adatok a lényegesek. sajnálatos hogy ilyen hibát vétenek. szegény gera zoli, szegény magyarok.
Ronaldo07
Nem lett ez rossz,de pl egy magyar szó sincs a kézikönyvben,a játékban sincs magyar nyel,és szomorú,hogy a levelek ellenére sem javították ki Gera életkorát.

FrezeR
dejó már neked! 😊

RaveAir
Hú, de hülyén van reklámozva az 576 oldalán. Mintha nem is foci-menedzser lenne.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ronaldo07
Ronaldo07
Megyek megveszem ma,majd délután írok milyen lett a végleges! 😉

FrezeR
a cdgalaxis-tól is lehet már rendelni(raktáron van). szal megkapták😊

rosszul látod

Ronaldo07
A boltokban úgy látom már kapható,megrázóan ért a hír,hogy csak most tudtam meg,holnap meg is nézem tényleg van-e és megveszem😄

simán kijött, én már jácccok vele egy ideje
FrezeR
természetesen ki😊 de sztem várd meg azt a pár napot amig kijön a teljes. péntek körül várható hivatalosan. a neten meg ki tudja 😉

Help17
És ezek a demóban kiderülnek?😊 Mert ha igen akkor letöltöm😊

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

narazzino
van. itt

grotesk
de ez annak a topicja vagy tök más? vagy van egyeltalán neki?

grotesk
akkor nem tudom mit töltök...

báttyó02
nem...

grotesk
a fifa 2006 már megjelent?

FrezeR
adhatsz magadtól interjúkat akár hét közben is bármikor. külömbözõ témákban is akár. mérkõzés után pedig választhatsz témákból, hogy pl a csapatodról beszélsz, az ellenfélrõl, vagy bármi másról. meg ugyanezt megteheted meccs elõtt is. ugy tünik számomra hogy kicsit nagyobb szerepet kapott a média idén. na meg ez az "offline" netezés a játékon belül is jópofa és elég sokféle statisztikát és infót ad mindenrõl. ennyi jut most eszembe😊

Help17
És milyen lesz a szerzõdésem a klubbal vagy a média kezelése? Mikben lesz nagy változás. nem tudjátok?

Hja, a Fifa Manager nagyon szép, csak azért az az adatbázis nem valami nagy (viszont sokkal jobb, mint a Football Manager-ben, hosszú, hogy miért), és a meccsek megjelenítése is brutálisan rossz. Össze kéne gyúrni a két játékot, 2D-s megjelnítést a Fifa Manager-be, és a Football Managert már észre se venném 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

FrezeR
engem különösebben nem izgat a nagy adadbázis, sztem itt is van elég játékos akibõl lehet válogatni, a vizualitás meg egyértelmü pozitivum itt. és szerintem idén a 3D is látványosabb lesz mint a tavalyi 😊 már bánom hogy megvettem 😞 egyébként kipróbáltam az fm-et is. az is jó valamennyire és biztos profibb néhány részletében, de én hamar meguntam. és nem biztos hogy velem van a baj, hát ez van 😊

külsõségekben mindenképp veri az FM-et.. adatbázisban még nem tudni.

takibalint
Szerintem job lesz mint az FM megjeleneseben biztosan jobb, de egyeb dolgokban is jobb lesz.

Help17
Milyen lesz ez a játék? Veri majd a FM managert? Mik az újítások?

ezért kérdeztem, mert van még idõ a megjelenésig

FrezeR
apró csoda lenne ha lenne benne magyar ugyhogy valszeg forditás lesz. na persze ha lehet, nem ugy mint tavaly. mondjuk a fifában is van magyar nyelv ezért logikus lenne, hogy ebben is de sajna nem a logika dönti el.

lesz benne magyar alap? vagy fordítani kell?

vááá, számolom a napokat 😊

FrezeR
FIFA Manager 06 release!
Sunday, 02 October 2005
Now only in Brazil.
6 october - in German
7 october - in England and many other countries

nemsokára nyomhatjuk 😊

McFrost
Kérdezném, hogy a demoban nincs BL?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jó volna...
nekem mindkét verzió tetszik 😊 forrás vagy honnan tudod? köszi az infot

Állítólag az EAki fog adni hozzá egy fordítóprogramot.
Vagy alapblesz benn magyar nyelv. Azért gondolom mert a FIFA 06-ban lesz magyar nyelv.

nem lesz olyan fúzió

Remélem látták a mi kis 30+ veteránunkat a sundarland ellen <#mf1>

Ja igen és nem "is born", hanem was born, de a szándék a fontos<#zavart1>